Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
ΡΕΕΕΕΕΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΕΖΥΡΤΖΗ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΙNPAOK ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ ΤΙ πίνεις και δεν μας δίνεις;
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Aigle_Noir
Ναι, την ξέρω την εφαρμογή. Το έχουν ξεφτυλισει το θέμα πια. Δες άρθρο για σταθερή ενδεκάδα απο Βασιλόπουλο (που τον θεωρούσα απο τους καλύτερους κάποτε)eorptol έγραψε:Έχω μια εφαρμογή στο αντροιντ που βρίσκει άρθρα που αφορούν τον ΠΑΟΚ..... Ναι ρε ΠΑΟΚ λέγετε έχει συνέχεια άρθρα του παπαρα το τελευταίο λέει τελευταία ευκαιρία του τουντορ και είναι απαράδεκτοι οι χειρισμοι αρνεσεν τουντορ κλπ.κλπ. Και δωστου από την αρχή το ίδιο και το ινπαοκ που λίγο πολύ ζήτησε από τον σαββιδη ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΤΖΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΡΝΕΣΕΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ..... Ρε τι διαβάζουμε
Ναι το είδα
:) και εγώ τον θεωρούσα καλό κάποτε
Πάντως καθολική απόφαση των αρδ είναι ότι ο Τούντορ μας τελείωσε. Κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως.
Και το καλοκαίρι φεύγει και ο "Αρμεξεν αυτό το "λαμόγιο".
Και το καλοκαίρι φεύγει και ο "Αρμεξεν αυτό το "λαμόγιο".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Σάβ 09 Ιαν 2016, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Οταν υπηρχαν μονο εφημεριδες κ ενημερωνομασταν, χωρις ραδιοφωνα.
- painkiller4
Υπάρχει και ο Sir Τάκης μαζί με τον Σάκη τον Τσιώλη. Άφθονες οι επιλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Σάβ 09 Ιαν 2016, 00:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- kataramenos5
painkiller4 έγραψε:Η μηπως γιδωνη
Παλι εφιαλτες θα χουμε βραδιατικα
Δεν ξέρω αν το sportingbet θα βγάλει αποδόσεις;
Επόμενος προπονητής στον ΠΑΟΚ
Γ. Αναστασίου 1.90
Α. Τζιόλης 2.25
Γ. Δώνης 3.00
Ι. Τούντορ 23
Π. Λεμονής 32
Ν. Βεζυρτζής 250
Ι. Σαββίδης 1000
Αλλος 1.20
Γ. Αναστασίου 1.90
Α. Τζιόλης 2.25
Γ. Δώνης 3.00
Ι. Τούντορ 23
Π. Λεμονής 32
Ν. Βεζυρτζής 250
Ι. Σαββίδης 1000
Αλλος 1.20
Αυτός το έχει παραξηλωσει με τον κυρ Νίκο, μάλλον ετοιμάζεται για πάρτι. Του εγραψα σχολιο και βέβαια το έπνιξε. Οι μεν θέλουν Τουντορ κυρ Νικο με εξω Αρνεσεν και οι άλλοι νέο προπονητή. Υαινες!eorptol έγραψε:ΡΕΕΕΕΕΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΕΖΥΡΤΖΗ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΙNPAOK ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ ΤΙ πίνεις και δεν μας δίνεις;
-
Μπαρκαρούτσος
spyretto έγραψε:Δεν ξέρω αν το sportingbet θα βγάλει αποδόσεις;
Γ. Αναστασίου 1.90
Α. Τζιόλης 2.25
Γ. Δώνης 3.00
Ι. Τούντορ 23
Π. Λεμονής 32
Ν. Βεζυρτζής 250
Ι. Σαββίδης 1000
Αλλος 1.20
Βάλε και Σαλπιγγίδη, Ivic, Garcia...
Ξέρεις τι θα γινόταν στη Τούμπα με Garcia προπονητή; Ξέρεις, όπως το Real - Zidane που είναι κι επίκαιρο...
Αλλά ο Ivic είναι πιο έτοιμος! Έχει ζήσει και το μισό μας roster στην Κ20...
Εντάξει η λίστα δεν είναι ολοκληρωμένη. Εχουμε και ΓΧ, Δελλα, Σάντος, Μίτσελ, Χάβο, Μπερέτα, Μπόλονι κλπ.
Από ονόμτατα να φαν κι οι κότες.
Και βέβαια το κρυφό χαρτί: κυρ Νίκο Αλέφαντο.
Ενα δύδιμο Ιβιτς -Πάμπλο θα ήταν ιδανικό. Θα ξαναγεμίσει η Τούμπα.
Από ονόμτατα να φαν κι οι κότες.
Και βέβαια το κρυφό χαρτί: κυρ Νίκο Αλέφαντο.
Ενα δύδιμο Ιβιτς -Πάμπλο θα ήταν ιδανικό. Θα ξαναγεμίσει η Τούμπα.
Η ακόμα καλύτερα, όπως ο Ιβάν έχει μισή ντουζίνα ειδικούς να του κάνουν εισηγήσεις για παίκτες για τους οποίους απόφασίζει ο ίδιος - με τις άπταιστες γνώσεις του πάνω στην ποδοσφαιρική αγορά - έτσι μπορούμε να έχουμε έναν συγκερασμό όλων αυτών των ονομάτων.
Ιβιτς λοιπόν πρώτος προπονητής με βοηθό Γκαρσία και ειδικούς σύμβουλους Δερμιτζάκη, Χάβο, Κούδα και Αγγελο.
Θα κάνουν συσκεψη και θα αποφασίζουν συστημα ενδεκάδες κλπ. Μονο που δεν ξέρω αν τους απολύσει ο Ιβάν όλους αν θα πρέπει να τους αποζημιώσει. Θα διευθετηθεί αυτό εν ευθέτω χρόνω΄.
Ιβιτς λοιπόν πρώτος προπονητής με βοηθό Γκαρσία και ειδικούς σύμβουλους Δερμιτζάκη, Χάβο, Κούδα και Αγγελο.
Θα κάνουν συσκεψη και θα αποφασίζουν συστημα ενδεκάδες κλπ. Μονο που δεν ξέρω αν τους απολύσει ο Ιβάν όλους αν θα πρέπει να τους αποζημιώσει. Θα διευθετηθεί αυτό εν ευθέτω χρόνω΄.
Ρε παιδιά τι μένος είναι αυτό που βγάζει για Τούντορ και Άρνεσεν αυτός ο σκουληκοερπετός νικολάκις...Απίστευτος ο μέγας εκ των "Π.Α.Ο.Κ.αρχών" ρε παιδιά...Τι ανίκανους, τι αμετανόητους και τι δεν τους "σέρνει" λέμε...
Άντε να χαθείς βρε παλιορούφ των χαμουτζήδων, ουστ βρε βρ@μόσκυλο πεινασμένο που είσαι εσύ Π.Α.Ο.Κ.
Αλλά που θα πάει; Δεν θα βρεθεί καμιά "σφήκα" να σε "τσιμπήσει" και να σε πρήξει; Θα βρεθεί κάποτε...
Άντε να χαθείς βρε παλιορούφ των χαμουτζήδων, ουστ βρε βρ@μόσκυλο πεινασμένο που είσαι εσύ Π.Α.Ο.Κ.
Αλλά που θα πάει; Δεν θα βρεθεί καμιά "σφήκα" να σε "τσιμπήσει" και να σε πρήξει; Θα βρεθεί κάποτε...