Βόλλεϋ 2015-2016
-
Suleymanoglu
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Αυτός ο Τορνατωρος του ΕΣΑΠ που καταγγελει το ΤΑΑ ΠΑΟΚ, εχει καμία σχέση με τον Τορνατωρο τον παλιό παράγοντα του αρη στο μπάσκετ?
Πάντως πέρα από τους Κουβανους, η Διοίκηση στο Βολευ θα έπρεπε ΗΔΗ να έχει αποκτήσει ακόμη έναν ξένο παίκτη.
Πάντως πέρα από τους Κουβανους, η Διοίκηση στο Βολευ θα έπρεπε ΗΔΗ να έχει αποκτήσει ακόμη έναν ξένο παίκτη.
Ε και γιατί το δεχθήκαμε εμείς; Κανονισμός δεν υπάρχει που καταστρατηγείται;Odi έγραψε:Λείπουν οι Χιμένεθ,Σεπέδα με την εθνική Κούβας και αντί να αναβληθεί το παιχνίδι στις 13/01 με τον Παμβοχαικό,όπως προβλέπει ο κανονισμός,το μεταθέτουν για τις...14/01 (ενώ οι παίκτες επιστρέφουν στις...13/01!!!!) και μας βάζουν να παίξουμε στις 16/01 με τον Παναθηναικό και στις 19/01 με την Τρεντίνο!
Ντροπή και αίσχος..Σιχάματα.
Ε αφού πέρυσι ΝΤΑΜΠΛ για...Μην τυχόν και κάνουμε εμείς κανένα "ριπίτ"...Π.Α.Ο.Κ. είμαστε και "δεν προβλέπεται"...αφού...painkiller4 έγραψε:http://www.paokvolley.gr/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1%CF%80-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA/
Μιλαμε καθαρα για αλλοιωση του πρωταθληματος ομαδα που πρεπει να παιξει 3 παιχνιδια μεσα σε 5 ημερες μαζι και με τα ταξιδια ΟΥΣΤ ρε Ξεφτιλες Τοσο πολυ μας φοβαστε;![]()
Edit: Μόλις διάβασα το άρθρο στην κεντρική κι από "τούρκος" έγινα "πυραυλότουρκος"...Καλά όμως, τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς όταν οι δύο "υπεύθυνοι" (Πρόεδρος Ε.Σ.Α.Π. και Διευθυντής Πρωταθλήματος) ακούν στα επώνυμα "Ταρν@τώρος" και "Γρόλι@ς" πέρα από τελείως ειρωνική και απαξιωτική για τον Π.Α.Ο.Κ. μας καταστρατήγηση των κανονισμών;
Αυτοί οι δύο ερπετ@σκουληκ@ράδες "γεννίτσαροι" και δούλοι προσκυνητές των χαμουτζήδων, για τους νεότερους που δεν ξέρουν, είναι από τους φανατικότερους αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσήδες που υπάρχουν σε όλα τα πέρατα της Γης...
Βρε ουστ να μου χαθούνε οι "κόπρ@ι", στους γιατρούς να ξοδεύουν τους μισθούς τους μέχρι να ψοφήσουν απ το δηλητήριο που χύνουν τώρα κατά του Π.Α.Ο.Κ. μας...
Και με ένα "σμάρι σφήκες" τους εύχομαι, να τους τσιμπήσει και να τους καραπρήξει τους "βολεμένους" ανύπαρκτους ρε πστ μου !!!!!!! @^)&ΡΡ$΅;...Τ^&*(()&Τ##@:@@#$5()(&^##...ΘΤΥ^&*$@@@$$%^^&** !!!!!
Μπράβο πάντως στον Πρόεδρο μας που τους "ξεγύμνωσε" εντελώς και μακάρι ένας "αράπακλας" να είναι κοντά τους, να μην περάσουν απαρατήρητοι από το "μεγαλείο" του και να "δοκιμάσει" αν "πονούν τα παλικάρια", μέχρις εσχάτων, δηλαδή μέχρι απ τον λαιμό να τους βγει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #%^#@$%%^...(%#$%%$%%%$#$$...
Sorry αλλά με την πίεση μου στο 20 (μόλις μετρήθηκα και πήρα υπογλώσσιο) δεν μπορούσα να μην το ξαναβάλω...goran 64 έγραψε:Ε αφού πέρυσι ΝΤΑΜΠΛ για...Μην τυχόν και κάνουμε εμείς κανένα "ριπίτ"...Π.Α.Ο.Κ. είμαστε και "δεν προβλέπεται"...αφού...painkiller4 έγραψε:http://www.paokvolley.gr/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1%CF%80-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA/
Μιλαμε καθαρα για αλλοιωση του πρωταθληματος ομαδα που πρεπει να παιξει 3 παιχνιδια μεσα σε 5 ημερες μαζι και με τα ταξιδια ΟΥΣΤ ρε Ξεφτιλες Τοσο πολυ μας φοβαστε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edit: Μόλις διάβασα το άρθρο στην κεντρική κι από "τούρκος" έγινα "πυραυλότουρκος"...Καλά όμως, τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς όταν οι δύο "υπεύθυνοι" (Πρόεδρος Ε.Σ.Α.Π. και Διευθυντής Πρωταθλήματος) ακούν στα επώνυμα "Ταρν@τώρος" και "Γρόλι@ς" πέρα από τελείως ειρωνική και απαξιωτική για τον Π.Α.Ο.Κ. μας καταστρατήγηση των κανονισμών;
Αυτοί οι δύο ερπετ@σκουληκ@ράδες "γεννίτσαροι" και δούλοι προσκυνητές των χαμουτζήδων, για τους νεότερους που δεν ξέρουν, είναι από τους φανατικότερους αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσήδες που υπάρχουν σε όλα τα πέρατα της Γης...
Βρε ουστ να μου χαθούνε οι "κόπρ@ι", στους γιατρούς να ξοδεύουν τους μισθούς τους μέχρι να ψοφήσουν απ το δηλητήριο που χύνουν τώρα κατά του Π.Α.Ο.Κ. μας...
Και με ένα "σμάρι σφήκες" τους εύχομαι, να τους τσιμπήσει και να τους καραπρήξει τους "βολεμένους" ανύπαρκτους ρε πστ μου !!!!!!! @^)&ΡΡ$΅;...Τ^&*(()&Τ##@:@@#$5()(&^##...ΘΤΥ^&*$@@@$$%^^&** !!!!!
Μπράβο πάντως στον Πρόεδρο μας που τους "ξεγύμνωσε" εντελώς και μακάρι ένας "αράπακλας" να είναι κοντά τους, να μην περάσουν απαρατήρητοι από το "μεγαλείο" του και να "δοκιμάσει" αν "πονούν τα παλικάρια", μέχρις εσχάτων, δηλαδή μέχρι απ τον λαιμό να τους βγει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #%^#@$%%^...(%#$%%$%%%$#$$...
Δείτε μάγκες πόσο βρώμικος πόλεμος γίνεται κατά του Π.Α.Ο.Κ. σε όλα τα επίπεδα (ακόμα και στο βόλευ ρε πστ μου δεν μας "αντέχουν" να κέρδίζουμε και να παίρνουμε ΝΤΑΜΠΛ) για να καταλαβαίνετε πόσο μας μισούν σκουληκ@ράδες και π@υστόγαυροι κι όλες οι άλλες "φάρες" των αλλόθρησκων φυσικά...
- painkiller4
Μετα την αποφαση σκανδαλο της διοργανωτριας αρχης του πρωταθληματος να μην αναβαλλει το παιχνιδι με τον Παμβοχαικο ως ωφειλε βαση των κανονισμων αφου απουσιαζαν οι διεθεις Κουβανοι της ομαδας, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη 14/1 και ώρα 18:00 εκτός έδρας τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά στις 18:00 από το Novasports 1. Οι τελευταιες πληροφοριες λενε οτι η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ δίνει μάχη με το χρόνο προκειμένου οι δύο αθλητές να δώσουν κανονικά το παρών στον ματς με τον Παμβοχαϊκό παρά την εύλογη κούραση από το υπερατλαντικό ταξίδι και τη μετακίνηση από τη Θεσσαλονίκη στο Βραχάτι.Παρολα αυτα οι υπολοιποι παιχτες πιστευω οτι θα ανταποκριθουν και θα παρουν το τριποντο για να καλυψουν το χαμενο εδαφος στην βαθμολογια. ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά στις 18:00 από το Novasports 1. Οι τελευταιες πληροφοριες λενε οτι η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ δίνει μάχη με το χρόνο προκειμένου οι δύο αθλητές να δώσουν κανονικά το παρών στον ματς με τον Παμβοχαϊκό παρά την εύλογη κούραση από το υπερατλαντικό ταξίδι και τη μετακίνηση από τη Θεσσαλονίκη στο Βραχάτι.Παρολα αυτα οι υπολοιποι παιχτες πιστευω οτι θα ανταποκριθουν και θα παρουν το τριποντο για να καλυψουν το χαμενο εδαφος στην βαθμολογια. ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Μπαρκαρούτσος
Στις 16:30 μπάσκετ με την ΑΕΚ,στις 9 βόλλευ με τον Παναθηναικό το Σάββατο;;
Πάρτε αντίσκηνα..
Πάρτε αντίσκηνα..
-
Μπαρκαρούτσος
Τώρα το πρόσεξα...
Θα μπω στο μπάσκετ και μετά θα βιδωθώ στο γήπεδο, θα κρυφτώ στις τουαλέτες...
- painkiller4
Τι διαλο ολοι εκει θα ειναι σε λιγο θα δινουν και νουμερα για να μπουμεRoMaN έγραψε:Τώρα το πρόσεξα...
Πριν λιγο πηγα στο ξενοδοχειο στο Βραχατι να δω την ομαδαρα μας...
Τους προλαβα την ωρα που εμπαιναν στο λεωφορειο,πετυχαινω τον κουρνετα την ωρα που ανεβαινε στο λεωφορειο
του λεω βασιλη ΠΑΟΚΑΡΑ ειμαι να βγουμε καμμια φωτο;Μου λεει μπες στο λεωφορειο και βγες με ολους
Μου λεει ο καλμαζιδης αντε τελειωνε με τις φωτο πρεπει να παμε στο γηπεδο εκτος και αν θες να ερθεις μαζι μας
.....
Μιλησα λιγο με τον σεπεδα μου ειπε οτι νιωθει κουρεσμενος...
Ωραια εμπειρια
Αντε και με την νικη....
Τους προλαβα την ωρα που εμπαιναν στο λεωφορειο,πετυχαινω τον κουρνετα την ωρα που ανεβαινε στο λεωφορειο
του λεω βασιλη ΠΑΟΚΑΡΑ ειμαι να βγουμε καμμια φωτο;Μου λεει μπες στο λεωφορειο και βγες με ολους
Μου λεει ο καλμαζιδης αντε τελειωνε με τις φωτο πρεπει να παμε στο γηπεδο εκτος και αν θες να ερθεις μαζι μας
Μιλησα λιγο με τον σεπεδα μου ειπε οτι νιωθει κουρεσμενος...
Ωραια εμπειρια
Αντε και με την νικη....
- PAOK_NORTH_ARMY
Πως να μη νιώθει κουρασμένος μετά από τέτοια ταλαιπωρία. Θαρρείς και θα έβγαινε η λίγκα εκτός προγράμματος αν το έβαζε σε 1 μήνα.
- PAOK_NORTH_ARMY