ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ,06/01,19:30,OteSports1
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ,06/01,19:15,OteSports1
Μ'αρέσει η 11άδα, κάθε γραμμή της... Είναι και για 0-4, αλλά Π.Α.Ο.Κ. είσαι, μπορεί να έρθει και 0-0...
Την έπιασαν τη σύνθεση τα γατόνια, οι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ. Ακονιζουν μαχαίρια ευχόμενοι στραβή.
Κατεβάζει 11άδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και με τρεξίματα.
Λογικά θα χρησιμοποιήσει Τζιόλη Μπερμπατοφ στο β, ανάλογα με το πως θα πάει
το παιχνιδι.
Λογικά θα χρησιμοποιήσει Τζιόλη Μπερμπατοφ στο β, ανάλογα με το πως θα πάει
το παιχνιδι.
Τουντορ θα με αναγκασεις να γινω γραφικος και να αρχισω το κραξιμο.. Ποσο μπουφος μπορει να εισαι ρε ανθρωπε μου για να αφηνεις εξω τον Μπερμπατοφ? Ειμαστε πραγματικα ανικανοι να αξιοποιησουμε αυτον το παιχτη.. τι να πω
Jairo ο επιπλέον που κόπηκε από την αποστολή.
Καλή 11αδα. Νεανικότατο κέντρο. Τρέξιμο για 0-3
Ημίχρονο και ο Κουλούρης και δεν περνά με τίποτα η ώρα,

Καλή 11αδα. Νεανικότατο κέντρο. Τρέξιμο για 0-3
Ημίχρονο και ο Κουλούρης και δεν περνά με τίποτα η ώρα,

Δεν εισαι ο μονος φιλεPablito έγραψε:Τουντορ θα με αναγκασεις να γινω γραφικος και να αρχισω το κραξιμο.. Ποσο μπουφος μπορει να εισαι ρε ανθρωπε μου για να αφηνεις εξω τον Μπερμπατοφ? Ειμαστε πραγματικα ανικανοι να αξιοποιησουμε αυτον το παιχτη.. τι να πω
Μπορεί να θέλει να τον ξεκινήσει την Κυριακή. Παίζουμε Κυριακή Τετάρτη μεχρι τις 24...
Ρε φιλε ειναι ο Μπερμπατοφ ρε γαμω. Λιγο μυαλο θελει απλα, βαλτον και καντον αλλαγη στον 60 ξερω γω. Αλλα αυτος ο παγκος του εχει γ@μησει την ψυχολογια
- zarathustra79
Μαλιστα. Ο τουντορ φταιει που σερνεται ο μπερμαπτοφ. Οχι ψεμματα, φταιει κ ο αρνεσεν. Λιγο κ οι υπολοιποι παικτες που δεν τον παιζουνε. Φταιει κ ο κολκας γιατι γραφει οτι τον πληρωνουν οι αθηναιοι. Φταιει κ ο ιβαν που δεν του κανει ολα τα χατηρια. Φταιει κ ο τσιπρας εδω που τα λεμε λογω καπιταλ κοντρολς...
Πες μου λιγο κατι. Την ειρωνια την χρησιμοποιεις για να δειξεις κατι ή απλα σου βγαινει αυθορμητα?
Σαν ανθρωπος δε μπορεις να πεις τα επιχειρηματα σου?
Σαν ανθρωπος δε μπορεις να πεις τα επιχειρηματα σου?
Τελικα δν ειχαν βαση τα οσα γραφτηκαν οτι υπολογιζοταν βασικος ο μπερμπα..
Βεβαια ερχονται γιαννενα σε 4 μέρες μην το ξεχναμε.
Και κατεμε, λογικα υπολογιζεται περισσοτερο για εκει, και αναλογα με το πως παει το ματς σήμερα...
Επισης μου φαινεται περισσότερο για ρομβος το σχήμα σε αντιθεση μαυτο π ανεβασε η παε..
Χαιρομαι που αρχιζει με ορθολογική διαχειριση (βλέπε τζιολη)!
Αν και θα ηθελα ο Ζαιρο να αποτελει επιλογη απτον παγκο..
Παμε να το κανουμε ευκολακι το ματσακι

Βεβαια ερχονται γιαννενα σε 4 μέρες μην το ξεχναμε.
Και κατεμε, λογικα υπολογιζεται περισσοτερο για εκει, και αναλογα με το πως παει το ματς σήμερα...
Επισης μου φαινεται περισσότερο για ρομβος το σχήμα σε αντιθεση μαυτο π ανεβασε η παε..
Χαιρομαι που αρχιζει με ορθολογική διαχειριση (βλέπε τζιολη)!
Αν και θα ηθελα ο Ζαιρο να αποτελει επιλογη απτον παγκο..
Παμε να το κανουμε ευκολακι το ματσακι

Να μην ξεχναμε την οδηγια ΝΒ προς ΙΤ για την ορθολογικη χρησιμοποιηση του Μπερμπα...
Νομίζω το νέο είναι ο Τζιόλης. Γιατί αν θυμάμαι δεν παίζει την Κυριακή. Οπότε καθαρά τον βγάζει από τους βασικούς.
Α δηλαδή δεν κάθησε ο ΝΒ με τον Τούντορ να γευματίσουν και να καταστρώσουν πως θα αξιοποιηθεί ο Μίκο ξεκινώντας από σήμερα;
Εγώ λέω να ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ όλοι και να μην χαλιόματε για πράγματα που δεν υπάρχουν. Οτι είναι να γίνει θα γίνει.
Εγώ λέω να ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ όλοι και να μην χαλιόματε για πράγματα που δεν υπάρχουν. Οτι είναι να γίνει θα γίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 06 Ιαν 2016, 19:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.