Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- hasio_john
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Είδα την κούλα τις προάλλες από κοντά, με τον Πλατανιά και εντάξει... δεν είδα το σούπερ ποδόσφαιρο, αλλά τουλάχιστον βλέπεις μια ομάδα που ξέρει τι θέλει, που συνεργάζονται οι παίχτες όμορφα μεταξύ τους και γενικά ένα όμορφο κλίμα μεταξύ των παιχτών, κάτι που μου άρεσε! Το βασικό είναι πως βλέπεις συνεργασίες! Το μόνο αρνητικό ο προπονητής τους που ΔΕΝ σταμάτησε ούτε ένα δευτερόλεπτο να σφυρίζει στους παίχτες του και στον διαιτητή, μας είχε σπάσει τα παπάρια και τ' αυτιά με την κλάψα του! Σήμερα δεν ξέρω τι κάνουν, τώρα το άνοιξα για να δω το Β' ημίχρονο!
+1Odi έγραψε:Για τα στημένα μας το έχω πει και εγώ.Αστεία το λιγότερο.
Αλλά η ΑΕΚ δεν με εντυπωσιάζει.Καθόλου.Ούτε ο Πογιέτ φυσικά.
Ειδα λιγο απο το ματς του κυπελου και πονεσε το κεφαλι μου.
Μετα ειδα και το δικο μας και το εριξα στο "νεκταρ".
- john4serres
Πεναλταρα ήταν στην Ξάνθη
Το έχασε
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Το έχασε
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Σε περίπτωση που λήξει με νικη της ΑΕΚ το ματς,σκεφτείτε την αντίστοιχη γκρίνια αν ο ΠΑΟΚ γυρνούσε τόσο πίσω για να υπερασπιστεί την νίκη απέναντι στην Ξάνθη που έχασε και πέναλτι και μάλιστα αμέσως μετά από το κλαρίνο με την Λειβαδιά.
Food for thought που λέμε και εδώ στα Δυτικά.
Food for thought που λέμε και εδώ στα Δυτικά.
Ο κουκουλακης αν ξεκινήσει να βγάζει κάρτες δεν σταματά... Κάθε φάουλ βγάζει κάρτα
SM-G920F
SM-G920F
- painkiller4
Τι εχασε ρε της Ξανθης εξ επαφης κεφαλια με το τερμα 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος painkiller4 την Σάβ 09 Ιαν 2016, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Απίστευτη χαμένη ευκαιρία της Ξάνθης! Πηδάει μόνος του ο άλλος μπροστά στο τέρμα και κάνει κεφαλιά και πάει από πάνω! Έλεος γαμώ την κ@λοφαρδία της κούλας...
Δεν το βλπεω το ματς αλλά φαίνεται να έχουν αποκτήσει απολυτη σταθερότητα, ευκολα ή δύσκολα κερδίζουν όλα τα ματς. Αν δεν βελτιωθουμε ξεχάστε τσουλου και για φέτος.
Χωρίς εικόνα βγάζεις τέτοια συμπεράσματα;spyretto έγραψε:Δεν το βλπεω το ματς αλλά φαίνεται να έχουν αποκτήσει απολυτη σταθερότητα, ευκολα ή δύσκολα κερδίζουν όλα τα ματς. Αν δεν βελτιωθουμε ξεχάστε τσουλου και για φέτος.
Μάλιστα...
SM-G920F
spyretto έγραψε:Δεν το βλπεω το ματς αλλά φαίνεται να έχουν αποκτήσει απολυτη σταθερότητα, ευκολα ή δύσκολα κερδίζουν όλα τα ματς. Αν δεν βελτιωθουμε ξεχάστε τσουλου και για φέτος.

Η ηττα τους ειναι με 1-2 απο το λεβαδειακο.Odi έγραψε:Food for thought που λέμε και εδώ στα Δυτικά.
επίσης η αεκ, ακολουθεί το πρόγραμμα μας.
θεωρώ ότι αυτή η εικόνα, δίνει μια...εικόνα...
στα τελευταία 5 η αεκ εχει 10 βαθμούς και εμείς 11.
σύμφωνα με τους οπαδούς ΜΑΣ, η κουλα ανεμίζει, μαμαει και δέρνει, ενα κλικ κατω απο το γκευ, εμείς, παραπέουμε...
- PAOK_NORTH_ARMY
Χρειαζεσαι εικονα για να καταλαβεις οτι ειναι εντελως σταθεροι και κατι τετοια ματς τα καθαριζουν? Χρειαζεσαι εικονα οταν ξερεις τα αποτελεσματα των 15 τελευταιων αγωνων της? Συμπερασμα δε βγαζεις απο ενα ημιχρονο που δε βλεπεις, αλλα απο τη γενικη εικονα.
Ναι, με βάση την γενική αρχή ότι και όσοι βλέπουν, ελάχιστοι καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο, δεν έχεις άδικο.
SM-G920F
SM-G920F
Το είδα όλο. Λοιπόν αυτή η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη στην Ευρώπη. Με γάβρικη διαιτησία και μόνο μπόρεσε να κρατήσει το σκορ που θέλει. Πάρα πολλά φάουλ σε Ξάνθη και κίτρινες υπέρ που δεν δοθηκαν. Πως γίνεται να σφυρίζει έτσι διεθνής διαιτητής?? Δεν απορώ που δεν θα έχει ούτε έναν Έλληνα διαιτητή στο Euro..
Φιλε Moko αν βαλεις αθηναικο ραδιοφωνο, οι ρεπορτερ της ΑΕΚ κραζουν ανελεητα Κουκουλακη. Συναγωνιζονται ανετα ενημερωση Β.Κορεας
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk