Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θα τα λύσει ο επόμενος
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μην ξεχνάμε ότι είμαστε και πρώτοι στις πάσες σε όλο το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Προς τα πισω; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και στις ευκαιριες . και στα ποσοστα κατοχης. και στις χαμενες ευκαιριες. νομιζω
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

MANIAKOS έγραψε:Προς τα πισω; :mrgreen:
Σωστός!!!!!!!!!!!!

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

MANIAKOS έγραψε:Προς τα πισω; :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αν είναι να αλλαχτεί ο Τούντορ (τον οποίο θεωρώ ανεπαρκή μέχρι τώρα) θα πρέπει να το κάνει ο Φρανκ και κανένας άλλος. Δεν είναι κακό να παραδεχτεί μια λάθος επιλογή του και να την διορθώσει.
Αν το κάνει άλλος, τότε θα πρέπει να φύγει και αυτός. Κάτι που πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς θα συμβεί αν αποκλειστούμε από την καλλονή.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνώ,όμως δεν θα αποκλειστουμε από την καλλονή.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τι να πω ρε Μπάνε; Έχει τρομάξει το μάτι μου φέτος. :?
Προσωπικά δεν θέλω να φύγει ο Φρανκ και είμαι κατά των μηδενισμών.
Ακόμα και αν κάποιοι του καταλογίζουν αποτυχημένες μεταγραφές, εγώ πιστεύω ότι με έναν άλλον προπονητή και ο Ζαΐρο και ο Σάμπο και ο Λέοβατς ακόμα, θα έδειχναν καλύτερο πρόσωπο.
Γίνονται αυτά στην μπάλα: διαλέγεις έναν προπονητή αλλά δεν σε βγαίνει. ΟΚ, δεκτό. Όπως και με τις μεταγραφές. Αυτό που κατάλαβα εγώ, είναι ότι ο Τούντορ δεν μπορεί να αξιοποιήσει το ρόστερ του.
Αν καταλογίζω κάτι στον Φρανκ (και το έχω ξαναγράψει) είναι ότι ήδη θα έπρεπε να έχει κάνει μεταγραφές και όχι να κουβεντιάζει τι και που χρειαζόμαστε, στις 6 Ιανουαρίου.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Καταρχάς πρέπει να αποφασίσουμε τι φταίει. Η φταίει ο Tudor οποτε αλλάζουμε προπονητή και κρατάμε τους παίχτες και ελπίζουμε ότι με τον καινούριο προπονητή θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους η φταινε οι παίχτες οποτε κρατάμε Tudor αλλα του παίρνουμε και 2-3 σοβαρούς ενδεκαδατους παίχτες. Γιατί ρε παλικαρια και τα δυο μαζί δε γίνονται. Ένα από τα δυο φταίει. Γιατί αν φταίνε και τα δυο μάλλον τον Άρνεσεν πρέπει να αλλάξουμε πρώτα και μετά όλα τα αλλα...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

chrisg4 έγραψε:Καταρχάς πρέπει να αποφασίσουμε τι φταίει. Η φταίει ο Tudor οποτε αλλάζουμε προπονητή και κρατάμε τους παίχτες και ελπίζουμε ότι με τον καινούριο προπονητή θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους η φταινε οι παίχτες οποτε κρατάμε Tudor αλλα του παίρνουμε και 2-3 σοβαρούς ενδεκαδατους παίχτες. Γιατί ρε παλικαρια και τα δυο μαζί δε γίνονται. Ένα από τα δυο φταίει. Γιατί αν φταίνε και τα δυο μάλλον τον Άρνεσεν πρέπει να αλλάξουμε πρώτα και μετά όλα τα αλλα...
καποιος κακεντρεχής θα λεγε οτι υπαρχει κι αλλο εδεχομενο οτι φταιει ο ιβαν που τους εφερε ολους οποτε ας αλλαξουμε αυτον :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

DC έγραψε:Αν είναι να αλλαχτεί ο Τούντορ (τον οποίο θεωρώ ανεπαρκή μέχρι τώρα) θα πρέπει να το κάνει ο Φρανκ και κανένας άλλος. Δεν είναι κακό να παραδεχτεί μια λάθος επιλογή του και να την διορθώσει.
Ή επιλογη αναγκης.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Εδω σε θελω μαστορα..παιξε μπαλα..για να δουμε..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Φέρε ΔΥΟ ΚΑΛΑ σέντερ μπακ κι ένα φουλ μπακ (αριστερό ή δεξί) ΤΩΡΑ...Αν δεν σου δίνουν το ανάλογο "μπάτζετ" βγες και πες το στις 11 Φλεβάρη και παραιτήσου τότε άμεσα γιατί αλλιώς, αργότερα (καλοκαίρι), θα αποτελέσεις το τελευταίο εξιλαστήριο θύμα των αποτυχιών του Π.Α.Ο.Κ. και θα είναι σε βάρος σου, μόνο και μόνο επειδή άργησες να μιλήσεις... ;)

Υ.Γ. Πιστεύω ότι τον Τούντορ θα τον κρατήσεις με τις πλάτες σου όσο θα είμαστε "μέσα" στους δύο στόχους που μας απέμειναν και καλά θα κάνεις... ;)
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Τελικα τι εγινε με το Γκαλιτσιο?Τον ηθελε ο Τουντορ,τον εφερε ο Φρανκ αλλα κοπηκε?Βαση ποιανου πλανου?Ποιος αξιολογησε αν χρειαζεται η όχι ο παικτης?Ο μακ φευγει με προσφορα η όχι?
Βαση ποιου πλανου θα κριθει ο Φρανκ?

Στηριξη σε Φρανκ και Τουντορ κατά τη γνωμη μου,αλλα δε βλεπω να τους αφηνουν να δουλεψουν,
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”