Igor Tudor
- buffalobill4
Re: Igor Tudor
Καλα παιδια αυτη η μπερμπατοφιαδα εχει κουρασει. Ο Μπερμπατοφ ειναι ο μεγαλυτερος παικτης που εχει πατησει το ποδι του στην ομαδα μας και αυτο δεν αλλαζει.
Σαν μεγαλος παικτης πρεπει να το αποδεικνυει και στο γηπεδο. Το να δειχνεο τοσο εκνευρισμενος και ξενερωμενος με τους συμπαικτες-προπονητη του κακο στον ιδιο κανει και μετα στην ομαδα-προπονητη και τους οπαδους. Ολους μας πληττει. Φυσικα και να παιζει. Ποιος δε θελει να βλεπει τον Μπερμπατοφ να παστελωνει με την φανελα του ΠΑΟΚ? Να παιζει ομως γιατι ειναι ο καλυτερος τη δεδομενη στιγμη για τη δεδομενη θεση.
Και στην τελικη, αφου πιστευετε οτι πρεπει να παιζει λογω της δεδομενης ποιοτητας-ονοματος και γενικα του πακετου γιατι δεν κοπτεστε να παιζει και ο Κοστα που απο ολους μαζι τους υπολοιπους εχει και μεγαλυτερο ονομα και μεγαλυτερη ποιοτητα δεδομενα και αντικειμενικα? Μαλλον γιατι δεν τη βγαζει. Δεν ξερω ποιος φταιει που δεν τη βγαζει αλλα ΔΕΝ τη βγαζει.
Αλλα και ο Τζιολης εχει ονομα και καριερα μεγαλυτερη των Τσιμιροτ-Αντωνης-Χαριση μαζι. Αλλα και εκει δεν κοπτεται κανεις να παιζει γιατι γουσταρουΜΕ τους αλλους πιο πολυ.
Τελοσπαντων. Αυτα και φιλικα
Σαν μεγαλος παικτης πρεπει να το αποδεικνυει και στο γηπεδο. Το να δειχνεο τοσο εκνευρισμενος και ξενερωμενος με τους συμπαικτες-προπονητη του κακο στον ιδιο κανει και μετα στην ομαδα-προπονητη και τους οπαδους. Ολους μας πληττει. Φυσικα και να παιζει. Ποιος δε θελει να βλεπει τον Μπερμπατοφ να παστελωνει με την φανελα του ΠΑΟΚ? Να παιζει ομως γιατι ειναι ο καλυτερος τη δεδομενη στιγμη για τη δεδομενη θεση.
Και στην τελικη, αφου πιστευετε οτι πρεπει να παιζει λογω της δεδομενης ποιοτητας-ονοματος και γενικα του πακετου γιατι δεν κοπτεστε να παιζει και ο Κοστα που απο ολους μαζι τους υπολοιπους εχει και μεγαλυτερο ονομα και μεγαλυτερη ποιοτητα δεδομενα και αντικειμενικα? Μαλλον γιατι δεν τη βγαζει. Δεν ξερω ποιος φταιει που δεν τη βγαζει αλλα ΔΕΝ τη βγαζει.
Αλλα και ο Τζιολης εχει ονομα και καριερα μεγαλυτερη των Τσιμιροτ-Αντωνης-Χαριση μαζι. Αλλα και εκει δεν κοπτεται κανεις να παιζει γιατι γουσταρουΜΕ τους αλλους πιο πολυ.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++buffalobill4 έγραψε:Καλα παιδια αυτη η μπερμπατοφιαδα εχει κουρασει. Ο Μπερμπατοφ ειναι ο μεγαλυτερος παικτης που εχει πατησει το ποδι του στην ομαδα μας και αυτο δεν αλλαζει.
- kataramenos5
Ελα ρε που δε καταλαβαινετε τωρα,το θεμα ΔΕΝ ειναι γιατι δε παιζει ο Μπερμπα αλλα ΓΙΑΤΙ παιζει ο ..αλλος.
DC έγραψε:Βιώνουμε ένα ατέλειωτο loop. Ένα συνεχόμενο deja vu.
Σα να είμαστε στην ζώνη του λυκόφωτος.
Δε μπορεί να είναι αγωνιστικός ο λογος που δε παίζει. Ακόμα και όπως λέτε να μπορεί να παίξει 60 λεπτά μόνο είναι τέτοια η ποιότητα του που αυτά τα 60 λεπτά θα κάνει τεράστια διάφορα.
Εγώ δεν ξέρω γιατί δε παίζει. Αν δε του κάνει ΟΚ αυτός ειναι προπονητής και σεβαστή η επιλογή του αλλά δε γίνετε να έχουμε παγκιτη των 2 εκ ευρώ. Ας βρούνε μια λύση γιατί ακόμα και με το μισό του συμβόλαιο που θα γλιτώσουμε μπορούμε να φέρουμε παιχταρά.
Μεγάλη πίκρα πάντως να βλέπεις Berbarov 15-20 λεπτά ξενερωμενο.
Επισης αυτο που δε καταλαβαίνω είναι το κράξιμο και η απαξίωση του Αθανασιαδη. Έχει κουράσει πλέον. Μόνο εμείς θα κραζαμε τόσο πολύ παίχτη απο τις ακαδημίες μας άρρωστο με την ομάδα που σχεδόν μια πενταετία με τον έναν η τον άλλον τροπο τη δουλειά του την κάνει μέσα στο γήπεδο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ δεν ξέρω γιατί δε παίζει. Αν δε του κάνει ΟΚ αυτός ειναι προπονητής και σεβαστή η επιλογή του αλλά δε γίνετε να έχουμε παγκιτη των 2 εκ ευρώ. Ας βρούνε μια λύση γιατί ακόμα και με το μισό του συμβόλαιο που θα γλιτώσουμε μπορούμε να φέρουμε παιχταρά.
Επισης αυτο που δε καταλαβαίνω είναι το κράξιμο και η απαξίωση του Αθανασιαδη. Έχει κουράσει πλέον. Μόνο εμείς θα κραζαμε τόσο πολύ παίχτη απο τις ακαδημίες μας άρρωστο με την ομάδα που σχεδόν μια πενταετία με τον έναν η τον άλλον τροπο τη δουλειά του την κάνει μέσα στο γήπεδο.
Για να μην γραφεις μεχρι αυριο...και ζοριζεσε...τα γραφω εγω για σενα...Dimg4 έγραψε:3 ματς ανεφερες, 3 μεγαλες νικες. Θες να απαριθμησουμε τα φλοκα? Μεχρι αυριο θα γραφω
Πρωταθλημα...8 Νικες,5 Ισοπαλιες, 3 Ηττες
Ευρωπη....5 Νικες, 6 Ισοπαλιες, 1 Ηττα
Κυπελο...2 Νικες, 1 Ισοπαλια, 1 Ηττα
Συνολο 15 Νικες-12 Ισοπαλιες-5 Ηττες...
Μετα την ηττα στον Αστερα στις 1/11/2015 και την ηττα στο Κρασνονταρ την 5/11/2015 ησουν ΑΗΤΤΗΤΟΣ μεχρι το ματς της Καλλονης
Για ποια φλοκα ακριβως θα γραφεις μεχρι αυριο;;;;;
Για ομαδα με καινουργιο προπονητη,καινουργιο τεχνικο διευθυντη,12 καινουργιους παικτες,καινουργιο προπονητικο τημ...μια χαρα απολογισμος μου φαινετε....
Δεν θελω να αγιοποιησω κανεναν και καμια κατασταση....αλλα δεν μπορεις να βγαινεις και να λες για 6 μηνες φλοκα...ελεος ρε φιλε
Να λέμε και μια-δυο αλήθειες, δεν ήταν και το καλύτερο παιδί στην καριέρα του. Τώρα δεν ξέρω αν θεωρεί τον εαυτό του πολύ καλό για την ομάδα oπου ήρθε; Δεν ξέρω δηλαδή αν είναι τόσο "ξενερωμένος" όσο ψηλωμένος;
Εγώ βλέπω τα εξής δεδομένα: Μετά την περίοδο όπου ο Τούντορ τον ετοίμαζε σε φυσική κατάσταση και έπαιζε λίγο ξεκινάει σε δύο ντέρμπι: με Ηρακλη και Παναθηναικό. Τραυματίζεται με τον Παναθηναικό και βγαίνει στο πρώτο ημίχρονο. Χάνει μια σειρά παιγνιδιών σε πρωτάθλημα κύπελλο και επανεμφανίζεται στο παιγνίδι με τον Παναιτωλικό και στην συνέχεια στο κομβικό ματς με την Γκαμπάλα γίνεται αλλαγή, εκνευρίζεται και φεύγει από το γήπεδο πριν τελειώσει το παιγνίδι. Ολοι μιλούν για ξενέρωμα λόγω της αλλαγής του αλλά είναι ξανά τραυματίας και χάνει άλλα 2-3 ματς. Ως δια μαγείας είναι πανέτοιμος στο πολυδιαφημισμένο ματς με την Ντόρτμουντ όπου και ξεκινάει βασικός.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα ξαναπαίξει Ευρώπη και από τότε ο Μίτκο δεν θα ξαναπαίξει βασικός.
Εδώ κάποιος μας κοροιδεύει. Ή ο Τούντορ μας κοροιδεύει και βάζει τον Μπερμπάτοφ μόνο στα μεγάλα παιγνίδια ή ο Μπερμπάτοφ μας κοροιδεύει και διαλέγει παιγνίδια. Αλλά δεν ξέρω για πιο λόγο να το κάνει ο Τούντορ, σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να βρω λόγο γιατί ο Τούντορ να θέλει να κάνει αυτά τα χουνέρια στον Μπερμπάτοφ και να τρώει όλο το κράξιμο.
Τα συχνά ταξίδια στην Βουλγαρία και οι τραυματισμοί του που όλως περιέργως συμπίπτουν πριν τα μικρά παιγνίδια δείχνει μια συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είναι αδιάφορος και όχι "ξενερωμένος" όπως λέτε. Και συγγνώμη που θα το πω και αυτό, αλλά υποψιάζομαι ότι ο Μπερμπάτοφ έχει δει τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη σαν μια καλή ευκαιρία για "αρπαχτή". Δεν είναι τόσο σωματικό αυτό αλλά ψυχολογικό. Αν ο Μπερμπάτοφ έχει αποφασίσει ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ για τα λεφτά δεν πρόκειται να παίξει ότι και να γίνει. Κι αν ψυχολογικά δεν είναι έτοιμος δεν θα είναι ούτε σωματικά. Γιατί για δεκαεπτά λεπτά μπήκε με τα Γιάννενα σε ματς που είχε κριθεί και έδειξε να μην μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα. Κι ενω έχει περάσει πλέον η μσή σεζόν.
Προσωπική άποψη εκφράζω, ο χρόνος θα δείξει τι συμβαίνει τελικά και ποιος θα δικαιωθεί στην όλη ιστορία. Προς το παρόν δεν δικαιώνει πάντως τον Σαββίδη για τα λεφτά που έδωσε και εκθέτει τον Τούντορ.
Σωστές διαπιστώσεις κάνεις αλλά αμφιβάλλω να μπορούμε να απαλλαγούμε από το συμβόλαιό του. Εκτός αν πουληθεί τε ομάδα στο Κατάρ ή κάτι τέτοιο όπως γράφουν οι Βούλγαροι .Αν είναι πάντως να τον βλέπουμε έτσι καλύτερα καθόλου.
Εγώ βλέπω τα εξής δεδομένα: Μετά την περίοδο όπου ο Τούντορ τον ετοίμαζε σε φυσική κατάσταση και έπαιζε λίγο ξεκινάει σε δύο ντέρμπι: με Ηρακλη και Παναθηναικό. Τραυματίζεται με τον Παναθηναικό και βγαίνει στο πρώτο ημίχρονο. Χάνει μια σειρά παιγνιδιών σε πρωτάθλημα κύπελλο και επανεμφανίζεται στο παιγνίδι με τον Παναιτωλικό και στην συνέχεια στο κομβικό ματς με την Γκαμπάλα γίνεται αλλαγή, εκνευρίζεται και φεύγει από το γήπεδο πριν τελειώσει το παιγνίδι. Ολοι μιλούν για ξενέρωμα λόγω της αλλαγής του αλλά είναι ξανά τραυματίας και χάνει άλλα 2-3 ματς. Ως δια μαγείας είναι πανέτοιμος στο πολυδιαφημισμένο ματς με την Ντόρτμουντ όπου και ξεκινάει βασικός.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα ξαναπαίξει Ευρώπη και από τότε ο Μίτκο δεν θα ξαναπαίξει βασικός.
Εδώ κάποιος μας κοροιδεύει. Ή ο Τούντορ μας κοροιδεύει και βάζει τον Μπερμπάτοφ μόνο στα μεγάλα παιγνίδια ή ο Μπερμπάτοφ μας κοροιδεύει και διαλέγει παιγνίδια. Αλλά δεν ξέρω για πιο λόγο να το κάνει ο Τούντορ, σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να βρω λόγο γιατί ο Τούντορ να θέλει να κάνει αυτά τα χουνέρια στον Μπερμπάτοφ και να τρώει όλο το κράξιμο.
Τα συχνά ταξίδια στην Βουλγαρία και οι τραυματισμοί του που όλως περιέργως συμπίπτουν πριν τα μικρά παιγνίδια δείχνει μια συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είναι αδιάφορος και όχι "ξενερωμένος" όπως λέτε. Και συγγνώμη που θα το πω και αυτό, αλλά υποψιάζομαι ότι ο Μπερμπάτοφ έχει δει τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη σαν μια καλή ευκαιρία για "αρπαχτή". Δεν είναι τόσο σωματικό αυτό αλλά ψυχολογικό. Αν ο Μπερμπάτοφ έχει αποφασίσει ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ για τα λεφτά δεν πρόκειται να παίξει ότι και να γίνει. Κι αν ψυχολογικά δεν είναι έτοιμος δεν θα είναι ούτε σωματικά. Γιατί για δεκαεπτά λεπτά μπήκε με τα Γιάννενα σε ματς που είχε κριθεί και έδειξε να μην μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα. Κι ενω έχει περάσει πλέον η μσή σεζόν.
Προσωπική άποψη εκφράζω, ο χρόνος θα δείξει τι συμβαίνει τελικά και ποιος θα δικαιωθεί στην όλη ιστορία. Προς το παρόν δεν δικαιώνει πάντως τον Σαββίδη για τα λεφτά που έδωσε και εκθέτει τον Τούντορ.
chrisg4 έγραψε:Δε μπορεί να είναι αγωνιστικός ο λογος που δε παίζει. Ακόμα και όπως λέτε να μπορεί να παίξει 60 λεπτά μόνο είναι τέτοια η ποιότητα του που αυτά τα 60 λεπτά θα κάνει τεράστια διάφορα.
Σωστές διαπιστώσεις κάνεις αλλά αμφιβάλλω να μπορούμε να απαλλαγούμε από το συμβόλαιό του. Εκτός αν πουληθεί τε ομάδα στο Κατάρ ή κάτι τέτοιο όπως γράφουν οι Βούλγαροι .Αν είναι πάντως να τον βλέπουμε έτσι καλύτερα καθόλου.
Δεν ειναι θεμα στηριξης ρε πιλοτε,εχω αλλαξει σε αυτο το τοπικ καμια δεκαρια αποψεις γιατι μοιραζομαι την ιδια αγωνια με ολους,δεν θελω αλλη αλλαγη προπονητη μεσουσις περιοδου,αλλα η κινηση με Ολσεν αλλα και με Κατσε,χριζουν τουλαχιστον καποιας εξηγησης.
Πλέον δεν έχω κουράγιο να κάνω αναλύσεις και ψυχογράφημα...
Ας ελπίσουμε η ομάδα να στρώσει και να δείξει ότι είναι ομάδα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν στην ΠΑΕ, είναι ότι ΜΌΝΟΙ ΤΟΥς απαξιώνουν την ομάδα και δεν πάει ο κόσμος γήπεδο.
SM-G920F
Ας ελπίσουμε η ομάδα να στρώσει και να δείξει ότι είναι ομάδα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν στην ΠΑΕ, είναι ότι ΜΌΝΟΙ ΤΟΥς απαξιώνουν την ομάδα και δεν πάει ο κόσμος γήπεδο.
SM-G920F
Ακόμα δεν κατάλαβες;kataramenos5 έγραψε:Ελα ρε που δε καταλαβαινετε τωρα,το θεμα ΔΕΝ ειναι γιατι δε παιζει ο Μπερμπα αλλα ΓΙΑΤΙ παιζει ο ..αλλος.
Ούτε μετά
Ούτε μετά
Υ.Γ. Ο "άλλος" όμως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 13 Ιαν 2016, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για τον Κατσε μπορει να ειναι οδηγια της διοικησης,υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να μην εχει δεχτει την προσφορα για
επεκταση συμβολαιου ο Αλβανος.
επεκταση συμβολαιου ο Αλβανος.
Ναι ρε μπανε αλλα δεν ληγει το συμβολαιο το καλοκαιρι,του χρονου ληγει,ειναι πολυ νωρις για τετοιες κινησεις και οκ δεν καιγομαι αγωνιστικα,ισα ισα,απλα 1 μηνα εκτος αποστολης,στο τελος δεν θα ζηταμε λεφτα,θα δωσουμε,οπως και με τον Ολσεν εχει καθε δικαιωμα να μην τον υπολογιζει αλλα τοτε επρεπε νεος τερματοφυλακας να ηταν εδω ΧΤΕΣ.Εγω απο την αρχη αυτο που εχω γραψει ειναι το παραλογο τουλαχιστον για μενα μιας περιεργης σχεσης Τουντορ,Αρνεσεν ενω ο πρωτος ειναι επιλογη του δευτερου.Μοιαζει σε κανεναν αυτοι οι 2 να συννεουνται μεταξυ τους;
Το καλοκαίρι όμως παίζει στο Γιούρο και μέσω της μη χρησιμοποίησης του τον πιέζουν να ανανεώσει για να αυξηθεί κι η ρήτρα του...
Καλά το χειρίζεται μέχρι τώρα ο Φρανκ μιας και στον Τούντορ δεν είναι πλέον υπέρ-απαραίτητος... 
Που βλέπετε την "ασυνεννοησία" Ίγκορ-Φρανκ δηλαδή;
Που βλέπετε την "ασυνεννοησία" Ίγκορ-Φρανκ δηλαδή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 13 Ιαν 2016, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για τον Κάτσε το έγραψα και στο topic του πιστεύω έχει πουληθεί. Για τον Olsen δε καταλαβαίνω να πω την αλήθεια την ανησυχία σας. Από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα όσες πιθανότητες έχει να μας κρεμάσει ο Μελισσας λόγο απειρίας άλλες τόσες έχει και ο Olsen. Κι εγώ να πω την αλήθεια από τη μια πιστεύω ότι θα στρώσει από την άλλη σε κάθε παιχνίδι βρίσκει νέους τρόπου να μ απογοητεύσει...