4.Marin Leovac

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Re: 4.Marin Leovac

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Η
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θελω ενας, να μου εξηγησει γιατί δεν ήταν ο καλύτερος μας παίχτης σήμερα.

αλλά με επιχειρήματα, όχι του τύπου, δεν εκανε τρίπλα.

δεν ανέβαινε; δεν έκανε οβερλαπ συνέχεια; δεν επαιζε με τη μια; δεν εκανε τα πιο επικινδυνα γυρισματα στη περιοχη; απο σημαικι σε σημαιακι ηταν... μια γιομα εκανε στο πρωτο οπου να ναι. οκ.

εγω πιστευω οτι το παλικαρι το εχετε παρει με στραβο ματι. λογικο, ακριβη μεταγραφη, οτι πρεπει να το τονιζουν οι γνωστοι αγνωστοι για να βαραν εκει που πρεπει... γιατι πιανει και φρανκ και τουντορ. η καλυτερη δλδ.

αλλα τι να πω. τα επιχειρηματα θα ειναι οτι ειμαι αμπαλος αλλη ομαδα κτλ κτλ...

τεσπα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

εγω τον ειδα σημερα στους 2 καλυτερους
ισως το καλυτερο του ματς
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σήμερα έτρεξε όσο έτρεξαν οι άλλοι εννιά μαζί που ξεκίνησαν τον αγώνα

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ο Ράζβαν Ρατς αδικήθηκε πέρσι και του φέρθηκαν άσχημα το καλοκαίρι. Ναί, ήταν κακός στο δεύτερο γύρο αλλά κακή και κοταπονημένη ήταν όλη η ομάδα από την άθλια διαχείρηση του Αναστασιάδη και των συνεργατών του.
Ο Λέοβατς δεν έχει ούτε την ποιότητα αλλά ούτε και την εμπειρία του Ρατς αλλά μας στοιχισε περισσότερο.

Τελικά ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής γιατί αλλά λέγαμε πέρσι. Ο Βρύζας ήταν άχρηστος και έφερε τον Ρατς, ο Αρνεσεν έφερε τον Λέοβατς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 06 Ιαν 2016, 23:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Προσπάθησε,αλλά ως εκεί.

Φάνηκε να πατάει καλύτερα ως μπακ,πάτησε και περιοχή 4-5 φορές,αλλά πάλι έδειξε πως λείπει ποιότητα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

spyretto έγραψε:Τελικά ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής γιατί αλλά λέγαμε πέρσι. Ο Βρύζας ήταν άχρηστος και έφερε τον Ρατς, ο Αρνεσεν έφερε τον Λέοβατς.
Πιστεύω ότι ο Tudor έφερε τον Leovac.. Ο Arnesen απλώς εμπιστεύτηκε την επιλογή αυτουνού που εμπιστεύτηκε για προπονητή.. Καλό είναι να υπάρχουν στο roster 2-3 παίχτες που είναι επιλογές του coach και τους ξέρει..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

thanos-xanthi έγραψε:εγω τον ειδα σημερα στους 2 καλυτερους
ισως το καλυτερο του ματς
Οι γνωμη μας δε μετραει .Ειμεθα αμπαλοι.
Άβαταρ μέλους
spyretto

K_geo έγραψε:θελω ενας, να μου εξηγησει γιατί δεν ήταν ο καλύτερος μας παίχτης σήμερα.

αλλά με επιχειρήματα, όχι του τύπου, δεν εκανε τρίπλα.

δεν ανέβαινε; δεν έκανε οβερλαπ συνέχεια; δεν επαιζε με τη μια; δεν εκανε τα πιο επικινδυνα γυρισματα στη περιοχη; απο σημαικι σε σημαιακι ηταν... μια γιομα εκανε στο πρωτο οπου να ναι. οκ.

εγω πιστευω οτι το παλικαρι το εχετε παρει με στραβο ματι. λογικο, ακριβη μεταγραφη, οτι πρεπει να το τονιζουν οι γνωστοι αγνωστοι για να βαραν εκει που πρεπει... γιατι πιανει και φρανκ και τουντορ. η καλυτερη δλδ.

αλλα τι να πω. τα επιχειρηματα θα ειναι οτι ειμαι αμπαλος αλλη ομαδα κτλ κτλ...

τεσπα.
Δεν κάνει τη διαφορά. Χρειάζεται κι αλλο επιχείρημα;
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

spyretto έγραψε:Ο Ράζβαν Ρατς αδικήθηκε πέρσι και του φέρθηκαν άσχημα το καλοκαίρι. Ναί, ήταν κακός στο δεύτερο γύρο αλλά κακή και κοταπονημένη ήταν όλη η ομάδα από την άθλια διαχείρηση του Αναστασιάδη και των συνεργατών του.
Ο Λέοβατς δεν έχει ούτε την ποιότητα αλλά ούτε και την εμπειρία του Ρατς αλλά μας στοιχισε περισσότερο.

Τελικά ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής γιατί αλλά λέγαμε πέρσι. Ο Βρύζας ήταν άχρηστος και έφερε τον Ρατς, ο Αρνεσεν έφερε τον Λέοβατς.
Μήπως είναι λίγο νωρίς για σύγκριση;

Ο Ρουμάνος αν δε κάνω λάθος τέτοια περίοδο πέρσι είχε γεμάτη χρονια - σε αντίθεση βεβαια με τον Κροάτη που μόλις άρχισε να μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό.

Έπειτα:

Υπάρχει και μια άλλη φιλοσοφία φέτος η οποια λέει πάνω κάτω τα εξής:

Αντί για παίκτες τύπου Rats επενδύουμε σε νέους παίκτες με φιλοδοξία και το αντίστοιχο δυναμικό για δημιουργία υπεραξίας.

Μπορεί να αποδειχτεί εντελώς λανθασμένη επιλογή ο Κροάτης. Αυτό θα φανεί.

Αλλα οποιος κάνει σύγκριση ας έχει και τα διαφορετικά δεδομένα υπόψιν του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Τετ 06 Ιαν 2016, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ΠΑΟΚ:η μονη ομαδα στον πλανητη που περιμενει ο αριστερος της μπακ να κανει τη διαφορα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ανέβηκε πολυ αλλα κατι έλειπε .. Η Συνερηασια με τους μπροστα; Ποιοτητα;

Θα δειξει
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εχει ολα εκεινα τα στοιχεια που χρειαζονται για την θεση του αρ μπακ αλλα για ενα ακομα παιχνιδι δεν ειχε ουτε μια θετικη ενργεια.

δεν μπορει καποια στιγμη θα ξεμπουκωσει γιατι δεν ειναι τοσο κακος παικτης
Άβαταρ μέλους
spyretto

RoMaN έγραψε:
spyretto έγραψε:Τελικά ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής γιατί αλλά λέγαμε πέρσι. Ο Βρύζας ήταν άχρηστος και έφερε τον Ρατς, ο Αρνεσεν έφερε τον Λέοβατς.
Πιστεύω ότι ο Tudor έφερε τον Leovac.. Ο Arnesen απλώς εμπιστεύτηκε την επιλογή αυτουνού που εμπιστεύτηκε για προπονητή.. Καλό είναι να υπάρχουν στο roster 2-3 παίχτες που είναι επιλογές του coach και τους ξέρει..

Ναι πιστεύω κι εγώ ότι αυτό ισχύει 100%. Μονο που έπρεπε να φέρει κάποιον καλύτερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”