Igor Tudor
- john4serres
Re: Igor Tudor
+++++++...Και μάλιστα χωρίς καν να ξέρει ελληνικά, να ακούει ραδιόφωνο και να διαβάζει εφημερίδες...psykoman έγραψε:"Δεν μιλάω ελληνικά, δεν ακούω ραδιόφωνο, δεν διαβάζω εφημερίδες. Καταλαβαίνω αυτούς τους μήνες τις φήμες στη Θεσσαλονίκη. Σας αρέσουν οι φήμες και οι αλλαγές. Τα προηγούμενα χρόνια έγιναν πολλές αλλαγές προπονητών, αλλά η ομαδα δεν κέρδισε κάτι. Είμαι στη θέση μου, είμαι καλά, και θα είμαι ευχαριστημένος αν κάποιοι αναγνωρίσουν οτι ξέρω κι εγώ ποδόσφαιρο. Δίνω κάθε μέρα το καλύτερό μου, γνωρίζω τους παίκτες μου, γνωρίζω τις άλλες ομάδες, καταλαβαίνω πια τη νοοτροπία της πόλης. Όλοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και κάποιος θα κάνει καλύτερη δουλεια απ αυτόν που ήδη υπάρχει".
Ταδε εφη Ιγκορ Τουντορ...
Προς γνωση και συμμορφωση...
Ουτε 6 μηνες δεν χρειαστηκε ο τσακαλακος για να μας παρει πρεφα...
Τελικά εμείς οι "Π.Α.Ο.Κ.τσήδες" κάνουμε πολύ περισσότερο αρνητικό "θόρυβο" εκτός γηπέδου παρά θετικό μέσα σ αυτό, που είναι και η μοναδική υποχρέωση ΟΛΩΝ μας (οπαδών, αρδ, παραγόντων και βετεράνων) στο κάτω κάτω...
"Αλλοτριώθηκε ο χαρακτήρας του Π.Α.Ο.Κ.τσή Goran" όπως ακριβώς μου είπε κι ο Τάσος ο μασκοφόρος...Καλή του ώρα όπου κι αν είναι...πόσο δίκαιο έχει...
Γράψε ένα γράμμα στον Τούντορ να σου το εξηγήσει ρε καρντάση (εεε...dr. Jekyl ήθελα να πω)...Ούτε εμείς είμαστε οι ειδικοί να σου το γράψουμε το γιατί...spyretto έγραψε:Σωστά.Aureliano Buendia έγραψε:Ναι, αλλά πριν υπήρχε συζήτηση για το αν το επιθετικό δίδυμο (μιας και παίζαμε με δύο) θα έπρεπε να είναι Κλάους και Μίτκο, τώρα που παίζουμε με έναν επιθετικό, είναι βέβαιο πως κάποιος από τους δύο θα είναι στον πάγκο.spyretto έγραψε:
Και πριν στον πάγκο ήταν με τον Μακ στα φορ. Απλά δεν θα χει τον πονοκέφαλο των φουλ μπακ για τον οποίο χρειάζεσαι ιδιαίτερους παίκτες με πολύ καλή φυσική κατάσταση να τρέχουν πανω κάτω.
Εγώ δεν είμαι ειδικός στα συστήματα, υπάρχει εξήγηση γιατί τελικά Κλάους και Μπερμπάτοφ δεν μπορούν να παίξουν μαζί; Αν υπάρχει θα ήθελα να την διαβάσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 11 Ιαν 2016, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Δήλωσε" ο Mr. Hyde...spyretto έγραψε:
Ο Τούντορ θα μείνει περισσότερο απ''ολους, όχι μόνο γιατί έχει τον μεγαλύτερο "σύμμαχό" του στο πρόσωπο αυτού που τον επέλεξε, χωρίς να είναι φιλαράκι του όπως με τους άλλους, αλλά απλά ένας σωστός επαγγελματίας που κάνει τη δουλεία του.
Αλλά ελπίζω να βρει κι εμάς συμμάχους γιατί έχει με το μέρος του και την κοινή λογική. Οσοι λοιπόν δεν τον γουστάρατε πάρτε το χαμπάρι ότι θα τον φάτε στην μάπα αρκετό καιρό.
Εκείνη η ανακοίνωση στήριξης από τους οργανωμένους τι έγινε αραγε;
Και ξανά "δήλωσε" ο Mr. Hyde...spyretto έγραψε:Εμένα μου φάνηκε κουρασμενος μόλις μπήκε, τι να πω. Θέλω να ξαναδώ πως έπαιξε γιατί όλοι τον εκθειάζουν ενώ μου φάνηκε ότι σπάει την μπάλα δύο φορές σε συμπαίκτη άτσαλα ενώ μπορεί να σουτάρει - αλλά θέλω να το δω πάλι για να επιβεβαιωθω.simba έγραψε:Το μοναδικο που δινω ως πιθανοτητα ειναι οτι μπορει προβληματιζεται με τη φυσικη του κατασταση γιατι και σε αλλα ματς, μετα απο 3-4 ενεργειες, τον βλεπεις να χωλαινει προσπαθωντας να παρει ανασες..
Αλλα σε παιχνιδια οπως το σημερινο, που επιβαλλεις την κυριαρχια σου και δε χρειαζεται να βγαινει 20 μετρα εξω απ'την περιοχη απεγνωσμενος να δωσει βοηθειες, νομιζω πως μπορει ανετα να βγαλει 65 λεπτα..
Eπίσης μπορεί η ομάδα να κέρδισε αλλά αυτός για πρώτη φορά "ηττηθηκε". Μπήκε στο 73' με το σκορ στο 3-0 και το ματς έληξε 3-1. Τυχαίο;
Δυστηχώς υπό το φως των νέων δεδομένων πλέον θα πρέπει να τον κρίνω από άλλο πρίσμα γιατί έχει αρχίσει να με απογοητεύει. Εξαντλήθηκαν και οι διακαιολογίες. Προτείνω λοιπόν να διώξουμε τον Τούντορ δοκιμαστικά μέχρι τα πλειοφ. Αν στο ενδιάμεσο ο Μπερμπάτοφ βγάζει μάτια θα σημαίνει ότι ο Τούντορ πρέπει να φύγει. Αν όχι τότε δεν ξέρω τι άλλο.
Μάλλον κάποιος θέλει όλοι οι άλλοι εδώ μέσα να ασχολούνται μόνο μαζί του...Δεν μπορώ να τα εξηγήσω αλλιώς όλα αυτά και φυσικά όλα τα προηγούμενα...Εκτός...Dimg4 έγραψε:Οχι ρε φιλε μη λες τετοια. Δες το βιντεο. Δεν τρεχει, δε μαρκαρει, δειχνει ξενερωμενος, δεν πιεζει αρα δε χωραει στο ταχυτατο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο του Μουριν... ε του Τουντορ.
Eorptol δεν ειμαι εκπροσωπος του Μπερμπατοφ. Οπαδος που ξερει 1-2 πραγματακια και που θελει να δει τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παικτη που περασε απο τον ΠΑΟΚ να παιζει και οχι να τον βαζει 15αλεπτα. Οπαδος ειμαι που εχει εκνευριστει που δε μπορει να χαρει με την ασπρομαυρη φανελα αυτον τον παικταρα για ενα γαμωκαπριτσιο ενος διαδοχου του γιδωνη. Α ξεχασα, καποιος ειπε "και τι εκανε οσο μπηκε"? Αφου εχουμε τον φιλοτιμο Κλαους που σκυλιαζει, γκολ δε βαζει οσα ενενηνταλεπτα κι αν παρει αλλααααααα... σκυλιαζει!
Χμμμ φιλοτιμος ειπατε ε? Κοιτα πως γυριζει ο τροχος...
DC, αστο φιλε. Οι "ασυναρτησιες" σου φαινονται ετσι γιατι απλα εισαι προφανως θυμωμενος που δεν εχεις τα δικαιωματα πλεον, τα οποια τοσο ευκολα ανεφερες.
Ρεζουμε... Τουντορ καλα το πας, κερδισες τα γιαννενα με τριμπαλο ρε μαν οποτε καλα κανεις και δε βαζεις Μπερμπατοφ μη χαλασει το![]()
![]()
συστημα. Καλα κανεις και εξαφανισες τον Αντονις. Καλα κανεις και ζητας μεταγραφες μετα απο φλοκο στην Καλλονη. Γενικα καλα κανεις, αφου βρισκεις και τα κανεις... και να μας αδειασεις τη γωνια συντομα.
- zarathustra79
Mε όλο το σεβασμό στον μπερμπάτοφ κα στην καριέρα του, και γω αν ήμουν στη θέση του τούντορ, με βάση την αγωνιστική και βαθμολογική εικόνα της ομάδας αυτή τη στιγμή, δε θα είχα την πολυτέλεια να βάζω τον μπερμπάτοφ μπας και κάποια στιγμή πάρει μπρος. Ειδικά στον χθεσινό αγώνα ο αθανασιάδης ήταν ο σεντερφορ που θα ήθελα να είχα σαυτήν την ομάδα.
Πάντως για να μην τα μηδενίζουμε όλα, χθες ο μπερμπάτοφ έπαιξε πολύ σωστά τη μπάλα, σε ένα χρονικό σημείο βέβαια στο οποίο η άμυνα των παγουριών είχε ανοίξει και βγάζαμε τη μια αντεπίθεση μετά την άλλη.
Πάντως για να μην τα μηδενίζουμε όλα, χθες ο μπερμπάτοφ έπαιξε πολύ σωστά τη μπάλα, σε ένα χρονικό σημείο βέβαια στο οποίο η άμυνα των παγουριών είχε ανοίξει και βγάζαμε τη μια αντεπίθεση μετά την άλλη.
Igor Tudor
Ρε φίλε έχετε μαλώσει με τον άνθρωπο; Ειναι γκομενα στην μέση; Γιατι τέτοια χολή δεν εχει βγάλει ΠΑΟΚτσης ούτε για τον Αμανατίδη του γαύρου... Φιλικά πάντα κάτσε και σκέψου τι λες!Dimg4 έγραψε:Οχι ρε φιλε μη λες τετοια. Δες το βιντεο. Δεν τρεχει, δε μαρκαρει, δειχνει ξενερωμενος, δεν πιεζει αρα δε χωραει στο ταχυτατο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο του Μουριν... ε του Τουντορ.
Eorptol δεν ειμαι εκπροσωπος του Μπερμπατοφ. Οπαδος που ξερει 1-2 πραγματακια και που θελει να δει τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παικτη που περασε απο τον ΠΑΟΚ να παιζει και οχι να τον βαζει 15αλεπτα. Οπαδος ειμαι που εχει εκνευριστει που δε μπορει να χαρει με την ασπρομαυρη φανελα αυτον τον παικταρα για ενα γαμωκαπριτσιο ενος διαδοχου του γιδωνη. Α ξεχασα, καποιος ειπε "και τι εκανε οσο μπηκε"? Αφου εχουμε τον φιλοτιμο Κλαους που σκυλιαζει, γκολ δε βαζει οσα ενενηνταλεπτα κι αν παρει αλλααααααα... σκυλιαζει!
DC, αστο φιλε. Οι "ασυναρτησιες" σου φαινονται ετσι γιατι απλα εισαι προφανως θυμωμενος που δεν εχεις τα δικαιωματα πλεον, τα οποια τοσο ευκολα ανεφερες.
Ρεζουμε... Τουντορ καλα το πας, κερδισες τα γιαννενα με τριμπαλο ρε μαν οποτε καλα κανεις και δε βαζεις Μπερμπατοφ μη χαλασει το![]()
![]()
συστημα. Καλα κανεις και εξαφανισες τον Αντονις. Καλα κανεις και ζητας μεταγραφες μετα απο φλοκο στην Καλλονη. Γενικα καλα κανεις, αφου βρισκεις και τα κανεις... και να μας αδειασεις τη γωνια συντομα.
ΥΓ και εγώ είμαι οπαδός και τον γράφω στα @@ μου τον κάθε παίχτη που εχει περάσει σε σχέση με το συνολικό καλο της ομάδας!
Sent from my mind using boobs power
-
Dimg4
Με επεισαν τα επιχειρηματα σου οποτε παω πασο.Ακάλυπτος έγραψε:Από που να αρχίσω και που να τελειώσω με το ποστ σου.
Τραγικό όσο δεν πάει, ξεκάθαρα.
-
Dimg4
Goran μαλλον καποιος αλλος δεν μπορει να δεχτει καποιου θεση, και θελει να αρχισει να γραφει εκθεσεις. Αν εσυ μιλας για "κάποιος θέλει όλοι οι άλλοι εδώ μέσα να ασχολούνται μόνο μαζί του" τοτε κανε μια αναδρομη στα ποστ σουgoran 64 έγραψε:Μάλλον κάποιος θέλει όλοι οι άλλοι εδώ μέσα να ασχολούνται μόνο μαζί του...Δεν μπορώ να τα εξηγήσω αλλιώς όλα αυτά και φυσικά όλα τα προηγούμενα...Εκτός...Dimg4 έγραψε:Οχι ρε φιλε μη λες τετοια. Δες το βιντεο. Δεν τρεχει, δε μαρκαρει, δειχνει ξενερωμενος, δεν πιεζει αρα δε χωραει στο ταχυτατο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο του Μουριν... ε του Τουντορ.
![]()
-
Dimg4
Ποιο καλο της ομαδας ρε φιλε? Η ομαδα παιζει συνεχως και χειροτερα, η διαχειριση ειναι τραγικη και οι δηλωσεις του εκτος τοπου και χρονου.Thanix έγραψε:Ρε φίλε έχετε μαλώσει με τον άνθρωπο; Ειναι γκομενα στην μέση; Γιατι τέτοια χολή δεν εχει βγάλει ΠΑΟΚτσης ούτε για τον Αμανατίδη του γαύρου... Φιλικά πάντα κάτσε και σκέψου τι λες!Dimg4 έγραψε:Οχι ρε φιλε μη λες τετοια. Δες το βιντεο. Δεν τρεχει, δε μαρκαρει, δειχνει ξενερωμενος, δεν πιεζει αρα δε χωραει στο ταχυτατο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο του Μουριν... ε του Τουντορ.
![]()
ΥΓ και εγώ είμαι οπαδός και τον γράφω στα @@ μου τον κάθε παίχτη που εχει περάσει σε σχέση με το συνολικό καλο της ομάδας!
Sent from my mind using boobs power
Ναι εχουμε μαλωσει και μου εφαγε την γκομενα... μη γραφεις οτι ναναι φιλε, σου εθεσα τα επιχειρηματα μου
-
Dimg4
"Πρέπει όμως να δουν το θέμα Μπερμπάτοφ. Πρέπει να τον σεβαστούμε και δεν γίνεται να τους βγάζουμε άχρηστος εδώ στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να συμπεριφερθούμε σωστά. Είναι πολύ βαρύ όνομα για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να ξέχασε την μπάλα. Τον τιμά που είναι επαγγελματίας και μπαίνει στο 80' και δε μιλάει κιόλας. Δεν έρχονται τέτοια ονόματα στην Ελλάδα»."
Αλεξης Αλεξιου.
Αλεξης Αλεξιου.
χριστε και παναγια μου τι διαβαζω...
περιμένω να το λήξετε το θέμα εδώ και να μην υπάρχει συνέχεια σε αυτή την ΑΝΟΥΣΙΑ αντιπαράθεση.
Και εσυ dimg4 ΔΕΝ γίνεται ρε παλίκαρε να μπαίνεις μετά απο μια πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας και να μας κανεις τη ψυχή περιβόλι για το Μπερμπα.
Ναι δεν τον βαζει, ναι εχει σίγουρα τους λόγους του και εκεί η ιστορία τελειώνει.
Εδώ ανεχτήκαμε το Σάλπι (και όλη τη τριγύρω μανούρα) τόσα χρόνια, σε αυτά θα κολλάμε;
περιμένω να το λήξετε το θέμα εδώ και να μην υπάρχει συνέχεια σε αυτή την ΑΝΟΥΣΙΑ αντιπαράθεση.
Και εσυ dimg4 ΔΕΝ γίνεται ρε παλίκαρε να μπαίνεις μετά απο μια πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας και να μας κανεις τη ψυχή περιβόλι για το Μπερμπα.
Ναι δεν τον βαζει, ναι εχει σίγουρα τους λόγους του και εκεί η ιστορία τελειώνει.
Εδώ ανεχτήκαμε το Σάλπι (και όλη τη τριγύρω μανούρα) τόσα χρόνια, σε αυτά θα κολλάμε;
-
Dimg4
Σιγα μη σας ψυχοπλακωνω κιολας ρε γκεο! Ελεος δηλαδη, να γραφουμε μονο οτι θελετε? Φυσικα και θα γραψω μετα απο αυτο το ματς, δεν αναφερομαι στην νικη αλλα στην τραγικη διαχειριση του Μπερμπατοφ και παλι. Με σκορ 2-0 στο 50 τον βαζει σαν εναν μικρο απο την κ15. Ε αυτο μου τη δινει στα νευρα πως θα γινει δηλαδη? Εαν εχετε βαλει πεπλο υπερασπισης στον μαθητευομενο πειτε το να μην ασχολουμαι αλλο
Dimg4 έγραψε: Η ομαδα παιζει συνεχως και χειροτερα
Έλα παραδέξου το.
ΔΕΝ είδες το χθεσινό ματς.