ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ 2-1, MVP,Σχολια & παραλειπόμενα
- The_Stalker
Re: ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ 2-1, MVP,Σχολια & παραλειπόμενα
Ήταν πραγματικά κακή η εμφάνιση και υπάρχει κάθε δίκιο σε όλους να είναι απογοητευμένοι.
Για το ματς να πω μόνο ότι αν έχει κάποιος υπομονή (εγώ δεν έχω), να το ξαναδεί ολόκληρο και να μετρήσει πόσες φορές χάσαμε τη μπάλα από λάθος πάσα και από προσωπική μονομαχία. Πόσες φορές δλδ τα παιδάκια της Καλλονής έκαναν πλάκα στα ακριβοπληρωμένα καμάρια μας. Να δει και το 2ο γκολ ξανά που 3 παίκτες επιτρέπουν στον Γεωργίου να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει.
Να διευκρινίσω ότι με τα παραπάνω δεν υπονοοώ τίποτα για τρύπημα. Λέω καθαρά ότι οι παίκτες ήταν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.
Πάμε στον Τούντορ. Στο παιχνίδι ένα "λάθος" θα μπορούσε να καταλογίσει κανείς, την αλλαγή συστήματος. Αν και δεν νομίζω ότι ήταν αυτό που έπαιξε ρόλο. Ούτε κέντρο πήρε η Καλλονή, ούτε μέτρα στο γήπεδο, ούτε έκανε φάσεις εξαιτίας συστήματος. Ότι έκανε το έκανε εξαιτίας της ανικανότητάς μας. Για τους παίκτες που επέλεξε, δεν του καταλογίζω τίποτα. Καλά έκανε και επέλεξε όποιους επέλεξε και δεν φταίει αυτός αν ο χ Γκολάσα δεν μπορεί να παίξει με τα παιδάκια της Καλλονής.
Υπάρχουν δύο λάθη όμως γενικότερα, τα οποία καταλογίζω στον Τούντορ. Το ένα είναι η επιλογή του Λέοβατς, ο οποίος full back δεν είναι και επιθετικά δεν προσφέρει τίποτα. Το δεύτερο είναι ότι δυστυχώς δεν έμεινε ανεπηρέαστος από τις κραυγές και την πίεση και κάπου έχασε τη μπάλα. Αντί να επιμείνει σ' αυτό που σχεδίασε και να διορθώσει σιγά σιγά τα κακώς κείμενα, άλλαξε συστήματα κυνηγώντας το αποτέλεσμα και όχι τη διάρκεια.
Δεν θέλω να φύγει ο Τούντορ. Τυχόν διώξιμο Τούντορ σημαίνει νέα προπονητικά και ιατρικά επιτελεία, νέα πλάνα, νέα συστήματα και κατά 99% αποχώρηση Άρνεσεν. Αν κάποιοι προτιμάτε τον Αναστασίου ή τον Οτσαλάν ή τον Φούφωτο με Βεζυρτζή και Γκουερίνο να κάνουν μεταγραφές, εγώ δεν θα πάρω.
Θα αναφερθώ μετά από καιρό ονομαστικά σε 2 μέλη του φόρουμ.
Xlebouras, χαρακτήρισες την ομάδα δις μπ@@@δέλο και δεν είναι η πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος. ΠΟΤΕ δεν έχω διαβάσει θετικό σχόλιο από εσένα. Αν δεν είσαι ανόητος πιτσιρικάς, είσαι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΟΣ.
Joshua, η γκρίνια σου δεν έχει όμοιο. Κι αν κάποτε έκανες και κάποια ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά σχόλια, τα έχεις αντικαταστήσει με ασυναρτησίες. Δλδ τι ακριβώς είναι οι Χαρίσης - Γκολάσα που δεν είναι εσωτερικοί μέσοι; ΠΟΤΕ δεν έχω διαβάσει από εσένα μια πρόταση για το τι πρέπει να γίνει, πέραν του να φύγει αυτός, εκείνος, ο άλλος. Εκτός από την άρνηση, πρέπει να έχουμε και θέση.
Λυπάμαι, αλλά πονάω μια με την εικόνα της ομάδας και δέκα με την εικόνα κάποιων οπαδών.
Για το ματς να πω μόνο ότι αν έχει κάποιος υπομονή (εγώ δεν έχω), να το ξαναδεί ολόκληρο και να μετρήσει πόσες φορές χάσαμε τη μπάλα από λάθος πάσα και από προσωπική μονομαχία. Πόσες φορές δλδ τα παιδάκια της Καλλονής έκαναν πλάκα στα ακριβοπληρωμένα καμάρια μας. Να δει και το 2ο γκολ ξανά που 3 παίκτες επιτρέπουν στον Γεωργίου να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει.
Να διευκρινίσω ότι με τα παραπάνω δεν υπονοοώ τίποτα για τρύπημα. Λέω καθαρά ότι οι παίκτες ήταν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.
Πάμε στον Τούντορ. Στο παιχνίδι ένα "λάθος" θα μπορούσε να καταλογίσει κανείς, την αλλαγή συστήματος. Αν και δεν νομίζω ότι ήταν αυτό που έπαιξε ρόλο. Ούτε κέντρο πήρε η Καλλονή, ούτε μέτρα στο γήπεδο, ούτε έκανε φάσεις εξαιτίας συστήματος. Ότι έκανε το έκανε εξαιτίας της ανικανότητάς μας. Για τους παίκτες που επέλεξε, δεν του καταλογίζω τίποτα. Καλά έκανε και επέλεξε όποιους επέλεξε και δεν φταίει αυτός αν ο χ Γκολάσα δεν μπορεί να παίξει με τα παιδάκια της Καλλονής.
Υπάρχουν δύο λάθη όμως γενικότερα, τα οποία καταλογίζω στον Τούντορ. Το ένα είναι η επιλογή του Λέοβατς, ο οποίος full back δεν είναι και επιθετικά δεν προσφέρει τίποτα. Το δεύτερο είναι ότι δυστυχώς δεν έμεινε ανεπηρέαστος από τις κραυγές και την πίεση και κάπου έχασε τη μπάλα. Αντί να επιμείνει σ' αυτό που σχεδίασε και να διορθώσει σιγά σιγά τα κακώς κείμενα, άλλαξε συστήματα κυνηγώντας το αποτέλεσμα και όχι τη διάρκεια.
Δεν θέλω να φύγει ο Τούντορ. Τυχόν διώξιμο Τούντορ σημαίνει νέα προπονητικά και ιατρικά επιτελεία, νέα πλάνα, νέα συστήματα και κατά 99% αποχώρηση Άρνεσεν. Αν κάποιοι προτιμάτε τον Αναστασίου ή τον Οτσαλάν ή τον Φούφωτο με Βεζυρτζή και Γκουερίνο να κάνουν μεταγραφές, εγώ δεν θα πάρω.
Θα αναφερθώ μετά από καιρό ονομαστικά σε 2 μέλη του φόρουμ.
Xlebouras, χαρακτήρισες την ομάδα δις μπ@@@δέλο και δεν είναι η πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος. ΠΟΤΕ δεν έχω διαβάσει θετικό σχόλιο από εσένα. Αν δεν είσαι ανόητος πιτσιρικάς, είσαι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΟΣ.
Joshua, η γκρίνια σου δεν έχει όμοιο. Κι αν κάποτε έκανες και κάποια ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά σχόλια, τα έχεις αντικαταστήσει με ασυναρτησίες. Δλδ τι ακριβώς είναι οι Χαρίσης - Γκολάσα που δεν είναι εσωτερικοί μέσοι; ΠΟΤΕ δεν έχω διαβάσει από εσένα μια πρόταση για το τι πρέπει να γίνει, πέραν του να φύγει αυτός, εκείνος, ο άλλος. Εκτός από την άρνηση, πρέπει να έχουμε και θέση.
Λυπάμαι, αλλά πονάω μια με την εικόνα της ομάδας και δέκα με την εικόνα κάποιων οπαδών.
Τελικα χωρις γκρινια δεν μπορουμε.Η ομαδα εκλεισε 2 μηνες αηττητη,5 νοικαισ κε 5 οισωπαλειαισ, και στην πρωτη ηττα βγηκαν ολοι να την κατασπαραξουν.Ανθρωποφαγία.Να δω τι θα λενε οταν στη ρεβανς της Τουμπας ανατρεψουμε το 2-1 αγγιζοντας τα ορια της εποποιίας.Και αν λογω γκαντεμιας,αναδρομου ερμη,αποκλειστουμε..ε,δε χαθηκε κι ο κοσμος βρε αδερφε.Ας το παρει και κανεις αλλος το κυπελλακι.Εμεις εκει,στο 3ετες πλανο μας,το γιαπι,το πηλοφορι,το μυστρι.Μονο να βαλουμε καμια αλοιφη στο σβερκο γιατι εχει κοκκινησει απ τον....ηλιο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Τετ 06 Ιαν 2016, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Κατάντια στην ομάδα μας με προεδρο τον πλούσιο σαββιδη με τα ευρώ να ρέουν... να παίζουν οι να υπάρχουν στο ροστερ παίχτες μέτριοι... δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα διότι εγώ σε αντίθεση με πολλούς από δω μέσα ακόμα και τον Κλάους μετριο τον θεωρω...τον ΠΑΟΚ τον θέλω με πέντε παίχτες στην ενδεκάδα ποιοτικότατους.και τους υπολοιπους εξι πολυ καλούς...όταν θα βάλει ο ρωσοποντιος το χέρι στην τσέπη και καταλάβει τι χρειάζεται αυτη η ομάδα για να γίνει ομάδα τότε θα είναι αργά πολυ αργά..αλλα ξέρω θα του ανοίξουν τα ματια ο φραγκος και ο βεζυρτζης.χαχα,,,ημαρτον ρε Ιβάν ημαρτον....,α και που είσαι το σ.κ παρε αποφάσεις για τις μεταγραφές και μην κανεις καμια δεκαριά συσκέψεις..
Εγώ ένα θα πω.... είδα μια ομάδα κατά διαστήματα να προσπαθεί στο γήπεδο ανεπιτυχώς και διαστήματα να παίζει σαν υπνωτισμένη λες και δεν είχε στόχο, λες και έκανε αγγαρεία.....
Και ως δια μαγείας η ομάδα μετά το 2-0 μεταμορφώνεται... κάνει γιο γιο τους αντιπάλους, βγάζει πιο ουσιαστικές φάσεις, μειώνει και αν είχε 5-6 λεπτά παραπάνω ίσως και να ισοφάριζε...
Εγώ αυτό είδα...
Ξέρετε πως το λέω αυτό εγώ "δημοσιοϋπαληλίκη και κωλοβάρεμα, μέχρι να φτάσει το τσιβί στο κώλο"...
μόνο που τις περισσότερες φορές είναι αργά!!!!

Και ως δια μαγείας η ομάδα μετά το 2-0 μεταμορφώνεται... κάνει γιο γιο τους αντιπάλους, βγάζει πιο ουσιαστικές φάσεις, μειώνει και αν είχε 5-6 λεπτά παραπάνω ίσως και να ισοφάριζε...
Εγώ αυτό είδα...
Ξέρετε πως το λέω αυτό εγώ "δημοσιοϋπαληλίκη και κωλοβάρεμα, μέχρι να φτάσει το τσιβί στο κώλο"...

μόνο που τις περισσότερες φορές είναι αργά!!!!

- Duke_Rolson
Άλλη μια φορά τα ίδια... Άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές.. Τι να κάνεις? Πάλι σκούπα? Πάλι... Τουλάχιστον φέτος τελειώνουν τα συμβόλαια των τελευταίων...
Μαλιστα το ακουσαμε και αυτο,ο οπαδος πρεπει να προτεινει λυσεις,μηπως να παμε να προπονησουμε και την ομαδα; Οσο για τις ασυναρτησιες ΝΑΙ φιλε stalker Χαρισης και Γκολασα ουτε για αστειο δεν μπορουν να παιξουν αριστερα και δεξια σε ΡΟΜΒΟ.Το να ακουω απο τον προπονητη μου πως δεν παιζει ρολο η διαταξη στην οποια τοποθετειται ο παικτης τι να πω...
RoMaN έγραψε:chrisg4 έγραψε:Η να σκάσουν λεφτά να πάρουν παιχτες ή να βγούνε και να πούνε παιδιά συγνώμη τα κάναμε τοσο πουτ@ν@ με το ροστερ το καλοκαίρι που δε μαζεύετε η κατάσταση τώρα, απο το καλοκαίρι πάλι και βλέπουμε....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν το πουν αυτό, αδειάζουν τους παίκτες κάργα.. Μετά δεν θα σε βάλουν ούτε play-off και με το δίκιο τους, παίξε ποδόσφαιρο εσύ έτσι μετά από τέτοιο άδειασμα...
Τον αμπαλο, Roman είτε τον βγάλεις στη σέντρα είτε όχι αμπαλος θα μείνει. Εχω βαρεθεί πέντε χρονια να σκέφτομαι τους παιχτες. Ας γίνει ξεσκαρταρισμα επιτέλους στο ροστερ του ΠΑΟΚ να απαλλαγούμε απο τις μετριότητες κι ας μη βγούμε πλει οφ. Τελευταία φορα που βγάλαμε στη σέντρα τους παιχτες της ομάδας σε καλο μας βγήκε πάντως. Απαλλαγήκαμε απο σαρδέλες και φέραμε παιχταραδες. Δε γίνετε κάθε χρόνο να ψάχνουμε προπονητη που να τεριαζει στο ροστερ του ΠΑΟΚ πολυ απλα γιατι αν εξαιρέσεις 4-5 δεν ειναι αυτο ροστερ για ΠΑΟΚ. Δε θα φτιάξουμε ομαδα ποτε....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απορώ με μένα, απορώ,
που σε θέλω ακόμα απορώ.
Κάνεις τόσα λάθη και σ' τα συγχωρώ,
σαν βροχή το χώμα σε ζητώ.
Απορώ με την καρδιά μου
που αντέχει να πονά.
Φαίνεται πρώτη φορά μου
αγαπώ αληθινά ...
Απορώ με την καρδιά μου
που αντέχει να πονά.
Φαίνεται πρώτη φορά μου
αγαπώ αληθινά ...
Απορώ με μένα, απορώ,
κάνω για να φύγω κι όμως δεν μπορώ.
Ξέρω πως μου κάνεις μέσα μου κακό
κι όμως δεν το κρύβω : σ' αγαπώ ...
το σχετικό βίντεο στο αντίστοιχο τόπικ http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=75&t=848&start=4890#p1051119
που σε θέλω ακόμα απορώ.
Κάνεις τόσα λάθη και σ' τα συγχωρώ,
σαν βροχή το χώμα σε ζητώ.
Απορώ με την καρδιά μου
που αντέχει να πονά.
Φαίνεται πρώτη φορά μου
αγαπώ αληθινά ...
Απορώ με την καρδιά μου
που αντέχει να πονά.
Φαίνεται πρώτη φορά μου
αγαπώ αληθινά ...
Απορώ με μένα, απορώ,
κάνω για να φύγω κι όμως δεν μπορώ.
Ξέρω πως μου κάνεις μέσα μου κακό
κι όμως δεν το κρύβω : σ' αγαπώ ...
το σχετικό βίντεο στο αντίστοιχο τόπικ http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=75&t=848&start=4890#p1051119
Σήμερα ότι έκανε ο αντίπαλος έπιανε και ότι κάναμε εμείς στο βρόντο.... Μήπως λέω μήπως ... φταίει και η γκρίνια;;;
Και δεν είμαι οπαδός της μεταφυσικής!!!

Και δεν είμαι οπαδός της μεταφυσικής!!!

Εδώ και 3 χρόνια από την ομάδα μας έχουν περάσει ονόματα όπως Λούκας, Στοχ, Νάτχο, Νομπόα, Νέσιντ, Μαντούρο, ο τεράστιος Μπερμπάτωφ τώρα, Στέφενς σαν προπονητής. Δηλαδή αυτοί οι παικταράδες που ζητάμε και θέλουμε από το Σαββίδη να μας φέρει, πόσο καλύτεροι από αυτούς πιστεύετε ότι θα είναι; Από αυτούς που τους διώξαμε λέγοντας πως δεν είναι για τον ΠΑΟΚ. Βλέπουμε λοιπόν πως 3 χρόνια τώρα παικταράδες έρχονται και φεύγουν. Άλλοι είναι σταθεροί τα χρόνια αυτά στα οποία δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Χρόνια τώρα ακούμε για τους τρομερούς πιτσιρικάδες από τις Ακαδημίες μας. Πέρα από Σταφ πείτε μου έναν που μας τον ζήτησε μια ομάδα. Για μένα απλά πρέπει να παραδεχτούμε πως με πορδές αυγά δεν βάφονται και πως οι Έλληνες παίχτες που έχουμε είναι μέτριοι προς το κακοί. Δεν γίνεται άλλο. Όχι άλλο Σκόνδρα, όχι άλλο Κίτσιου,όχι άλλο Κλάους, όχι άλλο Τζαβέλλα κλπ. Αυτοί είναι τρία χρόνια τώρα ακόμα εδώ.
-
Yupis έγραψε:Εδώ και 3 χρόνια από την ομάδα μας έχουν περάσει ονόματα όπως Λούκας, Στοχ, Νάτχο, Νομπόα, Νέσιντ, Μαντούρο, ο τεράστιος Μπερμπάτωφ τώρα, Στέφενς σαν προπονητής. Δηλαδή αυτοί οι παικταράδες που ζητάμε και θέλουμε από το Σαββίδη να μας φέρει, πόσο καλύτεροι από αυτούς πιστεύετε ότι θα είναι; Από αυτούς που τους διώξαμε λέγοντας πως δεν είναι για τον ΠΑΟΚ. Βλέπουμε λοιπόν πως 3 χρόνια τώρα παικταράδες έρχονται και φεύγουν. Άλλοι είναι σταθεροί τα χρόνια αυτά στα οποία δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Χρόνια τώρα ακούμε για τους τρομερούς πιτσιρικάδες από τις Ακαδημίες μας. Πέρα από Σταφ πείτε μου έναν που μας τον ζήτησε μια ομάδα. Για μένα απλά πρέπει να παραδεχτούμε πως με πορδές αυγά δεν βάφονται και πως οι Έλληνες παίχτες που έχουμε είναι μέτριοι προς το κακοί. Δεν γίνεται άλλο. Όχι άλλο Σκόνδρα, όχι άλλο Κίτσιου,όχι άλλο Κλάους, όχι άλλο Τζαβέλλα κλπ. Αυτοί είναι τρία χρόνια τώρα ακόμα εδώ.
Συμφωνώ απόλυτα.
Sekeris4 έγραψε:Τελικα χωρις γκρινια δεν μπορουμε.Η ομαδα εκλεισε 2 μηνες αηττητη,5 νοικαισ κε 5 οισωπαλειαισ, και στην πρωτη ηττα βγηκαν ολοι να την κατασπαραξουν.Ανθρωποφαγία.Να δω τι θα λενε οταν στη ρεβανς της Τουμπας ανατρεψουμε το 2-1 αγγιζοντας τα ορια της εποποιίας.Και αν λογω γκαντεμιας,αναδρομου ερμη,αποκλειστουμε..ε,δε χαθηκε κι ο κοσμος βρε αδερφε.Ας το παρει και κανεις αλλος το κυπελλακι.Εμεις εκει,στο 3ετες πλανο μας,το γιαπι,το πηλοφορι,το μυστρι.Μονο να βαλουμε καμια αλοιφη στο σβερκο γιατι εχει κοκκινησει απ τον....ηλιο...
Κ με την Καλλιθέα στον επαναληπτικό αγγίξαμε την εποποιία , αλλά χαίρι δεν είδαμε ...
Ούτε εμείς ούτε ο τότε που καθότανε στον πάγκο μας.

- Μπαρκαρούτσος
Yupis έγραψε:Χρόνια τώρα ακούμε για τους τρομερούς πιτσιρικάδες από τις Ακαδημίες μας.
Κράτα τα λόγια μου: οι παιχταράδες που έρχονται, είναι σήμερα <15 χρονών... Θα δούμε ωραία πράγματα..
Γιάυτό θέλει να διώξει τον Αρνεσεν ο Σαββίδης, γιατί απλά θέλει να διώξει Τούντορ και ο Αρνεσεν δεν τον αφήνει.
Οπότε θα φύγουν και οι δύο μαζί και ξεκινάμε και πάλι τριετές το καλοκαίρι.
Οπότε θα φύγουν και οι δύο μαζί και ξεκινάμε και πάλι τριετές το καλοκαίρι.
RoMaN έγραψε:Yupis έγραψε:Χρόνια τώρα ακούμε για τους τρομερούς πιτσιρικάδες από τις Ακαδημίες μας.
Κράτα τα λόγια μου: οι παιχταράδες που έρχονται, είναι σήμερα <15 χρονών... Θα δούμε ωραία πράγματα..
Μ αυτά που βλέπουμε roman θα το έχουμε πάθει το έμφραγμα μέχρι να φτάσουν τα πιτσιρικια. Δε βλέπω να προλαβαινουμε να τα δουμε.