Games PC Internet Cheats & μπιμπλίκια!

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Games PC Internet Cheats & μπιμπλίκια!

Δημοσίευση από gika »

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ...

Σε MLS Destinator ποια είναι η διαδικασία για να βάλεις χάρτες άλλης χώρας;;;;

Με ρωτάει ο ξαδερφος μου ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει για Ηγουμενίτσα, και θέλει χάρτη Ιταλίας! Αυτό το αγοράζεις από κάποιο μαγαζί; Το κατεβάζεις από το ίντερνετ; Πως εγκαταστείται κτλ;;;;;;

Πλιζζζ.... Μία γρήγορη απάντηση;;;
koudasgreat

Δημοσίευση από koudasgreat »

NBA 2k11
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

http://en.akinator.com/#

ενα παιχνιδακι που βάζεις κάποιο προσωπο (κυριως διασημο) στο μυαλο σου και το τζινι το βρισκει

έβαλα τον γκαρσια και φυσικα τον βρηκε αμεσως!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω έβαλα το Βαγγέλα και το τζίνι άρχισε να ξερνάει.Περίεργο :roll: ..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

contreras... μεχρι τωρα εχει πει σαντσες και πιο μετα εναν μεντελ και συνεχιζει καομα :mrgreen:

εχασε :lol: εβαλε εναν αλλο ακυρο και τα παρατησε
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εχω φαεο κολλημα με αυτο..

http://www.games.gr/paixnidia/new_star_soccer

Μιλαμε για σκαλωμα!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και εγώ! σε career mode φυσικά

βέβαια έκανα και τη χαζομάρα να μην σκρολάρω προς τα κάτω στα πιο ακριβά παπούτσια! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

έχω μεγάλη ιστορία ειδικά στα nba και στα pro, αλλά το παιχνίδι που έχω κάψει είναι το call of duty 2

επίσης ένα παιχνίδι που το χω τώρα και είναι ωραίο είναι το sleeping dogs. κινέζικη μαφία, ξύλο κι έτσι. σε στυλ san andreas
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Εrepublik! On-line παιχνίδι, πραγματικά συναρπαστικό! (παρακάτω το link για εγγραφή) Είναι σαν μια εικονική πραγματικότητα, όπου υπάρχουν σχεδόν τα πάντα τα οποία υπάρχουν και στην πραγματική ζωή... Πολιτική, οικονομία, κοινωνική συζήτηση και συναναστροφή και βεβαίως πόλεμος... Αυτό είναι και το βασικό αντικείμενο του παιχνιδιού...

[youtube]P1b0w8uPjUM&feature[/youtube]

Σας συνιστώ να εγγραφείτε και θα δείτε ότι είναι πολύ ωραίο παιχνίδι... Αυτήν την περίοδο η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με Σκόπια και Βουλγαρία... Γι' αυτόν τον λόγο κάνουμε όλοι οι πολίτες τις Ελλάδας μια "εκστρατεία" ώστε να βρούμε νέους παίκτες, τους οποίους έχει ανάγκη η χώρα μας!

Μπείτε όσοι θέλετε σε αυτό το link ( http://www.erepublik.com/en/referrer/ellinaras147 ) για να κάνετε εγγραφή...!

ΥΓ: Στο παιχνίδι υπαρχει και κόμμα P.A.O.K. το οποίο δημιουργήσαμε οι ΠΑΟΚτσήδες του παιχνιδιού και διεκδικούμε την εκλογή μελών μας στο κοινοβούλιο της χώρας...!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έκλεισα το Facebook και θέλω να σκοτώσω την ώρα μου πιο δημιουργικά, παίζοντας κάποιο καλό game.. Αλλά επειδή δεν θέλω να "ρισκάρω" πολύ με καινούρια παιχνίδια που μπορεί και να μην τα σηκώσει το laptop, δεν έχω πρόβλημα και με παιχνίδια πριν το 2010 ή και πριν το 2005...

Θα με ενδιέφερε κάτι σε adventure (3rd person click&go, με βελάκι δηλαδή), ή και κάτι περισσότερο action, rpg (όχι online) κτλ... Εννοείται ότι γουστάρω αθλητικά παιχνίδια και παιχνίδια τύπου GTA ή και κανένα ραλάκι τύπου NFS...

Boksic4 έγραψε:http://en.akinator.com/#

ενα παιχνιδακι που βάζεις κάποιο προσωπο (κυριως διασημο) στο μυαλο σου και το τζινι το βρισκει

:o :o :o :o Μαλάκα σκέφτηκα τον Σαλπιγγίδη και τον βρήκε!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

'Ενα καλο παιχνίδι στρατηγικής είναι το Red Alert 2 λογικά το ξέρεις ! Έγω πάντως το έλιωνα μέχρι προσφάτος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κατεβασε οτι βρεις σε sam & max αφου θελεις adventure. 8-)

επίσης broken sword. adventure και αυτό.

τέλος, για πιο...δράση, μπορείς να δεις τα walking dead 1 και 2 που ειναι ουσιαστικά μια...διαδραστική σειρά...
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

RoMaN έγραψε:Έκλεισα το Facebook και θέλω να σκοτώσω την ώρα μου πιο δημιουργικά, παίζοντας κάποιο καλό game.. Αλλά επειδή δεν θέλω να "ρισκάρω" πολύ με καινούρια παιχνίδια που μπορεί και να μην τα σηκώσει το laptop, δεν έχω πρόβλημα και με παιχνίδια πριν το 2010 ή και πριν το 2005...

Θα με ενδιέφερε κάτι σε adventure (3rd person click&go, με βελάκι δηλαδή), ή και κάτι περισσότερο action, rpg (όχι online) κτλ... Εννοείται ότι γουστάρω αθλητικά παιχνίδια και παιχνίδια τύπου GTA ή και κανένα ραλάκι τύπου NFS...

Boksic4 έγραψε:http://en.akinator.com/#

:o :o :o :o Μαλάκα σκέφτηκα τον Σαλπιγγίδη και τον βρήκε!! :lol: :lol:
Καλά, έβαλα τον Βιερίνια και τον βρήκε στις 56 ερωτήσεις. Μετά έβαλα τον Άρνεσεν και δεν τον βρήκε, έβγαλε μια λίστα με ονόματα Σκανδιναβών και μου λέει αν είναι κάποιος από αυτούς πάτα πάνω στο όνομα του. Ενδιάμεσα πέταγε κάτι άσχετες ερωτήσεις του στιλ 'είναι ο χαρακτήρας σου ναρκομανής' ή 'μήπως τον δολοφονήσαν με μαχαίρι'. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ρομαν, για adventure San and max που σου είπε ο kgeo, Syberia 1&2 (ΤΡΟΜΕΡΆ) και όλα της telltale, προτείνω back in the future

Shooting δες Serious Sam (The first/second encounter)

Strategy Empire Earth ότι καλύτερο Έχει βγει σε real time, Rome: Total War σε turn based με μοντς

Αν θες άλλη κατηγορία, πες :P
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

aaaa

επισης ενα ελαφρυ σχετικα adventure που θα σε καψει, ειναι το amnesia. θριλερ αγωνιας φαση...
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”