παιζει να το εχω γραψει καμια 40 φορες.
10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
νομιζω και ο μπερμπατοφ ειχε πει -πρόσφατα- οτι θα προτιμουσε να παιζει λιγο πισω απο τα φορ.

Δε ξέρω ρε παιδιά. Εγώ αισθάνομαι σαν να έχουμε στην ομάδα τον Μάτζικ Τζόνσον και επειδή δεν έχουμε ψηλό, να τον βάζουμε να παίξει κάτω από το καλάθι.
Ελπίζω με την έλευση (;) δεκαριού να παίξει μπροστά και να πάρει ρυθμό.
Ελπίζω με την έλευση (;) δεκαριού να παίξει μπροστά και να πάρει ρυθμό.
ουφφφ..ωρες ωρες δεν ειναι να γραφεις εδω μεσα..ενταξει κγεο.ο Μπερμπατοφ θελει να παιζει δεκαρι στα χαφ.. 
ωρες ωρες πιστευω δεν διαβαζετε το φορουμ. 
σελίδα 72
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1018807
εχει και λινκ απο τη συνέντευξη.
δεν λεω για 10, αλλα αυτό που ακριβώς λέει.
σελίδα 72
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1018807
εχει και λινκ απο τη συνέντευξη.
δεν λεω για 10, αλλα αυτό που ακριβώς λέει.
οτι ξεχαστηκε βεβαια να αναφερουμε οτι χθες παιζαμε 4-2-3-1 κι οχι με 2 μπροστα ας μην το θιξουμε..
Απλα με τους 2 που παιζαμε τοτε, ελεγε οτι του ταιριαζει να παιζει πιο πισω απ'τον εκαστοτε φουνταριστο, εχοντας ηδη δεκαρι μεσα στους 3 του κεντρου..
Στο 4-3-3 ομως, δυσκολα να ειναι το 10αρι πισω απ'τον στραικερ..
Στο 4-3-3 ομως, δυσκολα να ειναι το 10αρι πισω απ'τον στραικερ..
ναι. σε αυτο συμφωνω και εγω. αν και στο χθεσινό 4231 είχε ένα ρόλο 9/10 καθώς έπαιζε πιο κοντά στην περιοχή (όχι φουνταριστός), χωρίς όμως να γυρνάει πίσω να κάνει παιχνίδι κτλ κτλ...
ίσως και για αυτό ο τούντορ επέλεξε να κρατήσει μεσα πελκα και οχι μακ, ώστε να μπορεί ο μικρός να κάνει ένα άτυπο δεκαρι συγκλίνοντας...
ίσως και για αυτό ο τούντορ επέλεξε να κρατήσει μεσα πελκα και οχι μακ, ώστε να μπορεί ο μικρός να κάνει ένα άτυπο δεκαρι συγκλίνοντας...
Αν αποκτηθεί σοβαρό 10άρι και ξεκολλήσει το μυαλό του Τούντορ και τον ξεκινάει βασικό, προλαβαίνει να κάνει 10 γκολάκια μέχρι το τέλος της σεζόν.
νομίζω ότι αν το 10αρι δεν είναι "αθλητικό" και δεν "πρεσσάρει" δύσκολα ο Τούντορ να ξεκινάει 2 παίχτες ανενεργούς αμυντικά στον άξονα...

Δεκα γκολακια τα εχει ανετα ειδικα στα ματς που θα προτιμηθει αυτος αντι του Κλαους γιατι οπως κ να το κανουμε θα τον βαλει βασικο στα επομενα 2 ματς σιγουρα (ενα εκ των 2) το κακο ειναι ακομα κ χτες εκτος απο 2 φασεις ο κλαους δεν πηρε μπαλιες πιο πολυ αγγαροδουλεια εκανε με το να τραβαει τα σεντερ μπακ πανω του κ το εκανε πολυ καλα,φυσικα στην φαση του γκολ φανηκε ακομα μια φορα το τρομερο ενστικτο που εχει στο να ξεμακραριζετε κ να σκοραρει με μια επαφη....
Αν κανεις μια μινι ανασκοπηση επρεπε να εχει κ αυτος 7 τερματα με αυτο που ακυρωθηκε κ τις 3 φασεις που δεν τις χανει ουτε ο μακ......
Αν κανεις μια μινι ανασκοπηση επρεπε να εχει κ αυτος 7 τερματα με αυτο που ακυρωθηκε κ τις 3 φασεις που δεν τις χανει ουτε ο μακ......
Πολλά τα αν
Ας διώξουμε τον Τούντορ που την είδε πολύ μαγκάκι τωρα τελευταία κι ας βάλει όρο ο Σαββίδης στο συμβόλαιο του επόμενου να μην βγαίνει ο Ντιμι από την ενδεκάδα. Μετά θα δούμε μπαλάρα.
Αυτο τιποτ' 'αλλο.
Ας διώξουμε τον Τούντορ που την είδε πολύ μαγκάκι τωρα τελευταία κι ας βάλει όρο ο Σαββίδης στο συμβόλαιο του επόμενου να μην βγαίνει ο Ντιμι από την ενδεκάδα. Μετά θα δούμε μπαλάρα.
Αυτο τιποτ' 'αλλο.
Έχω την αίσθηση ότι με βάση αυτό που θέλει να παίξει ο Τούντορ, το 10άρι θα πρέπει είναι αθλητικό. Μένει να φανεί.K_geo έγραψε:νομίζω ότι αν το 10αρι δεν είναι "αθλητικό" και δεν "πρεσσάρει" δύσκολα ο Τούντορ να ξεκινάει 2 παίχτες ανενεργούς αμυντικά στον άξονα...![]()
- ΑποστόληςΑ
Οι ΑΡΔ γράφουν ότι μέχρι τις 31 Γενάρη ένας από τους Berba και Tudor θα αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ.