Ο Σαββιδης με τα όσα πρόσφερε στην ομάδα (τα οποία ειναι και πολυ φρέσκα) ειναι πολυ δύσκολο να "φθαρεί" και να χτυπηθεί. Επι του παρόντος ότι λεει/κάνει ειναι νόμος. Αυτο μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να κάνει πραγματα έχοντας τους πάντες δίπλα του. Ολοι μας περιμένουμε...RoMaN έγραψε:Δεν πιστεύετε ότι θα επιτεθούν στον Σαββίδη και θα πουν "Καλά ανανέωση αυτόν, τον Χάρι Πότερ, τον έτσι, τον άπειρο";;
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!
Δεν χρειάζεται παράθεση στο προηγούμενο post... Άντε σιγά σιγά ας το μαθαίνουμε όλοι!
Roman
Δεν χρειάζεται παράθεση στο προηγούμενο post... Άντε σιγά σιγά ας το μαθαίνουμε όλοι!
Roman
Γιατί έπεσαν σε τίποτα μέσα;Asimos έγραψε:Θα πεθανω μια μερα σε 120-150 χρονια απο σημερα και δεν θα εχω μάθει αν οι ΑΡΔ τα βγαζουν απο τις κοιλιες τους απο βιτσιο ή τους τα σκαει καποιος κι αν τους τα σκαει τι κερδος εχει αυτος που τα σκαει...
Μπορεί να τα σκάει ο ίδιος ο Τούντορας και μετά να γελάει μαζί τους. Γι' αυτό τον έχουν τόσο άχτι σήμερα.
-
Μπαρκαρούτσος
Gimnistis έγραψε:Ο Σαββιδης με τα όσα πρόσφερε στην ομάδα (τα οποία ειναι και πολυ φρέσκα) ειναι πολυ δύσκολο να "φθαρεί" και να χτυπηθεί. Επι του παρόντος ότι λεει/κάνει ειναι νόμος. Αυτο μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να κάνει πραγματα έχοντας τους πάντες δίπλα του. Ολοι μας περιμένουμε...RoMaN έγραψε:Δεν πιστεύετε ότι θα επιτεθούν στον Σαββίδη και θα πουν "Καλά ανανέωση αυτόν, τον Χάρι Πότερ, τον έτσι, τον άπειρο";;
Έτσι πρέπει να είναι, αλλά διαφωνώ ως ένα σημείο..
Αυτός που δεν φθείρεται ό,τι και να γίνει, αλλά δεν αγγίζεται κιόλας, είναι ο γαυρινάκης.
Ο Σαββίδης δυστυχώς μπορεί να μειωθεί από τον κάθε πουθενά δημοσιογράφο της πλάκας και να μην γίνει τίποτα. Δεν λέω φυσικά για σπασμένα φρένα και απειλές και καμμένους φούρνους, αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για ανακοινώσεις από τη Π.Α.Ε. ή από τον ίδιο τον Σαββίδη.
ΤΟ ΠΟΛΥ, αποκλεισμός του τάδε εξυπνάκια από τη κοινή γνώμη, ώστε να αναγκαστεί και το αφεντικό του να τον διώξει...
Για αυτο έγραψα επι του παρόντος. Ο Σαββιδης εχει την χρυσή ευκαιρία (η οποία δεν του χαρίστηκε βεβαια) να κάνει πραγματα έχοντας τους πάντες μαζι του και τα παράσιτα αυτής της ομάδα στη γωνία, σιωπηλά και φτυσμένα απο όλους. Επειδή ομως ακομη και αυτός μπορεί να φαγωθεί σιγα σιγα καλο θα ειναι να μην ξοδεύει αυτη την αποδοχή χωρίς νόημα.
Καντο ρε Ιβαν,καντο σε παρακαλω να γλυτωσω και εγω και το paokmania,διωξε τον Τουντορ και φερε τον Χαβο η ακομα καλυτερα τον Αναστασιου,να βρω εγω την υγεια μου και να μην ψαχνω ηρεμιστικα καθε εβδομαδα,να ησυχασει και το φορουμ απο εμενα.
Α εσύ έδωσες την πληροφορία στον στελλαρα τον γρηγοριαδη
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kataramenos5 έγραψε:Βγαζεις μια ανακοινωση οτι η ΠΑΕ βρισκεται σε συζητησεις με τον Ιγκορ Τουντορ για επεκταση του συμβολαιου του
και αμεσως σφιγγουν οι κ@λοι και των παικτων και των αρδ .Κερδιζεις χρονο και ηρεμια εντος κι εκτος και παιρνεις αποφασεις με κρυο κεφάλι.Ο Ζαγορ δηλ ηταν πιο μαγκας?
- thanos-xanthi
τραβα μια μηνυση σ ολα τα βρωμοσαιτ που διαδιδουν ψευδες πληροφοριες
ας το βουλωσει και ο καθε πικραμενος βετερανος που ψαχνει να φαει κι αυτος λιγο απο το παντεσπανι, και σταζει χολη και πικρα...
ας το βουλωσει και ο καθε πικραμενος βετερανος που ψαχνει να φαει κι αυτος λιγο απο το παντεσπανι, και σταζει χολη και πικρα...
++++++++ στον thanos-xanthi...Και μάλιστα βετεράνοι που "έφαγαν καλά" και παλαιότερα από Π.Α.Ο.Κ.
πολύ μετά αφού σταμάτησαν να παίζουν και είχαν γίνει τότε "βασιλικότεροι του βασιλέως"
...
Κάποιοι που από
νομικοί έγιναν ξαφνικά επιχειρηματίες
"επενδύοντας" τον "ιδρώτα" τους για αγορά-φρανσάιζ καταστήματος μαζικής εστίασης Νο 1 στην αγορά
και μάλιστα επί της Βασ. Όλγας...
Για να τα λέμε όλα...πλέον...
Edit: "Βάστα" γερά Ιβάν...Πολύ Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο D.N.A. έχει μαζευτεί γύρω σου...Μην "μασάς" λογοπρό...
Κάποιοι που από
Για να τα λέμε όλα...πλέον...
Edit: "Βάστα" γερά Ιβάν...Πολύ Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο D.N.A. έχει μαζευτεί γύρω σου...Μην "μασάς" λογοπρό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιαν 2016, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπράβο Ιβαναρε που βοηθάς τον κυζεριδη χίλια μπράβο
Συμφωνώ και επαυξάνω...1.000.000 μπράβο σου Ιβάν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιαν 2016, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτες οι ανακοινωσεις περι 'στηριξης' βγαινουν για λαικη καταναλωση και προσωπικα τις ακουω βερεσε.Αν θελουν να στηριξουν τον Τουντορ στην πραξη και να πειστουν απαντες οτι υπαρχει πραγματικο πλανο τοτε να διαθεσει ο μεγαλομετοχος ενα σεβαστο ποσό ωστε να ερθουν παιχτες ποιοτητας που θα κανουν τη διαφορά.Οσο παιζουν στον ΠΑΟΚ ο μαλεζας,ο σκονδρας,ο βιτορ,ο κιτσιου,ο τζιολης,ο 'ενας απο μας',ο γκολασα,ο πελκας,ο κατσε βασικος,ο ΠΑΟΚ θα εχει πολυ χαμηλο ταβανι αγωνιστικα.Και προσωπικα ΔΕΝ ριχνω ευθυνες στον Τουντορ απο τη στιγμη που ενα μεγαλο μερος του περσινου σαπιου...κατασκευασματος συνεχιζει να διασυρει τον ΠΑΟΚ με την ανυπαρξια του.Εξαιρεση αποτελει το γεγονος οτι παραγκωνιζει τον Μπερμπατοφ.Δεν αφηνεις τετοιο παιχταρα στον παγκο.Σ αυτο εχει 100% λαθος.
Ειπαμε,υπομονη να δουν οι Αρνεσεν-Τουντορ τους παιχτες και να κρινουν.Ομως,μεχρι στιγμης δεν βλεπω να γινονται κινησεις αποδευσμευσης των βαρυδιων,ουτε και να ερχονται αμεσα (..γέλια) οι ποιοτικοι αντικαταστατες.Εκτος αν θεωρουν πως δεν υπαρχουν βαρυδια.Σ αυτη την περιπτωση κατα τη γνωμη μου ειναι επικινδυνοι για το μελλον του ΠΑΟΚ και πρεπει να απομακρυνθουν.Και επειδη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ (ο Τουντορ εχει δηλωσει επανειλλημενως οτι θελει ποιοτικους παιχτες),εκει που καταληγω ειναι οτι μαλλον δεν υπαρχει διαθεσιμο το καταλληλο μπατζετ και σ αυτη την περιπτωση οι ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ 100% ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ.Το γεγονος οτι παραλιγο να προσθεσουν στο ροστερ αλλο ενα...παρδαλό βαρυδι απ το πανερι,ενισχυει ακομη περισσοτερο το συμπέρασμά μου.Αναμενω μεχρι τελος του μηνος,ελπιζω ολα να γινουν οπως πρεπει.
Ειπαμε,υπομονη να δουν οι Αρνεσεν-Τουντορ τους παιχτες και να κρινουν.Ομως,μεχρι στιγμης δεν βλεπω να γινονται κινησεις αποδευσμευσης των βαρυδιων,ουτε και να ερχονται αμεσα (..γέλια) οι ποιοτικοι αντικαταστατες.Εκτος αν θεωρουν πως δεν υπαρχουν βαρυδια.Σ αυτη την περιπτωση κατα τη γνωμη μου ειναι επικινδυνοι για το μελλον του ΠΑΟΚ και πρεπει να απομακρυνθουν.Και επειδη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ (ο Τουντορ εχει δηλωσει επανειλλημενως οτι θελει ποιοτικους παιχτες),εκει που καταληγω ειναι οτι μαλλον δεν υπαρχει διαθεσιμο το καταλληλο μπατζετ και σ αυτη την περιπτωση οι ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ 100% ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ.Το γεγονος οτι παραλιγο να προσθεσουν στο ροστερ αλλο ενα...παρδαλό βαρυδι απ το πανερι,ενισχυει ακομη περισσοτερο το συμπέρασμά μου.Αναμενω μεχρι τελος του μηνος,ελπιζω ολα να γινουν οπως πρεπει.
Γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλαgoran 64 έγραψε:Συμφωνώ και επαυξάνω...1.000.000 μπράβο σου Ιβάν...
Τα ποιοτικά ρόστερ δεν χτίζονται από το 0 (ή έστω από το 20-30) μέσα σε 6 μήνες ή ακόμα σε 1 και 2 χρόνια φίλε μου Sekeris4...Ούτε και με ένα κάρο "επιτελείς" που το μόνο που πετυχαίνουν, λέγοντας (και μάλιστα "φωναχτά") από δω κι από κει το κοντό και το μακρύ τους, είναι να αποσυντονίζουν ομάδα και μεγαλομέτοχο...
Απόδειξη
πρώτα η τεράστια ομάδα του αείμνηστου Παντελάκη και τελευταία η ομάδα των Θ.Ζ. και Ζ.Β. επί Σάντος...
...

Απόδειξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιαν 2016, 17:12, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.