Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MANIAKOS έγραψε:ναι εγω τον θελω παντως χωρις πλάκα
Ειναι τετοια η ποιοτητα του
Αδερφε ειλικρινα ουτε μπερμπα θελω ουτε ρονι με 4 μυρια σε μια μεταβατικη χρονια, χωρις κορμο κλπ..
Καλα ειναι για τη λεζαντα, για την καζουρα, λιγες στιγμες μαγειας, για τη διαφημιση αλλα μακροπροθεσμα δεν προσφερουν κατι στο χτισιμο..
Τα 4 μυρια αυτα θα ηθελα να πανε σε μια σεντερμπακαρα 27 χρονων, σε εναν τυπου σκοκο και εναν τυπου τσορι..
Πραγματικα αν σημερα στην θεση του εκνευριστικου σε καποια σημεια του παιχνιδιου Πελκα ειχαμε ενα επιθετικο χαφ τυπου Τσορι το σκορ θα ηταν 3-0 στο ημιχρονο...το παιδι προσπαθει να κανει το κατι παραπανω και χανει την ουσια....πρεπει να φαει λιγο παγκο να στρωσει χαρακτηρα....Τον Μυστακιδη γιατι τον χαραμιζει στα ακρα δεν μπορω να καταλαβω....στο 4-3-3 που παιζαμε σημερα θα ηταν πολυ καλος στην θεση του Πελκα....Καλυτερη πασα...καλυτερο σουτ....πιο γρηγορος...τι να πω...τα κλασσικα κολληματα του Τουντορα.
mpouJr έγραψε:Σε συνομιλια με εναν πολυ καλο πορτογαλο φιλο μου φανατικο της Πορτο που τον εκραζα γιατι θα χασουν το πρωταθλημα παλι κ θελουν τον σιλβα για προπονητη εφτασε η κουβεντα μας στα δικα μας κ οταν του αναφερα οτι ψαχνουμε amc μου ειπε οτι η καλυτερη παικτουρα που μπορουμε να παρουμε ειναι αυτος μιας κ δεν εχει πιασει στην ομαδα τους
Φυσικα απο οσο θυμαμαι εγω στην ραγιο επαιζε σεντερ φορ η δευτερο φορ αν δεν κανω λαθος αλλα κοιταζοντας κανα 2 βιντεακια γενικα τα κανει ολα....
Προσωπικά τον θεωρώ ιδανικό αντι-Λούκας (και λίγο καλύτερο), αλλά δεν δίνω καμία πιθανότητα να πειστεί να έρθει στην Ελλάδα πριν να γίνει 33 χρόνων.
Άνετα πάει σε οποιαδήποτε ομάδα της Πριμέρα από 8η θέση και κάτω, έστω και ως δανεικός.
α ρε ποιος τσαβεζ. να λεγαμε πριν καμια διετια, επι ζβ, οκ, κολλούσε και στο..πλάνο... καλύτερα πέλκα όπως είπε ενα παλικάρι πρίν...
για μπουένο... μανούλα μου.. να γίνει κανα τέτοιο κουλό.... αλλά δύσκολα νομίζω και εγώ. είναι και στη θεωρητικά καλύτερη ηλικία... δύσκολα... μακάρι να υπάρχει διάθεση και να δουμε μπας και τον παρουμε και μονιμα...
K_geo έγραψε:α ρε ποιος τσαβεζ. να λεγαμε πριν καμια διετια, επι ζβ, οκ, κολλούσε και στο..πλάνο... καλύτερα πέλκα όπως είπε ενα παλικάρι πρίν...
για μπουένο... μανούλα μου.. να γίνει κανα τέτοιο κουλό.... αλλά δύσκολα νομίζω και εγώ. είναι και στη θεωρητικά καλύτερη ηλικία... δύσκολα... μακάρι να υπάρχει διάθεση και να δουμε μπας και τον παρουμε και μονιμα...
Λογικά δεν τον υπολογίζουν εκεί.
Δανεικός με μια λογική οψιόν (δεδομένου ότι τον είχε πάρει και δωρεάν η Πόρτο) είναι εφικτός στόχος.
Από τα νέα αποκτήματα τελικά Χαρίσης, Τσίμιροτ και Ροντρίγκεζ είναι τα πουλέν. Τσίμιροτ και Χαρίση τώρα επιτέλους μπορούμε να τους κρίνουμε, ενώ ο Ροντρίγκεζ παρότι ξεκίνησε μέτρια έχει κάνει ξεπέταγμα.
Απο κει και περα υπάρχει ο Λέοβατς που δείχνει ότι με προυποθέσεις κι αυτός μπορεί να αποτελέσει μέρος του κορμου. Υπάρχουν ο Μυστακίδης με τον Κωνσταντινίδη που είναι οi πιο ταλαντούχοι από τους Ελληνες που προυπήρχαν και ένας Κίτσιου που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει κυρίως από τον πάγκο ως ποιοτική λύση.
Υπολογίζονται λοιπόν και οι τρεις.
Στο βάθος οι Ζάιρο και Σάμπο. Αυτοί ακόμα πρέπει να πεισουν, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Ζάιτρο με τα Γιαννενα. Προσθέτω τον Μακ φυσικά και κρατάω μεγάλο ερωτηματικό τον Πέλκα. Αλλά ο Δημήτρης δεν είναι προβλημα γιατί είναι στο χέρι του να δουλέψει με την ομάδα και να κριθεί αργότερα.
Από την άμύνα μόνο Τζαβέλλα με Μαλεζά και Βίτορ σαν ρεζέρβες, με τίποτα βασικούς. Ο Στελιος θα μείνει και θα βοηθήσει, αλλά αν είναι να ανανεώσουμε Βίτορ για να κάθεται στον πάγκο καλύτερα να στραφούμε σε άλλη λύση, ίσως κάτι σε στυλ Χατζηισαία, δηλαδή ρεζέρα δεξί μπακ - φουλ μπακ που θέλει ο Ίγκορ.
Αρα οι ποιοτικές προσθήκες πρέπει να γίνουν στο δεκάρι, δύο στην άμυνα, τερματά ( εκτός αν ο Ολσεν ανέβει κατακόρυφα πράγμα δύσκολο ) ενα ποιοτικό εξάρι - καπου το θέμα με τον φιλότιμο Τζιόλη παραπήγε - και ενα με δύο σεντερ φορ. Ο ένας σεντερ φορ θα μπορει να είναι νέος ταλαντούχος, ο άλλος ποιοτικός έμπειρος. Μην ξεχνάμε ότι θα επιστρέψει και ο Κουλούρης που μπορεί να έχει την εξέλιξη που περιμέναμε και τότε με τις δυο προσθήκες σεντερ φορ έιμαστε καλυμμένοι για τα επόμενα χρόνια.
Πωληση Κλάους και Κάτσε. ενδεχομένως πώληση Μακ αν τα χρήματα είναι καλά. Τοτε θέλουμε και ένα εξτρεμάκι στη θέση του Μακ, αν και δεν με χαλάει ο Μακ.
Προπονητή θέλω τον Ιγκορ Τούντορ και τεχνικό διευθυντή τον Φρανκ. Τούντορ γιατί αρχίζει να μου δείχνει ότι ξέρει τι κάνει και το κάνει χωρίς να αναλογίζεται τις συνέπειες. Αρνεσεν γιατί η ψυχρή Σκανδιναυική πρακτική του θα βοηθήσει τον Ιβάν να παρει σωστές αποφάσεις αλλα θα είναι και ασπίδα γύρω από τον προπονητή. Θέλω όμως τον Σαββίδη να μην μπλέκεται στα πόδια αυτών των δυο ουτε σε όποιων άλλων αναθέτει την εποπτεία των μεταγραφικών γιατί η ανάμειξή του μπερδεύει τα πράγματα. Τα 2.2 εκατομύρια του Μπερμπάτοφ θα μπορούσαν να είχαν ξοδευτεί για να έρθουν ενας με δύο παίκτες κορμού ενώ τώρα φαίνονται να πάνε χαμένα σε εναν παίκτη που μπορεί και να σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι.
Ας γίνει η αρχή με το δεκάρι τώρα, ας κάνει επιτέλους το αυτονόητο ο Σαββίδης και σιγά σιγά θα γίνουν όλα.
john4serres έγραψε:Ο Μπουενο εχει 40εκ ρήτρα αν θυμάμαι καλά.
Νομίζω είναι υποχρεωτική η επιβολή ρήτρας στην Πορτογαλία όπως και την Ισπανία. Οπότε, γίνεται για λόγους διαπραγμάτευσης. Αν τους σκάσουν αύριο μία πρόταση έστω και 5 μύρια (τυχαίο νούμερο), δεν θα πουν όχι.
Ειναι ξεκαθαρο πως ΟΛΑ τα μεταγραφικα αποκτηματα της ομαδας χρειαζονται χρονο. Ειδικα οι παιχτες που ερχονται απο διαφορετικα και κατωτερα πρωταθληματα. Δεν ειναι τυχαιο πως πρωτος επαιξε καλα ο Ροντριγκες. Εκει εγκειται το ΥΠΟΜΟΝΗ που λεμε σχεδον κολληματικα καποιοι εδω μεσα. Ξεκινησε να παιρνει μπρος και Ο Τσιμιροτ (αδιαμφισβητητη η ποιοτητα του) και ο Ζαιρο. Εχει καποιες αναλαμπες ο Σαμπο τον οποιο θεωρω τεραστιο ταλεντο απλα ακατεργαστο. Ο Λεοβατς μολις μπηκε στη φυσικη του θεση εδειξε λιγα στοιχεια σχετικα με το γιατι θεωρειται το επομενο αρ μπακ της Κροατιας.
Τωρα για τον Χ"ησαια, μακαρι. Ειναι ψηλος και εξελιξιμος. Ας ερθει και απο τωρα να δεσει με την ομαδα. Απλα το καλοκαιρι θελω και ενα ακομη σεντερ μπακ γρηγορο με τεχνικη και να ξερει και πως να καθοδηγει την αμυνα. Αυτος θα χρειαστει λεφτα. Ας μην αποκτηθει τωρα γιατι το καλοκαιρι θα ειναι πολλαπλασιες οι επιλογες. Αλλα οπωσδηποτε να αρχισει απο τωρα η αναζητηση και η προεργασια. Ομως τι τα λεω εγω? Ξερει ο Φρανκ.