pgetsos έγραψε: δες Serious Sam (The first/second encounter)
Games PC Internet Cheats & μπιμπλίκια!
- john4serres
Re: Games PC Internet Cheats & μπιμπλίκια!
- Μπαρκαρούτσος
Syberia τα έχω παίξει και τα δύο, πολύ ωραία όντως! Είχα παίξει και το Myst το IV κάποτε, αλλά τότε δεν καταλάβαινα το Χριστό μου και το παράτησα..pgetsos έγραψε:Ρομαν, για adventure San and max που σου είπε ο kgeo, Syberia 1&2 (ΤΡΟΜΕΡΆ) και όλα της telltale, προτείνω back in the future
Shooting δες Serious Sam (The first/second encounter)
Strategy Empire Earth ότι καλύτερο Έχει βγει σε real time, Rome: Total War σε turn based με μοντς
Αν θες άλλη κατηγορία, πες
Rome Total War επίσης το έχω παίξει, καλό αν και δεν ενθουσιάστηκα, κολλούσαν οι μ@λ@κες σε κάτι πόλεις που πχ δεν μπορούσαν να περάσουν από ανοιχτές πόρτες ή κολλούσαν σε άκυρα σημεία και το έκανα uninstall..
Τα άλλα που με είπατε θα τα ψάξω και θα δω! Ευχαριστώ ΠΟΛΥ όλους σας!!

- buffalobill4
καλα αυτο το ακινατορ τι καψιλα ειναι ρε φιλε. Μεχρι και την Παπαρηγα μου βρηκε.

Για adventure games, όλα τα Gabriel Knight. Η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή. Θυμάμαι ότι για να παίξω το πρώτο Gabriel Knight το έκανα ανταλλαγή με το Black Album των Metallica (το πρώτο μουσικό CD που είχα αγοράσει) με έναν συμμαθητή μου 

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ νίκησα δυο φορές το παιχνίδι, δεν με βρήκε Σούλη Μαρκόπουλο (δεν υπήρχε καν, έβγαζε κάτι Obradovic, Γιαννάκης και τον άλλονε..) και δεν βρήκε ούτε τον Sofo! Kevin Durant με είχε βγάλει..buffalobill4 έγραψε:καλα αυτο το ακινατορ τι καψιλα ειναι ρε φιλε. Μεχρι και την Παπαρηγα μου βρηκε.![]()
![]()

- buffalobill4
Μάλλον έπαιξα αμέσως μετά από σένα τον Σούλη Μαρκόπουλο γιατί εμένα τον βρήκε (με τη δεύτερη, γιατί την πρώτη έβγαλε Γιαννάκη). Αν στο τέλος έγραψες εσύ την απάντηση, τότε σίγουρα αυτός είναι ο λόγος που τον βρήκε.RoMaN έγραψε:Εγώ νίκησα δυο φορές το παιχνίδι, δεν με βρήκε Σούλη Μαρκόπουλο (δεν υπήρχε καν, έβγαζε κάτι Obradovic, Γιαννάκης και τον άλλονε..) και δεν βρήκε ούτε τον Sofo! Kevin Durant με είχε βγάλει..buffalobill4 έγραψε:καλα αυτο το ακινατορ τι καψιλα ειναι ρε φιλε. Μεχρι και την Παπαρηγα μου βρηκε.![]()
![]()
-
Για adventure, επισης καλο ειναι και το Still Life
ΥΓ. Εβαλα Νικο Σταυροπουλο και μ'εβγαλε τον γκαλη, ντροπη ρε

ΥΓ. Εβαλα Νικο Σταυροπουλο και μ'εβγαλε τον γκαλη, ντροπη ρε

Για αυτό είπα με mods, Αλλιώς έχει θέματα το RomeRoMaN έγραψε:Syberia τα έχω παίξει και τα δύο, πολύ ωραία όντως! Είχα παίξει και το Myst το IV κάποτε, αλλά τότε δεν καταλάβαινα το Χριστό μου και το παράτησα..pgetsos έγραψε:Ρομαν, για adventure San and max που σου είπε ο kgeo, Syberia 1&2 (ΤΡΟΜΕΡΆ) και όλα της telltale, προτείνω back in the future
Shooting δες Serious Sam (The first/second encounter)
Strategy Empire Earth ότι καλύτερο Έχει βγει σε real time, Rome: Total War σε turn based με μοντς
Αν θες άλλη κατηγορία, πες
Rome Total War επίσης το έχω παίξει, καλό αν και δεν ενθουσιάστηκα, κολλούσαν οι μ@λ@κες σε κάτι πόλεις που πχ δεν μπορούσαν να περάσουν από ανοιχτές πόρτες ή κολλούσαν σε άκυρα σημεία και το έκανα uninstall..
Τα άλλα που με είπατε θα τα ψάξω και θα δω! Ευχαριστώ ΠΟΛΥ όλους σας!!

Classic adventure που μπορεί να έχεις παίξει τα monkey island
Το αγαπημένο μου παιχνίδι all time μαζί με τα serious Sam+ empire earth είναι το Sid Meier's Pirates! Live the life (του 2004), μεγάλη λατρεία, δες το
buffalobill4 έγραψε:Νταξει κι εγω τον Νικησα οταν εβαλα τον Νεμπεγλερα![]()

Παίζει να έκανα χοντρή ανοησία.
Έβαλα τον πατέρα του σημερινού προέδρου της ΝΔ και...
έπεσε το σάιτ.

- john4serres
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εδω μετα απο εξηντα ερωτησεις βρηκε τον αντρε το βοιδο το τζινι.
Εκεινο το καμμενο που ριχνουμε κουτουπιε στο γιδωνι που το βρισκουμε

Εκεινο το καμμενο που ριχνουμε κουτουπιε στο γιδωνι που το βρισκουμε

- Μπαρκαρούτσος
Ναι, εγώ τον πρόσθεσα, αλλά δεν ζήτησε φωτογραφία..Jeremy4 έγραψε:Μάλλον έπαιξα αμέσως μετά από σένα τον Σούλη Μαρκόπουλο γιατί εμένα τον βρήκε (με τη δεύτερη, γιατί την πρώτη έβγαλε Γιαννάκη). Αν στο τέλος έγραψες εσύ την απάντηση, τότε σίγουρα αυτός είναι ο λόγος που τον βρήκε.RoMaN έγραψε:Εγώ νίκησα δυο φορές το παιχνίδι, δεν με βρήκε Σούλη Μαρκόπουλο (δεν υπήρχε καν, έβγαζε κάτι Obradovic, Γιαννάκης και τον άλλονε..) και δεν βρήκε ούτε τον Sofo! Kevin Durant με είχε βγάλει..buffalobill4 έγραψε:καλα αυτο το ακινατορ τι καψιλα ειναι ρε φιλε. Μεχρι και την Παπαρηγα μου βρηκε.![]()
![]()
Εμένα τον είχε βρει!john4serres έγραψε:μολις κερδισα το ακινατορ με το ονομα του σαλπι.
Μήπως τον έβαλες retired; Ή ότι δεν έχει σχέση με το άθλημα;

Το έχω παίξει, επίσης ωραίο..PAOKhead έγραψε:Για adventure, επισης καλο ειναι και το Still Life
- john4serres
οτι φοραει πρασινα.
(καραγκουνη και λυμπεροπουλο με προτεινε)

- Μπαρκαρούτσος
Δύο πολύ γαμάτα adventures που έχω παίξει, είναι το Cognition (έχει 3-4 επεισόδια νομίζω) και το Farenheit! Χαμηλές απαιτήσεις γραφικών κτλ, ειδικά το 2ο, αλλά πραγματικά σπέρνουν!