Π.Α.Ο.Κ. - Καβάλα 71-60,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
paok87

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Καβάλα 71-60,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paok87 »

Μεγαλη εβδομαδα μπαινει με Λιμοζ και ΑΕΚ. Με Σοφο ξεκουραστο,θα τα παλεψουμε.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

KalamarGiannis έγραψε:o Κώττας έπαιξε στη πρωτη περίοδο ...μετά τον ξεχασαν ... και στην τέταρτη ξαναμπήκε.
Δεν βλέπω να τον "εμπιστεύτηκαν"...μάλλον αναγκαστικό χρόνο πήρε ελλείψει άλλης λύσης...
παρόλα αυτά έβγαλε κάποιες φάσεις που δείχνουν ότι αν έχει χρόνο μπορεί στην επίθεση...για άμυνα ριμπάουντ ούτε λόγος, θέλει πολύ δουλειά και δύναμη...
τουλάχιστον αντιθέτως με τον Καλέ παραμένει μια μικρή ελπίδα να γίνει παίκτης...
μου αρέσει επιθετικά αλλά έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου. Μιλάμε για μπασκετμπολίστα που γίνεται 20 σε 3 μήνες. 20 ολόκληρα έτη και έχει εμπειρία 40 λεπτά συνολικά στην Α1 (μπορεί να λέω και πολλά μάλλον). ΟΚ είναι σέντερ και οι σέντερ παίζουνε μπάσκετ μετά τα 25 κλπ κλπ αλλά δεν μπορώ να πώ οτι δεν προβληματίζομαι. Τι έκανε στον ΠΑΟΚ ο Μαυροκεφαλίδης στα 20 του ας πούμε?...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

paok87 έγραψε:Μεγαλη εβδομαδα μπαινει με Λιμοζ και ΑΕΚ. Με Σοφο ξεκουραστο,θα τα παλεψουμε.
δε χρειάζεται άγχο αλλά όντως αυτά τα 2 μάτς δείχνουν και τις φιλοδοξίες μας για eurocup και 3-4 θέση στην regular Της Α1.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paok87 έγραψε:Μεγαλη εβδομαδα μπαινει με Λιμοζ και ΑΕΚ. Με Σοφο ξεκουραστο,θα τα παλεψουμε.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Μπορούμε να τα πάρουμε και τα δύο. Αν και στα δύο είχαμε από 5000 λαό, ακόμη καλύτερα.

palok έγραψε:
KalamarGiannis έγραψε:o Κώττας έπαιξε στη πρωτη περίοδο ...μετά τον ξεχασαν ... και στην τέταρτη ξαναμπήκε.
Δεν βλέπω να τον "εμπιστεύτηκαν"...μάλλον αναγκαστικό χρόνο πήρε ελλείψει άλλης λύσης...
παρόλα αυτά έβγαλε κάποιες φάσεις που δείχνουν ότι αν έχει χρόνο μπορεί στην επίθεση...για άμυνα ριμπάουντ ούτε λόγος, θέλει πολύ δουλειά και δύναμη...
τουλάχιστον αντιθέτως με τον Καλέ παραμένει μια μικρή ελπίδα να γίνει παίκτης...
μου αρέσει επιθετικά αλλά έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου. Μιλάμε για μπασκετμπολίστα που γίνεται 20 σε 3 μήνες. 20 ολόκληρα έτη και έχει εμπειρία 40 λεπτά συνολικά στην Α1 (μπορεί να λέω και πολλά μάλλον). ΟΚ είναι σέντερ και οι σέντερ παίζουνε μπάσκετ μετά τα 25 κλπ κλπ αλλά δεν μπορώ να πώ οτι δεν προβληματίζομαι. Τι έκανε στον ΠΑΟΚ ο Μαυροκεφαλίδης στα 20 του ας πούμε?...

Πρέπει να χτίσει το κορμί του καλύτερα.. Δεν ξέρω αν του έχει πει κανείς πως οι πρωτεΐνες είναι του σατανά, αλλά πρέπει να τις σκεφτεί.. Υστερεί αρκετά στο σώμα, ενώ στην αντίληψη των φάσεων όχι..
Επίσης, όσο έπαιρνε τα πάνω του, τόσο πιο άνετος και κινητικός (με & χωρίς μπάλα) ήταν στο γήπεδο. Μπορεί να γίνει ένας καλός center, αν δουλέψει παραπάνω και πάρει στοιχεία από Sofo και Λάζο όπως λέει, τότε θα εξελιχτεί καλά. Μακάρι να προλάβουμε στον Π.Α.Ο.Κ. να τον δούμε σαν καλό "πρωτοδεύτερο" center.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Απόψε κλειδώνει αυτό και ανοίγει το επόμενο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τέλος κι από εδώ, ήρεμη νίκη, πάμε για τη Limoges, πάμε για τα δύσκολα!
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1053593
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”