Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Και στα στοπερ εχω Μαλεζα,Κοστα,Βιτορ,Τζαβελλα,Τζιολη,Σκονδρα και λιγους λεω...
Σωστός!
Ερώτηση μνήμης: ο Ροντριγκεζ, πόσους αγώνες έπαιξε αρ μπακ χαφ και πόσους δεξιό?
Ερώτηση μνήμης: ο Ροντριγκεζ, πόσους αγώνες έπαιξε αρ μπακ χαφ και πόσους δεξιό?
Να τον κλωνοποιησουμε τοτε.Για να απαντησω και στην ερωτηση σου σε 10 παιχνιδια επαιξε δεξια, σε 7 αριστερα.δεξια εκανε και τα καλυτερα του παιχνιδια με κορυφαιο αυτο με τον βαζελο.Δεν βλεπω το νοημα να παιρνω ενα παικτη απο την καλη του πλευρα για να τον αλλαξω θεση,οσον αφορα δε τους αλλους,ο Τζαβελλας εχει παιξει τα τελευταια 3 χρονια 5-6 φορες ως ακραιος και ο κοροβεσης βρισκεται προφανως εκτος πλανων του προπονητη και δικαιολογημενα θα πω.Συγκεντρωτικα παντως απο την αρχη της χρονιας και ενω παιζουμε 3-5-2 αν εξαιρεσεις καποια παιχνιδια που επαιξε ο ροντριγκεζ εκει δεν εχουμε παρει τιποτα απο την θεση,νομιζω πως δεν υπαρχει ανθρωπος να διαφωνησει σε αυτο.Μπορει να καλυφθει το προβλημα εκ των εσω? Ιδωμεν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 06 Ιαν 2016, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@simba
ότι είπα το είπα για να μην έχουμε σεντόνια... αλλά το πεπρωμένων φυγείν αδύνατον...
ούτως ή άλλος η άποψη σου είναι διαμορφωμένη ΠΡΙΝ καν ερθει ο παίχτης οπότε είτε σηκώσω εγώ, είτε ο Τούντορ, είτε ο Αρνεσεν είτε η greenpeace σημαία "διαμαρτυρίας" δεν αλλάζει κάτι...
τώρα για το τι θα εκλείψει απο το φόρουμ κτλ κτλ...δεν το έπιασα ακριβώς... αλλά τεσπά.
Για γκολ με ΠΑΣ, για αυτό και η πράσινη φάτσα. τα υπόλοιπα τα θεωρώ περιττά. μην αρπάζεσαι μεμιάς παλικάρι μ΄
ειρήνη ημίν. είθε το Θείο φως να φέρει την άνοιξη στα μυαλά μας...
@joshua
νομίζω ο Γκάρυ έχει πάρει πολλά περισσότερα ματς στα αριστερά, μάλιστα και ο ίδιος σε μια συνέντευξη του είχε δηλώσει ότι του αρέσει περισσότερο να παίζει στην αριστερή πτέρυγα και να συγκλίνει με το δεξί...
ότι είπα το είπα για να μην έχουμε σεντόνια... αλλά το πεπρωμένων φυγείν αδύνατον...

ούτως ή άλλος η άποψη σου είναι διαμορφωμένη ΠΡΙΝ καν ερθει ο παίχτης οπότε είτε σηκώσω εγώ, είτε ο Τούντορ, είτε ο Αρνεσεν είτε η greenpeace σημαία "διαμαρτυρίας" δεν αλλάζει κάτι...

τώρα για το τι θα εκλείψει απο το φόρουμ κτλ κτλ...δεν το έπιασα ακριβώς... αλλά τεσπά.

Για γκολ με ΠΑΣ, για αυτό και η πράσινη φάτσα. τα υπόλοιπα τα θεωρώ περιττά. μην αρπάζεσαι μεμιάς παλικάρι μ΄

@joshua
νομίζω ο Γκάρυ έχει πάρει πολλά περισσότερα ματς στα αριστερά, μάλιστα και ο ίδιος σε μια συνέντευξη του είχε δηλώσει ότι του αρέσει περισσότερο να παίζει στην αριστερή πτέρυγα και να συγκλίνει με το δεξί...
Δεξια εχει τα περισσοτερα και κυριως τα καλυτερα,ειναι δυσκολο για εναν παικτη που θελει να παιξει ολη τη γραμμη να παιζει με αναποδο ποδι,ειναι πολλες φορες προσον οταν παιζεις στα εξτρεμ.
7 αριστερά, 10 δεξιά, 3 (με μπροντμπι και ντορτμουντ λιγο) φουνταριστος... πολυεργαλειο αν μη τι αλλο.
http://www.transfermarkt.co.uk/garry-ro ... rainer_id=
υγ: δεν μπορείς να πεις, σφαίρας είμαι... παίζει και ένα κλικ πιο γρήγορος απο το σπίντυ ροντρίγκεζ.
υγ2: στα αριστερά θεωρώ (και κατ΄εμε καλά κάνουμε) αναμένουμε και τη συνέχεια του Γιαννούλη που μπορεί του χρόνου να αποτελέσει μια καλύτερη εναλλακτική απο τον κοροβέση εκεί... όσο τον έχω δεί μου εχει αρέσει ο μικρός, οκ, έχει μια αδυναμία στο μαρκάρισμα αλλά είναι ιδιαίτερα επιθετικό μπακ χαφ...
υγ3: μη το δένουμε σκοινί κορδόνι για γκαλίτσιο κτλ γιατί αν κανείς παρατηρήσει διάσπαρτα "ρεπορτάζ" θα δει ότι τελικά το πιο πιθανό είναι να ήρθε απλά για δοκιμή (και τους λόγους απόριψης όπως είχε πει ο ντεσπε να μην τους μαθουμε..ποτέ) ενώ υπήρχε λίστα και για άλλα μπακ-χαφ. μπας και γινόταν κανα μπαλωμα εκει λογω τραυματισμού κων/νιδη..
http://www.transfermarkt.co.uk/garry-ro ... rainer_id=
http://www.zougla.gr/sports/podosfero/p ... s-i-pektesΓια το ποια θέση θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα: «Στα άκρα μου ταιριάζει καλύτερα. Έπαιζα πέρσι αριστερό εξτρεμ στην Ελτσε, εκεί θεωρώ πως είναι η φυσική μου θέση. Όπως έπαιξα με τον Πανθρακικό. Παίζω το ίδιο καλά και στα δεξιά, συμφωνώ ότι με τον Παναθηναϊκό έκανα ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά προτιμώ την αριστερή πλευρά. Θα παίζω όμως όπου μου πει ο προπονητής».
υγ: δεν μπορείς να πεις, σφαίρας είμαι... παίζει και ένα κλικ πιο γρήγορος απο το σπίντυ ροντρίγκεζ.

υγ2: στα αριστερά θεωρώ (και κατ΄εμε καλά κάνουμε) αναμένουμε και τη συνέχεια του Γιαννούλη που μπορεί του χρόνου να αποτελέσει μια καλύτερη εναλλακτική απο τον κοροβέση εκεί... όσο τον έχω δεί μου εχει αρέσει ο μικρός, οκ, έχει μια αδυναμία στο μαρκάρισμα αλλά είναι ιδιαίτερα επιθετικό μπακ χαφ...

υγ3: μη το δένουμε σκοινί κορδόνι για γκαλίτσιο κτλ γιατί αν κανείς παρατηρήσει διάσπαρτα "ρεπορτάζ" θα δει ότι τελικά το πιο πιθανό είναι να ήρθε απλά για δοκιμή (και τους λόγους απόριψης όπως είχε πει ο ντεσπε να μην τους μαθουμε..ποτέ) ενώ υπήρχε λίστα και για άλλα μπακ-χαφ. μπας και γινόταν κανα μπαλωμα εκει λογω τραυματισμού κων/νιδη..

-
Ιβαν ο βαζελος πήρε Εβαγγελίστα
φέρε την κανονική σε εμάς
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Οπως εγραψα και πριν βρεις την συνεντευξη το αναποδο ποδι ειναι καλο για εξτρεμ οχι για φουλ μπακ και ακριβως αυτο ειπε και ο Ροντριγκεζ,οτι η φυσικη του θεση ειναι αριστερο εξτρεμ.Να το πω απλα.Αν ρωτουσε καποιος απο την αρχη της χρονιας ποια πτερυγα φαινεται να ειναι προβληματικη θα απαντουσε κανεις η δεξια? Κατα διαστηματα εχει κανει καλα παιχνδια δεξια και ο Κιτσιου και ο Κωνσταντινιδης και ο Ροντριγκεζ ενω αριστερα πλην Ροντριγκεζ ουδεν,ναδα,νιεντε.
νταξ. ο Λεοβατς ακόμα ειναι σε τσιμιροτ mode. δλδ εχει παρει καποια ματς αλλα οχι τοσα ωστε να μπορει να κριθει με ασφαλεια. δεν το θέτω σε σύγκριση ποιότητας, αλλά αγωνιστικού χρόνου και τραυματισμών που μεγάλωσαν το χρόνο προσαρμογής! δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να αναλύσω πάλι την άποψη μου και να ανακυκλώνουμε συζητήσεις.
κατα τα άλλα, επι λέξη λέει:
Όπως έπαιξα με τον Πανθρακικό. Παίζω το ίδιο καλά και στα δεξιά, συμφωνώ ότι με τον Παναθηναϊκό έκανα ένα πολύ καλό παιχνίδι
άρα, αν δεν..χανόμαστε στη μετάφραση μάλλον ο συμπαθής γκαρυ ήθελε να πει γενικά για πλευρά και όχι ντε και καλά χαφ ή εξτρέμ... το πιο πιθανό είναι η συνέντευξη να έγινε στα αγγλικά και να είπε winger.

κατα τα άλλα, επι λέξη λέει:
Όπως έπαιξα με τον Πανθρακικό. Παίζω το ίδιο καλά και στα δεξιά, συμφωνώ ότι με τον Παναθηναϊκό έκανα ένα πολύ καλό παιχνίδι
άρα, αν δεν..χανόμαστε στη μετάφραση μάλλον ο συμπαθής γκαρυ ήθελε να πει γενικά για πλευρά και όχι ντε και καλά χαφ ή εξτρέμ... το πιο πιθανό είναι η συνέντευξη να έγινε στα αγγλικά και να είπε winger.

Και απο τις δυο πλευρές εχει κανει καλα ματς
Αυτο θα μπορέσουμε ν α το εκμεταλλευτούμε οταν ολοι ειναι υγιείς και να επιλέγουμε αντίπαλο για τον γκαρι πχ
Προβλημα στη δημιουργία εχουμε
Αυτο θα μπορέσουμε ν α το εκμεταλλευτούμε οταν ολοι ειναι υγιείς και να επιλέγουμε αντίπαλο για τον γκαρι πχ
Προβλημα στη δημιουργία εχουμε
κανονικά πρέπει να παει στα νεα για αλλες ομαδες, αλλα οι κινησεις της ζελας μου δειχνουν οτι οι καρελης και ατζαγκουν μαλλον θα πωληθουν χειμωνα...panpangr77 έγραψε:Ιβαν ο βαζελος πήρε Εβαγγελίστα
Λογικα Καρέλης η Μπεργκ λεγανε απο καλοκαίρι αλλα μαλλον Καρέλης
Και δείχνουν οτι πανε για τη δεύτερη θεςη δυνατά
Εμεις το δεκάρι μας
Και δείχνουν οτι πανε για τη δεύτερη θεςη δυνατά
Εμεις το δεκάρι μας
με τα αργα μπακ (ειδικα ακραια) που εχει μανιακε θεωρω οτι τη ζελα οπου τη βρω φετος θα τη γλενταω. 

- ace79grpaok
Σε παρακαλώ έχει game of thrones τώρα στην παε.Η ζελα θα βγει παλι δεύτερη και εμείς θα παίζουμε μετην τρναβες το καλοκαίρι ,προφανώς κάποιοι δεν έβαλαν μυαλο