Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:καλημερα ρε μαγκες εχω κονε για χατζησαια ο κολλητος μ ηταν κεντρο μαζι του τωρα σπασανε γιατι πηρανε αλλου μεταθεση αλλα μιλανε στο φ μπ να τν πω να τον ρωτησει αν εκλεισε σε εμας λετε να του πει??

ακομα δε ρωτησες :redcard: :redcard: :redcard:
Αχ "αρρωστάκι" μου εσύ... :)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

11/1 και δεν κινείται φύλλο,τελικά ο κανενας που είπα μάλλον θα κερδίσει στον ξερόλα.Θελω νούμερο χλ την παραλλαγης αγαπητοί μοντς
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Πολυ γουστάρω το άκυρο στην Αλ Αχλι
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ace79grpaok έγραψε:11/1 και δεν κινείται φύλλο,τελικά ο κανενας που είπα μάλλον θα κερδίσει στον ξερόλα.Θελω νούμερο χλ την παραλλαγης αγαπητοί μοντς
20 ημέρες ακόμη. Βρίσκεσαι ακόμη μέσα στο δρόμο, αλλά έχεις μεγάλη απόσταση ακόμη μπροστά.
Τα χέρια στο τιμόνι και τα μάτια στο δρόμο, θα είναι κρίμα να σου πετάξει ξαφνικά τη μεταγραφή μπροστά σου ο Δανός και να μήν προλάβεις να την αποφύγεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για Χατζηησαϊα...

δεν ειναι μια κίνηση που θα...με στείλει αεροδρόμιο... :) αλλά παρόλα ταυτα με ένα ποσό λογικό, 300-400-500 ξερω γω, δεν θα με χαλούσε καθόλου. μα καθόλου καθόλου.

πρώτα απο όλα, να πω ότι τον παίχτη δεν τον εχω δει αμαν και τι τους αγώνες, παρα 4-5 μεταξύ αυτών και με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον, αν υπάρχει κάτι που μεγαλώνει τη θετική μου προδιάθεση είναι τα λόγια φίλων και συγγενών μου Πανιώνιων που λένε για ένα εξαιρετικό παιδί, που δίνει το 100% του, που προπονείται σκληρά και έχει αλματώδη άνοδο στην απόδοση του, που έχει το ταλέντο και το "τσαγανό" για να παίξει σε μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, αλλά και που είναι ακόμα άπειρος και κάνει τα λάθη του.

Τρίτον, είναι απο τη Σταυρούπολη, όχι της Ξάνθης, αλλά αυτής που υπάγεται στο Δήμο Παύλου Μελά 8-) . Μου έχουν μεταφέρει ότι το παιδί, είναι ΠΑΟΚ και προσωπικά το βάζω ως ένα μικρό μεν, ατού δε. :)

Τέταρτον, χωρίς να εχω δει το ματς του νιόνιου με τις γριές, σίγουρα κάτι θετικό σημαίνει ότι ο φορμαρισμένος αυτή την εποχή Βέλλιος δεν έκανε ούτε μια φάση, όπως και ο ηρακλής στο σύνολο του.

Επίσης ένα γεγονός είναι ότι ο πανιώνιος είναι μια ομάδα που περιμένει τον αντίπαλο στις περισσότερες περιπτώσεις, που βγάζει γρήγορα και καλά τη μπάλα απο την άμυνα του και ψάχνει την γρήγορη επίθεση. Σε αυτό θεωρώ συμβάλει και ο Χατζησαϊας. Επίσης ο Πανιώνιος διατηρεί μια απο τις "καλές" άμυνες στο Ελλ.πρωτάθλημα, θετικό γεγονός και αυτό, αφού έχουν δεχτεί 18 γκολ, τα 6 απο το γαύρο (τα δυο με χέρι... :twisted: )

Ας δούμε όμως τι έχει κάνει μεχρι στιγμής στη σ/λιγκα :

Εικόνα

κρατάω τα...11 κλεψίματα που έκανε απέναντι μας :shock: , όπως και τις επεμβάσεις/κλεψίματα στα ματς με ηρακλή (0 γκολ δεχτηκε η άμυνα του πανιωνίου), αεκ (1 γκολ), βαζελο (0 γκολ), πλατανια (1 γκολ), παναιτωλικό (1 γκολ) και Πανθρακικό (1 γκολ).

Επίσης σημαντικό γεγονός οι λίγες κίτρινες αλλά και τα λίγα φάουλ που έχει παραχωρήσει.

αλλά επειδή θα πρέπει να έχουμε και ένα α΄ μέτρο σύγκρισης, θεώρησα ώς καλό παράδειγμα την χρονιά 2014/15 του Γούτα στη Ξάνθη όπου αμέσως αμέσως βλέπουμε μια σημαντική διαφορά υπερ του Χατζηισαϊα σχεδόν σε καθε τομέα:

Εικόνα

άν κάνουμε ένα συγκριτικό σε μερικούς τομείς με αναγωγή σε λεπτά συμμετοχής/αγώνες βλέπουμε ότι ο Χατζηισαϊας υπερτερεί στατιστικά τουλάχιστον σε:

-λάθη (1,94/αγώνα έναντι 2,13 του Γούτα),
- αποκρούσεις (1/228 περίπου λεπτά έναντι 1/344 περίπου λεπτά)
- επεμβάσεις (1/18,3 λεπτά έναντι 1/29,4 λεπτά)
- φαουλ κατά (1/133,25 λεπτά έναντι 1/79,3 λεπτά) και
- φαουλ υπέρ (1/84 περίπου λεπτά έναντι 1/158,6 λεπτά).

υστερεί με μια πρώτη ματιά σε κλεψίματα όπου ο γούτας είχε 1/76 περίπου λεπτά ενώ ο Χατζησαϊας 1/99,9 λεπτά.

Γενικά, αν θέλαμε το Γούτα, δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας προβληματισμός με τον Χατζησαϊα. και αυτό είναι το...conclusion μου... :D

υγ: σορρυ για το σεντόνι, αλλά είχα λίγο όρεξη σήμερα... :)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Kgeo, έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια και εγώ για τον χαρακτήρα του

Δεν είναι κακός παίχτης, μικρός είναι, με αρετή δουλειά θεωρώ μπορεί να σταθεί. Απλώς δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε ΑΥΤΉ τη στιγμή, αλλά μια καλή επένδυση
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ θυμάμαι πάντως χτύπημα εκτός φάσης σε παίκτη μας, από το ''ΠΑΟΚτσάκι''.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Παντως αυτή νεκρα που βγαίνει ακόμα και από ξένους αρδ σημαίνει ότι περιμένουμε τον αγων με καλλονή για να δουν αν αξίζει να ενισχύσουν των ομάδα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

pgetsos έγραψε:Kgeo, έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια και εγώ για τον χαρακτήρα του

Δεν είναι κακός παίχτης, μικρός είναι, με αρετή δουλειά θεωρώ μπορεί να σταθεί. Απλώς δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε ΑΥΤΉ τη στιγμή, αλλά μια καλή επένδυση
Και εγώ σαν τέτοια τη λογίζω. για αυτό και γράφω όσα γράφω στην αρχή του ποστ. ;)
Mīngus έγραψε:Εγώ θυμάμαι πάντως χτύπημα εκτός φάσης σε παίκτη μας, από το ''ΠΑΟΚτσάκι''.
και εγω εχω "βαρέσει" εκτος φάσης σε αγώνα εναντίων του ΠΑΟΚ και εναντίων του ρουλη και της χανθ και γενικά μου άρεσε όταν είχα ευκαιρία να τσιτώνω τον αντίπαλο (την είχα λίγο τη γιούγκο τη βρωμιά να πω αλήθεια :D ). τι σημαίνει αυτό;

αγώνα παίζω. δεν θα κάτσω να χάσω. αν είναι τέτοιος, του σαβουαρ βιβρ κτλ κτλ τότε δεν κάνει για καμία ομάδα και δη τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μίλησε κανείς για σαβουάρ βιβρ; Το να βαράς μπουκέτο εκτός φάσης παίκτη της ομάδας που τάχα είσαι και οπαδός είναι στο άλλο άκρο.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εγώ γιατί δεν το θυμάμαι αυτό;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κοιτα, πρώτα απο όλα δεν θυμάμαι τη φάση που λες και θα βοηθούσε να δω... το μπουκέτο... :roll:

δευτερον, αυτό που θελω/ήθελα να σου τονίσω με το παραπάνω ποστ είναι ότι όταν παίζεις σε μια ομάδα και έχεις αγώνα εναντίων κάποιας άλλης, ας είναι και η ομάδα της καρδιάς σου ή που σε ανέδειξε ή οτιδήποτε, σημαίνει ένα και μονο πράγμα : κάνεις ότι μπορείς για να κερδίσεις τον αγώνα. τπτ περισσότερο, τπτ λιγότερο.

και στην τελική, η απόδοση του στον αγώνα με εμάς μπορεί να δείχνει και το άλλο, ότι έκανε ότι μπορούσε, τα έδωσε όλα, ώστε να φανεί περισσότερο και να έχει μια ευκαιρία καποια στιγμή να παίξει στην ομάδα που γουστάρει...

δες το και έτσι στην τελική. ;)
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

K_geo έγραψε:για Χατζηησαϊα...

δεν ειναι μια κίνηση που θα...με στείλει αεροδρόμιο... :) αλλά παρόλα ταυτα με ένα ποσό λογικό, 300-400-500 ξερω γω, δεν θα με χαλούσε καθόλου. μα καθόλου καθόλου.

πρώτα απο όλα, να πω ότι τον παίχτη δεν τον εχω δει αμαν και τι τους αγώνες, παρα 4-5 μεταξύ αυτών και με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον, αν υπάρχει κάτι που μεγαλώνει τη θετική μου προδιάθεση είναι τα λόγια φίλων και συγγενών μου Πανιώνιων που λένε για ένα εξαιρετικό παιδί, που δίνει το 100% του, που προπονείται σκληρά και έχει αλματώδη άνοδο στην απόδοση του, που έχει το ταλέντο και το "τσαγανό" για να παίξει σε μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, αλλά και που είναι ακόμα άπειρος και κάνει τα λάθη του.

Τρίτον, είναι απο τη Σταυρούπολη, όχι της Ξάνθης, αλλά αυτής που υπάγεται στο Δήμο Παύλου Μελά 8-) . Μου έχουν μεταφέρει ότι το παιδί, είναι ΠΑΟΚ και προσωπικά το βάζω ως ένα μικρό μεν, ατού δε. :)

Τέταρτον, χωρίς να εχω δει το ματς του νιόνιου με τις γριές, σίγουρα κάτι θετικό σημαίνει ότι ο φορμαρισμένος αυτή την εποχή Βέλλιος δεν έκανε ούτε μια φάση, όπως και ο ηρακλής στο σύνολο του.

Επίσης ένα γεγονός είναι ότι ο πανιώνιος είναι μια ομάδα που περιμένει τον αντίπαλο στις περισσότερες περιπτώσεις, που βγάζει γρήγορα και καλά τη μπάλα απο την άμυνα του και ψάχνει την γρήγορη επίθεση. Σε αυτό θεωρώ συμβάλει και ο Χατζησαϊας. Επίσης ο Πανιώνιος διατηρεί μια απο τις "καλές" άμυνες στο Ελλ.πρωτάθλημα, θετικό γεγονός και αυτό, αφού έχουν δεχτεί 18 γκολ, τα 6 απο το γαύρο (τα δυο με χέρι... :twisted: )

Ας δούμε όμως τι έχει κάνει μεχρι στιγμής στη σ/λιγκα :

Εικόνα

κρατάω τα...11 κλεψίματα που έκανε απέναντι μας :shock: , όπως και τις επεμβάσεις/κλεψίματα στα ματς με ηρακλή (0 γκολ δεχτηκε η άμυνα του πανιωνίου), αεκ (1 γκολ), βαζελο (0 γκολ), πλατανια (1 γκολ), παναιτωλικό (1 γκολ) και Πανθρακικό (1 γκολ).

Επίσης σημαντικό γεγονός οι λίγες κίτρινες αλλά και τα λίγα φάουλ που έχει παραχωρήσει.

αλλά επειδή θα πρέπει να έχουμε και ένα α΄ μέτρο σύγκρισης, θεώρησα ώς καλό παράδειγμα την χρονιά 2014/15 του Γούτα στη Ξάνθη όπου αμέσως αμέσως βλέπουμε μια σημαντική διαφορά υπερ του Χατζηισαϊα σχεδόν σε καθε τομέα:

Εικόνα

άν κάνουμε ένα συγκριτικό σε μερικούς τομείς με αναγωγή σε λεπτά συμμετοχής/αγώνες βλέπουμε ότι ο Χατζηισαϊας υπερτερεί στατιστικά τουλάχιστον σε:

-λάθη (1,94/αγώνα έναντι 2,13 του Γούτα),
- αποκρούσεις (1/228 περίπου λεπτά έναντι 1/344 περίπου λεπτά)
- επεμβάσεις (1/18,3 λεπτά έναντι 1/29,4 λεπτά)
- φαουλ κατά (1/133,25 λεπτά έναντι 1/79,3 λεπτά) και
- φαουλ υπέρ (1/84 περίπου λεπτά έναντι 1/158,6 λεπτά).

υστερεί με μια πρώτη ματιά σε κλεψίματα όπου ο γούτας είχε 1/76 περίπου λεπτά ενώ ο Χατζησαϊας 1/99,9 λεπτά.

Γενικά, αν θέλαμε το Γούτα, δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας προβληματισμός με τον Χατζησαϊα. και αυτό είναι το...conclusion μου... :D

υγ: σορρυ για το σεντόνι, αλλά είχα λίγο όρεξη σήμερα... :)
Καλά και άγια όλα αυτά. DNA έχει; Αν δεν έχει τι να τον κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μια ρεαλιστική απάντηση στο ερώτημα, όπως το θέτεις, είναι ΝΑΙ.

όλοι έχουμε DNA. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

K_geo έγραψε:μια ρεαλιστική απάντηση στο ερώτημα, όπως το θέτεις, είναι ΝΑΙ.

όλοι έχουμε DNA. :mrgreen:
Kgeo χάντμπολ στον φίλιππο?σειρά 1979?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”