Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από desperando »

K_geo ωραιο το σεντονι σου αλλα αποτυπωνει μονο κατα το ημισυ τα χαρακτηριστικα του παικτη.
γιατι περα απο τα ποσοτικα χαρακτηριστηκα υπαρχουν και τα ποιοτικα τα οποια δεν αποτυπονονται μονο με ψυχρους αριθμους
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν διαφωνώ (αν και οι αριθμοί δείχνουν ΚΑΙ ποιοτικά χαρακτηριστικά). για αυτό και άλλωστε έγραψα και τον πρόλογο, ότι δλδ εχω δει 4-5 ματς μονο.πρωτον,δευτερον κτλ κτλ. ;)

πιο πολυ μου φανηκε ενδιαφερουσα μια συγκριση, στατιστικη εστω, με το γουτα, που πολλοι -και εδω- θελαμε περυσι...
ace79grpaok έγραψε:Kgeo χάντμπολ στον φίλιππο?σειρά 1979?
82αρης με Κοτσιφα*, Βεργωνη (απο αυτους που επαιξαν ΠΑΟΚ), Δελληγιανη κτλ κτλ, αντιπαλοι μια ζωη με Κοκκωνη,Τσακιρη,Τριανταφύλλου κτλ κτλ...

*mingus, δες τωρα πως έκατσε το παράδειγμα. :D ο Κότσιφας, φόλα σκουλήκι - εχει φαει κερμα στο κουτελο στον τελικό της Τούμπας σε μανούρες-, αλλά όταν το σήκωσε με τον ΠΑΟΚ μου είχε πεί ότι ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του και το είχε γιορτάσει σαν τρελός κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μα αυτό ακριβώς είναι το point μου όπως και στο παράδειγμά σου. Για μένα δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές ''ΠΑΟΚτσάκια'', γαυράκια, αριανάκια και πάει λέγοντας. Επαγγελματίες είναι και ως τέτοιοι πρέπει να κρίνονται. Δε θεωρώ ότι επειδή ο χ Χατζηισαϊας είναι ΠΑΟΚ είναι στα συν. Ειλικρινά με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Κανένας Γκαρσία, Μούσλι ή Βιεϊρίνια δεν ήταν ΠΑΟΚτσάκι. Το δέσιμο με μια ομάδα έρχεται ή δεν έρχεται από μόνο του. Εγώ αυτό που θα ήθελα από τις μεταγραφές, είναι να έρθουν παίκτες ποιοτικοί που να κάνουν τη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ποιος ειπε οτι διαφωνω σε αυτο. επι λεξη μαλιστα ειπα :
για εμένα [...] ως ένα μικρό μεν, ατού δε
το δνα που λεγαμε, θα παρει εγκριση κτλ κτλ... :lol:

όσο για ποιοτικούς κτλ πάλι σε επόμενο ποστ ξεκαθάρισα συμφωνόντας με το παρακάτω που έγραψε ο pgetsos:
μια καλή επένδυση
για αυτό και τέλος αποφάσισα στατιστική σύγκριση με γουτα και οχι πχ με κάποιον πιο "φτασμένο" αμυντικό..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:ποιος ειπε οτι διαφωνω σε αυτο. επι λεξη μαλιστα ειπα :
για εμένα [...] ως ένα μικρό μεν, ατού δε
το δνα που λεγαμε, θα παρει εγκριση κτλ κτλ... :lol:

όσο για ποιοτικούς κτλ πάλι σε επόμενο ποστ ξεκαθάρισα συμφωνόντας με το παρακάτω που έγραψε ο pgetsos:
μια καλή επένδυση
για αυτό και τέλος αποφάσισα στατιστική σύγκριση με γουτα και οχι πχ με κάποιον πιο "φτασμένο" αμυντικό..

Το DNA kgeo η το χεις η δεν το χεις γιαυτο και DNA δεν αλλάζει

Ο παμπλο το είχε και ας μην ήξερε μέχρι τα 29 του κάν αν υπάρχει ο ΠΑΟΚ
Ο σερτζιο το ίδιο
Και κάποιοι άμπαλοι σε σχέση με τους παραπάνω το έχουν βλέπε λεοντιαδης παλιότερα η τσιριλο πιο σύγχρονα

Και DNA έχουν όλες οι ομάδες ακομα και οι εταιρείες έχουν βλεπεις έναν πετυχημένο μάνατζερ ταιριάζει σε μια και δεν μπορεί να πετύχει τιποτα αλλου. Δυστυχως η ευτυχώς ετσι ειναι και παντα θα υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας όποιον δεν αρέσει ας παιζει μάνατζερ στα αθλητικά και μονοπολι στα επαγγελματικά. Η πραγματικότητα δυστυχως ειναι άλλη και δεν πρόκειται ποτε να αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πωλήσεις και προτάσεις ακούω :D
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Που ακούς
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΦΡΑΝΚ ΜΟΥ,ΙΓΚΟΡ ΜΟΥ,ΙΒΑΝ ΜΟΥ,ΝΙΚΟ ΜΟΥ,ΤΖΑΚ ΜΟΥ,ΛΟΥΜΠΟΣ ΜΟΥ(Συγνωμη αν ξεχναω καποιον :lol: :lol: )

Φερτε μου 4 παιχταραδες(+οποιον αλλον θελετε) :D :D

1 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ ΟΤΣΟΑ
1 ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚΑΡΑ ΚΑΤΣΕΡΙΔΗ
1 ΕΞΤΡΕΜΑΡΑ ΣΤΟΧ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ 1 10ΑΡΙ ΟΛΚΗΣ ΚΑΡΛΟΣ ΕΔΟΥΡΔΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Δευ 11 Ιαν 2016, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

che4 έγραψε:Που ακούς

Γκαρι Μπέρμπα μακ

Βεβαια αλλους θελω μα πουλήσω
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

MANIAKOS έγραψε:

Γκαρι Μπέρμπα μακ

Και τον Ροντριγκεζ θα πουλήσεις και τον Μακ και τον Τσίμιροτ και τον οποιοδήποτε, την καταλληλη στιγμη ομως και αφου πάρουν την υπεραξια που μπορούν!!!!
Προχθές διάβασα το μοντέλο της Βασιλείας που χωρίς να έχουν πρόεδρο με λεφτά (έναν απλό δικηγόρο-διαχειριστή), παίρνει κάθε χρόνο πρωτάθλημα, παίζει Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο και κάθε χρόνο πουλάει τους καλύτερους της παίχτες (βρίσκοντας συνεχώς νέα φιντάνια)! Α, βγάζει και νέους προπονητές που τους δίνει ευκαιρία να αναδειχτούν και δεν τους..... διώχνει στην πρώτη στραβη ή αν δεν τους βγει το πλάνοο μία σεζόν. Ακούς Ιβάν;;;
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

:nairepaok: Τον 26,5 ετών Γαλλοιβοριανό "Lamine Cone" της Λοριάν, παίρνουμε για δεξιό κεντρικό αμυντικό? Αρκετά καλός αμυντικός...!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Συμφωνω αν και τι κςταλληλο τάιμινγκ πολλές φορες δύσκολο να το βρεις
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

omerta76 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:

Γκαρι Μπέρμπα μακ

Και τον Ροντριγκεζ θα πουλήσεις και τον Μακ και τον Τσίμιροτ και τον οποιοδήποτε, την καταλληλη στιγμη ομως και αφου πάρουν την υπεραξια που μπορούν!!!!
Προχθές διάβασα το μοντέλο της Βασιλείας που χωρίς να έχουν πρόεδρο με λεφτά (έναν απλό δικηγόρο-διαχειριστή), παίρνει κάθε χρόνο πρωτάθλημα, παίζει Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο και κάθε χρόνο πουλάει τους καλύτερους της παίχτες (βρίσκοντας συνεχώς νέα φιντάνια)! Α, βγάζει και νέους προπονητές που τους δίνει ευκαιρία να αναδειχτούν και δεν τους..... διώχνει στην πρώτη στραβη ή αν δεν τους βγει το πλάνοο μία σεζόν. Ακούς Ιβάν;;;

kαλα στειλε το γαυρο και την επο με τους διαιτητες και τους δικαστες πακετο στην ελβετια να δω ποσα πρωταθληματα θα παρει η βασιλεια
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Και εδω Βασίλεια του γαύρου εχουμε ...

Μην το ψάχνουμε

Το καλο δεκάρι να ρθει προτιμότερο αργος Αργεντινός η υπέρβαρος Βραζιλιάνος
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

kαλα στειλε το γαυρο και την επο με τους διαιτητες και τους δικαστες πακετο στην ελβετια να δω ποσα πρωταθληματα θα παρει η βασιλεια[/quote]

Διαφωνώ γιατί οι γαύροι τόσα χρόνια δεν έχουν βρει έναν τόσο σοβαρό αντίπαλο απέναντι τους. Αν μου πεις βρήκαν τον ΠΑΟ του Πατέρα που τους πήρε το πρωτάθλημα, θα σου απαντήσω ότι είχαν τόσο σοβαρό πλάνο και προοπτική σαν ομάδα που μόλις έφυγε διαλύθηκαν (ασχετα αν συνεχισαν χαριστικά να παίζουν με αδειοδοτήσεις μούφα κτλ).
Και για να σου δείξω ότι εμας φοβούνται παραπάνω, δες τα απαξιωτικά λόγια που περνάνε οι ΑΡΔ από τότε που ήρθε ο Άρνεσεν , διάβασε τα σχόλια τους για τον ΠΑΟΚ και την εύνοια που έχει (καλά γελάνε και οι πέτρες με αυτό) και πρόσεξε καθε ΑΡΔΟsite των Αθηνών πόσο ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη και του Άρνεσεν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”