Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από spyretto »

Που τα είδες όλα αυτά; Ο άνθρωπος έχει χάσει τον έλεγχο, ρώτα τον Κόλκα να μάθεις.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

MANIAKOS έγραψε:
Πχ δοκιμή χωρις Τζιόλη στο κύπελλο , αποκλεισμός κατσε αλλαγη συστήματος , ειπα να περιμένω ενα δυο ματς ακομα για να το πω αλλα νομιζω φαινεται οτι κατι εγινε εντός
Ίσως περίμενε να επανέλθουν οι δυο τους και να δείξουν αυτό που μπορούν. Τραυματίστηκαν νωρίς δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μόλις απάντησε για κάτσε
Είπε ότι είναι θέμα επιλογής και ανάλυσης. Δεν είναι πάντα εύκολη αυτή η απόφαση.
Υπολογίζω όλους τους παίκτες

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Χοχοχο
Μόλις είπε ότι θέλει η μπάλα να πηγαίνει μπροστά γρήγορα κι όχι να αλλάζουμε 15-25 πάσες πίσω...

;)

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Π τζιολης λιποθύμισε σπιτι
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

MANIAKOS έγραψε:Π τζιολης λιποθύμισε σπιτι
Χαχαχαχα Χαχαχαχα Χαχαχαχα
Δεν υπάρχεις!

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν ξέρω αν οι λόγοι είναι εξωαγωνιστικοί ή θέμα τακτικής. Ούτε και προπονητής είμαι. Αλλά σαν οπαδός δεν μπορώ να βλέπω τον Βούλγαρο στον πάγκο και βασικό τον Κλαόυς να τρακέρνει. Ελπίζω να ξες τι κάνεις.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Υπάρχει ίσως η περίπτωση να τον έχει ξεκούραστο και να τον ετοιμάζει για το τελείωμα της σεζόν...

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Να κανουν κοινή συνεντευξη τύπου οι αρδ να μας πουν
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

MANIAKOS έγραψε:Π τζιολης λιποθύμισε σπιτι

Ίλιγγο έπαθε και έβαλε τη ταχύτητα στο 0.5x...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μη χαιρεστε."Χαρτακι" απ τον κυρ Νικο πηρε και κατεβασε τετοια ενδεκαδα.Προσεχως στις οθονες σας.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καμια φορα γρηγορη μου το καλυτερο πραγμα ειναι να αποδεχτεις καποιες καταστασεις και να τις διορθωσεις παρα να ζεις σε ενα συννεφακι για να ικανοποιεις το "υπερ-εγω" σου...ακομα και καποιος εμπειρος και αναγνωρισμενος στο χωρο οπως ο μεγαλος δον φερναντο ενα φεγγαρι (μετα απο τον οδυνηρο αποκλεισμο απο το ολλανδικο χωριο) παραδεχτηκε τα λαθη του και προσαρμοσε τις γνωσεις του σε ενα συστημα και σε παιχτες που εβγαλε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη παρα την κλοπη που εγινε...βεβαια αυτο το εκανε αρκετα νωρις και δεν του πηρε 6 μηνες...

σε ακουω τοσους μηνες τωρα να μιλας και το μονο που λες ειναι δικαιολογιες της πλακας,ψεματα και προσπαθεις να πεισεις οτι το μαυρο ειναι ασπρο....σε ακουω να επικαλεισαι την ποιοτητα που ταχα μου δεν εχει η ομαδα ακομα και για να σταυρωσει μια επιθεση απεναντι στην καλλονη...σε ακουω και σε βλεπω να εκθετεις περα απο την "καραβια" που κουβαλησε ο "τυχαρπαστος" δανος (η οποια πιστευω θα αφησει εποχη και θα φερει πολυ χρημα στα ταμεια τοσο κακη ειναι) και παιχτες που και ο ιδιος εφερες οπως τον λεοβατς αλλα και παιχτες που αποδεδειγμενα εχουν αφησει το στιγμα τους στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο οπως ο μπερμπατοφ...

γρηγορη μου ο κοσμος δεν ειναι χαζος...οπως δεν εισαι και εσυ...σημερα εκανες ενα πρωτο βημα αλλα σου μενουν αρκετα ακομα για να εχεις και εσυ το κεφαλι σου ησυχο και ο κοσμος το δικο του και να ξαναγεμισει η τουμπα να γουσταρει ΠΑΟΚ...αυτη η ομαδα (με 2-3 ακομα προσθηκες) ειναι ικανη να αφησει εποχη...κοψε τα πεισματα και τους εγωισμους σου γιατι δεν χωρανε στην ομαδα...σε πιστευω, φαινεσαι δουλευταρας και εχεις και τον δανο διπλα να σε ενισχυει...γι αυτο σταματα να αδικεις τον εαυτο σου, την ομαδα, τον φρανκ και τον κοσμο του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kataramenos5 έγραψε:Μη χαιρεστε."Χαρτακι" απ τον κυρ Νικο πηρε και κατεβασε τετοια ενδεκαδα.Προσεχως στις οθονες σας.
Μην το γελάς την πάει καλά την ομάδα ο κυρ Νίκος περιμένω και τους ετοιμοπολεμους να έρθουν

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Τα ειπε ολα ο σερα

Κλειδωστε το τοπικ μεχρι να αποδειξει για αρκετα παιχνιδια αυτα που ειδαμε σημερα και αυτα που λεει ο σερα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σερα σε πολλα εχει δικιο αλλα κανεις δεν ειναι τελειος.Ποσως μ ενδιαφερει ο χαρακτηρας του κι ο μουρινιο κ@λοπαιδο ειναι ,ομως στο ποδοσφαιρο αυτο που μετραει περισσότερο ειναι τ αποτελεσμα και η μπαλα που παιζεις.Η ομαδα μας σημερα εδειξε οτι μπορει να παιξει πολυ καλα ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ.

ΥΓ Και μη ξεχναμε ο ανθρωπος ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ.Ταλεντο ειναι κι αυτος οχι φτασμενος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”