8. Χάρης Χαρίσης
Re: 21. Χάρης Χαρίσης
Όταν παίρνει την μπάλα, ο τρόπος που πασάρει και η θέση που βάζει το κορμί του θυμίζουν Γκαρσία..Σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό.
- kataramenos5
8 Ιουλίου το έγραψα και θα το λέω συνέχεια! Ειναι ότι καλύτερο εχει βγάλει η Ελλάδα στην θέση του! Ειναι Ουρουγουανός!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Αυτός ο τρόπος που ψιλοκαμπουριάζει πριν προωθήσει το παιχνίδι και όταν σουτάρει..ίδιος και απαράλλαχτος.kataramenos5 έγραψε:Ελα πειτε την αληθεια, απ ολων το μυαλο περασε
- desperando
- Επικοινωνία:
μονο υγεια να εχεις και να προσεχεις τις κακες παρεες
και για να μην μαλωνετε μερικοι
ειναι κραμα κατσουρ και παμπλο μαζι
-
- Mr Ξερόλας 2019
desperando έγραψε:μονο υγεια να εχεις και να προσεχεις τις κακες παρεες
- kataramenos5
Το στυλακι ,το σουλουπι , εμενα αυτον μου φερνε στο μυαλοOdi έγραψε:Αυτός ο τρόπος που ψιλοκαμπουριάζει πριν προωθήσει το παιχνίδι και όταν σουτάρει..ίδιος και απαράλλαχτος.kataramenos5 έγραψε:Ελα πειτε την αληθεια, απ ολων το μυαλο περασε
Μπράβο σου ρε πουλενάκι μου...Κατάφερες να μας κλέψεις την καρδιά και με τις δηλώσεις σου πριν λίγες μέρες πρώτα και με το παιχνίδι σου σήμερα...Συνέχισε έτσι λεβεντιά μου... 

Πιο πολύ σε Κατσουράνη έτσι πιστεύω και εγώ αν και αυτός εδώ παίζει να γίνει καλύτερος..MANIAKOS έγραψε:Εγω επιμένω στο Κατσουράνη
Παντως η προσωπική μου άποψη είναι ότι με Γκαρσία δεν μου μοιάζει καθόλου..
Ο Γκαρσία έπαιζε κυρίως με το μυαλό αυτός εδώ έχει τρομερά τρεξίματα, κουβάλημα μπάλας κτλ.
Άλλα στοιχεία και άλλο σουλούπι..Πολλοί το λενε για Γκαρσία πάντως και μου κάνει εντύπωση.Ίσως μόνο στο πάθος
- thanos-xanthi
Από μικρά φαίνονται..."πόσο" θα μεγαλώσουν...Μακάρι να βελτιωθούν κι οι άλλοι δύο περισσότερο μιας και "τό χουν" όλοι τους...Και μην ξεχνάμε και το "καγκουρώ" μας, έτσι; 

μαζί με τον άλλονα δίπλα του σήμερα μου φαινόντουσαν σαν τους διόσκουρους... πανω κατω και οι δυο, κοβαν, πασαραν, τριπλαραν, σουταραν...