Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από goran 64 »

eorptol έγραψε:
goran 64 έγραψε:Συμφωνώ και επαυξάνω...1.000.000 μπράβο σου Ιβάν...
Γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά...
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

όχι ότι δεν το περίμενα,το αντίθετο μάλιστα.
Μπράβο σου που έδωσες δικαίωμα σε μια οικογένεια να συνεχίσει να παλεύει για το πιο πολύτιμο αγαθό ,την υγεία.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:++++++++ στον thanos-xanthi...Και μάλιστα βετεράνοι που "έφαγαν καλά" και παλαιότερα από Π.Α.Ο.Κ. :oops: πολύ μετά αφού σταμάτησαν να παίζουν και είχαν γίνει τότε "βασιλικότεροι του βασιλέως" :shock: ...

Κάποιοι που από :shock: νομικοί έγιναν ξαφνικά επιχειρηματίες :o "επενδύοντας" τον "ιδρώτα" τους για αγορά-φρανσάιζ καταστήματος μαζικής εστίασης Νο 1 στην αγορά :o και μάλιστα επί της Βασ. Όλγας... ;)

Για να τα λέμε όλα...πλέον...

Edit: "Βάστα" γερά Ιβάν...Πολύ Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο D.N.A. έχει μαζευτεί γύρω σου...Μην "μασάς" λογοπρό... ;)
Πολλα ξερεις και μπραβο σου που τα λες.
Πες κι άλλα μπας και "ξεστραβωθουν" μερικα "πιτσιρικια".

Γιατι οτι λαμπει,δεν ειναι χρυσος.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Βετεράνος νομικός???
Μάλλον δεν υπάρχει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Παρ 08 Ιαν 2016, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

thanos-xanthi έγραψε:τραβα μια μηνυση σ ολα τα βρωμοσαιτ που διαδιδουν ψευδες πληροφοριες
ας το βουλωσει και ο καθε πικραμενος βετερανος που ψαχνει να φαει κι αυτος λιγο απο το παντεσπανι, και σταζει χολη και πικρα...

Δεν χρειαζεται μηνυση.. δυσκολα θα βγει ακρη νομικα νομιζω..
Μπορει ομως να εχει αποτελεσμα ακομα πιο απλα. Βγες σαν ΠΑΕ και πες:
"Το ταδε ραδιοφωνο, η ταδε εφημεριδα, ο ταδε δημοσιογραφος εχει επανειλημμενα μεταδωσει ψευδεις, κακοβουλες πληροφοριες για θεματα που αφορουν τον συλλογο μας. Παρακαλουμε τους οπαδους μας να ειναι επιφυλακτικοι με τους συγκεκριμενους."
Βγαζε τετοια ανακοινωση καθε εβδομαδα.
Οσοι αγαπανε την ομαδα θα κανουν εμπαργκο σε αυτους... Εκεινοι θα λυσσαξουν και θα πονταρουν στους στοκους συνοπαδους μας για να σε πολημεσουν. Για τους στοκους λοιπον, αγορασε χρονο σε ραδιοφωνα και βαλε δυο τσακαλακια να αντικρουουν τα αρδ σε υφος "ξερω γω να πουμε να πουμε". "Ελα μωρε τωρα, ετσι ειπε ο Μετρωτος? Και για πες με ποτε επεσε μεσα σε οτι λεει ο Μετρωτος? Και που τις εμαθε τις παπαριες που λεει που ουτε απ' εξω απο την Τουμπα δεν μπορει να περασει γιατι δεν εχει 1 ευρω να παρει το 14. Κι εμενα ο Ιβαν εχθες αλλιως με τα ελεγε" (στραβοστομικο τσακαλακι με σιγουρη επαφη με τον Ιβαν... τι να κλασουν τα υπολοιπα αρδ.. στραβοστομια πουλανε μονο... και μαλιστα τα υποννοουμενα τους ειναι συνηθως χωρις ονοματεπωνυμα για να αποφευγουν τις στραβες. Αν εχεις στραβοστομια με ονοματεπωνυμα και linkaρισμενη με τα επισημα τους καθαρισες)
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

[quote="eorptol"]Μπράβο Ιβαναρε που βοηθάς τον κυζεριδη χίλια μπράβο

++++
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν έχει 1 ευρώ να πάρει το... 14
Αδερφέ, κλαίω!!!! Χαχαχαχα

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

pilotos έγραψε:Δεν έχει 1 ευρώ να πάρει το... 14
Αδερφέ, κλαίω!!!! Χαχαχαχα

SM-G920F

14... τυχαιο? δε νομιζω :mrgreen:

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
fwtis

Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από fwtis »

Διώξε όλους τους βετεράνους απο γύρω σου κα την ομάδα για να παμε μπροστα...

Υ.γ και παρε όλους εμάς που παίζουμε στον ξερολα τις κερκίδας να δεις παπάδες που θα κανει η ομάδα :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

prist64 έγραψε:
goran 64 έγραψε:++++++++ στον thanos-xanthi...Και μάλιστα βετεράνοι που "έφαγαν καλά" και παλαιότερα από Π.Α.Ο.Κ. :oops: πολύ μετά αφού σταμάτησαν να παίζουν και είχαν γίνει τότε "βασιλικότεροι του βασιλέως" :shock: ...

Κάποιοι που από :shock: νομικοί έγιναν ξαφνικά επιχειρηματίες :o "επενδύοντας" τον "ιδρώτα" τους για αγορά-φρανσάιζ καταστήματος μαζικής εστίασης Νο 1 στην αγορά :o και μάλιστα επί της Βασ. Όλγας... ;)

Για να τα λέμε όλα...πλέον...

Edit: "Βάστα" γερά Ιβάν...Πολύ Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο D.N.A. έχει μαζευτεί γύρω σου...Μην "μασάς" λογοπρό... ;)
Πολλα ξερεις και μπραβο σου που τα λες.
Πες κι άλλα μπας και "ξεστραβωθουν" μερικα "πιτσιρικια".

Γιατι οτι λαμπει,δεν ειναι χρυσος.
Πάτερ μου καλημέρα όπως και σε όλους τους υπόλοιπους...Δεν είναι τυχαίο το Νο 3 στο signature μου (ούτε και το 1 και το 2 φυσικά), ζω 52 χρόνια στην πόλη και πάνω από 40 κοντά στον Π.Α.Ο.Κ. και φυσικά δεν περιμένω από τους κ@λοάρδ για να "ενημερωθώ"...Ποδαράκια έχω και γυρίζω, μύτη και μυρίζω, ματάκια και βλέπω, αυτάκια κι ακούω, μυαλουδάκι (όσο λίγο κι αν είναι) και βγάζω δικά μου συμπεράσματα...

Απ τον Π.Α.Ο.Κ. μας ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (πληρωμένα όλα μέχρι σεντ) ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ "ΘΕΣΜΟΥ" ΤΟΥΣ...ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ" ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΚΙ ΟΧΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ"... ;)

Βαρέθηκα να βγαίνουν και να μιλάνε για τον Π.Α.Ο.Κ. και επί παντός του επιστητού μέσα σ αυτόν, όλοι όσοι τα έχουν πάρει απ τον Π.Α.Ο.Κ., και μάλιστα όχι μόνο όσο έπαιζαν ποδόσφαιρο αλλά και αργότερα, και δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο...Αυτοί πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο όταν χρειάζονται τις Δημόσιες Σχέσεις των κ@ωλοάρδ κι όχι επειδή είναι Π.Α.Ο.Κ. και αποτελούν εδώ και χρόνια μία τροχοπέδη για την ομάδα, λέγοντας με περισπούδαστο ύφος το κοντό τους και το μακρύ τους για "καταστάσεις" της που είναι τελείως ανούσιες, μόνο και μόνο για να "ξαναπαίξει" το ξεχασμένο όνομα τους στα media για καθαρά προσωπικό τους όφελος...

Δεν τους γουστάρω ρε φίλε πάτερ αυτούς στον Π.Α.Ο.Κ., τους θεωρώ "συνεταιράκια" των κ@λοάρδ και μεγάλη ζημία για την ομάδα...

Είσαι Π.Α.Ο.Κ. ρε "φίλε βετεράνε"; Τράβα πάρε το διαρκείας σου στην 1 (κι όχι την "τιμητική" σου Πρόσκληση) και πλήρωσε κάνα 500άρικο ή άμα παραγέρασες και δεν αντέχεις το κρύο δώσε κάνα δύο "χήνες" και νοίκιασε καμιά σουίτα (τόσα λεφτά σε έχει ταΐσει αυτή η ομάδα στο παρελθόν ρε πστ μου), χειροκρότησε την ομάδα μας, πες ένα "δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα τα πάμε καλύτερα" σε όποιο "άτυχο" αποτέλεσμα κι όταν έρθει ο κ@λοάρδ να σε ρωτήσει (με καθαρά "βρώμικη" διάθεση) "πως τα βλέπετε κύριε τάδε τα πράγματα στον Π.Α.Ο.Κ.;" μην βγάζεις χολή ρε πστ μου, πες ένα "όλα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον, εξ άλλου η γνώμη μου δεν έχει καμία σημασία, εγώ ένας βετεράνος είμαι και δεν κάνω κουμάντο στην ομάδα, μόνο έρχομαι να δω ποδόσφαιρο, να δω την αγαπημένη μου ομάδα με την λατρεμένη ασπρόμαυρη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, που είναι τιμή μου που την φορούσα κάποτε κι εγώ" και τίποτε άλλο...Ούτε αναλύσεις, ούτε "κάποτε στον Π.Α.Ο.Κ. εμείς έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα και "πασαλιμανιώτικα" και, και, και...", ούτε "σαλιαρίσματα" και "ξερογλυψίματα" για προσωπική σου και μόνο προβολή από την "λεζάντα" στο γυαλί ή στο μικρόφωνο...

Έτσι μόνο τον θέλω τον "βετεράνο" δίπλα στον Π.Α.Ο.Κ. κι αν δεν του αρέσει, καλύτερα να μην πατήσει ξανά το πόδι του στην Τούμπα...Γιατί η Τούμπα που την θεωρεί σπίτι του (ντεμέκ) είναι πολύ περισσότερο σπίτι μου ρε φίλε...Εγώ πληρώνω "το νοίκι" της για 40 χρόνια αλλά και τα "κοινόχρηστα" της, δηλαδή αυτόν (τον βετεράνο όταν ήταν παίχτης)) κι όσους έχουν πάρει έστω και 100 δραχμούλες απ τον Π.Α.Ο.Κ. στο διηνεκές...

Γι αυτό "φωνάζω" στον Ιβάν Σαββίδη ξανά: "Αγάντα Ιβάν και τον νου σου...Πολύ Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο D.N.A. μαζεύτηκε γύρω σου..."... :roll:

Δεν είμαι ασεβής πάτερ μου, αγανακτισμένος είμαι πλέον με όλους αυτούς τους ραδιοτηλεοπτικοϊντερνετικούς βετεράνους "μαϊντανούς" του Π.Α.Ο.Κ., αλλά αν εσύ με κρίνεις ασεβή...φώναξε με να έρθω για μία εξομολόγηση...Να είσαι βέβαιος ότι θα έρθω... ;) :) :D

Υ.Γ. Φίλε μου KOSTAS54 δεν υπάρχει βετεράνος στον Π.Α.Ο.Κ. που να έχει τελειώσει την Νομική Σχολή εννοείς; Αν ναι, ψάξ το καλύτερα γιατί σίγουρα υπάρχει...Όπως και Πολιτικός Μηχανικός φυσικά, σίγουρα αυτόν τον ξέρεις...Έχουν μάλιστα για κοινό τους ότι στον Π.Α.Ο.Κ. έπαιξαν ΚΑΙ μαζί κι ότι αργότερα ασχολήθηκαν ΚΑΙ οι δύο με τα διοικητικά της ομάδας... 8-)
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

eorptol έγραψε:Μπράβο Ιβαναρε που βοηθάς τον κυζεριδη χίλια μπράβο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό δεν το ήξερα! Όντως μπράβο!
KOSTAS54

@goran 64
Ο Κούλης δεν είναι νομικός και ο άλλος μου είναι γνωστός, αν και δυο χρόνια νεότερος στη σχολή.

Σημ. 1. Μην τον Μπερδεύεις με τον καθρεφτάκια τον Μπάμπη, αυτός δεν έπαιξε μπάλα ούτε στο χωριό του.

Σημ. 2. Συμφωνώ απολύτως με το προηγούμενο σχόλιό σου, αλλά όλοι έχουν ελαττώματα και επειδή κάποιοι και αξία είχαν και έχουν και μας έχουν δώσει χαρές και ωραίες στιγμές στη νεότητά μας, τους τα συγχωρούμε. Και προ παντός μη ξεχνάς πόσους ΠΑΟΚτσήδες δημιούργησαν, που τώρα είναι ο μεγάλος πλούτος της ομάδας μας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Είσαι σίγουρος για τον Κούλη Κώστα; Σπούδασε Ν.Ο.Ε. του Α.Π.Θ., "ενεργός" δικηγόρος βέβαια δεν νομίζω να διετέλεσε ποτέ...Ο μακαρίτης ο πατέρας μου ήταν προσωπικός φίλος του αντιπρόεδρου του αείμνηστου Γιώργου Παντελάκη στον Π.Α.Ο.Κ. επί χρόνια, του Χρόνη του Πετρίδη (καλή του ώρα εάν ζει του ανθρώπου) και τα "νέα" του Π.Α.Ο.Κ. τα ήξερα από μωρό σε καθημερινή βάση κι από πρώτο χέρι...Άσε που τα τελευταία 5 χρόνια της ζωής του γνώρισα (ως "πελάτη" της εταρείας που εργαζόμουν) και τον αείμνηστο Παντελάκη και έχουμε συζητήσει άπειρες ώρες για τις παλιές, καλές εποχές του Π.Α.Ο.Κ. κι έμαθα τόσα "σιγουράκια" που μπορώ να γράψω βιβλίο ολόκληρο...

Τον άλλον, τον Μπάμπη που αναφέρεις, δεν τον ξέρω... :oops:

Υ.Γ. Ναι ρε φίλε, τους συγχωρούμε μεν λόγω της προσφοράς τους κι όλα αυτά που λες, αλλά μην το παραχέζ@υν κιόλας...Μου την δίνουν στα νεύρα όταν "ρίχνουν νερό" στον νερόμυλο των κ@λοάρδ...Η "αξία" του γνήσιου Π.Α.Ο.Κ.τσή βετεράνου είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν παραμένει βετεράνος κι όχι "μαϊντανός" κι όταν συμμετέχει σε αγώνες της ομάδας βετεράνων για καθαρά φιλανθρωπικούς σκοπούς...Προσωπική μου άποψη βέβαια... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 09 Ιαν 2016, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54

Σπούδασε στις ΗΠΑ, Η/Υ και MBA, μετά το κολέγιο Ανατόλια, εξ ου και η απουσία του από 18 εως 24 χρονών από την ομάδα μας.
Σημ. είπαμε συμφωνώ με το ΥΓ σου, αλλά υπάρχουν και αδυναμίες λόγω αναμνήσεων από τη νεανική ηλικία.

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?t=3878

"""Ο Κούλης Αποστολίδης αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Ιωαννίδη;
SHARE THIS
Add to Delicious Share on FriendFeed Digg submit to reddit
TAGS
apostolidis23

Το όνομα ενός από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ , τις μέρες που η μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε τους αντιπάλους της να τρέμουν τόσο στην Τούμπα όσο και στα γήπεδα όλης της χώρας, του κεντρικού αμυντικού τότε Κούλη Αποστολίδη…ακούστηκε την Τετάρτη στα πολιτικά στέκια της πόλης, για να συνεργαστεί με τον Γιάννη Ιωαννίδη στη μάχη του για να εκλεγεί περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας .

Ο Κούλης Αποστολίδης που πέρα από ποδοσφαιριστής, έκανε και πολύ καλές οικονομικές σπουδές στις ΗΠΑ, θα είναι πιθανότατα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και θα κλείσει ουσιαστικά το ψηφοδέλτιο «Κεντρική Μακεδονία Περιφέρεια Πρωταθλήτρια».

Αν οι πληροφορίες περί υποψηφιότητας του κ. Αποστολίδη επαληθευτούν, τότε ο Γιάννης Ιωαννίδης θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την πρωτιά την πρώτη Κυριακή των εκλογών για την εκλογή του ως επικεφαλής στην Κεντρική Μακεδονία.

Αν όμως προχωρήσουν επιλογές περιορισμένων δυνατοτήτων , όπως αυτή της Πόπης Καλαϊτζή που θέλουν να του επιβάλουν «μαγαζιά» που υποστηρίζουν φανατικά τον αντίπαλο του Απόστολο Τζιτζικώστα; τότε…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΟΥΤΣ, ΕΧΑΣΕΣ…""""

""Koulis Apostolidis
From Wikipedia, the free encyclopedia
Kirk Apostolidis
Κουλης Αποστολιδης
Personal information
Full name Kyriákos Apostolídis
Date of birth 3 March 1946 (age 69)
Place of birth Thessaloniki, Greece
Playing position Defender
Forward
Youth career
1959–1963 PAOK Thessaloniki
1964–1967 University of San Francisco
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
1963–1964 PAOK Thessaloniki 1 (0)
1968 Vancouver Royals 7 (0)
1969–1971 Dallas Tornado 49 (29)
1971–1979 PAOK Thessaloniki 238 (43)
National team
1972–1976 Greece 6 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of January 2008.
† Appearances (goals)
Kyriakos "Koulis" or “Kirk” Apostolidis (born 3 March 1946 in Thessaloniki) is a former Greek footballer. He began his career in the North American Soccer League and finished it with PAOK Thessaloniki FC in Greece. Apostolidis lead the NASL in goals in 1971 and later earned six caps with the Greek national team. He has also coached in the Greek First Division, most recently with PAOK Thessaloniki FC.

Contents [hide]
1 Playing
1.1 Youth and college
1.2 Professional
1.3 National team
2 Honours
2.1 Club
3 References
4 External links
Playing[edit]
Youth and college[edit]
Apostolidis joined PAOK in 1959 making his debut with the first team in 1963. In 1964, he left for studies in the United States. Apostolidis attended University of San Francisco where he played on men’s soccer team from 1964 to 1967 and The Greek Americans A.C. in the San Francisco amateur soccer league His senior year, he was selected as a first team All American.

Professional[edit]
In 1968, Apostolidis signed with the Vancouver Royals of the North American Soccer League. The Royals folded at the end of the season and Apostolidis moved to the Dallas Tornado. In 1969, he played as a defender, earning first team All NASL recognition. In 1970, he moved to the front line. The move paid off immediately for the Tornado as Apostolidis led the league in scoring, tying with Carlos Metidieri for the points lead. He was selected as a 1970 second team All NASL. In 1971, he won the title and finished fourth in the league in goals, but left the NASL at the end of the season to return to Greece. Apostolidis signed with PAOK Thessaloniki FC of the Greek First Division.

National team[edit]
Apostolidis earned six caps with the Greek national team between 1972 and 1976. His first game was a 5-0 loss to the Netherlands on 16 February 1972. His last was a 1-0 win over Poland on 6 May 1976. In that game, he came on for Maik Galakos in the 63rd minute.[1]"""
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Σάβ 09 Ιαν 2016, 15:14, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το ΥΓ σου όλα τα λεφτά συμφωνώ μέχρι τελείας goran έτσι σας θέλουμε βετερανοι και έτσι θα εξακολουθησουμε να σας αγαπάμε για την προσφορά σας ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”