γιατι ποσταρε στο φβ την ωρα του αγωνα φωτο με το μωρο.
25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
νομιζω σε ενα σαϊτ διαβασα οτι θα φαει προστιμο.
- john4serres
Εκεί είχε το μυαλό του σήμερα. Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα ματς ρε παιδιά. Να τρώγαμε άκυρο γκολ στο τέλος αφού νικαμε με σκορ ασφαλείας
- Aureliano Buendia
Το διαβάσαμε κι αυτό. Ὀτι ήταν κατόρθωμα που βρήκε την μπάλα.
Τέτοια ισοπεδωτική υπεράσπιση πιότερο κακό παρά καλό κάνει.
Αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν ειναι καλός κίπερ.
Ας πάρει εκ νέου σερί ματς, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του.
- abc_o_ karpouzas
Aureliano Buendia έγραψε:Το διαβάσαμε κι αυτό. Ὀτι ήταν κατόρθωμα που βρήκε την μπάλα.
αν το ειπες για μενα αυτο αδερφε..........
συγγνωμη κιολας αλλα μαλλον δεν εχεις κατσει ποτε κατω απο δοκαρια
- Aureliano Buendia
Αδερφέ, δεν έχω κάτσει ρε συ, όντως
Εκτός από τα 5Χ5, που φημίζομαι για τις α λα λίμπερο εξόδους μου
Αλλά αν πάει κάποιο σουτ στις αράχνες, στο γάμα, να πούμε ότι ήταν άπιαστο.
Όχι αυτό. Γνώμη μου πάντα.
Εκτός από τα 5Χ5, που φημίζομαι για τις α λα λίμπερο εξόδους μου
Αλλά αν πάει κάποιο σουτ στις αράχνες, στο γάμα, να πούμε ότι ήταν άπιαστο.
Όχι αυτό. Γνώμη μου πάντα.
Το είδα ξανά σε βίντεο. Φέρει ευθύνη ξεκάθαρα. Για αυτό και μένει κάτω μετά, την κατάλαβε την πατάτα.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Κρυος ηταν οντως,αλλα δειλα δειλα ειχαν αρχισει μετα το 73 να ξεπροβαλουν οι παγουραδες εκει που ηταν πισω στην περιοχη τους κλεισμενοι.Και για μενα ειναι το 1ο γκολ που του καταλογιζω ευθυνη ασχετως αν η μπαλα κατεβαινει αποτομα.
Οντως παροτι ειναι δυσκολα τα φαλτσα και η πορεια που παιρνει η μπαλα, μια μικρη ευθυνη την εχει αν δεις την τοποθετηση των χεριων και το σημειο στο οποιο το δεχεται (σχεδον κεντρο)..
Αλλα στο 90' και οντας κρυος σ'ολο το ματς, δεν ειναι κατι μεμπτο..
Αυτες τις φασεις τις εχει ανετα, αλλου ειναι που πρεπει να αποδειξει τη βελτιωση του!
Υ.Γ.
Και γιατι η παραδοχη των λαθων ειναι για να βελτιωνομαστε, μια υπενθυμιση (χωρις διαθεση για πικα) της μεγαλης διαφορας διαθεσης/κριτικης απο περιπτωση σε περιπτωση, που εχω θιξει κατα καιρους..
Κριτικη μετα το γκολ με πανθρακικο και λιγες σελιδες πιο πισω κριτικη μετα το σουτ στον αστερα που εβγαλε κορνερ
Αλλα στο 90' και οντας κρυος σ'ολο το ματς, δεν ειναι κατι μεμπτο..
Αυτες τις φασεις τις εχει ανετα, αλλου ειναι που πρεπει να αποδειξει τη βελτιωση του!
Υ.Γ.
Και γιατι η παραδοχη των λαθων ειναι για να βελτιωνομαστε, μια υπενθυμιση (χωρις διαθεση για πικα) της μεγαλης διαφορας διαθεσης/κριτικης απο περιπτωση σε περιπτωση, που εχω θιξει κατα καιρους..
Κριτικη μετα το γκολ με πανθρακικο και λιγες σελιδες πιο πισω κριτικη μετα το σουτ στον αστερα που εβγαλε κορνερ
Το σουτ ήταν βολίδα κυριολεκτικα.
Δεν νομίζω ότι πολλοί τερματοφύλακες θα είχαν την ικανότητα να φτάσουν την μπάλα με τέτοια ταχύτητα και δύναμη που ερχόταν.
Αυτό που είδα εγώ σε αυτή την φάση ήταν ότι ένας τερματοφύλακας 2 μέτρα είχε πολύ καλή αντίδραση και καλά ρεφλέξ.
Αυτοί που θέλουν ντε και καλά να κράξουν είδαν άλλα πράγματα βέβαια..
Για μένα δεν πιανόταν το σουτ και αν το έπιανε θα ήταν για χαιλάιτς η φάση να παίζει κανένα χρόνο
Δεν νομίζω ότι πολλοί τερματοφύλακες θα είχαν την ικανότητα να φτάσουν την μπάλα με τέτοια ταχύτητα και δύναμη που ερχόταν.
Αυτό που είδα εγώ σε αυτή την φάση ήταν ότι ένας τερματοφύλακας 2 μέτρα είχε πολύ καλή αντίδραση και καλά ρεφλέξ.
Αυτοί που θέλουν ντε και καλά να κράξουν είδαν άλλα πράγματα βέβαια..
Για μένα δεν πιανόταν το σουτ και αν το έπιανε θα ήταν για χαιλάιτς η φάση να παίζει κανένα χρόνο
Πάντως από τα γκολ που έχει δεχθεί σε αυτό φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη (εκτός αν ξεχνάω κάτι). Κακή αντίδραση.
Έχει ευθύνη, ας μην εθελοτυφλούμε. Ελπίζω να βελτιωθεί γιατί είναι πολύ μικρός ακόμα για τη θέση.
Ετσι παιχταρα μου, οπως τα λες ειναι!Sabri32 έγραψε: Αυτοί που θέλουν ντε και καλά να κράξουν είδαν άλλα πράγματα βέβαια..
(btw ωραιο το γκολακι αλα φαν μπαστεν που εβαλες)
χαχα!!simba έγραψε:Ετσι παιχταρα μου, οπως τα λες ειναι!Sabri32 έγραψε: Αυτοί που θέλουν ντε και καλά να κράξουν είδαν άλλα πράγματα βέβαια..
Ρε Σάμπρι λέμε όχι Σίκα!!
Αν και ο Σίκα πουλέν ήταν(είχα τραβηχτεί ένα καλοκαίρι και στην Νάουσα μόνο και μόνο για να τον δω στο πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ..)
Sabri32 έγραψε:χαχα!!simba έγραψε:Ετσι παιχταρα μου, οπως τα λες ειναι!Sabri32 έγραψε: Αυτοί που θέλουν ντε και καλά να κράξουν είδαν άλλα πράγματα βέβαια..
Ρε Σάμπρι λέμε όχι Σίκα!!
Αν και ο Σίκα πουλέν ήταν(είχα τραβηχτεί ένα καλοκαίρι και στην Νάουσα μόνο και μόνο για να τον δω στο πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ..)
Παντως ρε συ, μη βλεπεις κραξιματα εκει που δν υπαρχουν
Σιμπα τα κραξίματα έχουν ξεπεράσει την λογική δεν νομίζω ότι είναι η ιδέα μου.
Εδώ ακούς τα ράδια και κράζουν τον Αρνεσεν ότι δεν έχει πετύχει καμία μεταγραφή.
Για μένα είναι λίγο τρέλα το όλο σκηνικό.
Αν το έτρωγε ο Ρομπέρτο του γαύρου αυτό κανείς δεν θα μίλαγε.. Επειδή το έφαγε ο Όλσεν πάμε να βγάλουμε ότι έχει ευθύνη κτλ..
Είδατε πως το έφαγε ο Βελίδης το γκολ του Αθανασιάδη??
Εκεί είναι ευθύνη του τερματοφύλακα που δεν κάνει καν εκτίναξη..
Εδώ ακούς τα ράδια και κράζουν τον Αρνεσεν ότι δεν έχει πετύχει καμία μεταγραφή.
Για μένα είναι λίγο τρέλα το όλο σκηνικό.
Αν το έτρωγε ο Ρομπέρτο του γαύρου αυτό κανείς δεν θα μίλαγε.. Επειδή το έφαγε ο Όλσεν πάμε να βγάλουμε ότι έχει ευθύνη κτλ..
Είδατε πως το έφαγε ο Βελίδης το γκολ του Αθανασιάδη??
Εκεί είναι ευθύνη του τερματοφύλακα που δεν κάνει καν εκτίναξη..