Μεταγραφές χειμώνα 2016 by agios...
-Τοκ τοκ
-Ναι περάστε.
-Ναι γεια σας,για μια μεταγραφή ήρθα να υπογράψω
-Σε τι θέση παίζεται κύριε?
-Εεεε συνήθως δεκάρι.
-Μισό λεπτό κύριε να καλέσω τον κύριο Τούντορ να δω αν ζήτησε παίκτη για την θέση αυτή.Ναι κύριε Ίγκορ απ την γραμματεία τηλεφωνώ,δεκάρι ζητήσατε?Α οκ ευχαριστώ πολύ θα ενημερώσω.Ο κύριος Τούντορ είπε οκ,με τον κύριο Άρνεσεν μιλήσατε σας έχει δει?
-Εεεεε με έβλεπε μικρό σε βίντεο
-Ναι αλλά μεγαλώσατε κύριε δώστε μου μισό λεπτό.Ναι κύριε Φρανκ έχω εδώ τον κύριο χ τον γνωρίζετε τον εγκρίνετε?Α ωραία,ποιον άλλο να πω?Α οκ.Από Φρανκ είμαστε οκ μισό λεπτό να ρωτήσουμε λίγο και τον κύριο Michel είναι καινούριος ξέρετε και πρέπει να ενημερώνετε.
-Μααα
-Μισό λεπτό κύριε μισό λεπτό.Ναι κύριε Lubos έχω εντολή να ενημερώσω για μια μεταγραφή αλλά θέλω την γνώμη σας.Να προχωρήσω?Α οκ προχωράμε.
-Εντάξει υπογράφουμε?
-Λίγο υπομονή ακόμα να ενημερώσω τον κυρ Νίκο μην φάει κάνα στράβωμα,ξέρετε αν στραβώσει ο κυρ Νίκος μεταγραφές δεν γίνονται..Ναι κύριε Νίκο για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε γνωρίζετε?Ωχ ωχ ωχ φωνάζει...Τι φταίω κύριε Νίκο?Τι να κάνω τελικά?Οκ οκ.Είστε τυχερός δε σας πολυγουστάρει αλλά είναι για ούζο και τον πετύχαμε σε ψιλοκαλή φάση προχωράμε...
-Τι υπογράφουμε?
-Πόσο κάνετε κύριε?
-Τι πόσο κάνω δεν ξέρετε?
-Αμάν καλά που το είπατε!Την κυρία Γκοντσάρεβα δεν πήρα,μισό λεπτό μισό λεπτό.Ναι κυρία Μαρία τον χ υπογράφουμε τι κάνουμε?Α οκ.Θα περιμένω.
-Μα τι γίνεται?
-Σσσσσσ καλεί στο Skype τον κύριο Σαββίδη λέει θέλει έγκριση είναι πολλά τα λεφτά.Εν τω μεταξύ μέχρι να απαντήσουνε για να μην χάνουμε χρόνο θα καλέσω ταυτόχρονα τον κύριο Κυριάκου να δω αν έχει χρόνο για να σας παρουσιάσει.Έλα Κούλη τι γίνεται?Καλά?Χαίρομαι.Από χρόνο για παρουσιάσεις τι έχουμε?Α ωραία,άδειοι είμαστε λέει τίποτα.Τι?Μισό λεπτό.Συγνώμη αγγλικά ξέρετε?
-Ε κάτι λίγα ξέρω
-Ωραία γιατί δεν ξέρει αυτός θα χρειαστεί να μεταφράζετε μόνος.
-Μα ξέρετε εμένα ο κύριος Αγγελίδης μου είπε να έρθω..
-Αγγελίδης Αγγελίδης....Σε τι θέση είναι δε μου λέει κάτι το όνομα..
-Μα είναι πρόεδρος..
-Αααα ο κύριος με τα γυαλάκια!Καλέ αυτός ακόμα εδώ είναι?Χίλια συγνώμη νόμιζα είχε φύγει εδώ και καιρό..Μισό λεπτό η κυρία Μαρία κάτι λέει..Ναι όλα καλά?Α πολύ ωραία προχωράω προχωράω.Όλα τέλεια ο κος Ιβάν έδωσε το οκ!!!
-Τί υπογράφουμε??????
-Βεβαίως να ετοιμάσω μόνο το συμβόλαιο αλλά αααααααχχχχχ...είσαστε άτυχος.....
-Τί τι έγινε πάλι????
-Ξέρετε είναι δώδεκα και πέντε και ήταν τελευταία μέρα,τελειώσαν οι μεταγραφές κύριε...