Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Έχει θέμα ο Τούντορας με τον Μπέρμπα, δεν εξηγείτε αλλιώς!
Τέτοιον παίχτη όταν τον έχεις συνεχόμενα πάγκο, ακόμα και με χωριά, τότε του ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ την ψυχολογία που είναι το Α και το Ω για κάθε παίχτη! Τι πάει να πει θα τον βάλει στο δεύτερο ημίχρονο ανάλογα με την έκβαση? Δηλαδή αν χάνουμε 2-0 θα τον βάλει να κάνει τι???
Εγώ το έχω πει και θα το ξαναπώ, αν ο Μπέρμπα έπαιζε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της λίγδας, θα είχε 10 γκολ στο ενεργητικό του! Τώρα ζεσταίνει τους πάγκους της ομάδας και περιμένει πότε θ' αποφασίσει ο προπονητής να το πετάξει μέσα, ποιον τον ΜΠΕΡΜΠΑ... ΤΟΝ ΜΠΕΡΜΠΑ! Ρε θα τρελαθούμε τελείως?
Ναι ναι , το ξέρω! Ποιος είμαι εγώ και τα λέω αυτά? Προπονητής της κερκίδας! Κλαψας! Γραφικός! Δεν βλέπω τι γίνεται στην προπόνηση και μπλα μπλα μπλα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 06 Ιαν 2016, 19:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
sourmenetes έγραψε:Το οτι παιζουμε σε χωραφακι και δε χρειαζεται να ρισκαρει δε σςς λεει κατι..
Αλλα ξερω...
Εχει προβλημα με τον μπερμπατοφ..
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ! Λες και όταν του είπαν πως θα έρθει στο Ελλαδιστάν να παίξει, του είπανε επίσης πως όλα μας τα γήπεδα είναι της premier league .. Με αυτό το σκεπτικό ΔΕΝ πρέπει να ξαναπαίξει στο Ελλάντα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 06 Ιαν 2016, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.