Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από spyretto »

στην Αγγλία έχουν ton Γαρυ Λινεκερ και τον Alan Shearer να παρουσιάζουν το MOTD, πρώην παίκτες, πρώην προπονητές, ακόμα και νυν προπονητές και παίκτες άλλων ομάδων να κάνουν ανάλυση. στο BBC, στο BT Sport, στο Sky.

Εδώ έχουμε τον Σταυράκο τον Κόλκα, τον Πετρωτό, τον Γρηγοριάδη, τον Μύρτσο, τον Ραπτόπουλο, τον Καμόρα, τον Φράνκο. Μ'αυτούς τους σοφούς παίζουμε το σπασμένο τηλέφωνο κι εμεις εδώ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

καλά μην αγχώνεσαι, στην χαβούζα είναι πολύ χειρότερα, εκεί δεν έχει ίντριγκα και φαντασία, έχει ΣΑΝΟ
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

simba έγραψε:Κανονικα την επομενη φορα που θα τον ρωτησουν για πιεση κλπ,
πρεπει να δειξει τα @@ και να τους πει με τετοιους μαλ@κες στημενους απεναντι μου (που ψαχνατε να βρειτε και αντικαταστατες μου), εννοειται θα εχω υψηλη πιεση, και οχι ψυχολογικη, αλλα ιατρικη..
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Τώρα ο Πετρωτός μας εξηγεί πως σκέφτεται ο Τούντορ, αλλά πως σκέφτεται και ο Σαββίδης

Σαββίδης:¨Αγόρι μου η ομάδα δεν πατάει καλά, υπάρχει γκρίνια, κάτι πρέπει να κάνω. Το ήξερες ότι είσαι αναλώσιμος.
Τούντορ: Μην ανησυχείς πρόεδρε, τώρα ξέρω άριστα την ομάδα μου, ξέρω και όλους τους παίκτες της σούπερ λιγκ θα είμαι καλύτερος από δω και πέρα.
Σαββίδης: Δεν θα κάνεις πειραματισμούς, δεν θα αλλάζεις σχήματα, δεν θα μπερδεύεις συστήματα;
Τούντορ: Μόνο 4-3-3 πρόεδρε...αυτό, τίποτ' άλλο. Ως το τέλος της σεζόν.
Σαββίδης: Γράψτο αυτό εκατό φορές και φύγε για προπόνηση. Οσο κερδίζεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεν κερδίσεις όμως θα σε ξανακαλέσω.
Τoύντορ: Ευχαριστώ πρόεδρε.

Σαββίδης: Και μην ξεχάσεις τον Μίτκο.
Τούντορ¨...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Βάλτε και Καμόρα, τώρα ασχολείται με τον Κατίδη, τον Τσίπρα, τον Ενφια τις εκλογές στη ΝΔ κλπ. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί και με την εκκαθαριση στον ρούλη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι να πει σημερα

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αν τους συναντήσεις όλους αυτούς προσωπικά θα είναι μια χαρά παλικάρια, ο καθένας βέβαια κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του με τα μέσα που διαθέτει, και η μείωση της προσωπικότητας και της δουλειάς του άλλου ειναι αυτό που διαθέτουν.
Αν πέσει καμμιά μηνυσούλα βέβαια θα αρχίσουν να συμαζεύονται.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και κλασικα για να συνεχισει το τρυπημα και η αναμπουμπουλα, αρχιζει η μπερμπατοφειαδα με παραλληλες νιξεις στον αποκλεισμο κατσε και το γκολ του ολσεν...

αυτους μονο αν τους χακαρεις τα σαιτ ή πειραξεις τις κεραιες αναμεταδοσης τους, μπορεις να τους "συνετισεις"..
Ή εστω μια φιλικη βολτουλα με γλυκα και παστες.. :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ε Ι Δ Η Σ Η.....Β Ο Μ Β Α ... Ο "Π.Α.Ο.Κ.τσής" πρώην αποτυχημένος τερματοφύλακας και νυν αποτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, ο "μπάρμπα Γιώργος" του Ευγένιου Σπαθάρη (Θεός σχωρέστον) και των Θεσσαλονικιών ραδιοφώνων, ο "αιώνιος" άμυαλος και άμπαλος ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ Π@ΥΣΤΟΓΑΥΡΟSITE... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :x :x :x :x :x

ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ, όσο κι αν φαίνεται (για προπέτασμα καπνού ή για "ξεκάρφωμα" όπως το λένε πλέον "μοντέρνα" οι νεότεροι) ότι "τα χώνει" στους π@υστόγαυρους... :mrgreen: :ugeek: :twisted:

ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ, ΑΦΡΑΓΚΟΣ, ΑΛΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ 4 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΟΥ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ... :? :geek: :ugeek: :x :mrgreen: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ... ;)

Υ.Γ. Μόλις διαπίστωσα πόσο μας τρέμουν οι π@υστόγαυροι...Ερχόμαστε ρε π@ύστηδες...Άλλωστε "οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 12 Ιαν 2016, 12:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ελα ρε συ αποτυχημενος,απο επανωμη κ δραμας τον εδιωξαν μοναχα αυτον τον καταπληκτικο προπονητη που κατακρινει ολους τους υπολοιπους.......
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

goran 64 έγραψε:Ε Ι Δ Η ΣΗ.....Β Ο Μ Β Α ... Ο "Π.Α.Ο.Κ.τσής" πρώην αποτυχημένος τερματοφύλακας και νυν ραδιοφωνικός παραγωγός, ο "μπάρμπα Γιώργος" του Ευγένιου Σπαθάρη (Θεός σχωρέστον) και των Θεσσαλονικιών ραδιοφώνων, ο "αιώνιος" άμυαλος και άμπαλος ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ Π@ΥΣΤΟΓΑΥΡΟSITE... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :x :x :x :x :x

ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ, όσο κι αν φαίνεται (για προπέτασμα καπνού ή για "ξεκάρφωμα" όπως το λένε πλέον "μοντέρνα" οι νεότεροι) ότι "τα χώνει" στους π@υστόγαυρους... :mrgreen: :ugeek: :twisted:

ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ, ΑΦΡΑΓΚΟΣ, ΑΛΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ 4 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΟΥ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ... :? :geek: :ugeek: :x :mrgreen: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ... ;)

Υ.Γ. Μόλις διαπίστωσα πόσο μας τρέμουν οι π@υστόγαυροι...Ερχόμαστε ρε π@ύστηδες...Άλλωστε "οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

mpouJr έγραψε:Ελα ρε συ αποτυχημενος,απο επανωμη κ δραμας τον εδιωξαν μοναχα αυτον τον καταπληκτικο προπονητη που κατακρινει ολους τους υπολοιπους.......
Αυτό. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

[quote="mpouJr"]Ελα ρε συ αποτυχημενος,απο επανωμη κ δραμας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 11 Ιαν 2016, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

mpouJr έγραψε:Ελα ρε συ αποτυχημενος,απο επανωμη κ δραμας τον εδιωξαν μοναχα αυτον τον καταπληκτικο προπονητη που κατακρινει ολους τους υπολοιπους.......
Εσύ καρντάση μου φαίνεται ότι "γράφεις και σχόλια", φιλοΠ.Α.Ο.Κ.τσίδικα φυσικά, στο συγκεκριμένο π@υστογαυροsite που αναφέρω, αν και δεν κατανοώ επακριβώς τους λόγους... :?
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Δεν εχω γραψει ποτε σχολιο σε κανενα σαιτ εκτος του γκαζζετα πριν κανα δυο χρονια αλλα ηταν θεμα που με αφορουσε αμεσα,η ενημερωση μου κατα το 90% ειναι απο εδω,το συγκεκριμενο αρθρο δεν το διαβασα καν απλα ειδα ποιος το εγραψε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”