Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Ναι παλικαρι μου εχεις δικιο,προηγηθηκε στο ξεκινημα η καλονη και ξεχυθηκε αμεσως μετα να κυνηγησει και το δευτερο, αλλα η ασυγκρατητη ορμη μας απο τις γιωμες της αμυνας την υποχρεωσε να γυρισει πισω και να κλειστει.Δεν επελεξε εκεινη να μας περιμενει με διπλη ζωνη αμυνας,στα ισα βγηκε να χτυπησει το παιχνιδι...
- kataramenos5
-
Μπαρκαρούτσος
Ο χειροκρότητης ποιος είναι δεν είδα [CLAPPING HANDS SIGN][CLAPPING HANDS SIGN]
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Βλεπεις εσυ ποδοσφαιρικη κουβεντα?Το θεμα ειναι να φυγει ο Τουντορ ο Αρνεσεν και να παιρνει σειρα ο Ιβαν.RoMaN έγραψε:Όσο μπορείτε, αποφύγετε τις ειρωνείες... Μείνετε στη ποδοσφαιρική κουβέντα.
Για μενα χεστηκα εχω ακουσει πολλα εδω μεσα,να χαρακτηριζεται τωρα ο τσιριγωτης χειροκροτητης επειδη ετυχε να συμφωνησει μαζι μου το θεωρω τουλαχιστον αδικο για το παιδι.Α ναι eorptol συμφωνησες και εσυ μαζι μου σημερα σε κατι,ανηκεις και εσυ στο κλαμπ?Πραγματικα kat απο το πρωι που ξυπναω το μονο που σκεφτομαι ειναι να βρω τροπους να φαω τον Τουντορ και τον Αρνεσεν,ασε που καθε τριτη και παρασκευη αναλογα ποτε εχουμε παιχνιδι παω και αναβω κανα κερακι να χασουμε για να εχω λογο να κραξω.(ειμαι σιγουρος οτι αυτο πιστευεις) Εμενα αν σε ενδιαφερει και εχεις την διαθεση να με πιστεψεις, αυτο που με στενοχωρησε διαβαζωντας τις δηλωσεις ειναι πως αναρωτηθηκα αν ο προπονητης μου δεν βλεπει πως το τελευταιο καιρο κατι δεν παει καλα στην ομαδα και νομιζει πως απλα ειχαμε ενα προβλημα στην τελικη προσπαθεια και μονο προερχοενοι μαλιστα απο ενα σερι χωρις ηττα,αρα δεν βλεπει και τον λογο να αλλαξει κατι το ιδιαιτερο.Ε αυτο για μενα θα ειναι καταστροφικο και προφανως οπως πιστευεις θα το απολαυσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 08 Ιαν 2016, 23:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ακριβώς ο μεγάλος στόχος είναι να φύγει ο Ιβάν και με ξεχρεωμενο ΠΑΟΚ; Παρτυ θα κάνουν τα λαμογια που θα επιστρέψουνkataramenos5 έγραψε:Βλεπεις εσυ ποδοσφαιρικη κουβεντα?Το θεμα ειναι να φυγει ο Τουντορ ο Αρνεσεν και να παιρνει σειρα ο Ιβαν.RoMaN έγραψε:Όσο μπορείτε, αποφύγετε τις ειρωνείες... Μείνετε στη ποδοσφαιρική κουβέντα.
Συμφωνήσαμε μια φορά και εμείς για όλα υπάρχει η πρώτη φορά....joshua έγραψε:Για μενα χεστηκα εχω ακουσει πολλα εδω μεσα,να χαρακτηριζεται τωρα ο τσιριγωτης χειροκροτητης επειδη ετυχε να συμφωνησει μαζι μου το θεωρω τουλαχιστον αδικο για το παιδι.Α ναι eorptol συμφωνησες και εσυ μαζι μου σημερα σε κατι,ανηκεις και εσυ στο κλαμπ?Πραγματικα kat απο το πρωι που ξυπναω το μονο που σκεφτομαι ειναι να βρω τροπους να φαω τον Τουντορ και τον Αρνεσεν,ασε που καθε τριτη και παρασκευη αναλογα ποτε εχουμε παιχνιδι παω και αναβω κανα κερακι να χασουμε για να εχω λογο να κραξω.(ειμαι σιγουρος οτι αυτο πιστευεις)
Οργανισμός που διατυμπατίζει τριετή πλάνα το καλοκαίρι και διώχνει τον προπονητή του τριετούς πλάνου της στο πεντάμηνο χωρίς να έχει δει τι μπορεί να πάρει από αυτόν τον άνθρωπο είναι οργανισμός ασόβαρος που με μαθηματική ακρίβεια δεν πρόκειται να πετύχει ποτέ τίποτα.
Προσωπική μου γνώμη
Προσωπική μου γνώμη
Γιαυτό πάση θυσία πρέπει να μείνει και να δουλέψει απερισπαστος
Εσυ δηλαδη eorptol την τεταρτη ειδες πως ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΜΕ στο γηπεδο και ειχαμε απλα προβλημα στην τελικη ενεργεια.
- kataramenos5
Δε μ ενδιαφερει τι εισαι, 4400 ποστ στην κοντρα του στυλ "ναι μεν αλλα" και 5 του στυλ ισως.Δε μ ενδιαφερει τι εισαι ή τι θεμα εχεις.Με τρελαινει οταν θαβεις τους παντες και τα παντα εδω και χρονια στην ομαδα.Εδω ειναι σαιτ οπαδων και μας γυρνανε τα μυαλα, αν εχεις θεμα κανε ψυχαναλυση.
Ναι, αλλά ακόμα και τρία χρόνια μετά και μετά τις συνεχόμενες σφαλιάρες κάποιοι δεν το βουν βάλει καλά στο μυαλουδάκι τους.eorptol έγραψε:Γιαυτό πάση θυσία πρέπει να μείνει και να δουλέψει απερισπαστος
Και να αποτύχει παταγωδώς ο Τούντορ φέτος πρέπει να βιώσουμε την αποτυχία του για να μάθουμε ότι δεν μας κάνει. Πόσο πια ζώα είμαστε αν δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι τόσο απλό;;
Κάνουμε μισά πράγματα δυστυχώς παρουσίαζετε τώρα ευκαιρία να αλλάξουμε ροτα..... Και μακροπροθεσμα μόνο κέρδος θα έχουμε