Football Manager
- PAOK_NORTH_ARMY
Τπτ, να'σαι καλά. Είναι τόσο ωραίο πρόγραμμα που σου λέει και ποιο είναι το sale value ενός παίχτη(οι παίχτες όλοι έχουν μια στάνταρ τιμή αλλά στους πιο πολλούς αν δώσεις τα λεφτά που αναγράφονται στην αξία τους σχεδόν πάντα παίρνεις αρνητική απάντηση. Ε αυτό το sale value είναι η τιμή που θα δεχτεί η ομάδα), μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα στατιστικά του (ειδικά αν είναι μικρό το παιχτάκι), πόσο συχνά τραυματίζεται (από 0-20) και πάρα πολλά.
Τα cheats είναι όντως λαλακίες. Απλώς το ανέφερα γιατί έχει γέλιο να βλέπεις μια μπίλια να πηγαίνει σαν τρελή στο γήπεδο. Επίσης αν χρησιμοποιηθεί σε τερματοφύλακα παίζει να βάλει και γκολ με βολέ από το τέρμα 8)
Τα cheats είναι όντως λαλακίες. Απλώς το ανέφερα γιατί έχει γέλιο να βλέπεις μια μπίλια να πηγαίνει σαν τρελή στο γήπεδο. Επίσης αν χρησιμοποιηθεί σε τερματοφύλακα παίζει να βάλει και γκολ με βολέ από το τέρμα 8)
- toubaliban
αδερφέ στο fmgreece.gr έχει το facepack αλλά πρέπει να είσαι μέλος. Τα σήματα εγώ τα έφτιαξα από τα περσινά γιατί δεν είχε ανθρακικούς, βούληδες και τέτοιους. Αν βαριέσαι να κάνεις εγγραφή στο fmgreece, περίμενε καμιά ωρίτσα να σχολάσω και θα τα ανεβάσω εγώ στο rapidshare ή στο sendspace και θα σου πώ.
κι εδώ έχει πολύ πράμαagave έγραψε:Το www.sortitoutsi.net ξανάνοιξε. Μπείτε να κατεβάσετε ότι αγαπάτε!
- toubaliban
όποιος θέλει αυτά που έκανα, μπορεί να τα κατεβάσει εδώ http://rapidshare.com/files/165049008/F ... e.rar.html
Στις φανέλες έβαλα και την ασπρόμαυρη που έκανα εγώ. όποιος δεν τη θέλει να μου πεί να εξηγήσω πως βγαίνει.
Στις φανέλες έβαλα και την ασπρόμαυρη που έκανα εγώ. όποιος δεν τη θέλει να μου πεί να εξηγήσω πως βγαίνει.
αδερφε δεν ανοιγει την σελιδαagave έγραψε:όποιος θέλει αυτά που έκανα, μπορεί να τα κατεβάσει εδώ http://rapidshare.com/files/165049008/F ... e.rar.html
Eπειδή δεν είμαι μέλος μπορούν να τα κατεβάσουν μόνο 10. Περιμένετε να τα ξανανεβάσω
δεν την έβαλα στο pack φιλαράκι. την ανέβασα, είδα οτι δε σχολίασε κανένας και δεν την έβαλα. Νόμιζα δε σας άρεσε.gate4mitsos έγραψε:Agave τη φανελα που εχει μπροστα φοτο του παμπλο πως την ονομασες για να εμφανιστει στο φμ???
Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά τα αποσυμπιέζεις στο my documents/sports interactive/football manager 2009. Μετά μέσα από το παιχνίδι στα preferences, ξετίκαρε το use skin cache και τίκαρε το always reload skin on confirmpaokilerou έγραψε:παιδια αν μπορει καποιος ας γραψει τη διαδρομη που πρεπει να βαλω τα αρχεια..τα σκινς παιζουν τα αλλα οχι..στο 08 τα ειχα κανει ολα μια χαρα