25.Robin Olsen
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 25.Robin Olsen
θα το γραψω και εδω και ας γινω παλι κακος
οποιος δινει ευθυνη στον ολσεν που για 90 λεπτα δεν ακουμπησε την μπαλα με τα χερια μαλλον δεν εχει παιξει ποτε ποδοσφαιρο
σημερα και ο νοιερ αν ηταν στην θεση του μπορει να το ετρωγε
οποιος δινει ευθυνη στον ολσεν που για 90 λεπτα δεν ακουμπησε την μπαλα με τα χερια μαλλον δεν εχει παιξει ποτε ποδοσφαιρο
- Aureliano Buendia
Όντως το να είσαι κρύος όλο το ματς δεν βοηθά. Μπορώ να το καταλάβω και με τη κοινή λογική που διαθέτω αυτό, χωρίς να έχω παίξει ποτέ ποδόσφαιρο σε προχωρημένο επίπεδο
Μα, α)δεν μίλησε κανείς για τον Βελίδη, εννοείται ότι έχει αναιμική αντίδραση στο 1ο γκολ, αλλά τι μας νοιάζει ο Βελίδης; και β)προφανώς αν είχα ένα τερματά σαν τον Ρομπέρτο που έχει πιάσει τα άπιαστα 100 φορές, δεν θα έλεγα τίποτα σε ἐνα τέτοιο αδιάφορο γκολ. Τώρα έχω όμως ένα τερματά που αδημονώ να δείξει θετικά στοιχεία.Sabri32 έγραψε:Αν το έτρωγε ο Ρομπέρτο του γαύρου αυτό κανείς δεν θα μίλαγε.. Επειδή το έφαγε ο Όλσεν πάμε να βγάλουμε ότι έχει ευθύνη κτλ..
Είδατε πως το έφαγε ο Βελίδης το γκολ του Αθανασιάδη??
Εκεί είναι ευθύνη του τερματοφύλακα που δεν κάνει καν εκτίναξη..
Μην μασάς ψηλέ, ειδικά τώρα με την κοράκλα ποιος σε πιάνει ρε...Απάνω τους...Φάτους όλους κι απόδειξε ποιος είσαι παλίκαρε μου...
είσαι ρε...
...αφού... 
- Sick Bastard
Και φαντάσου λέει ψηλέ, να πίεζε ο ΠΑΟΚ, να είχε ευκαιρίες, δοκάρια, χαμένο πέναλτι ξέρω γω, κατοχή 80-20, ναμ ην είχες ακουμπήσει μπάλα δηλαδή, αλλά το ματς να ήταν στο 0-0, όταν ο ΠΑΣίτης εξαπέλυσε το σουτ που...
Τι θα άκουγες καημένε μου.
Τι θα άκουγες καημένε μου.
- john4serres
Έχει δεχτεί γκολ ο νοειρ επειδή ήταν κρύος. Γι αυτό όσο περνούν τα χρόνια παίζει λίμπερο 10-20 μέτρα έξω από το τέρμα.desperando έγραψε:θα το γραψω και εδω και ας γινω παλι κακος
- ΑποστόληςΑ
Να μην ξεχνάμε ότι δεχθήκαμε το γκολ στο 90΄, ότι το παιχνίδι είχε κριθεί προ πολλού και ότι δεν παίζαμε καθόλου άμυνα εκείνο το διάστημα. Άλλωστε ο παίκτης του ΠΑΣ ήταν αμαρκάριστος έξω από την περιοχή.
john4serres έγραψε:δεν υπαρχει τιποτα τετοιο στο σαιτ τους, μολις μπηκα.spyretto έγραψε:δεν ξέρω αν ισχύει αλλά το inpaok γράφει ότι του ζήτησαν να βρει ομάδα να συνεχίσει.
Υπήρχε, για δες καλύτερα. απλά ειναι στο κεντρικό θέμα των μεταγραφικών με όλα μαζί. Γιατί να γράψω κάτι που δεν υπάρχει.
Νομίζω ότι το άρθρο ασχολείται βασικά με τον επικείμενο δανεισμό τον Αντόνις και ότι στον Ολσεν είπαν να πάει δανεικός ή να βρει ομάδα κι ότι ψάχνουν αντικαταστάτη.
Inpaok ειδα αλλά δεν παίρνω και όρκο.
καλό θα ηταν σε τετοιες περιπτώσεις είτε να βαζουμε λινκ, ή ακόμα καλύτερα το άρθρο με επικόλληση.
http://inpaok.com/273917/%CF%83%CE%B5%C ... %B5%CE%BD/
Αυτο είχε γραφτεί τον Νοέμβρη, αυτό που είδα προχθές δεν το βρήκα ακόμα, αλλά είχε φωτό τον Αντόνις και το θέμα του Ολσεν ελίναι 2 αράδες.
Καλό είναι να βάζουμε τα λινκ αλλά να μην είμαστε να καχύποπτοι για τα πάντα
Τραυματίστηκε μεν ο Γλύκος εφ όσον όμως το σενάριο επανέρχεται λογικά ψαχνουμε τερματοφύλακα και ο Ολσεν δεν νομίζω να μείνει πέρα από το καλοκαίρι αν δεν φύγει τώρα.
Αυτο είχε γραφτεί τον Νοέμβρη, αυτό που είδα προχθές δεν το βρήκα ακόμα, αλλά είχε φωτό τον Αντόνις και το θέμα του Ολσεν ελίναι 2 αράδες.
Καλό είναι να βάζουμε τα λινκ αλλά να μην είμαστε να καχύποπτοι για τα πάντα
Τραυματίστηκε μεν ο Γλύκος εφ όσον όμως το σενάριο επανέρχεται λογικά ψαχνουμε τερματοφύλακα και ο Ολσεν δεν νομίζω να μείνει πέρα από το καλοκαίρι αν δεν φύγει τώρα.
- ΑποστόληςΑ
Λοιπόν το σωστό είναι να φύγουν:
1. Olsen ή Γλύκος
2. Σκόνδρας
3. Vitor
4. Costa
5. Τζαβέλλας
6. Kace
7. Τζιόλης
8. Κ. Σαββίδης
9. Golasa
10. Μελίσσας
11. Κοροβέσης
12. Antonis
13. Mak
14. Berbatov
15. Pereyra
16. Tudor
17. Arnesen
18. Ivan
1. Olsen ή Γλύκος
2. Σκόνδρας
3. Vitor
4. Costa
5. Τζαβέλλας
6. Kace
7. Τζιόλης
8. Κ. Σαββίδης
9. Golasa
10. Μελίσσας
11. Κοροβέσης
12. Antonis
13. Mak
14. Berbatov
15. Pereyra
16. Tudor
17. Arnesen
18. Ivan
- kataramenos5
- Kostomanolis
Με τον Γλυκο νσ μην εχει επανελθει πληρως ειναι απιθανο να του ζητηθηκε να φυγει. Αλλωστε και τα προσοντα του ειναι εντυπωσιακα και ειναι μικρος για τερματας και ειναι διεθνης, γιατι να του ζητηθει να φυγει; Εχει κριθει ηδη; Δυσκολο και αλλωστε γιατι να πιστεψω ΑΡΔ που εχουν φαγωθει να τον φυγουν απο την 1η μερα...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Και να μην ξεχνάμε ότι ο τερματοφύλακας μπορεί να παίζει πολύ καλά και μετά τα 35, με εξαίρεση τον βλάκα τον Μπουφο(ν).