Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Εσιεν και αυτόν ζηλεύουμε;
:)
- Aigle_Noir
Σε ποιον Ισπανό αναφέρεσαι; Δεν πολύ-παρακολουθώ τον βάζελο να πω την αλήθεια, αλλά δε θυμάμαι κανέναν Ισπανό να ξεχωρίζει. Για τον Εσιέν τα είπαν και τα παλικάρια παραπάνω...spyretto έγραψε:Τον Ισπανό...κι ο Εσσιέν τώρα άρχισε να παίζει.
Κι ο ΠΑΟΚ έκανε 15 μεταγραφες, πόσοι βγήκαν: Το ένα πέμπτο και αν.
Τουλάχιστον αυτοί προσπαθούν να αλλάξουν κάτι.
Άστο φίλε, ο σχεδιασμός του βάζελου είναι παράδειγμα προς αποφυγή, το λένε και οι ίδιοι...
- john4serres
Έχουμε κανά λινκ ρε παιδιά να δούμε Πουγγούρα και Γιαννούλη που τους ξεκινά ο Γ.Χ. απέναντι στον Πάνθραξ;
Παίζουμε και την άλλη βδομάδα απέναντι τους
Παίζουμε και την άλλη βδομάδα απέναντι τους
- john4serres
Χουζ νάζλι;
Έχει σε λίγο και Σερρες Λαρσα με HD στο laola. Σκόπευα να τα δώ παράλληλα αλλά αν δεν βρώ Βέροια θα εστιάσω εκεί μπας και δω Πόποβιτς ή Κιόσε. Βλέπεις καθόλου Πανσερραικό;
Έχει σε λίγο και Σερρες Λαρσα με HD στο laola. Σκόπευα να τα δώ παράλληλα αλλά αν δεν βρώ Βέροια θα εστιάσω εκεί μπας και δω Πόποβιτς ή Κιόσε. Βλέπεις καθόλου Πανσερραικό;
- john4serres
Ε, αν παίξει κανάς δανεικός μας σήμερα ευκαιρία να δεις και Πανσερραικό

Φημες οτι πωληθηκε ο Καρελης στη Γκενκ
Υ.γ. ειναι φοβερο ποσο ευκολα ξεκλειδωνει τα ματς στο ΟΑΚΑ η αεκ
Υ.γ. ειναι φοβερο ποσο ευκολα ξεκλειδωνει τα ματς στο ΟΑΚΑ η αεκ
Ισοφαριστηκε γρήγορα η κούλα
Ωραίο άμεσο σουτ σολτανι
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Ωραίο άμεσο σουτ σολτανι
- PAOK_NORTH_ARMY
Τι γινεται σε όλους τους εντος εδρας αγωνες της κούλας.
1. Από το πρώτο λεπτό φαίνεται ποια είναι η "μεγάλη" ομάδα.
2. Ο μέσος όρος ύψους της δεν είναι ψηλός αλλά έχουν εκπληκτικά στημένα είτε από φάουλ είτε από κόρνερ. Σχεδόν κάθε στημένο της άεκ είναι φάση και με διαφορά η κορυφαία ομάδα της λιγδας σε αυτον τον τομεα.
3. Παθιάζονται και τρέχουν 90 λεπτά.
Στην δικιά μας ομάδα αντίστοιχα τι βλέπουμε?
1. Πλέον δεν υπάρχουμε σαν "μεγάλη" ομάδα ούτε καν στην Τούμπα. Οποιοσδηποτε ερθει μπορει χαλαρα να παρει αποτελεσμα.
2. Τα στημένα μας ειναι εντελως για γελια. Για την ακριβεια,είναι επικίνδυνα εναντίον μας αφού ουκ ολίγες φορές σε κερδισμένο κόρνερ ο αντίπαλος μας κάνει αντεπίθεση. Τοσο εξοργιστικα κορνερ ποτε δε θυμαμαι να ειχαμε στον ΠΑΟΚ. Τα μισα ειναι αψυχα και δε φτανουν καν στην εστία, τα αλλα μισα τόσο χαμηλά που δεν μπορεί να δημιουργηθει καμια ευκαιρια. Ψηλά κορμια εχουμε, κεφαλοσφαιριστες καθολου. Με διαφορα η χειροτερη ομαδα της λιγδας στα στημενα.
3. Παθος μηδέν, λιγοψυχιά στο φουλ, καμια επιγνωση σε ποια ομαδα βρισκονται.
Την ωρα που το γραφω εχει γινει 1-1 αλλα δεν αλλαζει τιποτα σε οσα γραφω. Προσωπικα τον Πογιετ δε τον συμπαθω γιατι ειναι τοσο χεστης που οταν προηγειται η αεκ γυρναει την ομαδα εντελως πισω. Οποιος βλεπει τον αγωνα το καταλαβε αμεσως.
2. Ο μέσος όρος ύψους της δεν είναι ψηλός αλλά έχουν εκπληκτικά στημένα είτε από φάουλ είτε από κόρνερ. Σχεδόν κάθε στημένο της άεκ είναι φάση και με διαφορά η κορυφαία ομάδα της λιγδας σε αυτον τον τομεα.
1. Πλέον δεν υπάρχουμε σαν "μεγάλη" ομάδα ούτε καν στην Τούμπα. Οποιοσδηποτε ερθει μπορει χαλαρα να παρει αποτελεσμα.
2. Τα στημένα μας ειναι εντελως για γελια. Για την ακριβεια,είναι επικίνδυνα εναντίον μας αφού ουκ ολίγες φορές σε κερδισμένο κόρνερ ο αντίπαλος μας κάνει αντεπίθεση. Τοσο εξοργιστικα κορνερ ποτε δε θυμαμαι να ειχαμε στον ΠΑΟΚ. Τα μισα ειναι αψυχα και δε φτανουν καν στην εστία, τα αλλα μισα τόσο χαμηλά που δεν μπορεί να δημιουργηθει καμια ευκαιρια. Ψηλά κορμια εχουμε, κεφαλοσφαιριστες καθολου. Με διαφορα η χειροτερη ομαδα της λιγδας στα στημενα.
Την ωρα που το γραφω εχει γινει 1-1 αλλα δεν αλλαζει τιποτα σε οσα γραφω. Προσωπικα τον Πογιετ δε τον συμπαθω γιατι ειναι τοσο χεστης που οταν προηγειται η αεκ γυρναει την ομαδα εντελως πισω. Οποιος βλεπει τον αγωνα το καταλαβε αμεσως.
Ισχύουν αυτά που περιγράφεις.
Βασικό πρόβλημα σε εμάς είναι, ότι γύρω στα 60 λεπτά του αγώνα, αλλάζουν πάσες οι αμυντικοί με τους μέσους μας προς τα πίσω... Χτίζουν την... Επίθεση
Βασικό πρόβλημα σε εμάς είναι, ότι γύρω στα 60 λεπτά του αγώνα, αλλάζουν πάσες οι αμυντικοί με τους μέσους μας προς τα πίσω... Χτίζουν την... Επίθεση
Συμφωνώ...και τα υπόλοιπα 30' οι ίδιοι ακριβώς...Γκρεμίζουν την...Άμυνα... 
Από τέλη Οκτωβρίου έτσι γίνεται...Γιατί όμως νωρίτερα έπαιζαν και με μάτι να γυαλίζει και επί 90 λεπτά και μας πρόσφεραν και θέαμα και έπαιρναν στα "must win" ματσάκια αποτελέσματα; Ιδού η απορία...
Και μην μου πει κανείς ότι τα "χωριά" από Κροατία, Σλοβακία και Δανία είναι χειρότερα από Κομοτηνή, Αγρίνιο και Χανιά (Πλατανιά), ή Τρίπολη, Ξάνθη και Γιάννενα...
Από τέλη Οκτωβρίου έτσι γίνεται...Γιατί όμως νωρίτερα έπαιζαν και με μάτι να γυαλίζει και επί 90 λεπτά και μας πρόσφεραν και θέαμα και έπαιρναν στα "must win" ματσάκια αποτελέσματα; Ιδού η απορία...
Και μην μου πει κανείς ότι τα "χωριά" από Κροατία, Σλοβακία και Δανία είναι χειρότερα από Κομοτηνή, Αγρίνιο και Χανιά (Πλατανιά), ή Τρίπολη, Ξάνθη και Γιάννενα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 09 Ιαν 2016, 20:24, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
+Αυτο ακριβως αδελφε.Κι οχι μονο αυτο, σε καθε στημενο φαουλ-κορνερ- αραουτ των αντιπαλων μας, λεμε ωχ το φαγαμε στις 1-2-3 φασεις που θα κανουν.Και μεις με 10 κορνερ κ φαουλ σε καλη θεση, απειροελαχιστα γκολ.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Τι γινεται σε όλους τους εντος εδρας αγωνες της κούλας.
Για τα στημένα μας το έχω πει και εγώ.Αστεία το λιγότερο.
Αλλά η ΑΕΚ δεν με εντυπωσιάζει.Καθόλου.Ούτε ο Πογιέτ φυσικά.
Αλλά η ΑΕΚ δεν με εντυπωσιάζει.Καθόλου.Ούτε ο Πογιέτ φυσικά.