Έχουμε εμπάθεια στον Κλάους και συμπαθούμε τον μπερμπατοφ και έχουμε θολώνει όλοι μας...χαχαχαDC έγραψε:Έχω βαρεθεί να τα γράφω ρε Γκέτσο ... και τα γκολ και τα κοψίματα και όλα ... τι να πεις .....
Η εμπάθεια βαράει κόφτες.
Igor Tudor
-
paokpantou
Re: Igor Tudor
Αν ο Χ, ο κάθε Χ, παίζει καλύτερα ρε φίλε, ε αυτόν θέλω να βλέπω!paokpantou έγραψε:Ναι ρε αλανια τρία εχει..χαχαχαχα
....και?τι πιστεύετε ότι επειδη εχει τρία επειδή αξίζει να παίζει ο Κλάους και όχι αυτος?
Και για να προσθέσω στα νούμερα παραπάνω, ο Κλάους έχει 1 κλέψιμο και 1 επέμβαση ανά 75', ο Μπερμπάτοφ ανά 150. Άρα συμμετέχει πιο πολύ αμυντικά που λένε και κάποια παιδιά/πιέζει κτλ; Ναι
Εννοείται.paokpantou έγραψε:Ναι ρε αλανια τρία εχει..χαχαχαχα
....και?τι πιστεύετε ότι επειδη εχει τρία επειδή αξίζει να παίζει ο Κλάους και όχι αυτος?
Αν ο Μπερμπάτοφ θέλει φανέλα βασικού, θα έπρεπε να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τα μαλλιά.
Πιστέυω ότι δεν είναι κακή ιδέα και ένας δανεισμός του σε καμιά Βέροια ή ΑΠΟΕΛ. Να πάρει λίγα παιχνίδια και μετά ... εδώ είμαστε.
Εγώ πιστεύω οτι δεν μπορεί να σχηματιστεί γνώμη για τον Μπερμπάτοφ από τα 15λεπτα και τα 20λεπτα.
Θεωρώ πως η ποιότητα του θα ήταν καλύτερη για την ομάδα,έστω και αν δεν αποτυπώνεται στα δικά του στατιστικά..
Πάντως αν δεν πάρει 4-5 90λεπτα,δεν μπορεί να κριθεί.
Θεωρώ πως η ποιότητα του θα ήταν καλύτερη για την ομάδα,έστω και αν δεν αποτυπώνεται στα δικά του στατιστικά..
Πάντως αν δεν πάρει 4-5 90λεπτα,δεν μπορεί να κριθεί.
Είναι σαν να κρίνουμε αν ήταν γκομεναρα η Κλοντια Σοφέρ στα 40 της, αυτή η σύγκριση που επιχειρείται...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
-
paokpantou
Να κάτι τέτοια βλεπει και ο τουντορας και βάζει ολο τον Κλάους βλεπει τους αριθμούς...χαχαχα...μηπως ρε φίλε να δούμε και τι συμμετοχή εχει στο παιχνίδι? τι φάσεις δημιουργεί?ποσες λάθος πάσες?ποσα φάουλ κερδίζει?οτι και να μου γράψετε εγώ βλέπω έναν φιλότιμο επιθετικο ο οποιος εχει μονο τελείωμα από κοντινές αποστάσεις και καλά πέναλτι και βλέπω και έναν τοπ επιθετικο που ήρθε στον ΠΑΟΚ και ακόμα συνεχίζω να βλέπω τον τατουαζακια.εναν μπερμπατοφ που όταν μπαίνει έστω και ξενερωμενος κολλάει την μπάλα στα ποδια προσπαθει να παιξει ποδοσφαιρο κανει κάθετες ανοίγει χώρους και και..μέρα με την νύχτα...απλα και ωραία.pgetsos έγραψε:Ο Μπερμπάτοφ έχει 3 γκολ, όχι 4-5, σε 450', με 1/3.6 τελικές, 1 γκολ ανά 150'
Ο ανύπαρκτος Κλάους έχει 7 σε 945', 1/2.4 (πρώτος στο πρωτάθλημα), 1 γκολ ανά 135'
Προσωπικά, δε θεωρώ πως βγάζει 90' και ειδικά συνεχόμενα, λόγω φυσικής κατάστασης. 60' ναι
Επίσης, τα λάθη είναι 1/18.5 λεπτά Κλάους, 1/22.5 λεπτά Μπερμπάτοφ, μιας και το ανέφερες
Βιώνουμε ένα ατέλειωτο loop. Ένα συνεχόμενο deja vu.
Σα να είμαστε στην ζώνη του λυκόφωτος.
Σα να είμαστε στην ζώνη του λυκόφωτος.
-
paokpantou
Ωραία τώρα δες και τα στατιστικά του Γιάννου..και συγκρινε τα με του Κλάους και μετά του μαντζιου και συγκρινε τα με του μπερμπατοφ...ασε μας ρε φιλε...παντως θα ήθελα να συγκρίνεις Γιάννου Κλάους.έτσι για πλάκα..ο Γιάννου είναι πλέον καλύτερος παίχτηςpgetsos έγραψε:Επίσης, τα λάθη είναι 1/18.5 λεπτά Κλάους, 1/22.5 λεπτά Μπερμπάτοφ, μιας και το ανέφερες
- PAOK_Antarctica
Ο Κλάους πάντως χθες έκανε πολύ καλό παιχνίδι, πέρα από το γκολ. Συμμετείχε πολύ καλά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.
Ρε paokpantou, στα λάθη με διαφορά λιγότερα κάνει ο Μπερμπάτοφ. Και στα γκολ είναι 3 ο ένας και 7 ο άλλος με μισό χρόνο ο Μπέρμπι από Κλάους. Οπότε δεν βγάζουν καλύτερο τον Κλάους. Μην τρελαίνεσαι.
- thanos-xanthi
δε νομιζω να εχει θεμα να διαχειριστει τις δυναμεις του ο Μπερμπατοφ, δεν ειναι χτεσινος..
στην κυκλοφορια της μπαλας παντως, ακομα και στην τελικη πασα μπορει να προσφερει πολυ παραπανω σε σχεση με Κλαους, οταν ειδικα απεναντι θα εχει διπλες ζωνες αμυνας..
στην κυκλοφορια της μπαλας παντως, ακομα και στην τελικη πασα μπορει να προσφερει πολυ παραπανω σε σχεση με Κλαους, οταν ειδικα απεναντι θα εχει διπλες ζωνες αμυνας..
- Notorious4
Ελπίζω να μην είμαι οφ τόπικ αλλά έχω κάποιες διάχυτες σκέψεις όσον αφορά τον Berbatov , τον 'Ιγκορ τον Άρνεσεν αλλά και το τριετές πλάνο της ομάδας μας.
-Για τον Ίγκορ.
Είναι προπονητής που κάνει λάθη λόγου της απειρίας του. Παρολ'αυτα θεωρώ οτί είναι φέρελπις προπονητής και έχει να προσφέρει στον ΠΑΟΚ σε βάθος τριετίας.Σε θέματα τακτικής έχει κάνει λάθη αλλά δεν έχω την δυνατότητα να τα σχολίασω γιατί δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου.Σε θέματα διαχειρίσης υλικού ακόμα ψάχνεται και θεωρώ οτί πράττει σώστα στο μεγαλύτερο μέρος τον περιπτώσεων κάθος ψάχνουμε για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και όχι άμεσα.
Για την διαχείριση του Berbatov
-Νομίζω πως Berbatov και Αθανασιάδης είναι ίδιας κοπής φορ (βέβαια όχι ισοδύναμα) με μερικές διαφορές.
Ο Αθανασίαδης προσφέρει πίεζει περισσότερο τους αντίπαλους αμυντικούς , κυνηγάει ποιό πολύ το γκολ και φένετε να είναι ποιο παραγώγικος στην αναλογία τελική/γκολ ενώ ζήταει μπάλα απο την περιόχη του κέντρου.
Ο Berbatov από την άλλη είναι πολύ ποιο ποιοτικός παίχτης , μοιράζει πολύ όμορφα την μπάλα και με απλοίκο τρόπο αλλά δεν φένεται να κυνηγάει τόσο το γκολ και ούτε πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς. Στα μάτια μου μοίαζει πιο πολύ με ψευτο 10-άρι άλλα για να αναδειχθέι θέλει και το κατάλληλο team επιθετικά που να μπορέι να εκμεταλλευτέι τα χαρακτηριστικά του.
Επομένως ο Αθανασιάδης μπορεί να σκοράρει με ομάδες που αμύνονται μαζικά με ελάχιστες ευκαιρίες χώρις ποϊοτικούς παίχτες γύρω του. Ο Dimitar απο την άλλη δεν μπορεί να προσφέρει χωρίς βοήθεια.
-Άρνεσεν και 3ετές πλάνο.
Για μένα οι κινήσεις του Άρνεσεν το περασμένο καλοκαίρι είναι εντελώς δικαιολογημένες και σώστες , ασχέτως αν
θεωρούνται επιτυχημένες ή όχι.Κατα την άποψη μου ένα τριετές πλάνο έχει ως εξής :
1ή Σεζόν : Απόκτηση νεαρών και ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών με σχετικά χαμηλό κοστος αλλά και ταλαντούχου προπονητή. (Σίγουρα υπήρχαν και καλύτερες περιπτώσεις προπονητών χαμηλότερου ρίσκου. Μένει να φανεί αν θα δικαιωθεί ο Φράνκ.)
Τη πρώτη σεζόν χαμηλώνεις τα στάνταρ σου ως προς τους στόχους και προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή πορεία. Στη περιπτωσή μας τελικός κυπέλλου , προκριματικά cl.
2ή Σεζόν. Κίνήσεις χαμηλού ρίσκου και "μεγάλου" κόστους για ποιοτικούς πάιχτες σε θέσεις κλειδιά για την ολοκλήρωση ενός βασικού και δυνατόυ κορμού για την διεκδίκηση καλύτερων στόχων.
Για μένα ουσιαστικά η 2η Σεζόν είναι η αρχή διεκδίκησης πρωταθλήματος και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
Στην παρούσα φάση πρέπει σε κάθε μεταγραφική πέριοδο να διορθώνεις την παραμικρή αδυναμία στην ομάδα.
3ή Σεζόν. Η 3ή και τελευταία σεζόν είναι στην ουσία μια δεύτερη ευκαιρία για ότι δεν κατάφερες την περασμένη χρονιά.
Τέλος , την τρέχουσα περίοδο θεωρώ οτί η ομάδα θα δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης αλλά θα συνεχίσει να δυσκολεύεται με μικρομέσαιες ομάδες που προσπαθούν να "κλέψουν " ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα πλέυ οφ θεωρώ πως είμαστε φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης γιατί όλες οι ομάδες παίζουν στα ίσα και προσπάθουν να κατακτήσουν μια ευνοίκη θέση που σημαίνει επιθετικός τρόπος παιχνιδιόυ και όχι παρκαρίσμενα λεωφορεία στην άμυνα.
-Για τον Ίγκορ.
Είναι προπονητής που κάνει λάθη λόγου της απειρίας του. Παρολ'αυτα θεωρώ οτί είναι φέρελπις προπονητής και έχει να προσφέρει στον ΠΑΟΚ σε βάθος τριετίας.Σε θέματα τακτικής έχει κάνει λάθη αλλά δεν έχω την δυνατότητα να τα σχολίασω γιατί δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου.Σε θέματα διαχειρίσης υλικού ακόμα ψάχνεται και θεωρώ οτί πράττει σώστα στο μεγαλύτερο μέρος τον περιπτώσεων κάθος ψάχνουμε για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και όχι άμεσα.
Για την διαχείριση του Berbatov
-Νομίζω πως Berbatov και Αθανασιάδης είναι ίδιας κοπής φορ (βέβαια όχι ισοδύναμα) με μερικές διαφορές.
Ο Αθανασίαδης προσφέρει πίεζει περισσότερο τους αντίπαλους αμυντικούς , κυνηγάει ποιό πολύ το γκολ και φένετε να είναι ποιο παραγώγικος στην αναλογία τελική/γκολ ενώ ζήταει μπάλα απο την περιόχη του κέντρου.
Ο Berbatov από την άλλη είναι πολύ ποιο ποιοτικός παίχτης , μοιράζει πολύ όμορφα την μπάλα και με απλοίκο τρόπο αλλά δεν φένεται να κυνηγάει τόσο το γκολ και ούτε πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς. Στα μάτια μου μοίαζει πιο πολύ με ψευτο 10-άρι άλλα για να αναδειχθέι θέλει και το κατάλληλο team επιθετικά που να μπορέι να εκμεταλλευτέι τα χαρακτηριστικά του.
Επομένως ο Αθανασιάδης μπορεί να σκοράρει με ομάδες που αμύνονται μαζικά με ελάχιστες ευκαιρίες χώρις ποϊοτικούς παίχτες γύρω του. Ο Dimitar απο την άλλη δεν μπορεί να προσφέρει χωρίς βοήθεια.
-Άρνεσεν και 3ετές πλάνο.
Για μένα οι κινήσεις του Άρνεσεν το περασμένο καλοκαίρι είναι εντελώς δικαιολογημένες και σώστες , ασχέτως αν
θεωρούνται επιτυχημένες ή όχι.Κατα την άποψη μου ένα τριετές πλάνο έχει ως εξής :
1ή Σεζόν : Απόκτηση νεαρών και ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών με σχετικά χαμηλό κοστος αλλά και ταλαντούχου προπονητή. (Σίγουρα υπήρχαν και καλύτερες περιπτώσεις προπονητών χαμηλότερου ρίσκου. Μένει να φανεί αν θα δικαιωθεί ο Φράνκ.)
Τη πρώτη σεζόν χαμηλώνεις τα στάνταρ σου ως προς τους στόχους και προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή πορεία. Στη περιπτωσή μας τελικός κυπέλλου , προκριματικά cl.
2ή Σεζόν. Κίνήσεις χαμηλού ρίσκου και "μεγάλου" κόστους για ποιοτικούς πάιχτες σε θέσεις κλειδιά για την ολοκλήρωση ενός βασικού και δυνατόυ κορμού για την διεκδίκηση καλύτερων στόχων.
Για μένα ουσιαστικά η 2η Σεζόν είναι η αρχή διεκδίκησης πρωταθλήματος και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
Στην παρούσα φάση πρέπει σε κάθε μεταγραφική πέριοδο να διορθώνεις την παραμικρή αδυναμία στην ομάδα.
3ή Σεζόν. Η 3ή και τελευταία σεζόν είναι στην ουσία μια δεύτερη ευκαιρία για ότι δεν κατάφερες την περασμένη χρονιά.
Τέλος , την τρέχουσα περίοδο θεωρώ οτί η ομάδα θα δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης αλλά θα συνεχίσει να δυσκολεύεται με μικρομέσαιες ομάδες που προσπαθούν να "κλέψουν " ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα πλέυ οφ θεωρώ πως είμαστε φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης γιατί όλες οι ομάδες παίζουν στα ίσα και προσπάθουν να κατακτήσουν μια ευνοίκη θέση που σημαίνει επιθετικός τρόπος παιχνιδιόυ και όχι παρκαρίσμενα λεωφορεία στην άμυνα.