10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από spyretto »

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει Κλάους που ο Τούντορ λέει ότι παίζει μόνο με σέντρες...και ο άλλος , μάλλον ο Μακ που θέλει σταθεροτητα...και ο τρίτος ο Πέλκας που είναι νέος

Για Μπερμπάτοφ δεν είπε τίποτα - άρα δεν υπολογίζεται.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και καπου εκει λες οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μια βαρια αρρωστημενη ομαδα. Μα το θεο εαν απομακρυνουμε τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ και παιζει ο ΦΕΤΙΝΟΣ Κλαους, τοτε στρεφομαι αποκλειστικα στο μπασκετ εγω προσωπικα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

desperando έγραψε:το να καθεσαι και να βλεπεις απο τονπαγκο τον κλαους να παιζει ειναι η τιμωρια σου για οσους καλπικους τιτλους πηρες με τον γαυρο της αγγλιας :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

K_geo έγραψε:
Odi έγραψε:Δεν παίζεις εσύ και παίζει ο Κλάους που δεν μπορεί να δώσει στα 2 μέτρα πάσα.Αν είναι δυνατόν.

Geo η μπαλιά είναι πάρα πολύ δυνατή στην φάση που λες.
μια χαρα ηταν για να κανει και κοντρολ μαλιστα. κοντρολ με τη λογικη οτι μιλαμε για μπερμπατοφ, οχι μακ, κλαους κτλ κτλ.
geo σου ξαναλέω..Αυτό που λες δεν έχει νόημα.

Δεν έχεις δώσει ρυθμό στον παίκτη,τον πετάς μέσα κάτι 15λεπτα και 20λεπτα και απαιτείς να κάνει γκολ οτι έρχεται στα πόδια του σε απόσταση <15 μέτρων από το τέρμα.Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά.Για το πέναλτι με την γριά και για το άχαστο με το Αγρίνιο οκ..Αλλά ως εκεί.

Είσαι ο Μπερμπάτοφ και βλέπεις να παίζει ο Κλάους που για να στρίψει και να δώσει σωστή πάσα πρέπει να γυρίσει το γήπεδο ανάποδα.Δεν γίνονται πουθενά αυτά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αντί να παίζει όλη η ομάδα για σένα, σε βάζουν κάτι 15 λεπτά 20λεπτα , έτσι για ξεκάρφωμα...

Απορώ με την υπομονή σου........

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, καταφέραμε να την απαξιωσουμε μέσα σε λίγους μήνες. Αυτά μόνο εμείς.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

οταν βλεπει απο τον παγκο παντως τα κοντρολ του κλαους και τις πασες του πρεπει να του ερχεται να χτυπησει το κεφαλι στον παγκο..απογοητευση να σε πιανει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pilotos έγραψε:Αντί να παίζει όλη η ομάδα για σένα, σε βάζουν κάτι 15 λεπτά 20λεπτα , έτσι για ξεκάρφωμα...

Απορώ με την υπομονή σου........

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, καταφέραμε να την απαξιωσουμε μέσα σε λίγους μήνες. Αυτά μόνο εμείς.

SM-G920F
Ετσι ακριβως φιλε. Και καποιοι ακομα ψαχνουν γιατι δεν εχει παρει μπρος
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ο παραγκωνισμός του από τον προπονητή, αλλά και η γενική αμπαλίαση της ομάδας τον έχουν κάνει να παίζει λες και είναι κάνα παιχτάκι κατηγορίας! Τον καταστρέψαμε τον άνθρωπο..
Αλλά ξέρω ξέρω, δεν βλέπουμε τι γίνεται στην προπόνηση και να μην διαβάλλουμε άδικα τον προπονητή μας!
Λες και ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ σαν τον Μπέρμπα, πρέπει ν' αποδείξουν κάτι στην προπόνηση για να κερδίσουν θέση βασικού στο ρόστερ! Γελάνε και οι πάγκοι με τα χάλια μας!
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Αυτό που δίνεται το αλάθητο του πάπα στον Μπερμπάτοφ είναι τρομακτικό..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όντως μόνο οι ευκαιρίες που έχασε που για τον μπερματωφ σε νορμάλ κατάσταση θα τις είχε για πλάκα μας στοιχησαν βαθμούς..... Εγώ θυμαμε σε κάποια ματς που ξεκίνησε μετα το 60 είχε πρόβλημα..... Μην τον αγιοποιουμαι μάλλον υποτιμησε το πρωτάθλημα μας.....

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

hasio_john έγραψε:Ο παραγκωνισμός του από τον προπονητή, αλλά και η γενική αμπαλίαση της ομάδας τον έχουν κάνει να παίζει λες και είναι κάνα παιχτάκι κατηγορίας! Τον καταστρέψαμε τον άνθρωπο..
Αλλά ξέρω ξέρω, δεν βλέπουμε τι γίνεται στην προπόνηση και να μην διαβάλλουμε άδικα τον προπονητή μας!
Λες και ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ σαν τον Μπέρμπα, πρέπει ν' αποδείξουν κάτι στην προπόνηση για να κερδίσουν θέση βασικού στο ρόστερ! Γελάνε και οι πάγκοι με τα χάλια μας!
Πάντως για τις ευκαιριες που χάνει δεν φταίει ο μακ :):) ούτε ο τουντορ.....

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ο Τούντοερ άφησε υπονούμενο ότι δεν τρέχει. Δηλαδή να κάνει κάτι που δεν έκανε στην Λεβερκούζεν, στην Γιουνάιτεντ, στην Τοτεναμ, στην Φούλαμ, στη Μονακό. Να αρχίσει να τρέχει στα γεράματα για χάρη του Τούντορ :roll:
Και μετά ίσως και να τον ξεκινάει.
Δεν θα τον έχει ξαναδεί φαίνεται τον παίκτη ο Τούντορ.
Το οτι πρέπει να ανεβεάσει την απόδοσσή του και να γίνει πιο σημμετοχικός και πιο καταλυτικός για την ομάδα είναι δεδομένο. Να μη λέμε κι ότι θέλουμε όμως, έτσι;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Όντως παιδιά, ανακαλώ!
Μεγάλη παλτουδιά ο Μπέρμπα και καλά κάνει που τον έχει να ζεσταίνει τους πάγκους σε κάθε χωριό που πάμε και μας ξεφτιλίζει! Ένα 20λεπτο και πολύ της είναι της ντίβας που μου θέλει να παίζει και παραπάνω! Να το κάνει 10λεπτο για να προλαβαίνει ο Κλάους να μας διδάσκει περισσότερο ποδόσφαιρο.. :roll:
Υ.γ. Έπρεπε όμως ρε σεις να έπαιζε ο Μπέρμπα σε καμιά Καλλονή ή Πλατανιά και να είχε ως τώρα 10+τεμάχια στο ενεργητικό του για να καταλάβετε πως πρέπει να διαχειρίζεσαι τέτοιον παίχτη!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσον αφορά στον αγώνα στη Μυτιλήνη πολύ σωστά ο Τούντορ δεν τον ξεκίνησε. Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο είναι φορτωμένο (Τετάρτες και Κυριακές) κι έτσι τη μια θα παίζει ο Μπερμπα και την άλλη ο Αθανασιάδης. Πιστεύω ότι με ΠΑΣ θα ξεκινήσει ο Βούλγαρος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αμ χαφ να τον βάλουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”