Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- john4serres
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Γαμω την ξεροκεφαλιά μας. Αν δεν περάσουμε καλλονή την Πέμπτη δεν κάνουμε μεταγραφές ουσίας. Πιστεύω δεν είναι ψέμα αν και κορόιδευα αυτό το σενάριο.
Εγω παντως εκτος των αλλων θελω να δω και μια μεταγραφη που να πω ναι ρε φιλε,εφερε ο προεδρος τον Αρνεσεν και του σκαει 1 μυριο τον χρονο για να φερνει τετοιους παικτες.Εχω την εντυπωση πως κατι τετοιο περιμενει και ο ιδιος ο Σαββιδης.Παντως το να βγαινουν συγχρονως ολα τα μεσα και να λενε οτι βρεθηκαν παικτες και περιμενουμε ως αλλες πηνελοπες τον Οδυσσεα να επιστρεψει, δειχνει πως καποιος απο την παε το σφυριξε, αρα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ισχυει πως περιμενουν τον Σαββιδη, οποτε μπορουμε να παμε να αυτοκτονησουμε παρεα...
Μα του σκάει το μύριο λόγω της φήμης που έχει ότι βρίσκει φτηνά ταλέντα, αυτό δεν ήταν το πλάνο το καλοκαίρι; αγοράζω φτηνά, χτίζω ομάδα, πουλάω ακριβά κ.ο.κ.
Βέβαια τώρα κατάλαβε και ο ίδιος ότι αφήνοντας έναν άνθρωπο να κάνει στα πάντα κουμάντο είναι ρίσκο και έβαλε κι άλλους μέσα. Αλλά από μεταγραφές αξίας λίγα πράγματα.
Βέβαια τώρα κατάλαβε και ο ίδιος ότι αφήνοντας έναν άνθρωπο να κάνει στα πάντα κουμάντο είναι ρίσκο και έβαλε κι άλλους μέσα. Αλλά από μεταγραφές αξίας λίγα πράγματα.
Το καλό με τον Αρνεσεν είναι ότι είναι άριστος επαγγελματίας και άκουσε κατά βάση τον προπονητή του το καλοκαίρι. Και λογικά θα τον ακούσει και τώρα που του ζητάει δεξί μπακ και επιτελικό μέσο. Απλά υπομονή να δούμε τι "λαβράκι" θα προκύψει και πάλι.
Για ακριβό παίκτη μόνο δανεικό ή από Ρωσία/Ουκρανία για κάνα εξάμηνο αν βρεθεί και αν έρχεται.
Το πρόβλημα του Αρνεσεν είναι ότι τρώει πολύ πόρτα από δυτική Ευρώπη και μάλλον θα στραφεί σε Βαλκάνιο και πάλι.
Για ακριβό παίκτη μόνο δανεικό ή από Ρωσία/Ουκρανία για κάνα εξάμηνο αν βρεθεί και αν έρχεται.
Το πρόβλημα του Αρνεσεν είναι ότι τρώει πολύ πόρτα από δυτική Ευρώπη και μάλλον θα στραφεί σε Βαλκάνιο και πάλι.
To πρόβλημα του Αρνεσεν είναι ότι έχει φάει πόρτα και από τον Σαββίδη οπότε τι συζητάμε. Αν ήθελε ο ΠΑΟΚ οι Σιγκ και Χαμαλάινεν θα ηταν στην Τούμπα εδω και μια εβδομάδα αλλά πλέον δεν περνάει τίποτα του Αρνεσεν. Πακέτο με τον Τούντορ θα φύγουν, ο ένας σύντομα και ο άλλος το καλοκαίρι....spyretto έγραψε:Το καλό με τον Αρνεσεν είναι ότι είναι άριστος επαγγελματίας και άκουσε κατά βάση τον προπονητή του το καλοκαίρι. Και λογικά θα τον ακούσει και τώρα που του ζητάει δεξί μπακ και επιτελικό μέσο. Απλά υπομονή να δούμε τι "λαβράκι" θα προκύψει και πάλι.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παιδιά ρίχτε κάνα πατριάρχη. Πχ ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για Ραδαμελ. Εδώ το γράψανε στην Κολομβία και πέρασε στα ψιλά με μερικά γελάκια. Ας καταλάβουμε πως με Σαββίδη και Φρανκ μπορούμε πλέον να φέρουμε παίχτες από το ψηλότερο ράφι. Γι'αυτό ρίχτε κάνα Βαρθολομαίο!
Καλά μην βιαζεσε όλα αυτά που λες είναι θεωρίες που δεν στηρίζονται πουθενάomerta76 έγραψε:To πρόβλημα του Αρνεσεν είναι ότι έχει φάει πόρτα και από τον Σαββίδη οπότε τι συζητάμε. Αν ήθελε ο ΠΑΟΚ οι Σιγκ και Χαμαλάινεν θα ηταν στην Τούμπα εδω και μια εβδομάδα αλλά πλέον δεν περνάει τίποτα του Αρνεσεν. Πακέτο με τον Τούντορ θα φύγουν, ο ένας σύντομα και ο άλλος το καλοκαίρι....spyretto έγραψε:Το καλό με τον Αρνεσεν είναι ότι είναι άριστος επαγγελματίας και άκουσε κατά βάση τον προπονητή του το καλοκαίρι. Και λογικά θα τον ακούσει και τώρα που του ζητάει δεξί μπακ και επιτελικό μέσο. Απλά υπομονή να δούμε τι "λαβράκι" θα προκύψει και πάλι.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
eorptol έγραψε:Καλά μην βιαζεσε όλα αυτά που λες είναι θεωρίες που δεν στηρίζονται πουθενάomerta76 έγραψε:To πρόβλημα του Αρνεσεν είναι ότι έχει φάει πόρτα και από τον Σαββίδη οπότε τι συζητάμε. Αν ήθελε ο ΠΑΟΚ οι Σιγκ και Χαμαλάινεν θα ηταν στην Τούμπα εδω και μια εβδομάδα αλλά πλέον δεν περνάει τίποτα του Αρνεσεν. Πακέτο με τον Τούντορ θα φύγουν, ο ένας σύντομα και ο άλλος το καλοκαίρι....spyretto έγραψε:Το καλό με τον Αρνεσεν είναι ότι είναι άριστος επαγγελματίας και άκουσε κατά βάση τον προπονητή του το καλοκαίρι. Και λογικά θα τον ακούσει και τώρα που του ζητάει δεξί μπακ και επιτελικό μέσο. Απλά υπομονή να δούμε τι "λαβράκι" θα προκύψει και πάλι.
Eιδωμεν φιλε στην επόμενη γκέλα....
Να αργήσει εύχομαι και να είναι ανωδυνη αγωνιστικά
Το δεκαρι λέει το βρήκαμε και πάμε για σέντερ μπακ..... Μακάρι να είναι καλός και ετοιμοπολεμος όπως θέλουμε όλοι ο νικολας έδωσε το οκ; Μάλλον για να κελαιδανε τα ινπαοκ και πολκας 24
Το ίδιο sms παίρνουν; ας έφερε το φρανκ καλό παιχτάκι και ας ρίχνει ο νικολας ένα κόκαλακι στους αρδ
Το ίδιο sms παίρνουν; ας έφερε το φρανκ καλό παιχτάκι και ας ρίχνει ο νικολας ένα κόκαλακι στους αρδ
- Metagrafakias
Ο τυχαρπαστος αν θυμαστε μου ειχε πει οτι δεν θα κινηθουμε για χαμαλαινεν γιατι κυνηγαμε καλυτερον.
Ειναι πολυ κομβικος ο παιχτης που θα ερθει στην μεσοεπιθετικη γραμμη,αν μας βγει μπορει να αλλαξει ολη την εικονα της ομαδας προς το καλυτερο.
Κατοχη εχουμε σε ολα τα ματς (ακομα και σε αυτα που ειμαστε κακοι) δικιο εχει ο κροατης χρειαζεται ο παιχτης που θα κανει το απροβλεπτο και θα δημιουργησει καταστασεις και για τον εαυτο του αλλα κυριως για τους συμπαχτες του.
Ο Δημητρακης κατα τη γνωμη μου προσπαθει και δεν ειναι αρνητικος οπως πολλοι τονιζεται συνεχεια,αλλα δεν ειναι ετοιμος να παρει την ομαδα στις πλατες του (γιατι ο ρολος που του εχει δωσει ο προπονητης αυτος ειναι ας μην κρυβομαστε) γιαυτο πρεπει να ερθει ενας παιχταρας εκει.

Ειναι πολυ κομβικος ο παιχτης που θα ερθει στην μεσοεπιθετικη γραμμη,αν μας βγει μπορει να αλλαξει ολη την εικονα της ομαδας προς το καλυτερο.
Κατοχη εχουμε σε ολα τα ματς (ακομα και σε αυτα που ειμαστε κακοι) δικιο εχει ο κροατης χρειαζεται ο παιχτης που θα κανει το απροβλεπτο και θα δημιουργησει καταστασεις και για τον εαυτο του αλλα κυριως για τους συμπαχτες του.
Ο Δημητρακης κατα τη γνωμη μου προσπαθει και δεν ειναι αρνητικος οπως πολλοι τονιζεται συνεχεια,αλλα δεν ειναι ετοιμος να παρει την ομαδα στις πλατες του (γιατι ο ρολος που του εχει δωσει ο προπονητης αυτος ειναι ας μην κρυβομαστε) γιαυτο πρεπει να ερθει ενας παιχταρας εκει.
- kataramenos5
obanebane έγραψε: Ειναι πολυ κομβικος ο παιχτης που θα ερθει στην μεσοεπιθετικη γραμμη,αν μας βγει μπορει να αλλαξει ολη την εικονα της ομαδας προς το καλυτερο.
Αντε πες τι θες,γερασες και μονο παραθεση με εκανες; 
Συμφωνεις σε ολα αυτα μαζι μου;

Συμφωνεις σε ολα αυτα μαζι μου;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 09 Ιαν 2016, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.