Π.Α.Ο.Κ-ΑΕΛ Καλλονής,14/01,17:15,OteSports1
Re: Π.Α.Ο.Κ-ΑΕΛ Καλλονής,14/01,17:15,OteSports1
Ο Πέλκας γιατί ρε παιδιά είναι πλεον ένας μέτριος παίκτης απο κει που ξεκίνησε ώς καλό ταλέντο?
Όσο για 10άρι που πάσχουμε έχουμε και λέγεται Ζάιρο. Πότε θα έρθει του Κροάτη να τον δοκιμάσει είναι το θέμα. Ξεκόλα με τον πέλκα Τούντορα και βάλε στην θέση του τον Ζάιρο.
Όσο για 10άρι που πάσχουμε έχουμε και λέγεται Ζάιρο. Πότε θα έρθει του Κροάτη να τον δοκιμάσει είναι το θέμα. Ξεκόλα με τον πέλκα Τούντορα και βάλε στην θέση του τον Ζάιρο.
-
εχεις λάθος στην φάση που τους περνάει ανάμεσα ειναι πεναλτυ καθαρό. επειδη βουτηξαν οι προηγουμενοι δεν το εδωσε.rainmaker έγραψε:Η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παίζει πολύ στρωμένα.
Λογική ανάπτυξη, καλές εμπνεύσεις.
ΑΛΛΑ
Δεν υπάρχει άτομο μέσα στη περιοχή να κάνει τα βασικά. Πολλές υπερβολές και χωρίς "αυτόματες" τοποθετήσεις σε καίριες θέσεις. Γι αυτό πετάμε πολλές μπάλες άσκοπα.
Επίσης
Δεν έχω δει στον ΠΑΟΚ μεγαλύτερο θεατρίνο απο τον Ζάιρο. Σε ΚΑΘΕ ματς πέφτει δυο τρεις φορές.
Σήμερα τον μιμήθηκαν Μακ και Πέλκας ήδη.
Κλάους αγόρι μου αυτό θέλει προσπάθεια για να το ΒΓΑΛΕΙΣ.
Οφ σαιντ σε βάρος της Καλλονής ανύπαρκτο.
Βίτορ αν για σένα γράφονται άρθρα περί ΒΑΣΙΚΟΥΡΑΣ και ΣΙΓΟΥΡΗΣ ανανέωσης, τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τρία χρόνια τώρα χτυπήματα εκτός φάσης και νεύρα.
Θελω και εγω να πιστευω πως αργα η γρηγορα θα το καταλαβει ο Τουντορ οτι ο Πελκας για 10αρι σε ομαδα Α' Εθνικης (εστω και Ελλαδας) δεν κανει.
Σοβαρό πρόβλημα στο δεκάρι Ο πέλκας ΔΕΝ...
Κλάους όταν γεμίζει τόσο η περιοχή μας, δύσκολα να τον βρεί με μία η μπάλα...
Μακ Ζαίρο Καλοί αλλά ΚΑΝΑ ΣΟΥΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑ
Κλάους όταν γεμίζει τόσο η περιοχή μας, δύσκολα να τον βρεί με μία η μπάλα...
Μακ Ζαίρο Καλοί αλλά ΚΑΝΑ ΣΟΥΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑ
Ατυχοι μεν, αλλα σαν να επεσε προς το τελος το ηθικο.
Θελει τωρα καλη ψυχολογια.
Θελει τωρα καλη ψυχολογια.
- ace79grpaok
1 γκολλλλλ 1 γκολλλλλ ΠΑΟΚαρα βάλε ενα γκολλλλλλ ,δεν την παλεύω παιδια θα αρχίσω να κλαίω δεν ειμαι καλά .Δεν μπορώ άλλη στραβή δεν την αντέχω η ψυχή μου αλλο ,παίξτε για εμενα ρε παιδια 15 πίεση εχω
- efthimis_paok
Όχι για βασικός τουλάχιστον, ακόμη.pxp920 έγραψε:Θελω και εγω να πιστευω πως αργα η γρηγορα θα το καταλαβει ο Τουντορ οτι ο Πελκας για 10αρι σε ομαδα Α' Εθνικης (εστω και Ελλαδας) δεν κανει.
Βάζει Μυστακιδη σε λεοβατς
Για να δούμε τι σκέφτηκε........
SM-G920F
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 14 Ιαν 2016, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τουλαχιστον ριψοκυνδινη αλλαγη...Γιατι βρε παλικαρι μου δεν ξεκινας με Μπερμπατοφ τις αλλαγες στη θεση Πελκα;
- efthimis_paok
3-4-3?pilotos έγραψε:Βάζει Μυστακιδη σε λεοβατς
SM-G920F
- hasio_john
ΒΑΛΕ Μπέρμπα γαμώ τα κολλήματα σου γαμώ ...
Τον έχει ξεφτιλίσει όσο δεν πάει!

Τον έχει ξεφτιλίσει όσο δεν πάει!
Μαμιολα τυχη, αντε να το δεχτω οταν δε σε προκαλουμε δεν εμφανιζεσαι,
αλλα και σημερα μωρη καριολα??
Λιγο να μας εκανες τη χαρη οπως με κουλα κ βαζελο, λιγο..
Πρεπει να παιξουμε περισσότερο απαριστερα,ο ζαιρο λιγο τα χαλαει και ο μακ εχει κεφια, αντε να χαρω εγω το παιδι, επιτελους..ωραιος ο λεοβατς!
Πρέπει να βαλσαμωσουμε τους κεντρωους..αν κ βεβαια ο χαρισακος εκανε καποια λαθη βεβιασμενες προσπαθειες, και οι 2 πολυ καλοι..
4ταχυτητες πανω η ομαδα, με κλαους-πελκα καλους..
Εχουν παρει ψυχολογια γιατι με το συστημα πιστευουν πλέον στα ποδια τους και λογω αρτικο εχουν πολλες δυναμεις.
Τι εγινε μεβιτορ ρε μαγκες?χτυπησε τον αλλο τοτε π επεσε?
Παντως απτο γηπεδο το οφσαιτ δν ηταν με τπτ..
Γτ ρε ιγκορ αλλαζεις λεοβατς? Εκτός αν εχει κατι..
Παααααμε
αλλα και σημερα μωρη καριολα??
Λιγο να μας εκανες τη χαρη οπως με κουλα κ βαζελο, λιγο..
Πρεπει να παιξουμε περισσότερο απαριστερα,ο ζαιρο λιγο τα χαλαει και ο μακ εχει κεφια, αντε να χαρω εγω το παιδι, επιτελους..ωραιος ο λεοβατς!
Πρέπει να βαλσαμωσουμε τους κεντρωους..αν κ βεβαια ο χαρισακος εκανε καποια λαθη βεβιασμενες προσπαθειες, και οι 2 πολυ καλοι..
4ταχυτητες πανω η ομαδα, με κλαους-πελκα καλους..
Εχουν παρει ψυχολογια γιατι με το συστημα πιστευουν πλέον στα ποδια τους και λογω αρτικο εχουν πολλες δυναμεις.
Τι εγινε μεβιτορ ρε μαγκες?χτυπησε τον αλλο τοτε π επεσε?
Παντως απτο γηπεδο το οφσαιτ δν ηταν με τπτ..
Γτ ρε ιγκορ αλλαζεις λεοβατς? Εκτός αν εχει κατι..
Παααααμε
Ο Πςλκας παντως μου αρεσει τελευταια. Κινειται με ωραιο τροπο αναμεσα στισ γραμμες.
Ατομο λιγο ασχετο με μπαλλα μου λεει στη φαση που ο Τζαβελλας βαραει Βιτορ γιατι δε πηρε καρτα.
Ατομο λιγο ασχετο με μπαλλα μου λεει στη φαση που ο Τζαβελλας βαραει Βιτορ γιατι δε πηρε καρτα.
- hasio_john
Βγάλε τον Πέλκα, τον έχεις κάψει, δεν μπορεί ... δεν ξέρει, δεν είναι έτοιμος ακόμα για βασικός!