Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Σκαριόνε έχει το γκολ. Σκοράρει κάθε 2.5 παιχνίδια. Και όπως όλοι ξέρουμε ο ΠΑΟΚ δεν έχει γκόλ από τα χάφ. Παίκτες όπως Τζιόλης, Κάτσε, Γκολάσα κ.α. όχι μόνο δεν βγάζουν κάθετες αλλά επίσης δεν σκοράρουν. Ο τελευταίος που το είχε το γκολ ήταν ο Ιβιτς αν και νομίζω ο Σκαριόνε σκοράρει πιο συχνά.

Δεν με νοιάζει αν αυτός που θα έρθει θα είναι ο Σκαριόνε, αλλά επιτέλους πρέπει να παρουμε παίχτες που να παίζουν κάθετα και να σκοράρουν. Για ταχύτητα δεν το συζητώ, ο άξονας πρέπει να έχει μόνο γρήγορους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από το ινπαοκ

Σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα η Eσκισεχίρ αναμένεται να ενισχυθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, έτσι ώστε να γλυτώσει τον υποβιβασμό.
Μάλιστα, Τούρκοι, αναφέρουν πως η ομάδα από την γειτονική χώρα έχει βάλει στο μάτι έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Αυτός φέρεται να είναι ο Πορτογάλος στόπερ του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κόστα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τσεκάρει Σκαριόνε και Γκοριούς ο ΠΑΟΚ

PAOKVoice - Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 - 10:00

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκονται ο Όσκαρ Σκαριόνε και ο Ζουλιέν Γκοριούς.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην θέση πίσω από τον επιθετικό, δεκάρι δηλαδή, μια θέση που ο «Δικέφαλος» χρειάζεται ενίσχυση και ψάχνει το «εκλεκτό»… Ο Όσκαρ Σκαριόνε αγωνίζεται στην Κασίμπασα και έχει ξανά ακουστεί το όνομά του για τους Θεσσαλονικείς. Το κασέ του Αργεντινού είναι λίγο τσιμπημένο, καθώς οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ζουλιέν Γκοριού αγωνίζεται στην Γκένκ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι μια δύσκολη περίπτωση καθώς, πολλές τουρκικές ομάδες ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν. Μία από αυτές είναι και η Γκεντσλερμπιρλιγκί, που μάλιστα λέγεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Σύμφωνα με το PAOKVoice ο Tudor έχει αποφασίσει ότι το 4-2-3-1 ταιριάζει καλύτερα στον ΠΑΟΚ και αυτό θα ακολουθήσει από δω και μπρος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνίζονται μόνο 2 στόπερ σε κάθε αγώνα και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ διαθέτει 4 (Vitor, Costa, Μαλεζάς Τζαβέλλας) πιθανόν να μην γίνει τώρα μεταγραφή παίκτη στη θέση αυτή, κάτι που ανάγεται στην καλοκαιρινή περίοδο όταν θα λήξουν τα συμβόλαια των δύο Πορτογάλων, για τα οποία θα αποφασίσει ο προπονητής αν θα ανανεωθούν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Από το ινπαοκ

Σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα η Eσκισεχίρ αναμένεται να ενισχυθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, έτσι ώστε να γλυτώσει τον υποβιβασμό.
Μάλιστα, Τούρκοι, αναφέρουν πως η ομάδα από την γειτονική χώρα έχει βάλει στο μάτι έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Αυτός φέρεται να είναι ο Πορτογάλος στόπερ του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κόστα.
Κορδελα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Και είναι εδώ ακόμη;
Dr.Feelgood

Δημοσίευση από Dr.Feelgood »

αν υπαρχει οντος προταση απο την τουρκικη εγω τον παω με τ αθτοκινητο στο αεροδρομιο μην κουραζεται (και ελευθερο κ χωρις χρματα τον δινουμε αρκει να γλιτωσουμε απ το συμβολαιο του..) για μενα αμπαλος που ακομα κ απ γκελεσ αυτουνου χασαμε αποτελεσματα.. (προσωπικη μου γνωμη)!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Magpies4 έγραψε:
Δεν με νοιάζει αν αυτός που θα έρθει θα είναι ο Σκαριόνε, αλλά επιτέλους πρέπει να παρουμε παίχτες που να παίζουν κάθετα και να σκοράρουν. Για ταχύτητα δεν το συζητώ, ο άξονας πρέπει να έχει μόνο γρήγορους.
Συμφωνώ απόλυτα...Και πολύ ταχύ σέντερ μπακ (τουλάχιστον έναν) χρειαζόμαστε απαραίτητα αν θέλουμε να παίζουμε με επιτυχία το 3-5-2 και το 3-4-3 με την άμυνα ψηλά (στην γραμμή του κέντρου) "πνίγοντας" τον αντίπαλο και "εκρηκτικό" σέντερ φορ να "πετιέται" σαν σφαίρα στις κάθετες των χαφ...

Α ρε Νικολάκη Αλαβάντα να μην είσαι 25 χρόνων τώρα...Κι έναν τύπου Μπότσιεκ για φορ ρε πστ μου... :(

Υ.Γ. Προς το παρόν όμως το 4-5-1 ή 4-3-3 μας βολεύει περισσότερο με το υλικό που διαθέτουμε... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 13 Ιαν 2016, 11:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Τον Σκαριόνε εγώ προσωπικά δεν τον ξέρω. Διαβάζοντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εδώ και 2 μήνες έκανα την αναζήτηση μου και κατέληξα ότι θα τον ήθελα, αλλά με τίποτα στα λεφτά που ακούγονται. Εγώ θα έδινα 500χιλ max το χρόνο. Και εξηγούμαι. 1,5 εκ το χρόνο plus εφορία πας στα 2,5 ετησίως. Με αυτά τα λεφτά φέρνεις μεγάλο αστέρι και εξελίξιμο. Επίσης ο παίκτης είναι 30 χρονών (δεν διαφωνώ απαραίτητα με την ηλικία γιατί δύο χρόνια μπορεί να τα έχει σε top επίπεδο), δεν το έχει με τις ασίστ - ο λόγος που θες δεκάρι -, ενώ είναι και ντεφορμέ καθώς στα τελευταία ματς της Κατσίμπασα δεν αγωνίζεται 90λεπτο, ενώ έχει ξεκινήσει και ματς από τον πάγκο.

Εγώ θα προτιμούσα να τα σκάσεις είτε για έναν αποδεδειγμένα παικταρά όπως οι
http://www.transfermarkt.co.uk/gaston-r ... ler/123742
http://www.transfermarkt.co.uk/carlos-e ... eler/52406

Ή ακόμα προτιμότερο να τα σκάσεις για ταλεντάρα όπως οι
http://www.transfermarkt.co.uk/bartosz- ... ler/246579
http://www.transfermarkt.co.uk/andrija- ... ler/206843
http://www.transfermarkt.co.uk/tino-sve ... ler/140790
http://www.transfermarkt.co.uk/ondrej-d ... ler/232418
http://www.transfermarkt.co.uk/miler-bo ... ler/103246
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Κι εμένα δεν με τρελαίνει η ιδέα του Σκαριόνε σε αυτά τα λεφτά.
Προτιμώ Budescu ή κάποιον Λατίνο μπαλαδόρο, πχ. Σεντουριόν ή Λοδέιρο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ουτε εμενα με τρελαινει αυτος ο Σκαριονε,ειδικα σε συναρτηση με τα χρηματα που απαιτουνται,ακομα και τα βιντεακια που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασαν,πιστευω και εγω οτι σε αυτα τα λεφτα βρισκεις πολυ πιο ενδιαφερουσες περιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ακομη ασχοληστε παλληκαρια? ποιος σκαριονε?με 1,5 τον χρονο?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.Αν ειναι να παρουμε καποιον μετα τον αγωνα με καλλονη και μονο με προκριση θα ακουστει κατι
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sourmenetes έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Από το ινπαοκ

Κορδελα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ξέρετε πολλές ομάδες να αγοράζουν τραυματίες παίκτες;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγα μη φερει ο Αρνεσεν 30χρονο με 1.5 μυριο ετησιο συμβολαιο,μαλλον ξεχασατε ποιον εχουμε ΤΔ.
Κανα γιουγκακι που να μιλαει στη μπαλα θα φερει ο σκυλος,αρκει να τον εμπιστευτει ο Σαββιδης και του δωσει μπατζετ.
Ας του δωσει 2-3 μυρια για αγορα παιχτη και θα δειτε τι θα φερει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Συμφωνώ κι εγώ πως μετά τον αγώνα κυπέλλου θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε πραγματικά ονόματα. Δηλαδή αυτό του χαφ, γιατί δεν νομίζω να πάρουμε άλλον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”