ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ 2-1, MVP,Σχολια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Μελισσας
2
3%
Βιτορ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβελλας
2
3%
Σκονδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λεοβατς
4
6%
Τσιμιροτ
5
8%
Χαρισης
30
47%
Γκολασα
2
3%
Πελκας
5
8%
Μακ
4
6%
Αθανασιαδης
1
2%
Μπερμπατοφ
6
9%
Μυστακιδης
2
3%
Σαμπο
1
2%

Σύνολο ψήφων: 64

northend4

Re: ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ 2-1, MVP,Σχολια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από northend4 »

desperando έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Σκαμπανεβάσματα δεν υπαρχουν
Η ομαδα σε κρίση συμφωνω με τουντορ για το προβλημα στην τελική παςα ομως

Φέρτε τον τους παικτες που θελει για να κρίνουμε καλυτερα
εχθες εκατσα και ειδα τα ματς με κουλα και βαζελο
τι ειχε εκεινη η ομαδα και επαιζε παρα πολυ καλη μπαλα?
ειναι σαν να βλεπεις δυο αλλες ομαδες.
ο σημερινος ο ΠΑΟΚ ειναι μια αργη ομαδα χωρις ιδεες,αυτοματισμους και η οποια σηκωνει την μπαλα συνεχεια

εκεινος ο ΠΑΟΚ εκανε την κουλα και τον βαζελακο να φαινονται μικρες ομαδες
πολυ γρηγορο ποδοσφαιρο (οχι μονο στα ποδια αλλα περισσοτερο στην σκεψη) με συγκεκριμενη φιλοσοφια,με παικτες που ξερανε οταν εχουν την μπαλα τι να την κανουν και με την μπαλα να σηκωνεται ελαχιστες φορες.

μπορει καποις να μου εξηγησει γιατι ο ΠΑΟΚ εκανε 3 βηματα πισω απο τον οκτωμβριο ?
Despe δες αυτό που έγραψα στο σεντόνι μου και ίσως πάρεις μια απαντήση. Τα 1.2.3.4 προς το τέλος. Γιατί και εγώ πραγματικά απορώ και το ψάχνω στο τι μπορεί να συνέβει σε αυτή την ομάδα φέτος από Οκτωμβρη κ μετά.
"Μηχανική πτώση κινήτρου νέας ομάδας σε υποβαθμισμένη λίγκα μετά το πέρας των σημαντικών παιχνιδιών" ειναι η απάντηση :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Πέμ 07 Ιαν 2016, 00:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μα την κρίση την δημιουργήσαμε μόνοι μας. Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι παρα πολύ ήρεμα και να πάει ομάδα και προπονητής συγκεντρωμένοι στο στόχο. Οχι δεν τη δημιούργησε ο Ιβάν με τις αλλαγές που έκανε αλλά ΕΜΕΙΣ.
Ηταν αναμενώμενο ότι όλη αυτή η αναστάτωση θα επιδρούσε αρνητικά στην ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 07 Ιαν 2016, 00:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:επειδη εγω δεν ξερω καλα ελληνικα,μπορει καποιος να με εξηγησει τι σημενη η λεξη σκαμπανευασματα?
γιατι εγω μεχρι σημερα ηξερα οτι σημαινει μια πανω μια κατω
για παραδειγμα μπορεις να πεις οτι μια ομαδα εχει σκαμπανευασματα οταν εχει ενα καλο και ενα κακο παιχνιδι, ή ενα καλο 2 κακα,ή δυο κακα ενα καλο κ.ο.κ

για μια ομαδα που εχει να παιξει ωραιο ποδοσφαιρο απο το πρωτο ημιχρονο με την τριπολη πως μιλαμε για σκαμπανευασματα?
Με Ντορτμουντ μια χαρα επαιξε.Η ιδια(κατα βαση ) ομαδα με τον ιδιο προπονητη ειναι απ την Τριπολη.Δεν ξεχασαν το ποδοσφαιρο.Απλα υπηρξαν πολλες αλλαγες στη συνθεση λογω πολλων τραυματισμων.Θες να το πεις μεταπτωσεις ,κοιλια ,κατι αλλο πεστο.Στις λεξεις κολλαμε?Με ελλιπη προετοιμασια ειμαστε τα ξεχνατε?
Με βαζελο και κουλα επαιξε καλη μπαλιτσα εσυ το ειπες ,τι λες να φταιει?

Εδιτ προλαβε ο northend
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 07 Ιαν 2016, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Είναι απλό, η ομάδα παίζει καλά στα μεγάλα παιγνίδια και στα ντέρμπι και είναι ανυπόφορη στα μικρά. Μονο που τα λεγόμενα μικρά αποτελούν τα 2/3 της σεζόν.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

desperando έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Σκαμπανεβάσματα δεν υπαρχουν
Η ομαδα σε κρίση συμφωνω με τουντορ για το προβλημα στην τελική παςα ομως

Φέρτε τον τους παικτες που θελει για να κρίνουμε καλυτερα
εχθες εκατσα και ειδα τα ματς με κουλα και βαζελο
τι ειχε εκεινη η ομαδα και επαιζε παρα πολυ καλη μπαλα?
ειναι σαν να βλεπεις δυο αλλες ομαδες.
ο σημερινος ο ΠΑΟΚ ειναι μια αργη ομαδα χωρις ιδεες,αυτοματισμους και η οποια σηκωνει την μπαλα συνεχεια

εκεινος ο ΠΑΟΚ εκανε την κουλα και τον βαζελακο να φαινονται μικρες ομαδες
πολυ γρηγορο ποδοσφαιρο (οχι μονο στα ποδια αλλα περισσοτερο στην σκεψη) με συγκεκριμενη φιλοσοφια,με παικτες που ξερανε οταν εχουν την μπαλα τι να την κανουν και με την μπαλα να σηκωνεται ελαχιστες φορες.

μπορει καποις να μου εξηγησει γιατι ο ΠΑΟΚ εκανε 3 βηματα πισω απο τον οκτωμβριο ?
Η κούλα και ο βάζελος λόγο φανέλας ακόμα και μέσα στη Τούμπα δε θα παίξουν τόσο κλειστά όσο παίζουν ομάδες τύπου Καλλονής Λεβαδειακό. Παίχτες όπως Μακ και Rodriguez θα βρούνε χορούς να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους ειδικά απέναντι στα πολύ αργά back του βάζελου. Για να σπάσεις όμως άμυνα σαν της Καλλονής που παίζουν 10 πίσω από τη μπάλα σχεδόν στο 1/3 του γηπέδου θέλεις παίχτες με γρηγορη σκέψη με τεχνική με κάθετη, τετοιους ο ΠΑΟΚ έχει λίγους. Επίσης πρέπει να έχει έναν πλουραλισμο στην επίθεση του. Όταν πχ σήμερα είχαμε δυο πλαγια back που από το κέντρο και μπροστά δεν υπήρχαν πως θα ανοίξεις μια τόσο κλειστή άμυνα ώστε να βρούνε και χορούς οι παίχτες του άξονα?

Όσον αφορά την άμυνα το είπα και πριν. Και μονο που σήμερα φάνηκε η έλλειψη Μαλεζά αυτό τα λέει όλα.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

δεν εχει σχεση το οτι οι αντιπαλοι παιζαν πιο ανοιχτα.πριν το ματς με Τριπολη και σε ματς με αντιπαλους που αμυνονταν στο μισο γηπεδο ειχαμε ενα σωρο ευκαιριες κι ας καναμε γκελες.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μα ειναι λες και τα εχουν φτυσει ολοι οι δικοι μας
λες και κανουν τα μισα χιλιομετρα
φιαλες οξυγονου θα ψαχνουμε οπως παει
οταν στην αρχη της σεζον επνιγαν τον αντιπαλο..
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι εδω μεσα δεν ειδαν ουτε τις φασεις απο το ματς και κραζουν ετσι απο συνηθεια.Ειμαι επισης σιγουρος οτι πολλοι απο αυτους στα χρονια του θοδωρακη ειχαν τυφλη εμπιστοσυνη στην παε και μονολογουσαν μετα απο καθε σφαλιαρα που ετρωγε η ομαδα "στηριξη και αγαπηστε τον ΠΑΟΚ" αλλα πλεον αυτη η "στηριξη" εχει παει περιπατο γιατι εχει αλλοιωθει και το dna του ΠΑΟΚ...

Να φυγει ο Τουντορ και να ερθει κανας παυλος,κανας αναστασιου ή κανας γιοβανοβιτς και μετα ο πελκας θα γινει κομαντο,ο βιτορ θα γινει σεντερ μπακ για εθνικη πορτογαλιας και ο λεοβατς θα μετατραπει ασλει κοουλ.Τα πραγματα ειναι απλα.Οι παιχτες του ΠΑΟΚ πρεπει να ξερνανε φωτια.Δε λεω,μπορει να μπουν σε λιγο καιρο στο λιμανι ή στη λεωφορο και να γυαλιζει το ματι τους αλλα δε φτανουν 4-5 ματς τον χρονο.Με τις συνθηκες που επικρατουν στο ελληνικο ποδοσφαιρο επιβαλλεται διαρκης αγωνας και θυσιες,και δυστυχως το ροστερ του ΠΑΟΚ δε διαθετει τα απαραιτητα αρχιδι@ για κατι τετοιο.Δε ξερνανε φωτια αλλα πιο πιθανο ειναι να ξερασουν κανα πιξελ απο τις σελφι ή καμια μπελβεντερε με χυμο κρανμπερι.

Μη ψαχνετε τις ευθυνες στους τεχνικους διευθυντες,στους παιχτες,στους προπονητες ή στους δημοσιογραφους.Ο ΠΑΟΚ αποτυγχανει για 2 λογους,εξαιτιας των μηχανισμων που διοικουν το ελληνικο ποδοσφαιρο και εξαιτιας του Ιβαν Σαββιδη.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:Βλέποντας τον πανικό εδώ μέσα, να πω σε όσους φωνάζουν για τριετή πλάνα, για υπομονή κλπ. Φαίνεται οτι δεν θέλει τέτοια πράγματα μεγάλο μέρος του κόσμου. Θέλει να τα ξηλώνει όλα, θέλει δράμα ρε παιδί μου. Βέβαια και καλά, όλοι υπομονετικοί δηλώνουμε, ΑΛΛΑΑΑΑ... μαθητευόμενος ο ένας, τουρίστας ο άλλος, τουρίστας ο παρα-άλλος, κάτι σαν-προπονητής ο τέταρτος. Και βλέπω οτι ειρωνευόμαστει κιόλας τις έννοιες της υπομονής και του προγραμματισμού. Όχι δεν φαίμε εμείς ο οργανισμός ΠΑΟΚ που δε στεριώνει πλάνο, φταίνε πάντα οι άμπαλοι οι άλλοι που δεν φτιάχνουν ομάδες σε έξι μήνες να περνάνε αέρα όπου παίζουν με 5άρες. Οι αρδ εννοείται οτι θέλουν δράμα να βγάζουν το ψωμάκι τους. Ο ιδιοκτήτης και αυτός δεν είναι μάλλον της υπομονής. Ε, τί να κάνουμε με το ζόρι; Να πω την ταπεινή μου γνώμη κι εγώ ο τρελός που ανήκω σ αυτούς που θέλουν να αφήσουμε να ολοκληρωθεί ένα πλάνο. Η ομάδα ακόμα δεν έχει κορμό, τελειώσαμε μια χρονιά πέρσι με αποσύνθεση. Και αυτό το ξέραμε όλοι στην αρχή της χρονιάς. Και είπαμε χτίζουμε από την αρχή. Και καλά τότε καταλαβαίναμε όλοι οτι θα έχει αστάθεια η ομάδα. Ο νέος τεχνικός διευθ. έχει κάνει μια μεταγραφική περίοδο. Μπορεί λοιπόν εγώ να είμαι τρελός, αλλά τον κορμό δεν τον χτίζεις σε μια περίοδο. Κάποιοι θα σου βγουν κάποιοι όχι. Ξεκίνησες Ιούνη με κουτσουρεμένη προετοιμασία. Θα έχεις τραυματισμούς, που έχουμε. Ε ναι θα δοκιμάσεις και σχήματα. Επέλεξες να χτίσεις πάνω σε νέα παιδιά, με τη λογική οτι πας να χτίσεις σταδιακά και περιμένεις οτι θα θέλουν το χρόνο τους. Θα συμπληρώσεις στη 2η μεταγραφική περίοδο. Θα κάνεις ουσιαστική δουλειά στην 3η μεταγραφική περίοδο. Εκεί μπορείς να πεις οτι φτιάχνεις έναν κορμό. Θα πας σε 4η μετ. περίοδο και μετά σε 5η καλοκαιρινή περίοδο. Και δε θα έχεις κάνει κάτι φοβερό, θα έχεις κάνει ένα στοιχειώδες πλάνο. Δε βαριέσαι γκρέμιστα όλα σε δουλειά να βρισκόμαστε. Και ένα 5 ετές στον ΓΧ για Φλεβάρη-Ιούνη μόνο. Ρωτάει κάποιος μόνο ο γχ κ ο δερμιτζάκης υπάρχει; Με το προφίλ παράνοιας που χτίζουμε σαν ομάδα, με σταθερά βήματα και τη συνεισφορά όλων, κανένας σοβαρός προπονητής δε θα έχει λόγο να έρθει να δουλέψει. Αυτά βλέπω εγώ, μπορεί να είμαι λάθος, μπορεί να μην τα μαθα καλά στα χρόνια μέσα στα γήπεδα. Σέβομαι όλες τις απόψεις, είπαμε με το ζόρι αν δε θέλουμε δε γίνεται. Για το ματσάκι τώρα, υστερήσαμε στο δημιουργικό. Λείπει ποιότητα μεσοεπιθετικά; Ναι λείπει και αυτό πρέπει να ζητάμε ψύχραιμα. Όχι καταστροφή. Θέληση εγώ είδα σήμερα. Πρόβλημα στο πρέσσινγκ και στη φυσ. κατ. πού το είδατε σήμερα; Εκανε η Καλλονή μια οργανωμένη επίθεση; Μια; Κράτησε μπάλα μια φορά; Κάποια στημένα που βλακωδώς δίνουμε γύρω από την περιοχή και δύο αντεπιθέσεις θυμάμαι. Υστέρησαν και κάποια παιδιά στη μεσαία γραμμή, ντεφορμέ και κάποιοι παίχτες σε όλες τις γραμμές. οκ. Προχωράμε.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

karl έγραψε:Περισσότερο με απογοήτευσε ο μηδενισμός εδώ στο Forum παρα η εμφάνιση της ομάδας.

Ναι ρε - ήταν κακή η εμφάνιση της ομάδας, αλλα διαβάζοντας πολλά σχόλια έχει κανεις την εντύπωση ότι η φετινή χρονια στο σύνολο της δεν είναι τίποτε άλλο απ ότι ένας απέραντος ξεφτιλισμος.

Το πιο προβλέψιμο στο ξεκίνημα της φετινής χρονιας:

ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΠΑΝΕΒAΣΜΑΤΑ.

Η κριτικη πολλών εδώ μέσα θα είχε βάση:

- αν αντί για σκαπανεβασματα θα βλέπαμε μονίμως τέτοιες κακές εμφανίσεις παραπαίοντας στον πάτο της βαθμολογίας και έχοντας πηδηχτεί αγρια στη Ευρώπη
- αν ήμασταν στη δεύτερη η τρίτη χρονια του project
- αν είχε δαπανηθεί το επταπλάσιο ποσο για μεταγραφές έχοντας φέρει μια δεκάδα από έτοιμους παίκτες μεγάλης ποιότητας.

Αυτό το τελευταίο νομίζω είναι και ο κρυφός πόθος πολλών φίλων της ομάδας: ο Σαββίδης να σκάσει μια ντουζίνα λεφτά και να φέρει παικταράδες. Κατά το πρότυπο ρώσου "ολιγαρχη" και των μιμητών του.

Υπομονή θα κάνουμε τουλάχιστον ένα-δυο χρονια, αναμένοντας όμως σταδιακή ποιοτική πρόοδο και διόρθωση των λαθών στην πορεία. Και έχοντας κατά νου αυτό που λέει σχεδόν κάθε παίκτης της ομάδας όταν τον ρωτάνε τι έφταιξε τα τελευταία χρονια: ότι συνεχεια αλλάζουν τα πρόσωπα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

chrisg4 έγραψε:
Η κούλα και ο βάζελος λόγο φανέλας ακόμα και μέσα στη Τούμπα δε θα παίξουν τόσο κλειστά όσο παίζουν ομάδες τύπου Καλλονής Λεβαδειακό. Παίχτες όπως Μακ και Rodriguez θα βρούνε χορούς να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους ειδικά απέναντι στα πολύ αργά back του βάζελου. Για να σπάσεις όμως άμυνα σαν της Καλλονής που παίζουν 10 πίσω από τη μπάλα σχεδόν στο 1/3 του γηπέδου θέλεις παίχτες με γρηγορη σκέψη με τεχνική με κάθετη, τετοιους ο ΠΑΟΚ έχει λίγους. Επίσης πρέπει να έχει έναν πλουραλισμο στην επίθεση του. Όταν πχ σήμερα είχαμε δυο πλαγια back που από το κέντρο και μπροστά δεν υπήρχαν πως θα ανοίξεις μια τόσο κλειστή άμυνα ώστε να βρούνε και χορούς οι παίχτες του άξονα?

Όσον αφορά την άμυνα το είπα και πριν. Και μονο που σήμερα φάνηκε η έλλειψη Μαλεζά αυτό τα λέει όλα.
δηλαδη θες να μου πεις οτι η τριπολη σε επαιξε κλειστα?
ή μηπως ο πανιωνιος και ο πλατανιας που εκανες καθιστερησεις για να παρεις το τριποντο?
kataramenos5 έγραψε:
Με Ντορτμουντ μια χαρα επαιξε.Η ιδια(κατα βαση ) ομαδα με τον ιδιο προπονητη ειναι απ την Τριπολη.Δεν ξεχασαν το ποδοσφαιρο.Απλα υπηρξαν πολλες αλλαγες στη συνθεση λογω πολλων τραυματισμων.Θες να το πεις μεταπτωσεις ,κοιλια ,κατι αλλο πεστο.Στις λεξεις κολλαμε?Με ελλιπη προετοιμασια ειμαστε τα ξεχνατε?
Με βαζελο και κουλα επαιξε καλη μπαλιτσα εσυ το ειπες ,τι λες να φταιει?

Εδιτ προλαβε ο northend
λες λες λες αλλα δεν μου απαντας σε αυτο που ρωταω
και φυσικα δεν υπαρχουν μεταπτωσεις,ουτε και κοιλια απο την στιγμη που για 2,5 μηνες τουλαχιστον δεν βλεπεσαι.
δεν υπαρχει κοιλια 2,5-3 μηνων.
ουτε φυσικα μπορουμε να μιλησουμε για μεταπτωσεις απο την στιγμη που δεν υπαρχει καλο σου παιχνιδι σε αυτο το διαστημα
οσο για το ματς με την ντορτμπουντ συγχωραμε αλλα δεν ημασταν καλοι
τυχεροι και παθιασμενοι ΝΑΙ αλλα δεν παιξαμε μπαλα κλεφτοπολεμο παιξαμε (και φυσικο ηταν γιατι οι διαφορες των ομαδων ειναι τερααστιες)

και φυσικα δεν μπορει να φταιει μονο ενα πραγμα που φτασαμε εδω που φτασαμε,ενωπριν 2,5 μηνες ξεπατωναμε τον βαζελο και πριν 3 καναμε πλακα στο αεκακι

η νοοτροπια παντως ειναι το Α και το Ω
δεν θα ξεχασω τον φερναντο που οταν ειχε ερθει ειχε ρωτησει τους παικτες του ποιοι ειναι οι στοχοι τους και με τι θα ηταν ικανοποιημενοι...και εκεινοι του απαντησαν να κερδισουμε τον γαυρο και το σκουληκι

το πιο δυσκολο που επρεπε να λλαξει ειπε τοτε,ηταν να αλλαξει αυτη την λαθος νοοτροπια.
μια νοοτροπια που πολλοι μεσα στην ομαδα την σημερινη την εχουν με πρωτο και καλυτερο τοναρχηγο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αφου εχει ολες τις απαντησεις τοτε γιατι αναρωτιεσαι?
desperando έγραψε: μπορει καποις να μου εξηγησει γιατι ο ΠΑΟΚ εκανε 3 βηματα πισω απο τον οκτωμβριο ?
Και τι καλυτερο ηθελες να κανουμε με τη Ντορτμουντ δηλαδη να την κλεισουμε στο μισο γηπεδο και να τη
βαραμε αλύπητα?Δεν παιξαμε σωστα οπως επρεπε?
Η Καλονη δηλαδη σημερα δε πρεπει να λεει οτι επαιξε καλα αλλα οτι ηταν τυχερη και παθιασμενη?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πραγματικα εμεις οι δυο οταν μιλαμε ειναι λες και εκπεμπουμε σε τελειως διαφορετικες συχνοτητες

ειπα εγω πουθενα οτι επρεπε να κλεισουμε την ντορτμπουντ?
απλα δεν ειναι ενας αντιπροσωπευτικος τυπος παιχνιδιου αυτος που καναμε μεσα στην γερμανια και δεν θα τον ξαναδουμε φετος..ουτε μεσα στο καραισκακη
παιξαμε μια μαζικη αμυνα, με παθος και ειχαμε και πολυ τυχη και πηραμε το ματς με μολις 1 τελικη στο παιχνιδι

μεγαλη νικη αλλα ως εκει

βεβαια η ερωτηση ηταν απλη και ευκολοκατανοητη
τι φταιει και ο ΠΑΟΚ εδω και 2,5-3 μηνες δεν βλεπεται?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μάλιστα και με Ντόρτμουντ λέει δεν ειμασταν καλοί αλλά τυχεροί . ....ναι και με φενερ και μετά μπαγιερν Μονάχου καποτε τυχεροί είμασταν ότι πεις ντεσπε. ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Θα σας πώ εγώ τελικά ποιό είναι το πρόβλημα της ομάδας και δέν μπορεί να αποδόσει με καθαρό μυαλό μέσα στο γήπεδο.Ούτε προπονητής χρειάζεται για να κερδίσεις την καλλονή ούτε συστήματα ούτε υπερπαιχταράδες.
Το πρόβλημα ονομάζεται ΑΓΧΟΣ το οποίο φορτώνεται στην ομάδα απο δεκάδες παράγοντες όπως οι οπαδοί οι αρδ οι παράγοντες ο μεγαλομέτοχος κλπ.
Αγχωμένος ποδοσφαιριστής = τελειωμένος ποδοσφαιριστής, όσοι έχουν παίξει μπάλα το καταλαβαίνουν.Το να σκέφτεσαι και να κάνεις κάτι μέσα στο γήπεδο και για 0,0001% να μήν σου βγαίνει...
Διώξτε το ΑΓΧΟΣ απο την ομάδα και το προπονητικό τιμ ΤΩΡΑ.Πείτε τους, ότι και να γίνει είμαστε μαζί σας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”