Ε αμα το είπε και ο αλεξίου, τελείωσε... Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου!!Dimg4 έγραψε:"Πρέπει όμως να δουν το θέμα Μπερμπάτοφ. Πρέπει να τον σεβαστούμε και δεν γίνεται να τους βγάζουμε άχρηστος εδώ στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να συμπεριφερθούμε σωστά. Είναι πολύ βαρύ όνομα για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να ξέχασε την μπάλα. Τον τιμά που είναι επαγγελματίας και μπαίνει στο 80' και δε μιλάει κιόλας. Δεν έρχονται τέτοια ονόματα στην Ελλάδα»."
Αλεξης Αλεξιου.
Igor Tudor
- zarathustra79
Re: Igor Tudor
το παρατραβάς.Dimg4 έγραψε:Σιγα μη σας ψυχοπλακωνω κιολας ρε γκεο! Ελεος δηλαδη, να γραφουμε μονο οτι θελετε? Φυσικα και θα γραψω μετα απο αυτο το ματς, δεν αναφερομαι στην νικη αλλα στην τραγικη διαχειριση του Μπερμπατοφ και παλι. Με σκορ 2-0 στο 50 τον βαζει σαν εναν μικρο απο την κ15. Ε αυτο μου τη δινει στα νευρα πως θα γινει δηλαδη? Εαν εχετε βαλει πεπλο υπερασπισης στον μαθητευομενο πειτε το να μην ασχολουμαι αλλο
και οι λοιποί, παρακαλώ τέλος. δεν έχει νόημα αυτού του είδους η αντιπαράθεση. πραγματικά.
και εγώ χάρηκα με την εμφάνιση της ομάδας χθες,αλλά εννοείται πως με προβληματίζει το ότι αυτός ο τεράστιος παίχτης δεν παίζει,κακά τα ψέμματα.
επ' ουδενί όμως δεν θεωρώ τον τούντορ μαθητευόμενο μάγο,ούτε θέλω να φύγει.Τον θέλω και του χρόνου στην ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι οι ευθύνες για την μή αξιοποίηση του παίχτη δεν βαραίνουν μόνο τον τούντορ,αλλά όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ συνολικά.Και πρέπει να πέσουν όλοι με τα μούτρα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα για να βρεθεί λύση επιτέλους,αν δεν βρεθεί θα είναι αποτυχία για όλους και όχι μόνο για τον τούντορ.
επ' ουδενί όμως δεν θεωρώ τον τούντορ μαθητευόμενο μάγο,ούτε θέλω να φύγει.Τον θέλω και του χρόνου στην ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι οι ευθύνες για την μή αξιοποίηση του παίχτη δεν βαραίνουν μόνο τον τούντορ,αλλά όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ συνολικά.Και πρέπει να πέσουν όλοι με τα μούτρα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα για να βρεθεί λύση επιτέλους,αν δεν βρεθεί θα είναι αποτυχία για όλους και όχι μόνο για τον τούντορ.
@goran 64
Ενώ δεν ακούς ρ/φονα, "δεν διαβάζεις και δεν ξέρεις Ελληνικά" τα έχεις καταλάβει όλα εδώ μέσα.
Ενώ δεν ακούς ρ/φονα, "δεν διαβάζεις και δεν ξέρεις Ελληνικά" τα έχεις καταλάβει όλα εδώ μέσα.
-
Dimg4
Καλα λες, αφου παιξαμε μπαλαρα απεναντι στο μεγαθηριο, ποιος υπολογιζει φλοκα 6 μηνων?stephanos έγραψε:Dimg4 έγραψε: Η ομαδα παιζει συνεχως και χειροτερα![]()
Έλα παραδέξου το.
ΔΕΝ είδες το χθεσινό ματς.
Ατυχέστατος ο παραλληλισμός σου κατά την γνώμη μου κι ας τον κρίνουν οι συμφορουμίτες μας (όπως ήδη κάνουν φυσικά) μιας και τα γραπτά όλων μας μένουν...Dimg4 έγραψε:Goran μαλλον καποιος αλλος δεν μπορει να δεχτει καποιου θεση, και θελει να αρχισει να γραφει εκθεσεις. Αν εσυ μιλας για "κάποιος θέλει όλοι οι άλλοι εδώ μέσα να ασχολούνται μόνο μαζί του" τοτε κανε μια αναδρομη στα ποστ σουgoran 64 έγραψε:Μάλλον κάποιος θέλει όλοι οι άλλοι εδώ μέσα να ασχολούνται μόνο μαζί του...Δεν μπορώ να τα εξηγήσω αλλιώς όλα αυτά και φυσικά όλα τα προηγούμενα...Εκτός...Dimg4 έγραψε:Οχι ρε φιλε μη λες τετοια. Δες το βιντεο. Δεν τρεχει, δε μαρκαρει, δειχνει ξενερωμενος, δεν πιεζει αρα δε χωραει στο ταχυτατο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο του Μουριν... ε του Τουντορ.
Eorptol δεν ειμαι εκπροσωπος του Μπερμπατοφ. Οπαδος που ξερει 1-2 πραγματακια και που θελει να δει τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παικτη που περασε απο τον ΠΑΟΚ να παιζει και οχι να τον βαζει 15αλεπτα. Οπαδος ειμαι που εχει εκνευριστει που δε μπορει να χαρει με την ασπρομαυρη φανελα αυτον τον παικταρα για ενα γαμωκαπριτσιο ενος διαδοχου του γιδωνη. Α ξεχασα, καποιος ειπε "και τι εκανε οσο μπηκε"? Αφου εχουμε τον φιλοτιμο Κλαους που σκυλιαζει, γκολ δε βαζει οσα ενενηνταλεπτα κι αν παρει αλλααααααα... σκυλιαζει!
Χμμμ φιλοτιμος ειπατε ε? Κοιτα πως γυριζει ο τροχος...
DC, αστο φιλε. Οι "ασυναρτησιες" σου φαινονται ετσι γιατι απλα εισαι προφανως θυμωμενος που δεν εχεις τα δικαιωματα πλεον, τα οποια τοσο ευκολα ανεφερες.
Ρεζουμε... Τουντορ καλα το πας, κερδισες τα γιαννενα με τριμπαλο ρε μαν οποτε καλα κανεις και δε βαζεις Μπερμπατοφ μη χαλασει το![]()
![]()
συστημα. Καλα κανεις και εξαφανισες τον Αντονις. Καλα κανεις και ζητας μεταγραφες μετα απο φλοκο στην Καλλονη. Γενικα καλα κανεις, αφου βρισκεις και τα κανεις... και να μας αδειασεις τη γωνια συντομα.
Όσο για τα επιχειρήματα μου για το θέμα Μπερμπάτοφ διάβασε (αν "γουστάρεις" φυσικά) την άποψη μου στο τελευταίο ποστ μου στο topic του Ιβάν και θα καταλάβεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 11 Ιαν 2016, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έξι μηνών, ε;Dimg4 έγραψε:Καλα λες, αφου παιξαμε μπαλαρα απεναντι στο μεγαθηριο, ποιος υπολογιζει φλοκα 6 μηνων?stephanos έγραψε:Dimg4 έγραψε: Η ομαδα παιζει συνεχως και χειροτερα![]()
Έλα παραδέξου το.
ΔΕΝ είδες το χθεσινό ματς.
Φλόκο το τρίμπαλο από ημίχρονο στο βάζελο;
Το καλωσόρισμα με φούτσα στην κούλα;
Ή το διπλό στο Ντόρτμουντ;
Μήν πιστεύετε τον κάθε ΑΡΔ. Δεν είναι ότι γράφουν βλακείες. Είναι ότι πληρώνονται γι' αυτό και δεν θέλετε να ξέρετε από ποιόν.
ΥΓ: Στο θέμα του Μπερμπάτοφ κι εγώ θέλω να παίζει περισσότερο. Αλλά ότι ξεκίνησε ΧΘΕΣ οργανωμένα όλο αυτό το θέμα, δεν μου κάθεται καλά.
-
Dimg4
3 ματς ανεφερες, 3 μεγαλες νικες. Θες να απαριθμησουμε τα φλοκα? Μεχρι αυριο θα γραφω
-
Dimg4
Ευτυχως μενουν τα γραπτα φιλε goran....goran 64 έγραψε:"Δήλωσε" ο Mr. Hyde...spyretto έγραψε:
Ο Τούντορ θα μείνει περισσότερο απ''ολους, όχι μόνο γιατί έχει τον μεγαλύτερο "σύμμαχό" του στο πρόσωπο αυτού που τον επέλεξε, χωρίς να είναι φιλαράκι του όπως με τους άλλους, αλλά απλά ένας σωστός επαγγελματίας που κάνει τη δουλεία του.
Αλλά ελπίζω να βρει κι εμάς συμμάχους γιατί έχει με το μέρος του και την κοινή λογική. Οσοι λοιπόν δεν τον γουστάρατε πάρτε το χαμπάρι ότι θα τον φάτε στην μάπα αρκετό καιρό.
Εκείνη η ανακοίνωση στήριξης από τους οργανωμένους τι έγινε αραγε;![]()
![]()
Για απαρίθμησε ρε αδερφέ να τα μάθουμε κ εμείς.Dimg4 έγραψε:3 ματς ανεφερες, 3 μεγαλες νικες. Θες να απαριθμησουμε τα φλοκα? Μεχρι αυριο θα γραφω
Εντάξει αν βγάλεις όλα τα καλά,θα μείνουν τα σκατά.Συγνώμη κιόλας.
Θες να μου πεις ότι ολόκληρο Αύγουστο, Σεπτέμβρη, Οκτώβρη, Νοέμβρη ήμασταν μόνιμα χάλια;Dimg4 έγραψε:3 ματς ανεφερες, 3 μεγαλες νικες. Θες να απαριθμησουμε τα φλοκα? Μεχρι αυριο θα γραφω
Μάλλον ένας από τους δύο μας έχει πολύ κοντή μνήμη
Έχει αυτό το «κακό» ο ΠΑΟΚ. Είναι «υποχρεωμένος» να κερδίζει όλες τις επαρχιακές ομάδες και όλες τις μικρές Αθηνών-Θεσσαλονίκης μέσα-έξω, συν το ΠΟΚ στην Τούμπα και να παίρνει τουλάχιστον Χ από το ΠΟΚ εκτός.
Οτιδήποτε άλλο είναι από αποτυχία μέχρι ντροπή, με παντοτινή - προτεινόμενη ως αποτελεσματική - λύση τις γνωστές ανακατατάξεις στα τμήματα καθαριότητας και ειδών υγιεινής.
ΥΓ: Εν τω μεταξύ ρε πστ μου, τόσες και τόσες σοφίες έχω διαβάσει από Ξερόλες ΑΡΔ, έναν τρόπο να σκεφτούν για να μήν τους κλέβουν τους μισθούς οι εργοδότες τους (ή για να μήν τρώνε μπάτσες στο φαληρικό), ακόμη δεν έχω δει.
Οτιδήποτε άλλο είναι από αποτυχία μέχρι ντροπή, με παντοτινή - προτεινόμενη ως αποτελεσματική - λύση τις γνωστές ανακατατάξεις στα τμήματα καθαριότητας και ειδών υγιεινής.
ΥΓ: Εν τω μεταξύ ρε πστ μου, τόσες και τόσες σοφίες έχω διαβάσει από Ξερόλες ΑΡΔ, έναν τρόπο να σκεφτούν για να μήν τους κλέβουν τους μισθούς οι εργοδότες τους (ή για να μήν τρώνε μπάτσες στο φαληρικό), ακόμη δεν έχω δει.
λέμε ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα
και όχι ο μπερμπάτοφ πάνω απ'όλα
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ πάνω από τον ΠΑΟΚ
και όχι ο μπερμπάτοφ πάνω απ'όλα
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ πάνω από τον ΠΑΟΚ