Οκ, από δω και πέρα δε θα μπαίνουν ποτέ ημερομηνίες στους τίτλους θα βάζουμε ένα ξερό "Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ", "ΠΑΟΚ - Λάρισα" κλπ .. Πάω να σβήσω τις ημερομηνίες και από τα προηγούμενα ματς αφού δεν έχει νόημα να υπάρχουν και όλοι ξέρουμε πότε παίξαμε και πότε παίζουμε.novito έγραψε:ρε καρπουζά Γιάνκο Π.Α.Ο.Κ. είσαι...έλεος....
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΛ 23/11 19:00 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα
Ελπιζω παιδια να μην υποτιματε τα τυρια... Πιστευω οτι θα εχουμε ενα θεμα στα χαφ... Αμα συγκρινεις τον Μπαλαφα (που μαλλον αυτος θα παιξει) και τον Inglesias που θα ειναι αντιπαλοι στον ιδιο χωρο μεσα στον γηπεδο μαλλον μπορει ο καθενας ποιος θα εχει πλεονεκτημα στον δημιουργικο τομεα... ο Μπαλαφας ειναι οκ να κοψει αλλα αφου κοψει μετα δεν ξερει τι να κανει την μπαλα... μακαρι να διαψευστω και να παιξει οπως με τον ΟΦΗ που μπηκε ως αλλαγη οπου ηταν σχετικα καλος σε σχεση με την normal αποδοση του...Αν και πιστευω πως την νικη θα την δωσει η επιθεση οπου κανενας δεν μπορει να κανει συγκριση μεταξυ της επιθεσης του Π.Α.Ο.Κ. και αυτης των τυριων...
- sakisPAOK1926sweden
- PABLO GARCIA2
Τo ματς είναι κομβικό. Ερχεσαι από ήττα,έχεις απουσίες,έχει πέσει ο ενθουσιασμός και η ψυχολογία. Σ' αυτό το ματς θα φανεί για που είσαι.
Ευτυχώς που παίζουμε με Λάρισα και όχι με καμμιά καλύτερη ομάδα.Εμένα δεν μου λένε τίποτε σαν ομάδα. Οπότε από μας εξαρτάται.Αν είμαστε όπως συνήθως τότε το παίρνουμε χαλαρά.
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΩ-ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Δεν αντέχω μέσα Λάκη και Μπαλάφα.
Ούτε Γιώργο Μίνο. Μπορεί να είναι καλό παιδί και παοκτσάκι αλλά μας ρίχνει ένα επίπεδο(μπορεί και δύο) Πονάνε αυτιά και μάτια.Και το ρεπορτάζ που κάνει είναι για τα πανηγύρια.......

Ευτυχώς που παίζουμε με Λάρισα και όχι με καμμιά καλύτερη ομάδα.Εμένα δεν μου λένε τίποτε σαν ομάδα. Οπότε από μας εξαρτάται.Αν είμαστε όπως συνήθως τότε το παίρνουμε χαλαρά.
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΩ-ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Δεν αντέχω μέσα Λάκη και Μπαλάφα.
Ούτε Γιώργο Μίνο. Μπορεί να είναι καλό παιδί και παοκτσάκι αλλά μας ρίχνει ένα επίπεδο(μπορεί και δύο) Πονάνε αυτιά και μάτια.Και το ρεπορτάζ που κάνει είναι για τα πανηγύρια.......

- enaenaenamail.
- 11121969solitario
- trel@menos
- 11121969solitario