70.Στέλιος Κίτσιου
- Trilofiotis
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Εγώ πάντως ειδα ένα δεξι μπακ με το κεφάλι μπροστά και όχι συνέχεια πίσω. Έκοψε και προς κέντρο, έφτασε και μικρή περιοχή και προέρχεται και απο τραυματισμό.
Εγώ ειμαι πολύ ικανοποιημένος και πιστεύω ότι παρότι δεν έπαιξε τέλεια, βοήθησε πολύ να ξεμπλοκαριστεί η ομάδα.
Εγώ ειμαι πολύ ικανοποιημένος και πιστεύω ότι παρότι δεν έπαιξε τέλεια, βοήθησε πολύ να ξεμπλοκαριστεί η ομάδα.
- Μπαρκαρούτσος
Πρέπει να μείνει άλλον έναν χρόνο.. Αυτός, ο Δ.Κ. + μια καραμπάμ μεταγραφή (ένα κλικ κάτω από Uchida) που πρέπει να έρθει το καλοκαίρι...
- john4serres
Κακή εμφάνιση σήμερα, αλλά προέρχεται και από τραυματισμό.
Επιθετικά τίποτα, σέντρες στο πουθενά και μηδέν συνεργασία με τον Ζάιρο. Αμυντικά καλός μέχρι το 80', έκανε και ένα πολύ σημαντικό διώξιμο σε χώρο ευθύνης του Βίτορ.
Τουλάχιστον δεν είχαμε τα πουλήματα της μπάλας του άλλου.
Επιθετικά τίποτα, σέντρες στο πουθενά και μηδέν συνεργασία με τον Ζάιρο. Αμυντικά καλός μέχρι το 80', έκανε και ένα πολύ σημαντικό διώξιμο σε χώρο ευθύνης του Βίτορ.
Τουλάχιστον δεν είχαμε τα πουλήματα της μπάλας του άλλου.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Trilofiotis έγραψε:Εγώ πάντως ειδα ένα δεξι μπακ με το κεφάλι μπροστά και όχι συνέχεια πίσω. Έκοψε και προς κέντρο, έφτασε και μικρή περιοχή και προέρχεται και απο τραυματισμό.
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ επιτέλους ΚΑΜΙΑ γιόμα απο Τζαβέλλα και Βίτορ, που καταλήγουν ως επι το πλείστον ή στον αντίπαλο τερματοφύλακα ή στον αντίπαλο και τρώμε την αντεπίθεση ή στην ...Καπερναούμ.

Προχώρα Στελλάκη...Πάτα γερά στα πόδια σου μετά τον τραυματισμό, πάρε ρυθμό και θα βοηθήσεις πολύ την προσπάθεια της ομάδας κι εσύ...Δουλειά και υπομονή, τα χρειάζεσαι και σε χρειαζόμαστε παλίκαρε...
Καμία σχέση οι δυο αγώνες σου φέτος, με το πως είχες κλείσει την χρονιά πριν τραυματισμό...
Κάτι λείπει, βρες το.
SM-G920F
Κάτι λείπει, βρες το.
SM-G920F
- Notorious4
Πιλότε τι προσόντα βλέπεις στον Στέλιο και τον στηρίζεις (Εντελώς φιλικά μην παραξηγηθούμε) ; Προσωπικά τον θεωρώ άγευστο με μέτριες αμυντικές ικανότητες ενώ φένεται να μην έχει κάθολου επιθετικά χαρακτηριστικά πέρα από τρεξίματα και τσαμπούκα.
Θεωρω πως ειναι παικτης του 6-6.5, και αναλογα με τα φεγγαρια του εχει καποιες εξαρσεις στο 8 αλλα και καποιες στο 4..
Αν βελτιωσει σεντρα και αμυνα, μπορει ναναι και του 7..
Αν βελτιωσει σεντρα και αμυνα, μπορει ναναι και του 7..
2 χρονια τωρα εχει τις ιδιες αδυναμιες.Ταχυδυναμικος,αλλα με χαμηλη ποδοσφαιρικη ευφυια.Πιστευω θελουμε δεξι μπακ.
- pisakaipoupoula
Παντως αναμενομενες οι εμφανισεις αν συνυπολογισεις την απουσια 45 ημερων και την εισοδο του σε νεο συστημα..