5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Θα ηθελα να πω πολλα ομως θα με πειτε αιρετικο....εχουμε αναγκη να εκφρασουμε την αγανακτηση χρονων και βρηκαμε την συμπεριφορα ενος παιχτη μας , να την αναγουμε σε κινηση δεν ξερω και εγω τι....αραγε ποσοι απο εδω σκεφτηκαν οτι η κινηση του γκαρσια ειναι αποτελεσμα του προσωπικου του εγωισμου......οταν ο γκαρσια αγωνιζοταν στην ρεαλ τοτε εκφραστης της επαναστασης ηταν ή του κατεστημενου??...η προσωπολατρεια σε ολο της το μεγαλειο αδερφια.....δεν μπορω να καταλαβω.....
δηλαδη ο βρυζας ο ζαγορακης που ποτε δεν χειροδικησαν σε παιχτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ?ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ???ΕΛΕΟΣ.........σκεφτειτε λιγακι.....ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.....
Άβαταρ μέλους
Mantzarioti

Δημοσίευση από Mantzarioti »

mi8rio έγραψε:Θα ηθελα να πω πολλα ομως θα με πειτε αιρετικο....εχουμε αναγκη να εκφρασουμε την αγανακτηση χρονων και βρηκαμε την συμπεριφορα ενος παιχτη μας , να την αναγουμε σε κινηση δεν ξερω και εγω τι....αραγε ποσοι απο εδω σκεφτηκαν οτι η κινηση του γκαρσια ειναι αποτελεσμα του προσωπικου του εγωισμου......οταν ο γκαρσια αγωνιζοταν στην ρεαλ τοτε εκφραστης της επαναστασης ηταν ή του κατεστημενου??...η προσωπολατρεια σε ολο της το μεγαλειο αδερφια.....δεν μπορω να καταλαβω.....
δηλαδη ο βρυζας ο ζαγορακης που ποτε δεν χειροδικησαν σε παιχτη ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ?ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ???ΕΛΕΟΣ.........σκεφτειτε λιγακι.....ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.....
Καμια σχέση ο garcia με ζαγκόρ και ζήση, ο pablo δεν καταλαβαίνει το χρηστο του, επειδή είναι ινδιάνος οποτε καθόλου παράξενο ότι μέχρι της 8 μαρτίου να τον κάνει κάθε μέρα voodoo voodoo με μια καρφίτσα μαύρη!!! :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

mi8rio έγραψε:Θα ηθελα να πω πολλα ομως θα με πειτε αιρετικο....εχουμε αναγκη να εκφρασουμε την αγανακτηση χρονων και βρηκαμε την συμπεριφορα ενος παιχτη μας , να την αναγουμε σε κινηση δεν ξερω και εγω τι....αραγε ποσοι απο εδω σκεφτηκαν οτι η κινηση του γκαρσια ειναι αποτελεσμα του προσωπικου του εγωισμου......οταν ο γκαρσια αγωνιζοταν στην ρεαλ τοτε εκφραστης της επαναστασης ηταν ή του κατεστημενου??...η προσωπολατρεια σε ολο της το μεγαλειο αδερφια.....δεν μπορω να καταλαβω.....
Aδερφε μου, παρολο το δικιο που εχεις με τα λεγομενα σου, δε μπορεις να μη πεις οτι ενοιωσες κι εσυ καποια ικανοποιηση για τη γροθια του Γκαρσια. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ η γροθια του ειχε για μενα συμβολικο χαρακτηρα. Δεν ειναι το θεμα να σπαμε στο ξυλο τους αντιπαλους, οσο κι αν καμια φορα λογω της συμπεριφορας τους το αξιζουν. Αυτη η συγκεκριμενη γροθια ομως εκανε τον Γκαρσια αθανατο στην Ιστορια του ΠΑΟΚ. Αυτη η γροθια ταρακουνησε την ποδοσφαιρικη Ελλαδα και της εστειλε το μηνυμα...

Ο Γκαρσια λειτουργησε συμφωνα με το ενστικτο του καθε ανθρωπου που νοιωθει ελευθερος... Τιποτε παραπανω, τιποτε παρακατω... Χωρις να το θελει και χωρις να το ξερει περασε ενα μηνυμα...σε εμας και στους "αλλους"...

Ηταν ισως αυτο που καταλαβαινουν οι αλλοι καλυτερα απο καθε διαφορετικη αντιδραση.

Σκεψου αυτα τα λογια αδερφε μου mi8rio...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

jimmys4 έγραψε: Τελος.....ρε ντιογκο κοριτσι μου μην τα λες αυτα δημοσιως και γελαει ολη η Ελλαδα....ουτε η μαμακα σου δεν πιστευει πως αν δεν σε κρατουσαν θα θα πλησιαζες στο μισο μετρο τον Παμπλο.

Αχαχαχαχαχαχαχαχα.... Ποτε εγινε αυτο? Τι ειπε? Ποιος τον κρατουσε??? Ο ντουντουντου?

Αντε με το καλο στη Τουμπα και δε θα τον κραταει κανενας εκει...να δουμε τι θα κανει...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

EΥχαριστω paokovia αδελφη μου...

Παω να ελεγξω...ελεος...τι ειπε το μουτρο ρε...
PAOKARA MIA ZOI

Δημοσίευση από PAOKARA MIA ZOI »

πηγε το αλανι και πουλουσε μαγκια μεσα στο γαυρο. αυτο ειναι!! ολοι ετρεχαν και τον φοβοντουσαν. δεν μασαει μια ο τυπος που να ερθουν στο ναο οι @ουστηδες να δουν τι εχει να γινει!! @ΑΛΑΚΕΣ ψαρια
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Εικόνα

Έτσι έπρεπε να ήτανε η φανέλα μας. Τι Δεπα, molto και παπ@ριές......
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

"Goal" 07:32 18/11

«Τι κόκκινη, πιστόλι θέλει»
ΤΩΝ Γ. ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ και ΧΡ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Μιάμιση ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, ο διαιτητής της αναμέτρησης Τάσος Κάκος και οι βοηθοί του αποχωρούν από το φαληρικό γήπεδο. Εκείνη τη στιγμή σε μια τηλεόραση του γηπέδου "παίζουν" οι φάσεις του αγώνα των "ερυθρόλευκων" με τον ΠΑΟΚ και ο Κάκος στέκεται για να δει τη φάση του Γκαρσία με τον Ντιόγο.

Μόλις λοιπόν ο διαιτητής από την Κέρκυρα είδε τη γροθιά του Ουρουγουανού στον Βραζιλιάνο του Ολυμπιακού είπε δίκην υπερβολής: "Ωχ, τι έκανε αυτός; Τι κόκκινη, πιστόλι θέλει" και στη συνέχεια τόνισε στους δημοσιογράφους που ήταν δίπλα του. "Δεν είδα τη φάση και σίγουρα δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο Γκαρσία χτύπησε με τέτοιο τρόπο τον Ντιόγο. Είχα γυρισμένη την πλάτη και δεν είδα το αντιαθλητικό χτύπημα".

Χρήζει ιδιαίτερης μνείας επίσης ότι ο Κάκος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να υπάρχει και πέναλτι στη φάση, επισημαίνοντας. "Αν είχε εκτελεστεί το φάουλ τη στιγμή που ο Γκαρσία δίνει γροθιά στον Ντιόγο, τότε είναι κόκκινη κάρτα και πέναλτι. Δυστυχώς ήταν μια φάση πολύ δύσκολη την οποία δεν μπόρεσα να δω. Αν την είχα δει τότε σίγουρα θα έβγαζα κόκκινη κάρτα στον Γκαρσία χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Ημουν όμως άτυχος γιατί όπως έγινε η φάση, δεν ήταν δυνατόν να τη δει και ο βοηθός. Ηταν πολλοί παίκτες στην περιοχή, είχαν γυρισμένη την πλάτη στον βοηθό, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει και αυτός να δει τι έγινε και να με ενημερώσει".

Τι είπε ο βοηθός

Μαζί με τον Κάκο είδαν τη συγκεκριμένη φάση στην τηλεόραση και οι δύο βοηθοί του Κερκυραίου διαιτητή, με τον Τρύφων, ο οποίος ήλεγχε την περιοχή του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο να λέει. "Ηταν πολλοί παίκτες στην περιοχή και όλοι είχαν γυρισμένη πλάτη σε μένα. Δεν μπορούσα να διακρίνω τι έγινε. Αν είχα φυσικά δει τη γροθιά του Γκαρσία θα είχα πει στον Κάκο τι έγινε και αυτός θα τον απέβαλε. Ηταν όμως πολύ δύσκολη φάση και δεν κατάφερα να δω το αντιαθλητικό χτύπημα".

Καλα ρε παιδια, αυτο δεν το διαβασατε??? Τι λεει αυτος ο ανθρωπος??? Τι πιστολι και μ@λ@κιες??? Πως το εννοει αυτο??? Οταν δημοσιοποιητε ενα τετοιο σχολιο, τι συμπερασματα να βγαλει κανεις απο αυτο διαβαζοντας το???
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Αποκλείεται να τιμωρηθεί ο Γκαρσία με το βίντεο, γιατί τότε θα πρέπει να τιμωρηθεί και το βασιλόπουλο ο Ντιόγο .. Οπότε κράζουν οι εφημερίδες της Αθήνας για να δημιουργούν κλίμα, αλλά ξέρουν ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Άρθρο του Δ. Τσορμπατζόγλου στη sportday
http://www.sport-fm.gr/article/154718
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

http://www.metrosport.gr/?p=8647

Καταρχήν, πρέπει να επισημανθεί ότι δεν ήταν καλή η αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία, διότι η ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός πολύτιμου παίκτη στο επόμενο παιχνίδι. Μου άρεσε όμως το πάθος του. Το χαρήκαν οι ΠΑΟΚτσήδες, που θέλουν να βλέπουν τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Βεβαίως, καλός είναι ο τσαμπουκάς και το πάθος, αλλά θα πρέπει να υπάρχει προσοχή και εξυπνάδα, για να αποφεύγονται οι προκλήσεις και οι κάρτες, για να μην πληγώνεται αγωνιστικά η ομάδα. Σαν Μιχάλης Λεοντιάδης, δικαιολογώ απόλυτα τον Γκαρσία για την ενέργεία του, αφού είχε δεχτεί νωρίτερα αγκωνιά από τον Ντιόγκο, ο οποίος του έσπασε τα δόντια. Εκείνη τη στιγμή, μέσα στον αγώνα, σ’ ένα τέτοιο ντέρμπι, μετράει το πάθος. Και το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ουρουγουανός άσος του ΠΑΟΚ το έκανε μέσα στο «Καραϊσκάκη», με 35.000 κόσμο. Όταν θα έρθει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γύρο στην Τούμπα, καλύτερα κάποιοι παίκτες του να δηλώσουν τραυματίες. Πάντως, πλέον, έχουν καταλάβει όλοι ότι ο ΠΑΟΚ και ποδόσφαιρο παίζει φέτος, και τσαμπουκά διαθέτει. Τσαμπουκά, πάθος και δυναμισμό, στοιχεία που του έλειπαν τα τελευταία χρόνια και τα οποία ο λαός του Δικεφάλου θέλει να βλέπει στην αγαπημένη του ομάδα.

http://www.metrosport.gr/?p=8640

Δεν ήταν καθόλου παράξενο το γεγονός ότι η ΝΕΤ έδειξε δεκάδες φορές το χτύπημα του Γκαρσία στον Ντιόγκο αλλά ελάχιστα προβλήθηκε η επίσης αντιαθλητική αγκωνιά του Ντιόγκο στο Γκαρσία που είχε προηγηθεί. Το κρατικό κανάλι έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού και θα τα έχει και για την επόμενη τριετία έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι τα “καλά παιδιά”, ενώ οι άλλοι είναι οι “κακοί”.
Ναι, ο Γκαρσία έπρεπε να αποβληθεί όταν έριξε μπουνιά στο στομάχι του Ντιόγκο, αλλά ο Ντιόγκο έπρεπε να είχε αποβληθεί νωρίτερα όταν έριξε μία αγκωνιά «κατς» στον Γκαρσία με αποτελέσμα να του σπάσει τα δύο μπροστικά δόντια! Γι’ αυτό τρελάθηκε ο Ουρουγουανός παίκτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν είναι και… άγιος. Ο Γκαρσία έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από ονόματα, έδρες και αντιπάλους. Έκανε λάθος, αλλά το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο του δεν του επέτρεψε να λειτουργήσει με τη λογική. Λειτούργησε εντελώς παρορμητικά ακολουθώντας -στο περίπου- το δόγμα «οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος…».
Και λέμε στο περίπου, διότι αν το ακολουθούσε επακριβώς θα έπρεπε να έχει δύο λιγότερα δόντια και ο Ντιόγκο…
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

DimisK έγραψε:Eγώ έχω απλά μια απορία. Γιατί σχολιάζαμε τόσο αρνητικά το δολοφονικό τάκλιν του Βιτόλο στον Βιεϊρίνα., ενώ τώρα θεοποιούμε μια κακή στιγμή του Γκαρσία, η οποία ήταν έλλειψη ψυχραιμίας; Έστω κι αν δεν ήταν τόσο σοβαρό αυτό που έκανε ο Γκαρσία σε σχέση με του Βιτόλο. Ζημίωσε την ομάδα αφήνοντάς την με 10 παίκτες, ναι ή όχι; Ας αφήσουμε τις υπερβολές. Θα προτιμούσα τις απαντήσεις του ο Γκαρσία στις προκλήσεις του Ντιόγο να τις έδινε με κάποιο γκολ και όχι με αυτό τον παιδαριώδη τρόπο...Αν είναι σε κάθε ντέρμπι να παίζουμε με 10, τι να τον κάνω τον ηρωϊσμό.
Ηρωϊσμός είναι για κάποιον να μπαίνει στο γήπεδο και να τα δίνει όλα για την ομάδα του, σκεπτόμενος τα συμφέροντα της ομάδας του και όχι τον ανθρώπινο εγωισμό του.
Ξέρω ότι είμαι η μειοψηφία, αλλά δεν με νοιάζει. Θέλω να φτιάξω μια μεγάλη ομάδα και να κερδίζω με τις ικανότητές μου στο χορτάρι, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Για μένα ο Γκαρσία έκανε λάθος και πρέπει να τιμωρηθεί. Και μην αρχίσουμε τώρα τα "ο άλλος που έκανε χειρότερα δεν τιμωρήθηκε" και άλλα τέτοια. Κάποια στιγμή πρέπει αν γίνει μια αρχή. Ας είναι κι απο εμάς. Δεν με νοιάζει.
Μην νομιμοποιείτε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Οι μεγάλοι παίκτες κερδίζουν με την τεχνική τους και όχι με τα τσαμπουκαλίκια τους. Όχι να διώξουμε το καφριλίκι από την εξέδρα και να το βάλουμε στο γήπεδο...
Ας δούμε τα πράγματα χωρίς ασπρόμαυρα γυαλιά...
+100000000000000 :?

Oταν , για να προσθεσω, χτυπησε ο Βειρινια περιμενα την επομενη μερα να γινει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΒΙΤΟΛΟ, οπως και αληθινη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Βιερινια.....

αν καποιος συγκρινει τις νατιδρασεις δεν συγκρινονται.....επαναλαμβανω οτι μαλλον οι περισσοτεροι απο εδω ενδιαφερονται για εκδικηση παρα για μπαλα.....καποια στιγμη μαλλον θα πρεπει και ο μπαλαφας να χωσει καμια γροθια για να μεινει στην αιωνιοτητα ως μεγα λυτρωτη-ρομπεν των δασων και των μπουνιων...ρεεεεε για μπαλα μιλαμεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Τα σχολια δικα σας...
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Platon έγραψε:
Aδερφε μου, παρολο το δικιο που εχεις με τα λεγομενα σου, δε μπορεις να μη πεις οτι ενοιωσες κι εσυ καποια ικανοποιηση για τη γροθια του Γκαρσια. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ η γροθια του ειχε για μενα συμβολικο χαρακτηρα. Δεν ειναι το θεμα να σπαμε στο ξυλο τους αντιπαλους, οσο κι αν καμια φορα λογω της συμπεριφορας τους το αξιζουν. Αυτη η συγκεκριμενη γροθια ομως εκανε τον Γκαρσια αθανατο στην Ιστορια του ΠΑΟΚ. Αυτη η γροθια ταρακουνησε την ποδοσφαιρικη Ελλαδα και της εστειλε το μηνυμα...

Ο Γκαρσια λειτουργησε συμφωνα με το ενστικτο του καθε ανθρωπου που νοιωθει ελευθερος... Τιποτε παραπανω, τιποτε παρακατω... Χωρις να το θελει και χωρις να το ξερει περασε ενα μηνυμα...σε εμας και στους "αλλους"...

Ηταν ισως αυτο που καταλαβαινουν οι αλλοι καλυτερα απο καθε διαφορετικη αντιδραση.

Σκεψου αυτα τα λογια αδερφε μου mi8rio...

Αδερφε μου Πλάτωνα θα σου πω την αληθεια και το ξερεις, ναι στην αρχη ειπα "πω τον @ουστη τι εκανε!" και μου διεφυγε ενα ψεγαδι θαυμασμου, διοτι ποτε κανεις δεν εχει εκφραστει ετσι....στο καπακι ομως μου ηρθε κατευθείαν στο μυαλο το γ@υρουνι ο καρεμπε που σαν αλλος γκαρσια τους επαιρνε απο τον λαιμο τους τοτε δικους μας οκκα και καφε διοτι τον ειχαν προκαλεσει.....

και ξερεις τι καταλαβα?
οταν οι ρολοι αλλαζουν και τα θυματα γινονται θυτες και οι θυτες θυματα ολοι μετα τα ιδια λεμε....

στο θεμα αυτο στ αληθεια καταλαβα πως σκεφτεται ο καθενας....αδερφε μου διεκρινα πολλα πραγματα που δεν με εκφραζουν...σε νιωθω και εσενα και ολους αυτους που εγραψαν υπερ διοτι η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ....ολοι μαζι την εχουμε ζησει....

ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ?
μια ολοκληρη ζωη βιωνουμε την αδικια.....καθημερινα κανουμε συμβολικα πραγματα καθως οι αλλοι οχι μας σπανε ενα δοντι, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.....στεκομαστε ομως στο υψος μας...και διδασκουμε πολιτισμο.....

:?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mi8rio την Τρί 18 Νοέμ 2008, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

gash042 έγραψε:mi8rio αν θέλεις να μιλήσουμε αγωνιστικά και για μπάλα, τότε έπρεπε να αποβληθεί ο diogo ο υπέρλαμπρος ακριβοπληρωμένος σταρ με τα λεφτά μας απο την αγκωνιά που προηγήθηκε και τίποτα δεν θα είχε συμβεί.
Αυτά...
συμφωνω αδερφε γκας....αλλα αν τα δυο δοντια κοστιζουν μια μπουνια τοτε θα ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΡΕΛΟ ΞΥΛΟ στον επομενο αγωνα ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ αυτου τον χτυπησε....

εβραικος νομος...οφθαλμος αντι οφθαλμου κτλ κτλ κτλ κτλ.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”