Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Bane δεν πειραζει μονος θα κανω κερκιδα μου φαινεται....
Εντωμεταξυ πηγα προχθες στο λεχαιο σενα μαγαζι για φαγητο και ετρωγαν 5 παιχτες του παμβοχαικου
3 ελληνες ο βραζιλιανος ο καϊο και ενας καναδος...τους λεω μαλακες κανονιστε να χασετε απο την ΠΑΟΚΑΡΑ
γιατι απο τον γαυρο χασατε με κατεβασμενα το παντελονια....και μου λεει το λιμπερο που εχουνε,φιλαρακι ουτε ποντο
δεν θα μας παρετε..
Το ωραιο ειναι οτι με κερασανε και ενα μπουκαλι κρασι χαχαχα!!!
Συγνωμη για το οφ τοπικ....
Εντωμεταξυ πηγα προχθες στο λεχαιο σενα μαγαζι για φαγητο και ετρωγαν 5 παιχτες του παμβοχαικου
3 ελληνες ο βραζιλιανος ο καϊο και ενας καναδος...τους λεω μαλακες κανονιστε να χασετε απο την ΠΑΟΚΑΡΑ
γιατι απο τον γαυρο χασατε με κατεβασμενα το παντελονια....και μου λεει το λιμπερο που εχουνε,φιλαρακι ουτε ποντο
δεν θα μας παρετε..
Το ωραιο ειναι οτι με κερασανε και ενα μπουκαλι κρασι χαχαχα!!!
Συγνωμη για το οφ τοπικ....
Συνηθως παντως η παε βγαζει καποια διαρροη διαψευσης για ονοματα που κυκλοφορουν καιρο στα μεσα και αυτο με κανει να ανησυχω κυριως για Βελλιδη.Ο αργεντινος κακος παικτης σιγουρα δεν πρεπει να ειναι αλλα δεν ξερω κατι με χαλαει στα βιντεακια που τον βλεπω χωρις να εχω καταλαβει ακριβως τι,ισως απλα ειναι λιγο αντιτουριστικος,φοβαμαι και τα πρωταθληματα που εχει παιξει τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με το ελληνικο.
- ace79grpaok
Για όσους λενε οτι δεν είναι μεταγραφή αρνεσεν αυτή ,να τους θυμησω οτι δεκν κάνει μόνος του ο αρνεσεν τις μεταγραφες πλέον.σκαριονε και τα μυαλά στο μίξερ,μια μετάφραση του τουιυερ για ευαγγελιστή περικαλω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Τετ 13 Ιαν 2016, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
john4serres
κινεζικη προταση 20εκ (ρητρα) και 5εκ ετησιως στον Λουκας για 3 χρονια ; 
ισπανος παπας.
ισπανος παπας.
Ωχ ωχ ωχ...Μάνα μου...τα 'κονομήσαμε...
...Φέρε "πράμα" Φραάάάάάνκ... 
Ή Κινέζος Δεσπότης...

Ή Κινέζος Δεσπότης...
- ace79grpaok
Ίσως και όχι ,επειδή δε μπορεί να παίξει σε 3 ομάδα στην Ευρώπη. Φετος να πάει για τώρα και το καλοκαίρι να γίνει νέα πώληση σε αυτόν που θα είναι πίσω από την μεταγραφή.john4serres έγραψε:κινεζικη προταση 20εκ (ρητρα) και 5εκ ετησιως στον Λουκας για 3 χρονια ;
ισπανος παπας.
-
john4serres
νομιζω γινονται παρομοιες λαμογιες με αραβιες και κινες , χωρις να ειμαι σιγουροςace79grpaok έγραψε:Ίσως και όχι ,επειδή δε μπορεί να παίξει σε 3 ομάδα στην Ευρώπη. Φετος να πάει για τώρα και το καλοκαίρι να γίνει νέα πώληση σε αυτόν που θα είναι πίσω από την μεταγραφή.john4serres έγραψε:κινεζικη προταση 20εκ (ρητρα) και 5εκ ετησιως στον Λουκας για 3 χρονια ;
ισπανος παπας.
μονο σε μενα αρεσει ο σκαριονε?? εχω τν ιδια εντυπωση σιγουρια πριν να τν δω οπως με τσιμιροτ πριν να τν δω μακαρι να βγει μια φορα μια μεταγραφη γεναρη
- ace79grpaok
TheCursed έγραψε:μονο σε μενα αρεσει ο σκαριονε?? εχω τν ιδια εντυπωση σιγουρια πριν να τν δω οπως με τσιμιροτ πριν να τν δω μακαρι να βγει μια φορα μια μεταγραφη γεναρη
Μόνο εσένα
Lucas Perez has so far up to ten offers to leave Deportivo. Good year Coruña striker, who has scored 12 goals in the first half of the season, has led the Monelos the attention of many teams. And no shortage of suitors.
He has been told Radio La Coruna. Lucas has had ten proposals to change the team in the winter market. Some of European teams. However, the most important economically have come from the UAE and China. In the latter case, it is a Chinese joint recently promoted to the top division of their country. This group has offered to pay 20 million euros for the buyout Lucas. On the other hand, it has put on the table a salary of 15 million euros in three seasons.
Despite the dizzying figures, Lucas Pérez has rejected this and other proposals that have reached his desk. Both Lucas Perez, as your agent and Tino Fernandez have been assured that the player will not move from Deportivo at least until the end of this league. Next summer, it will be moved to the front and not lack proposals.
He has been told Radio La Coruna. Lucas has had ten proposals to change the team in the winter market. Some of European teams. However, the most important economically have come from the UAE and China. In the latter case, it is a Chinese joint recently promoted to the top division of their country. This group has offered to pay 20 million euros for the buyout Lucas. On the other hand, it has put on the table a salary of 15 million euros in three seasons.
Despite the dizzying figures, Lucas Pérez has rejected this and other proposals that have reached his desk. Both Lucas Perez, as your agent and Tino Fernandez have been assured that the player will not move from Deportivo at least until the end of this league. Next summer, it will be moved to the front and not lack proposals.
ace79grpaok έγραψε:TheCursed έγραψε:μονο σε μενα αρεσει ο σκαριονε?? εχω τν ιδια εντυπωση σιγουρια πριν να τν δω οπως με τσιμιροτ πριν να τν δω μακαρι να βγει μια φορα μια μεταγραφη γεναρη
Μόνο εσένα![]()
παω κοντρα στο ρευμα Π.Α.Ο.Κ εισαι
-
john4serres
μακαρι να ειχαμε κι εμεις εναν παικταρα σαν τον Λουκας που να βλεπει τον ΠΑΟΚ οπως ο Λουκας την Λα κορουνια..
υγ.για να μην ξεχνιομαστε:ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!!
[youtube]G2Zwbs7gOFs[/youtube]
υγ.για να μην ξεχνιομαστε:ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!!
[youtube]G2Zwbs7gOFs[/youtube]