Αυτός μακάρι να έρθει και να δοθεί δανεικός αμέσως αλλα επειδή δεν βλέπω σοβαρα δημοσιεύματα και όλα είναι απο φαντασία , έχω ένα αίσθημα οτι ο ΠΑΟΚ πάει για καλές μεταγραφές με συνδυασμο οτι υπάρχουν πολλοι παίκτες ελευθεροι το 16. Εκβιαζουν για να πάρουν ειδήσεις αλλα θα παρουν τα @@@.GiorgosAtha έγραψε:Νομίζω ότι ψάχνουμε πιο πολύ έναν αντι-Lucas παρά ένα καθαρό 10αρι.
Ο Ramirez είναι μια χαρά στοίχημα αν έρθει τσάμπα με μικρό συμβόλαιο του τύπου 6 μήνες + 2 χρόνια. Στην Βενεζουέλα τα νούμερα του ήταν μια χαρά την χρονιά πριν έρθει Ευρώπη (33 παιχνίδια, 11 γκολ, 4 ασίστ στο πρωτάθλημα και 6 παιχνίδια, 1 γκολ, 2 ασίστ στο Copa Libertadores σύμφωνα με το soccerway).
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Θελεις να μου το επεξηγησεις επακριβως αυτο γιατι η δεν εχεις ιδεα η απλα τρολαρεις...obanebane έγραψε:Asimos έγραψε:Να καίγεσαι για δημιουργικό χαφ και να κανεις εμφύλιο για δεξι μπακ και 500 χιλιάρικα...
Σαββίδη, έριξες 5-6-7 φετος, αν δεν σκασεις αλλα 2 θα χασεις κι αυτα που εριξες.
Τα μόνα που έριξε φέτος είναι τα 10.5 για τα χρέη,τα υπόλοιπα έχουν βγει από πωλήσεις και ευρωπαϊκά έσοδα.
Αυτα ειναι πριν το Φεβρουαριο του 15
. Τα έσοδα της ΠΑΕ από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2015 (διάστημα όπου ηγείται ο Σαββίδης) είναι 44 εκατομμύρια ευρώ. Προέρχονται από εισιτήρια 12,2 εκατ., ΟΥΕΦΑ 11,3 εκατ., τηλεοπτικά 10 εκατ., χορηγίες 6,1 εκατ., πωλήσεις-δανεισμοί και άλλα 4,4 εκατ.
2. Ο Σαββίδης έχει βάλει σε αυξήσεις κεφαλαίου 42,7 εκατομμύρια ευρώ!
3. Τα έξοδα της ΠΑΕ σε αυτό το διάστημα Σαβ- βίδη είναι 86,8 εκατομμύρια ευρώ.
Αναλυτικά:
- Τα 26 εκατομμύρια σε συμβόλαια-πριμ ποδοσφαιριστών και προπονητών.
- Τα 9 εκατομμύρια σε μεταγραφές, δανεισμούς και άλλα τέτοια έξοδα.
- Τα 21,1 εκατομμύρια σε τμήματα υποδομής, σε έξοδα διοργάνωσης αγώνων, σε (ΕΠΟ, Super League, ΑΣ κλπ) και μισθοδοσίες.
- Τα 6,7 εκατομμύρια ευρώ σε αποπληρωμή φόρων.
- Τα 3,4 εκατομμύρια ευρώ σε εγκαταστάσεις και υποδομές. Τα 20,8 εκατομμύρια ευρώ σε αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών που υπήρχαν μέχρι τον Ιούλιο του 2012.
Δηλαδή:
- Ληξιπρόθεσμα προς ποδοσφαιριστές-προπονητές-ομάδες: 7,8 εκατ.
- Ληξιπρόθεσμοι φόροι: 9 εκατ. Σε προμηθευτές και πιστωτές: 3 εκατ.
- Ληξιπρόθεσμα προς ΑΣ: 1 εκατ.
Κ συμφωνα με τα τελευταια νεα
Ακόμη διευκρινίστηκε πως ο Ιβάν Σαββίδης από το καλοκαίρι του 2012 που ανέλαβε ως σήμερα έχει βάλει 50 εκ. ευρώ στις Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου, άλλα 9 εκ. ευρώ με ομολογιακό δάνειο και εφόσον καλύψει και τα 6 εκ. ευρώ της νέας Αύξησης, το συνολικό ποσό θα φτάσει τα 65 εκ. ευρώ
Απο το 42.7 μεχρι το 65 (η 59 αν θελεις να μην βαλεις τα 6 μυρια που μπαινουν τωρα) υπαρχει ενα υπολοιπο δεν νομιζεις?
On Topic
Η αγορα του χειμωνα δυστυχως ειναι πολυ μικρη κ για να αποκτησεις καποιον "καλο" πρεπει ειτε να σπαταλησεις αρκετα χρηματα ειτε να δανειστεις ειτε να το ρισκαρεις,δυστυχως στις θεσεις που θελουμε εμεις δεν υπαρχουν αυτη την στιγμη διαθεσιμοι παικτες (αν παρουμε τα λεγομενα του νβ ως δεδομενο) παρα μονο πανακριβοι κ ανεφικτοι στοχοι....
Στα υπολοιπα σεναρια λοιπον που δειχνουν οτι προς τα εκει κινουμαστε (παικτες που τελειωνουν τα συμβολαια τους το καλοκαιρι κ μπορεις να τους δελεασεις να ερθουν δινοντας λιγα λεφτα στις ομαδες τους) ειναι λιγοι εως ελαχιστοι.....
Νομίζω ότι θα μπλέξετε με τις ημερομηνίες και τζάμπα θα φαγωθήτε. 
Εννοείται ότι ο Ιβάν γενικώς είναι "μέσα".
Απλώς, με έναν εντελώς μπακάλικο υπολογισμό, η ΠΑΕ έχει πάρει από το καλοκαίρι και μετά, 3 χαρτιά από Νομπόα και Λούκας, κάπου 5,5 με 6 από γιουρόπα και ό,τι έδωσε σε διαρκείας και κανονικά εισητήρια. Δεν ξέρω τι πήρε από τηλεοπτικά. Όπως δεν ξέρω και τι έχει δώσει. Γενικώς και πέραν των 11 στην εφορία.
Από την στιγμή όμως που είμαστε καθαροί προς τρίτους, μικρή σημασία νομίζω ότι έχουν τα παραπάνω νούμερα, αφού αφορούν την τσέπη του Ιβάν και μόνο.
Και σόρι για το οφ τόπικ.

Απλώς, με έναν εντελώς μπακάλικο υπολογισμό, η ΠΑΕ έχει πάρει από το καλοκαίρι και μετά, 3 χαρτιά από Νομπόα και Λούκας, κάπου 5,5 με 6 από γιουρόπα και ό,τι έδωσε σε διαρκείας και κανονικά εισητήρια. Δεν ξέρω τι πήρε από τηλεοπτικά. Όπως δεν ξέρω και τι έχει δώσει. Γενικώς και πέραν των 11 στην εφορία.
Από την στιγμή όμως που είμαστε καθαροί προς τρίτους, μικρή σημασία νομίζω ότι έχουν τα παραπάνω νούμερα, αφού αφορούν την τσέπη του Ιβάν και μόνο.

Εγω παντως πιστευω πως ο Τουντοτ θα ηθελε ιδανικα την αποκτηση 2 παικτων στην επιθεση,εναν αντιΛουκας και εναν Ροντριγκεζ για αριστερα.
- john4serres
συμφωνω με τζοσουα.
το ειχε πει και ο ΦΑ πως θα ερθει κι αλλος "Ροντριγκεζ"
ιδου καποιοι :
Anis Ben Hatira
Johann Berg Gudmundsson
Victor Moses
Marcelo Estigarribia
Maciej Rybus
το ειχε πει και ο ΦΑ πως θα ερθει κι αλλος "Ροντριγκεζ"
ιδου καποιοι :
Anis Ben Hatira
Johann Berg Gudmundsson
Victor Moses
Marcelo Estigarribia
Maciej Rybus
- Aigle_Noir
Η τσέπη του Ιβάν συνδέεται άρρηκτα με την τσέπη του ΠΑΟΚ. Νέο άνοιγμα, ισοδυναμεί είτε με άτακτες πωλήσεις, είτε με κάλυψη της ΑΜΚ από την τσέπη του Ιβάν. Πιστεύεις όμως ότι η τσέπη του θα είναι πάντα ανοικτή και γενναιόδωρη;;; Προσωπικά, απορώ πώς και συνεχίζει να βάζει λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Κάποια στιγμή θα σταματήσει, οπότε τότε θα μας αφορά όλους και πολύ μάλιστα.DC έγραψε:Νομίζω ότι θα μπλέξετε με τις ημερομηνίες και τζάμπα θα φαγωθήτε.
Συγγνώμη για το οφ-τόπικ.
-
Μετά την δευτερη σελίδα διαλεξε και πάρε,μέχρι την δεκατη έχει παικτες για την μεσαία γραμμηmpouJr έγραψε: On Topic
Η αγορα του χειμωνα δυστυχως ειναι πολυ μικρη κ για να αποκτησεις καποιον "καλο" πρεπει ειτε να σπαταλησεις αρκετα χρηματα ειτε να δανειστεις ειτε να το ρισκαρεις,δυστυχως στις θεσεις που θελουμε εμεις δεν υπαρχουν αυτη την στιγμη διαθεσιμοι παικτες (αν παρουμε τα λεγομενα του νβ ως δεδομενο) παρα μονο πανακριβοι κ ανεφικτοι στοχοι....
Στα υπολοιπα σεναρια λοιπον που δειχνουν οτι προς τα εκει κινουμαστε (παικτες που τελειωνουν τα συμβολαια τους το καλοκαιρι κ μπορεις να τους δελεασεις να ερθουν δινοντας λιγα λεφτα στις ομαδες τους) ειναι λιγοι εως ελαχιστοι.....
http://www.transfermarkt.co.uk/detailsu ... he/2971001
η λίστα για τους αμυντικους έχει "σκάσει" το transfermarkt αυτη την στιγμη ,εκει να δεις τι έχει . Φτιάχνεις αναλογα τα κέφια του ιδιοκτητη οτι θέλεις.
Συμφωνώjoshua έγραψε:Εγω παντως πιστευω πως ο Τουντοτ θα ηθελε ιδανικα την αποκτηση 2 παικτων στην επιθεση,εναν αντιΛουκας και εναν Ροντριγκεζ για αριστερα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για ποιον ακριβώς λόγο να σταματήσει να "βάζει" λεφτά φίλε μου;Aigle_Noir έγραψε:
Η τσέπη του Ιβάν συνδέεται άρρηκτα με την τσέπη του ΠΑΟΚ. Νέο άνοιγμα, ισοδυναμεί είτε με άτακτες πωλήσεις, είτε με κάλυψη της ΑΜΚ από την τσέπη του Ιβάν. Πιστεύεις όμως ότι η τσέπη του θα είναι πάντα ανοικτή και γενναιόδωρη;;; Προσωπικά, απορώ πώς και συνεχίζει να βάζει λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Κάποια στιγμή θα σταματήσει, οπότε τότε θα μας αφορά όλους και πολύ μάλιστα.
Και τότε με ποιους τρόπους θα "φτάσει" τον Π.Α.Ο.Κ. μας μέσα στα 20 καλύτερα ποδοσφαιρικά club της Ευρώπης, όπως ο ίδιος δήλωσε ότι επιθυμεί, ονειρεύεται και θα προσπαθήσει να κάνει αν όχι με μεταγραφές των σωστών-ακριβών παιχτών;
- Aigle_Noir
Είπα ότι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ απορώ γιατί συνεχίζει και βάζει λεφτά δίχως αντίκρισμα. Δεν ξέρω το δικό του τρόπο σκέψης, αλλά ακόμα κι εγώ που είμαι οπαδός από παιδί, δεν ξέρω αν θα συνέχιζα να ρίχνω εκατομμύρια και 3 χρόνια να μην έχω πάρει ούτε μια αγωνιστική χαρά, ενώ ταυτόχρονα θα εισπράττω ειρωνείες και χλεύη από Τύπο και κόσμο. Και μην πει κάποιος ότι τα εισπράττει από αλλού αυτά που βάζει, γιατί τις επενδύσεις που έκανε στην Ελλάδα ως τώρα, θα μπορούσε να τις κάνει και χωρίς τον ΠΑΟΚ.goran 64 έγραψε:Για ποιον ακριβώς λόγο να σταματήσει να "βάζει" λεφτά φίλε μου;Aigle_Noir έγραψε:
Η τσέπη του Ιβάν συνδέεται άρρηκτα με την τσέπη του ΠΑΟΚ. Νέο άνοιγμα, ισοδυναμεί είτε με άτακτες πωλήσεις, είτε με κάλυψη της ΑΜΚ από την τσέπη του Ιβάν. Πιστεύεις όμως ότι η τσέπη του θα είναι πάντα ανοικτή και γενναιόδωρη;;; Προσωπικά, απορώ πώς και συνεχίζει να βάζει λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Κάποια στιγμή θα σταματήσει, οπότε τότε θα μας αφορά όλους και πολύ μάλιστα.
Και τότε με ποιους τρόπους θα "φτάσει" τον Π.Α.Ο.Κ. μας μέσα στα 20 καλύτερα ποδοσφαιρικά club της Ευρώπης, όπως ο ίδιος δήλωσε ότι επιθυμεί, ονειρεύεται και θα προσπαθήσει να κάνει αν όχι με μεταγραφές των σωστών-ακριβών παιχτών;
Το θέμα μου είναι ότι ΦΥΣΙΚΑ και μας αφορά το αν η ομάδα μπαίνει κάθε χρόνο μέσα (και προς το παρόν πληρώνει κάποιος άλλος για αυτό).
Αν θέλει κάποιος μοντ, ας μεταφέρει την κουβέντα στο θρεντ του Σαββίδη.
- ace79grpaok
Να μην κάνει καμμιά μεταγραφή επειδή έχει αγανακτήσει ο Ιβάν με ολους παίζει?ανθρωπινο θα ήταν παντως .
-
- Mr Ξερόλας 2019
++Μου φαινεται οτι εχει πολυ καλα στημενα κ φαουλ με πολυ τεχνικο κ δυνατο σουτ πραγμα το οποιο δεν εχουμε τωρα.Επισης εχει κ καλη τεχνικη.Μου θυμιζει τον ΦΑΝ ΡΟΙ που ειχαμε τη σεζον 1994-95 για οσους τον θυμουνται,βρωμοσουτο.Βεβαια δεν ειναι δειγμα τα βιντεακια αν δεν τον δουμε στο γηπεδο.GiorgosAtha έγραψε:Ο Ρουμάνος φαίνεται αυτό που θέλουμε... έναν αντί-Lucas με έφεση στα στημένα. Με ψήνει 10 φορές παραπάνω από τον Φινλανδό.
Από εκεί και πέρα... Ο Βόσνιος είναι τσάμπα -από ότι λένε- πιο έμπειρος, πιο 8αρι και πιο δυνατός... ο Κροάτης πρέπει να τα σκάσεις -έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 χώρια που μπορούν να περιμένουν το Euro-, είναι πιο εξελίξιμος λόγο ηλικίας, πιο 10αρι και πιο γρήγορος.
Εγώ θα πλήρωνα για τον Ρουμάνο και θα έπαιρνα τσάμπα και τον Βόσνιο... με την λογική να μην ανανεώσω -ή να μην υπολογίζω για βασικό- τον Τζιόλη και να έβγαζα ένα τεράστιο "πωλείται μετά το Euro" στον Kace.
Απο αυτα παντως μου αρεσε παρα πολυ ασχετα αν ειναι Ρουμανος με οτι συνεπαγεται.
- Kostas_Peraia4
O Budescu ειναι με το 1,5 ποδι στην Steaua.Μουφες μας πουλανε παλι οτι και καλα προταθηκε
- painkiller4
Τώρα θα τους καταλάβουμε αδερφέ μου; Το πιο πιθανό είναι να μην έχουν ιδέα πραγματικά που κινούνται μεταγραφικά και λένε ότι να ναι