Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Δεν νομιζω να ισχυει,αλλα ποτε δεν ξες.Εχει παιξει το ονομα του για αρκετες μεγαλες ομαδες του εξωτερικου.Παικταρας ειναι και με μεταπωλητικη αξια.....και μεγαλο πουλεν στο FM

Εικόνα
Εικόνα
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Tino Sven Susic...
Εξαιρετικός...Πολύ κοντα σε Misimovic....
Επειδή όμως είμαστε και λίγο πανηγυρτζήδες θα ήθελα τον μάγο από τα εμιράτα...
Omar Abdulrahman......
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Χωρις να γνωριζω βεβαια τι θα γινει πιστευω οτι ο Αρνεσεν δεν θα φερει παιχτη που δεν ειναι γρηγορος(αν και αυτος ο σουσιτς καλος φαινεται)
Απο οτι βλεπουμε το 90% που ηρθαν ειναι γρηγοροι παιχτες.
Οποτε εγω περιμενω εναν αντιστοιχο Ζαιρο σε δεκαρι. Εναν ψιλο μαγο δλδ με τριπλα αλλα και οργανωτικες ικανοτητες.
Μακαρι να μας φερει εναν τετοιο για μενα.
Και εχω μια διαισθηση-ελπιδα οτι θα ειναι λατινοαμερικανος.
Και τελευταιο πιστευω δεν θα ειναι κανενας απο οσους ακουστηκαν οπως εγινε και το καλοκαιρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sabri32 την Τρί 12 Ιαν 2016, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Διαβαζα ενα κροατικο αρθρο που ανεβηκε πριν απο μιση ωρα περιπου και τον Susic τον εχουν για κλεισμενο στην Αγγλια παντως......
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ενταξει δεν θα τα βαψουμε και μαυρα. ας παει τουλαχιστον με ενα μεγαλο ποσο ωστε να μην λεμε οτι μπορουσαμε.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ακόμα ασχολείστε με μεταγραφές; :twisted:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εδω ασχολούμαστε σε περίοδος που δεν εχει μετεγγραφες
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Πλακα κανεις?Ειμαι Γεναρη στο Manager.Ξερεις ποσες μεταγραφες εχω κανει? :D :D :D
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αν πιάσω σήμερα την 25άδα :lol: σύστημα που έβαλα θα τις κάνω εγώ τις μεταγραφές. Να μην ξοδεύεται κι ο Ιβάν. Πρέπει όμως να μην χάσει Η Βίλλα ( και άλλα 24 ... 8-) )
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Μεταγραφές χειμώνα 2016 by agios...
-Τοκ τοκ
-Ναι περάστε.
-Ναι γεια σας,για μια μεταγραφή ήρθα να υπογράψω
-Σε τι θέση παίζεται κύριε?
-Εεεε συνήθως δεκάρι.
-Μισό λεπτό κύριε να καλέσω τον κύριο Τούντορ να δω αν ζήτησε παίκτη για την θέση αυτή.Ναι κύριε Ίγκορ απ την γραμματεία τηλεφωνώ,δεκάρι ζητήσατε?Α οκ ευχαριστώ πολύ θα ενημερώσω.Ο κύριος Τούντορ είπε οκ,με τον κύριο Άρνεσεν μιλήσατε σας έχει δει?
-Εεεεε με έβλεπε μικρό σε βίντεο
-Ναι αλλά μεγαλώσατε κύριε δώστε μου μισό λεπτό.Ναι κύριε Φρανκ έχω εδώ τον κύριο χ τον γνωρίζετε τον εγκρίνετε?Α ωραία,ποιον άλλο να πω?Α οκ.Από Φρανκ είμαστε οκ μισό λεπτό να ρωτήσουμε λίγο και τον κύριο Michel είναι καινούριος ξέρετε και πρέπει να ενημερώνετε.
-Μααα
-Μισό λεπτό κύριε μισό λεπτό.Ναι κύριε Lubos έχω εντολή να ενημερώσω για μια μεταγραφή αλλά θέλω την γνώμη σας.Να προχωρήσω?Α οκ προχωράμε.
-Εντάξει υπογράφουμε?
-Λίγο υπομονή ακόμα να ενημερώσω τον κυρ Νίκο μην φάει κάνα στράβωμα,ξέρετε αν στραβώσει ο κυρ Νίκος μεταγραφές δεν γίνονται..Ναι κύριε Νίκο για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε γνωρίζετε?Ωχ ωχ ωχ φωνάζει...Τι φταίω κύριε Νίκο?Τι να κάνω τελικά?Οκ οκ.Είστε τυχερός δε σας πολυγουστάρει αλλά είναι για ούζο και τον πετύχαμε σε ψιλοκαλή φάση προχωράμε...
-Τι υπογράφουμε?
-Πόσο κάνετε κύριε?
-Τι πόσο κάνω δεν ξέρετε?
-Αμάν καλά που το είπατε!Την κυρία Γκοντσάρεβα δεν πήρα,μισό λεπτό μισό λεπτό.Ναι κυρία Μαρία τον χ υπογράφουμε τι κάνουμε?Α οκ.Θα περιμένω.
-Μα τι γίνεται?
-Σσσσσσ καλεί στο Skype τον κύριο Σαββίδη λέει θέλει έγκριση είναι πολλά τα λεφτά.Εν τω μεταξύ μέχρι να απαντήσουνε για να μην χάνουμε χρόνο θα καλέσω ταυτόχρονα τον κύριο Κυριάκου να δω αν έχει χρόνο για να σας παρουσιάσει.Έλα Κούλη τι γίνεται?Καλά?Χαίρομαι.Από χρόνο για παρουσιάσεις τι έχουμε?Α ωραία,άδειοι είμαστε λέει τίποτα.Τι?Μισό λεπτό.Συγνώμη αγγλικά ξέρετε?
-Ε κάτι λίγα ξέρω
-Ωραία γιατί δεν ξέρει αυτός θα χρειαστεί να μεταφράζετε μόνος.
-Μα ξέρετε εμένα ο κύριος Αγγελίδης μου είπε να έρθω..
-Αγγελίδης Αγγελίδης....Σε τι θέση είναι δε μου λέει κάτι το όνομα..
-Μα είναι πρόεδρος..
-Αααα ο κύριος με τα γυαλάκια!Καλέ αυτός ακόμα εδώ είναι?Χίλια συγνώμη νόμιζα είχε φύγει εδώ και καιρό..Μισό λεπτό η κυρία Μαρία κάτι λέει..Ναι όλα καλά?Α πολύ ωραία προχωράω προχωράω.Όλα τέλεια ο κος Ιβάν έδωσε το οκ!!!
-Τί υπογράφουμε??????
-Βεβαίως να ετοιμάσω μόνο το συμβόλαιο αλλά αααααααχχχχχ...είσαστε άτυχος.....
-Τί τι έγινε πάλι???? :twisted:
-Ξέρετε είναι δώδεκα και πέντε και ήταν τελευταία μέρα,τελειώσαν οι μεταγραφές κύριε... :oops:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

spyretto έγραψε:Ακόμα ασχολείστε με μεταγραφές; :twisted:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αρα θα πάρουμε Ελληνα δεκάρι, γιατί δεν μπορεί να ξέρει κάτι λίγα αγγλικά και να καταλαβαίνει τα πάντα. Ελληνικά μιλούσαν με την γραμματεά. :evil:

Αντε, ξεσκονίστε τους Ελληνες δεκάρια που ξέρετε τώρα.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

agios έγραψε:Μεταγραφές χειμώνα 2016 by agios...
-Τοκ τοκ
-Ναι περάστε.
-Ναι γεια σας,για μια μεταγραφή ήρθα να υπογράψω
-Σε τι θέση παίζεται κύριε?
-Εεεε συνήθως δεκάρι.
-Μισό λεπτό κύριε να καλέσω τον κύριο Τούντορ να δω αν ζήτησε παίκτη για την θέση αυτή.Ναι κύριε Ίγκορ απ την γραμματεία τηλεφωνώ,δεκάρι ζητήσατε?Α οκ ευχαριστώ πολύ θα ενημερώσω.Ο κύριος Τούντορ είπε οκ,με τον κύριο Άρνεσεν μιλήσατε σας έχει δει?
-Εεεεε με έβλεπε μικρό σε βίντεο
-Ναι αλλά μεγαλώσατε κύριε δώστε μου μισό λεπτό.Ναι κύριε Φρανκ έχω εδώ τον κύριο χ τον γνωρίζετε τον εγκρίνετε?Α ωραία,ποιον άλλο να πω?Α οκ.Από Φρανκ είμαστε οκ μισό λεπτό να ρωτήσουμε λίγο και τον κύριο Michel είναι καινούριος ξέρετε και πρέπει να ενημερώνετε.
-Μααα
-Μισό λεπτό κύριε μισό λεπτό.Ναι κύριε Lubos έχω εντολή να ενημερώσω για μια μεταγραφή αλλά θέλω την γνώμη σας.Να προχωρήσω?Α οκ προχωράμε.
-Εντάξει υπογράφουμε?
-Λίγο υπομονή ακόμα να ενημερώσω τον κυρ Νίκο μην φάει κάνα στράβωμα,ξέρετε αν στραβώσει ο κυρ Νίκος μεταγραφές δεν γίνονται..Ναι κύριε Νίκο για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε γνωρίζετε?Ωχ ωχ ωχ φωνάζει...Τι φταίω κύριε Νίκο?Τι να κάνω τελικά?Οκ οκ.Είστε τυχερός δε σας πολυγουστάρει αλλά είναι για ούζο και τον πετύχαμε σε ψιλοκαλή φάση προχωράμε...
-Τι υπογράφουμε?
-Πόσο κάνετε κύριε?
-Τι πόσο κάνω δεν ξέρετε?
-Αμάν καλά που το είπατε!Την κυρία Γκοντσάρεβα δεν πήρα,μισό λεπτό μισό λεπτό.Ναι κυρία Μαρία τον χ υπογράφουμε τι κάνουμε?Α οκ.Θα περιμένω.
-Μα τι γίνεται?
-Σσσσσσ καλεί στο Skype τον κύριο Σαββίδη λέει θέλει έγκριση είναι πολλά τα λεφτά.Εν τω μεταξύ μέχρι να απαντήσουνε για να μην χάνουμε χρόνο θα καλέσω ταυτόχρονα τον κύριο Κυριάκου να δω αν έχει χρόνο για να σας παρουσιάσει.Έλα Κούλη τι γίνεται?Καλά?Χαίρομαι.Από χρόνο για παρουσιάσεις τι έχουμε?Α ωραία,άδειοι είμαστε λέει τίποτα.Τι?Μισό λεπτό.Συγνώμη αγγλικά ξέρετε?
-Ε κάτι λίγα ξέρω
-Ωραία γιατί δεν ξέρει αυτός θα χρειαστεί να μεταφράζετε μόνος.
-Μα ξέρετε εμένα ο κύριος Αγγελίδης μου είπε να έρθω..
-Αγγελίδης Αγγελίδης....Σε τι θέση είναι δε μου λέει κάτι το όνομα..
-Μα είναι πρόεδρος..
-Αααα ο κύριος με τα γυαλάκια!Καλέ αυτός ακόμα εδώ είναι?Χίλια συγνώμη νόμιζα είχε φύγει εδώ και καιρό..Μισό λεπτό η κυρία Μαρία κάτι λέει..Ναι όλα καλά?Α πολύ ωραία προχωράω προχωράω.Όλα τέλεια ο κος Ιβάν έδωσε το οκ!!!
-Τί υπογράφουμε??????
-Βεβαίως να ετοιμάσω μόνο το συμβόλαιο αλλά αααααααχχχχχ...είσαστε άτυχος.....
-Τί τι έγινε πάλι???? :twisted:
-Ξέρετε είναι δώδεκα και πέντε και ήταν τελευταία μέρα,τελειώσαν οι μεταγραφές κύριε... :oops:

Ωραίο!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Να κάνω εγώ την αρχή

Ο Σαμαράς ελεύθερος έιναι ακόμα.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

spyretto έγραψε:Αρα θα πάρουμε Ελληνα δεκάρι, γιατί δεν μπορεί να ξέρει κάτι λίγα αγγλικά και να καταλαβαίνει τα πάντα. Ελληνικά μιλούσαν με την γραμματεά. :evil:

Αντε, ξεσκονίστε τους Ελληνες δεκάρια που ξέρετε τώρα.
Φορτούνης!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”