Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Τουλάχιστον η Κ.Α.Ε. που με τα χώνει για το promotion που της κάνω, θα με πάει ένα διήμερο στο Καϊμακτσαλάν...τον Ιούνιο...
Το γράφω εδώ επειδή το topic είναι για προβλήματα του forum, όταν δεν είμαι συνδεδεμένος η ώρα που φαίνεται στα posts είναι +1 ώρα. Δηλαδή τώρα είναι 18:19 και μου το δείχνει 7:19pm. Όταν συνδέομαι, φαίνεται κανονικά. Μάλλον το default display time είναι σε GMT+3
Φιλικά,
Φιλικά,
Μάλλον δεν το εξήγησα καλά, συχνό πρόβλημα με εμένα
Στο προφίλ μου το έχω ρυθμίσει και φαίνεται κανονικά. Το πρόβλημα είναι όταν δεν είμαι συνδεδεμένος, όπου δείχνει +1 ώρα από Ελλάδα.
Κάνε αποσύνδεση και δες την ώρα που θα γράφει στο τελευταίο σου σχόλιο. Αν το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο σε εμένα, ζητάω συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Ούτως ή άλλως δεν είναι κάτι σημαντικό.

Στο προφίλ μου το έχω ρυθμίσει και φαίνεται κανονικά. Το πρόβλημα είναι όταν δεν είμαι συνδεδεμένος, όπου δείχνει +1 ώρα από Ελλάδα.
Κάνε αποσύνδεση και δες την ώρα που θα γράφει στο τελευταίο σου σχόλιο. Αν το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο σε εμένα, ζητάω συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Ούτως ή άλλως δεν είναι κάτι σημαντικό.
Προσπάθησα να διαβάσω το φόρουμ στο λαπτοπ...
Δεν τα κατάφερα.
Σαν το tapatalk, τίποτα...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Δεν τα κατάφερα.
- john4serres
- kataramenos5
Απλα το φορουμ ειναι πολυ προχωρημενο.Οταν συνδεθεις ισα που το προλαβαινεις.gkaletsi έγραψε:Μάλλον δεν το εξήγησα καλά, συχνό πρόβλημα με εμένα![]()

Σ ολους το ιδιο συμβαινει
- Ekatnetworkltd
Μία από τα ίδια,πάντος το paokmania έχει 422 followers στο tapatalk όπυ ανεβαίνει με γρήγορο ρυθμό!pilotos έγραψε:Προσπάθησα να διαβάσω το φόρουμ στο λαπτοπ...
Δεν τα κατάφερα.
Sent fron my iPhone 6s plus using Tapatalk
pr.jon σε ξεμπαναρω, αλλά ρε περίπτωση, δεν γίνεται να τρως μπαν για ενα συγκεκριμένο λογο, να λεμε ολα οκ και μετά απο τρεις μέρες να ξανακάνεις ακριβώς το ίδιο. ε;
άντε λίγο πιο ήρεμα παλικάρε.

άντε λίγο πιο ήρεμα παλικάρε.

Βάλε dark θέμα.Ekatnetworkltd έγραψε:Μία από τα ίδια,πάντος το paokmania έχει 422 followers στο tapatalk όπυ ανεβαίνει με γρήγορο ρυθμό!pilotos έγραψε:Προσπάθησα να διαβάσω το φόρουμ στο λαπτοπ...
Δεν τα κατάφερα.
Sent fron my iPhone 6s plus using Tapatalk

SM-G920F
Στο οποίο δυστυχώς δε μπορείς να διαβάσεις τα μηνύματα του Αποστόλη 

- kataramenos5
Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο, ειδικα στο τοπικ με τ ανεκδοτα..pgetsos έγραψε:Στο οποίο δυστυχώς δε μπορείς να διαβάσεις τα μηνύματα του Αποστόλη

- ΑποστόληςΑ
Το άλλαξα σε γκρι-σιέλ για χάρη σου.pilotos έγραψε:Ναι είναι μπλε αυτός αφού
Μπα, μπλε είσαι, μια περίοδο είχες γίνει ροζουλιΑποστόληςΑ έγραψε:Το άλλαξα σε γκρι-σιέλ για χάρη σου.pilotos έγραψε:Ναι είναι μπλε αυτός αφού
SM-G920F