Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από dimbar »

KOSTAS54 έγραψε:Σπούδασε στις ΗΠΑ, Η/Υ και MBA, μετά το κολέγιο Ανατόλια, εξ ου και η απουσία του από 18 εως 24 χρονών από την ομάδα μας.
Σημ. είπαμε συμφωνώ με το ΥΓ σου, αλλά υπάρχουν και αδυναμίες λόγω αναμνήσεων από τη νεανική ηλικία.
Ο Κούλης έχει κτίσει μια πολύ αξιόλογη καρριέρα σαν manager, με εξαιρετική φήμη για την αποτελεσματικότητα και την
εντιμότητα του στο δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον της Θεσσαλονίκης εδώ και 30 χρόνια.

@goran64 η αλυσίδα στην οποία αναφέρεσαι ήταν ουσιαστικά δικό του δημιούργημα.
GIWRIKASP

Δημοσίευση από GIWRIKASP »

μπραβο στον goran τα ειπε ολα και τελος ,καντε μας την χαρη κ. παλαιμαχοι και την επομενη φορα μην πλατιαζετε σε θεματα που σας εχουν ξεπερασει ,αν στην θεση του Κουδα ηταν αυτος σημερα αλλα θα ελεγε, γιατι θα ηταν στο payroll,την ομαδα την αγαπανε πραγματικα οσοι βαζουν το χερι στην τσεπη και ακολουθουν ασχετα απο τα αποτελεσματα ολα τα αλλα ειναι για το θεαθηναι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μάλιστα και αυτόν τον ειρωνρυομαστε....εδώ ο α
λλος με την ignore list αμφισβητεί τις προθέσεις αυτού που βάζει τα φράγκα αλλά όχι του βεζυρτζη αφού είναι ΠΑΟΚ αφού.... Αν και δεν πιστεύει ότι θα πετύχει..... Τον Ιβάν όμως τον αμφισβητουμε γιατί κάνει το εύκολο με τον νου του βάζει λεφτά

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν αμφισβητούμε τον Ιβάν (όποια κι αν είναι τα κίνητρα της ενασχόλησης του με τον Π.Α.Ο.Κ.) ρε παιδιά...Να μην επιμένει στις ίδιες παλιές συνταγές αλλά και σε νέες με τα ίδια παλιά υλικά επιμένουμε, αφού πρέπει να "βλέπει" πλέον ότι το "γλυκό" στο τέλος την ίδια "γεύση" έχει τα προηγούμενα 3 χρόνια και την ίδια ονομασία: "Ο Γ.Χ. τον Μάρτιο"... ;)

Να βάλει τον Π.Α.Ο.Κ. σε πρώτη προτεραιότητα και να τον χειριστεί σαν "επιχείρηση" του ζητάμε...Κι οι σοβαρές, σωστές και πετυχημένες επιχειρήσεις ξεκινάνε και εξελίσσονται πάντα με "Business Plan" τουλάχιστον τριετίας, το οποίο δεν αλλάζει όσο άσχημα κι αν προχωράει (εκτός κι αν προηγουμένως δεν έχει γίνει η κατάλληλη "έρευνα αγοράς") και μόνο "διορθωτικές κινήσεις" γίνονται κατά την διάρκεια του, μέχρι δηλαδή να γίνει το Τελικό Ταμείο στο τελείωμα του και να φτιαχτεί το επόμενο Business Plan... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

dimbar έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Σπούδασε στις ΗΠΑ, Η/Υ και MBA, μετά το κολέγιο Ανατόλια, εξ ου και η απουσία του από 18 εως 24 χρονών από την ομάδα μας.
Σημ. είπαμε συμφωνώ με το ΥΓ σου, αλλά υπάρχουν και αδυναμίες λόγω αναμνήσεων από τη νεανική ηλικία.
Ο Κούλης έχει κτίσει μια πολύ αξιόλογη καρριέρα σαν manager, με εξαιρετική φήμη για την αποτελεσματικότητα και την
εντιμότητα του στο δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον της Θεσσαλονίκης εδώ και 30 χρόνια.

@goran64 η αλυσίδα στην οποία αναφέρεσαι ήταν ουσιαστικά δικό του δημιούργημα.
Σαν manager ναι, επιχειρηματίας πότε έγινε όμως; Πόσα χρήματα χρειαζόταν τότε για να "πάρεις" δικό σου φρανσάιζ της εν λόγω επιχείρησης και πόσα έξοδα για "το κλειδί στην πόρτα";

Υ.Γ. Δεν αμφισβητώ τις σπουδές του και στην Αμερική φυσικά, ούτε την αποτελεσματικότητα του...

Υ.Γ. 2...Όταν λες δικό του δημιούργημα η αλυσίδα τι ακριβώς εννοείς; Ότι έκανε το αρχικό της business plan; Μπράβο του τότε αφού εκείνα τα χρόνια που έγινε αυτό έπαιζε ακόμα μπάλα στον Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. 3...Πέρα από τα παραπάνω, εξήγησα ήδη πως χρειάζεται ο Π.Α.Ο.Κ. τους βετεράνους του...Δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν, αλλά δυστυχώς ούτε και πολλοί τέτοιου "τύπου" βετεράνοι...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Γαμω το φρανσαιζ μου μεσα.

Γκοραν για ποια εταιρια μιλας?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Οταν λέω δικό του δημιούργημα εννοώ ότι η επιχείρηση αναπτύχθηκε στη βάση του φραντσαιζ και εφθασε στο ζενίθ της επί των ημερών του σαν Γεν. Δ/τη. Μέχρι τότε τα όποια μαγαζιά υπήρχαν της Εγνατίας και ενα-δύο ακόμα, ήταν ιδιόκτητα και ο όρος (πόσο μάλλον η δομή) φραντσάιζ άγνωστος στη Ελλάδα.Ο Αποστολίδης ήταν και ίσως είναι ακόμα, ένας από τους καλλίτερα αμοιβόμενους (με μισθό και μπόνους) μάνατζερ στην Ελλάδα.Το ότι κατείχε κατάστημα δεν λέει και πολλά γιατί αρκετά καταστήματ της εν λόγω αλυσίδας είχαν/έχουν συνεταιριστική σύνθεση και ενδεχομένως να ήταν και μέρος των μπόνους του.

Και για να κλείνουμε το κεφάλαιο Αποστολίδης, αν ήθελε θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν Πρόεδρος του ΠΑΟΚ και στενός σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη.Το γιατί επέλεξε να μην είναι, νομίζω είναι αυτονόητο.Αυτό για όσους νομίζουν οτι ο Αποστολίδης μιλάει γιατί ''δεν τρώει'' απ τον Ιβάν.

prist64,
τα Goody's
Άβαταρ μέλους
goran 64

Θα τον προτιμούσα κι εγώ στη θέση του Ν.Β. (αφού προτιμώ τους τεχνοκράτες από τους D.N.A.άρχες) αλλά αν δεν δέχτηκε (απ ό,τι λες εσύ, μιας κι εγώ δεν το ήξερα καν) ας μην κάνει "στείρα" κριτική εκ του ασφαλούς...Αυτό λέω φίλε μου... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 09 Ιαν 2016, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:Θα τον προτιμούσα κι εγώ στη θέση του Ν.Β. (αφού προτιμώ τους τεχνοκράτες από τους D.N.A,άρχες) αλλά αν δεν δέχτηκε (απ ό,τι λες εσύ, μιας κι εγώ δεν το ήξερα καν) ας μην κάνει "στείρα" κριτική εκ του ασφαλούς...Αυτό λέω φίλε μου... ;)
+ 1L γραπα
Άβαταρ μέλους
goran 64

:lol: :lol: :lol: Thank's...Πέρνα απ το στούντιο να μου την φέρεις... :roll: :roll: :roll:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Dimbar
Σευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες και τα είπες αναλυτικά.
Κόσμημα της οικογενειας του ΠΑΟΚ Ο Κούλης και παιχταράς. Μπεκενμπαουερ οταν γύρισε στο 6 και μετά λίμπερο.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ελαμψες δια της απουσιας σου! (Λεμε και καμια μλκ..)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κα την υπομονη και ο ουρανός θα γινει πιο γαλανός...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ (και οσο γίνεται αμεσα) ;)
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Άκουσε τη γιούχα με τον Πλατανιά και προφανώς ενοχλήθηκε.
Ελπίζω να άκουσε και το χειροκρότημα σήμερα. Και ελπίζω να είδε Τσίμιροτ, Ζάιρο και Λέοβατς, και να κατάλαβε «πού» πάνε τα λεφτά του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”