Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Δεν παει να παρει τον μαρβω που τελειώνει το συμβόλαιο του και ας μην φέρει κανέναν αλλο.
- desperando
- Επικοινωνία:
τον μαρβο που προτεινεις ξερεις σε τι κατασταση ειναι?
ξερεις οτι στην αγγλια λενε οτι μετα τον τραυματισμο του δεν εχει καμια σχεση με τον μαρβο που επειζε στην γαλλια?
ξερεις οτι στην αγγλια λενε οτι μετα τον τραυματισμο του δεν εχει καμια σχεση με τον μαρβο που επειζε στην γαλλια?
Αυτος ο μπλανκο θα μ αρεσε κρίμα που δεν ηρθε περσι
Παντως ντεσπε καλο Κουσουρλη πρεπει να βρούμε , κατι θα χει (δε λεω γιαντο συγκεκριμένο )
Παντως ντεσπε καλο Κουσουρλη πρεπει να βρούμε , κατι θα χει (δε λεω γιαντο συγκεκριμένο )
- GiorgosAtha
Το θέμα ντέσπε είναι το εξής...
Να ήταν 26αρης που στα 21 του θεωρούταν ταλεντάρα και για κάποιο λόγο δεν απέδωσε τύπου Stoch αλλά θέλει να αποδείξει ότι δεν έχει ξοφλήσει ακόμα θα ήμουν θετικός.
Ο Ochoa όμως πλέον 30αρισε... Προοπτική δεν βλέπω στον ορίζοντα και μάλλον ούτε αυτός αφού όντας ανενεργός δεν διαβάζω κάπου ότι ψήνεται να φύγει.
Στην τελική προβλέπω να "αράζει" μέχρι το καλοκαίρι και μετά να τσιμπά κάνα καλό συμβόλαιο (και η Μάλαγα πακέτο) και να την κάνει για Μέχικο που και όνομα έχει... και το φυσάν το παραδάκι... βλ. Ζινιακ, Ρονι κτλ.
Μου θυμίζει περίπτωση Rajkovic ή ακόμα πιο πολύ... Rudnevs
Να ήταν 26αρης που στα 21 του θεωρούταν ταλεντάρα και για κάποιο λόγο δεν απέδωσε τύπου Stoch αλλά θέλει να αποδείξει ότι δεν έχει ξοφλήσει ακόμα θα ήμουν θετικός.
Ο Ochoa όμως πλέον 30αρισε... Προοπτική δεν βλέπω στον ορίζοντα και μάλλον ούτε αυτός αφού όντας ανενεργός δεν διαβάζω κάπου ότι ψήνεται να φύγει.
Στην τελική προβλέπω να "αράζει" μέχρι το καλοκαίρι και μετά να τσιμπά κάνα καλό συμβόλαιο (και η Μάλαγα πακέτο) και να την κάνει για Μέχικο που και όνομα έχει... και το φυσάν το παραδάκι... βλ. Ζινιακ, Ρονι κτλ.
Μου θυμίζει περίπτωση Rajkovic ή ακόμα πιο πολύ... Rudnevs
Ο Οτσοα ειναι ο Μεξικανος Τοχουρογλου,δεν εχει κα μια απολυτως διαφορα.
http://www.gazzetta.gr/football/article ... arnto-vids
Καπως ετσι ξεκινησαν ολα με μπερμπα....βρε λες
Καπως ετσι ξεκινησαν ολα με μπερμπα....βρε λες
obanebane έγραψε:Eγω δεν τον ξερω αυτον τον τυπο,τοσο καλος παιχτης ειναι;
Ουτε εγω τον ξερρω απλα εδω γραφουν οι μισοι το ονομα του
Ουτε βιντεακι δεν εχω δει τα εχω βαρεθει πλεον
- john4serres
- desperando
- Επικοινωνία:
εχω την εντυπωση οτι αυτοι που αναφερονται στον εντουαρντο εννοουν τον παικτη της ρουμπην
- painkiller4
Μας προταθηκε αυτος γραφει η κωλοφυλλαδα μετροσπορτ
http://www.transfermarkt.co.uk/mateo-pa ... eler/69436
http://www.transfermarkt.co.uk/mateo-pa ... eler/69436
Στην κωλοφυλλάδα λέει ότι ο Τσάβεζ σιχάθηκε τα ψεμματα των παραγόντων του Πας και τους Ελληνες γενικά και θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του να παίξει.
Αρα ούτε κι αυτός έρχεται.
Εδώ που τα λέμε το καλοκαίρι ήταν πολύ αφελής που τους πίστεψε και έμεινε.
Αρα ούτε κι αυτός έρχεται.
Εδώ που τα λέμε το καλοκαίρι ήταν πολύ αφελής που τους πίστεψε και έμεινε.
Μετά το Μουντιάλ τι κάνει ο Οτσόα; Τον έχει δει κανείς; Κι αν δεν παίζει λόγω Καμένι, γιατί δεν τον πούλησε η Μάλαγα;
Γιατί έχει χάσει τη θέση του και στην εθνική της χώρας του πράγμα πολύ περίεργο.
Γιατί έχει χάσει τη θέση του και στην εθνική της χώρας του πράγμα πολύ περίεργο.