10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ε, όχι και χαφ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Νομίζω ότι ορισμένοι εδώ μέσα, από τη μία "κράζετε" τον Σαββίδη για την "κατάντια" της ομάδας μετά το 1ο μισό της σεζόν κι από την άλλη τον "εκθειάζετε" για την προσωπική επιλογή του Μπερμπάτοφ, που όπως αποδείχτηκε έως τώρα δεν ήταν παρά μόνο μεταγραφή αεροδρομίου!!!

Μία μεταγραφή όμως, η οποία φυσικά "απογείωσε" τότε το οπαδικό σας "εγώ" απέναντι σε όλους τους αλλόθρησκους αλλά τώρα σας έφτασε στο σημείο να απαξιώνετε ό,τι καλό είχε φανεί ότι πάει να γίνει το καλοκαίρι (και από την "ποιότητα" του ποδοσφαίρου που έπαιζε η ομάδα και από τα αποτελέσματα που έπαιρνε) ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ τον ΙΓΚΟΡ ΤΟΥΝΤΟΡ και πριν καν έρθει ακόμα ο ("αχρείαστος" για το πλάνο Τούντορ-Άρνεσεν) Μπερμπάτοφ, κατακρίνοντας μόνο τον προπονητή, μιας και τον Φ.Α. δεν "σας παίρνει"...τουλάχιστον ακόμα ...

Κι όλα αυτά, ενώ 6, 5, 4, 3 και 2 ακόμα μήνες πριν μάλιστα, εσείς οι ίδιοι "ορκιζόσασταν" πίστη, υπομονή και στήριξη στο πλάνο τους...

Ξυπνείστε λοιπόν, ξεμπερδευτείτε και καταλήξτε σε κάτι που να μην είναι ΟΥΤΟΠΙΑ... ;)

Και το κυριότερο ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ...

Αλλιώς, να το ξέρετε, εσείς είστε αυτοί που "ρίχνουν, με τους τόνους μάλιστα, το νεράκι" στον νερόμυλο των κ@λοάρδ και κάνετε και σεις μεγάλο κακό στον Π.Α.Ο.Κ. μέσω αυτών και των αρδοσιευμάτων τους...

Ερώτηση-τροφή για σκέψη: Άραγε πιο ποιοτικά ποδοσφαιρικά "χωριά" είναι τα ελληνικά ή τα Κροάτικα, Σλοβάκικα ή Δανέζικα; Ας μου απαντήσει κάποιος με επιχειρήματα κατόπιν ωρίμου σκέψεως... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιαν 2016, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Παικτη που πέρσι αγωνίστηκε σε πάνω απο 40 ματς στη Μονακό στον ΠΑΟΚ θα τον βγάλουμε παλαίμαχο απο 20λεπτα και χωρίς να χει αγωνιστει 5 ματς συνεχόμενα..
Το νεο ανέκδοτο είναι οτι είναι χασογκολης :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Το βιολί του καραγιάννη..." :roll: :roll: :roll: Γράφουμε για να γράφουμε... :cry: :cry: :cry:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιαν 2016, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

MANIAKOS έγραψε:Αμ χαφ να τον βάλουμε
:lol: :lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

παοκαρα23 έγραψε:Παικτη που πέρσι αγωνίστηκε σε πάνω απο 40 ματς στη Μονακό στον ΠΑΟΚ θα τον βγάλουμε παλαίμαχο απο 20λεπτα και χωρίς να χει αγωνιστει 5 ματς συνεχόμενα..
Το νεο ανέκδοτο είναι οτι είναι χασογκολης :lol:

γ@μησε τα!!! :lol: :lol:
παοκαρα23

goran 64 έγραψε:"Το βιολί του καραγιάννη..." :roll: :roll: :roll: Γράφουμε για να γράφουμε... :cry: :cry: :cry:
Γυρεύοντας πας να τ ακουσεις μου φαίνεται .... :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

:?: :?: :?: :?: :?: Πρώτα απάντησε σε καμία ερώτηση-τροφή για σκέψη και μετά να ακούσω ό,τι γουστάρεις παλίκαρε μου...

Edit: Αλλιώς..."βαθιά ακούγεσαι"..."πάρε το 0"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιαν 2016, 16:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
παοκαρα23

Δεν γουσταρω να απαντήσω στις ερωτήσεις σου ουτε τις θεωρώ τροφή για σκεψη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Φυσιολογικότατο μου ακούγεται αφού δεν έχεις τουλάχιστον επιχειρήματα... ;) 8-)
παοκαρα23

Όχι απλα δεν ασχολούμαι με απλοικοτατα ερωτηματα που μερικοί τα θέτουν νομίζοντας οτι ανακάλυψαν την Αμερικη..
:lol: :lol:
Κι η πλάκα ειναι οτι νομιζουν οτι είναι τόσο σοβαρά και ουσιώδη αυτά που γράφουν που οποίος δεν τα σχολιάσει/ασχοληθεί μαζί τους, αξίζει την ειρωνία τους :lol: :lol:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Κ δεν λέγαμε πάρε το 0,αλλα πατα το 0
Άβαταρ μέλους
goran 64

Εμεις που είχαμε και τηλέφωνα με "καντράν" στα σπίτια μας πριν 40 και πλέον χρόνια κι όχι μόνο με πληκτρολόγιο, λέγαμε "πάρε"... ;) Εσείς πάλι δεν ξέρω... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιαν 2016, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

παοκαρα23 έγραψε:Όχι απλα δεν ασχολούμαι με απλοικοτατα ερωτηματα που μερικοί τα θέτουν νομίζοντας οτι ανακάλυψαν την Αμερικη..
:lol: :lol:
Κι η πλάκα ειναι οτι νομιζουν οτι είναι τόσο σοβαρά και ουσιώδη αυτά που γράφουν που οποίος δεν τα σχολιάσει/ασχοληθεί μαζί τους, αξίζει την ειρωνία τους :lol: :lol:
Δεν περίμενα όμως να μην απαντάς σε απλοϊκότατα ερωτήματα αφού ξέρεις να κρίνεις ποια είναι τα σοβαρά και τα ουσιώδη βρε φίλε μου... :oops:
παοκαρα23

goran 64 έγραψε:
Edit: Αλλιώς..."βαθιά ακούγεσαι"..."πάρε το 0"...
Θ; σου λεγα κι εγώ τι να πάρειςκαι πως ακουγεσαι αλλα λέω να μην επιστρεψω στις βλαχομαγκιστικες εκφράσεις που χρησιμοποιούσα στα 15 μ για χάρη κ;ποιου που διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής του και δεν έχει μαθει τους στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφορας κι επικοινωνίας εν ο ς ενήλικα.
Σταματά επιτελους να νουθετεις τους πάντες και ν; γεμιζεις το φόρουμ με άσκοπες και ανευ ουσιας διαμάχες κατέντησε κουραστικό..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”