Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Διώξτε τον άμεσα. 10 χρονών παιδάκια βλέπουν ότι ο άνθρωπος δεν είναι καν προπονητής, δεν είναι δυνατόν να μην το βλέπει κανείς στην ΠΑΕ.
Είσαι πολύ λάθος geo..K_geo έγραψε:αν ο μπερμπα ειναι οπως σημερα καλα εκανε και δεν τον βαζει.
Ο σημερινός Κλάους ήταν χειρότερος από τον παππού μου με δεμένο το δεξί πόδι και κλειστά μάτια.Μην τρελαθούμε κιόλας.
δεν μιλαω για κλαους. μπορει να ειμαι υπερβολικος. οκ δεν διαφωνω.
αλλα εχει μαμηθει να χανει φασεις. ποιος; ο μπερμπα;
μονο στον ΠΑΟΚ αυτα ρε...
K_geo έγραψε:δεν μιλαω για κλαους. μπορει να ειμαι υπερβολικος. οκ δεν διαφωνω.
γεο κανε το μοντ και σταματα να σχολιαζεις ... ξερουμε οτι δεν εισαι ασχετος για να καταλαβεις οτι ο σεντερ φορ οποιος και να ναι θελει ρυθμο και αγωνες
ελεος για να καλυψεις τον ανυπαρκτο ιτ θα μας βγαλεις σκαρτο τον μπερμπα η την ατυχια
αληθεια στο λεω κοψτε το ολοι οι μοντς καταλαβαινουμε ολοι μα ολοι ... συντονιστε απλα και μην καντε σχολια με γραμμη θα σιχαθει ο κοσμος το φορουμ και ξερεις ποσο το αγαπαω το γμημενο το φορουμ
καληνυχτα για σημερα σβησε το σχολιο αν θες μπαναρε με αλλα ξερεις οτι τα λεω για καλο
ναι τσε. κανω σχολια με γραμμη παλικαρε.
οκ. σταματω να γραφω και κανω μονο το μοντ ρε.
ενα τελευταιο, απο τη γραμμη που παιρνω...
ουτε για να βγαλω λαδι καποιον ουτε τπτ. σχολιαζω ενα γεγονος που λεει οτι μου εσει στοιχεισει βαθμους. ισως και οσους ο ...ολσεν.
τελος απο εμενα απο το σχολιασμο στο φορουμ λοιπον, να κοπει και...η γραμμη...
τι αλλο θα ακουσουμε παναγιτσα μου απορω.
οκ. σταματω να γραφω και κανω μονο το μοντ ρε.
ενα τελευταιο, απο τη γραμμη που παιρνω...
ουτε για να βγαλω λαδι καποιον ουτε τπτ. σχολιαζω ενα γεγονος που λεει οτι μου εσει στοιχεισει βαθμους. ισως και οσους ο ...ολσεν.
τελος απο εμενα απο το σχολιασμο στο φορουμ λοιπον, να κοπει και...η γραμμη...
τι αλλο θα ακουσουμε παναγιτσα μου απορω.
- desperando
- Επικοινωνία:
ποιο ηταν το αχαστο?K_geo έγραψε:εχασε το αχαστο... ξανα...
η προβολη με υπερεκταση που την βρηκε με το μιτακι?
πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος για το τι μπαλα βλεπεις
βλεπεις τον λεοβατς απο τους καλυτερους και τον μπερμπα απο τους χειροτερους.
πραγματικα πιστευω οτι εισαι τοσο αντιδραστικο πνευμα που ολα αυτα τα λες επειδη λενε τα αντιθετα ατομα που εχεις κοντρα
υγ το ξαναλεω οτι θελει πολυ προσπαθεια για να βρεις χειροτερο προπονητη απο τον αγγελο.
το ερωτημα ομως ειναι... τι κανεις?
τον κρατας μεχρι τελος της χρονιας γιατι παει πολυ τεταρτη συνεχομενη χρονια αλλαγη μεσουσις της περιοδου
ή ακολουθεις το παραδειγμα της κουλας η οποια εδιωξε τον ασχετο τον δελα,πηρε κανονικο προπονητη και τωρα παιζει πολυ καλο ποδοσφαιρο?
οτι και να αποφασησουν στην διοικηση παντως τους καταλαβαινω και θα ειμαι μαζι τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 06 Ιαν 2016, 23:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κάτι δηλώσεις του τύπου "μπορεί τελικά να μην είμαστε τόσο καλή ομάδα όσο νομίζουμε ότι είμαστε" που τις επαναλαμβάνει συνέχεια εμένα προσωπικά μου φαίνονται δήθεν.
Αν δεν πιστεύεις στην ομάδα κάντε επιτέλους τις αλλαγές που χρειάζονται για να την πιστέψεις.
Αν δεν πιστεύεις στην ομάδα κάντε επιτέλους τις αλλαγές που χρειάζονται για να την πιστέψεις.
Αστε τον να ξεφτιλιζεται ετσι, που ακομα και το παραπανω μπορεί να το θεωρησε εμπαθες και επρεπε ναπαντησει ντε κ καλα, με χαζα επιχειρηματα περι μετριότητας μπερμπατοφ, αντι να συμφωνησουμε με το προφανές οτι δε γινεται να παιζει Τεταρτη Κυριακη ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ μπερμπατοφ και δε γινεται να κανει τετοιες δηλωσεις-αυτογκολ..simba έγραψε:Λογη πολιτικη ρε ψηλε δεν εχεις και συ, τι.να σε πω..
Σε ρωτανε για μπερμπατοφ και λες παλι οτι βαζεις τους καλυτερους παίκτες κατα την αποψη σου,
αντι να πεις οτι επαιζα με την τελευταια ομαδα και τον ηθελα βασικό για τα γιαννενα..
Πες οτι ηταν θεμα διαχείρισης αφου δε μπορει αντέξει 2 90λεπτα σε 4 μερες..
Εκτος και αν όντως το πιστεύεις αυτο που ειπες, οποτε τι να σου πω, ελεος..
Αλλα τι να λεμε, εδω παλι μπήκε στην κουβέντα ο ολσεν..
- Μπαρκαρούτσος
Che, δεν υπάρχει αυτό που λες, ξεκόλλα..che4 έγραψε:K_geo έγραψε:δεν μιλαω για κλαους. μπορει να ειμαι υπερβολικος. οκ δεν διαφωνω.
γεο κανε το μοντ και σταματα να σχολιαζεις ... ξερουμε οτι δεν εισαι ασχετος για να καταλαβεις οτι ο σεντερ φορ οποιος και να ναι θελει ρυθμο και αγωνες
ελεος για να καλυψεις τον ανυπαρκτο ιτ θα μας βγαλεις σκαρτο τον μπερμπα η την ατυχια
αληθεια στο λεω κοψτε το ολοι οι μοντς καταλαβαινουμε ολοι μα ολοι ... συντονιστε απλα και μην καντε σχολια με γραμμη θα σιχαθει ο κοσμος το φορουμ και ξερεις ποσο το αγαπαω το γμημενο το φορουμ
καληνυχτα για σημερα σβησε το σχολιο αν θες μπαναρε με αλλα ξερεις οτι τα λεω για καλο
Κανείς δεν μας είπε ποτέ τίποτα για το πόσο και τι θα σχολιάζουμε κτλ.. Ο καθένας μας αυτό που λέει πηγάζει από το μυαλό του και μόνο. Ούτε γραμμή υπάρχει, ούτε καν μεταξύ μας λέμε "θα πω αυτό" "ά όχι μη πεις αυτό θα σε πούνε έτσι-αλλιώς"... Αν έχουμε γνώμη και θέλουμε να τη πούμε, τη λέμε.
Δεν σηκώνω κουβέντα για το παραπάνω, "μαζί σας" είμαστε..
Διώχνεις Τούντορ - φέρνεις Μπιέλσα και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για το επόμενα 4 χρόνια.