Ναι, στο κέντρο θέλουμε έναν παίκτη που να έχει αυτό το κράτημα μπάλας όπου οι αντίπαλοι μοιάζουν να είναι πάντα μακριά του. Ωστε η ομάδα να ανεβαίνει χωρίς όλη αυτή την δυσκολία που παρουσιάζει σήμερα. Μόλις γίνει αυτό, οι κάθετες θα βγαίνουν από όλους τους κεντρώους μας και έτσι θα αξιοποιηθούν και οι πλάγιοι και ο Μπερμπατοφ.παοκαρα23 έγραψε:Καλό παικτακι είναι αλλά ταλαντούχο. 22χρονο έχουμε στο 10.αλλου τυπου παίκτη χρειαζόμαστε ποιοτικό κι εμπειροMagpies4 έγραψε:Ναι, καλή περίπτωση είναι...παοκαρα23 έγραψε:Ποιος είναι αυτός;ο αιγύπτιος του Παναιτωλικού;
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
"Το βιολί του καραγιάννη" εσύ...Αφού τα ξαναείπαμε ότι διαφωνούμε ρε Κώστα...Δεν θέλω ο καλύτερος μου αμυντικός να μην κόβει...ούτε στην ξερή...και με 4 βαλέδες στο χέρι μάλιστα...Πάλι τα ίδια θα αρχίσουμε;K_geo έγραψε:και όμως, μέσα σε ενα και κάτι μηνα επέστρεψε!goran 64 έγραψε:1,2 για ενάμισι χρόνο ο Κόστα και υπέρ-πολλά είναι...Ούτε με 300.000 δεν τον κρατούσα...πλέον...μετά απ όσα "έδειξε" και μετά από τόσο σοβαρό "τράκο" στα 35 του...μου θυμίζει κατι ιταλικες παλιοσειρες που έπαιζαν μεχρι τα 40 ξερω γω... κατα τα αλλα, τα παιχτικά δλδ, ειναι ο καλυτερος μας αμυντικος και ανάλογα τις κινήσεις του καλοκαιριού θα πρέπει να οριστεί και μισθολογικά. δλδ αν έρθει καλύτερος με 600 ξερω γω, τοτε ναι, 400. αλλιώς πρέπει να ειναι ο πιο υψηλά αμοιβώμενος στην άμυνα βαση βιογραφικού και δυνατοτήτων...

- ΑποστόληςΑ
Ο καθένας μας έχει την άποψή του, άσχετα αν μόνο η δική μου είναι η σωστή.
goran 64 έγραψε:"Το βιολί του καραγιάννη" εσύ...Αφού τα ξαναείπαμε ότι διαφωνούμε ρε Κώστα...Δεν θέλω ο καλύτερος μου αμυντικός να μην κόβει...ούτε στην ξερή...και με 4 βαλέδες στο χέρι μάλιστα...Πάλι τα ίδια θα αρχίσουμε;K_geo έγραψε:και όμως, μέσα σε ενα και κάτι μηνα επέστρεψε!goran 64 έγραψε:1,2 για ενάμισι χρόνο ο Κόστα και υπέρ-πολλά είναι...Ούτε με 300.000 δεν τον κρατούσα...πλέον...μετά απ όσα "έδειξε" και μετά από τόσο σοβαρό "τράκο" στα 35 του...μου θυμίζει κατι ιταλικες παλιοσειρες που έπαιζαν μεχρι τα 40 ξερω γω... κατα τα αλλα, τα παιχτικά δλδ, ειναι ο καλυτερος μας αμυντικος και ανάλογα τις κινήσεις του καλοκαιριού θα πρέπει να οριστεί και μισθολογικά. δλδ αν έρθει καλύτερος με 600 ξερω γω, τοτε ναι, 400. αλλιώς πρέπει να ειναι ο πιο υψηλά αμοιβώμενος στην άμυνα βαση βιογραφικού και δυνατοτήτων...
![]()
ρε γκοραν ο γεο απλα λεει οτι αυτη τη στιγμη ειναι ο καλυτερος μας αμυντικος...διαφωνεις σαυτο...αλλο αν μπορουμε και πρεπει να παρουμε καλυτερο
αν τουτος δεν κοβει ουτε στη ξερη τοτε αλλο αθλημα μαλλον βλεπουμε φιλε μου!goran 64 έγραψε:"Το βιολί του καραγιάννη" εσύ...Αφού τα ξαναείπαμε ότι διαφωνούμε ρε Κώστα...Δεν θέλω ο καλύτερος μου αμυντικός να μην κόβει...ούτε στην ξερή...και με 4 βαλέδες στο χέρι μάλιστα...Πάλι τα ίδια θα αρχίσουμε;K_geo έγραψε:και όμως, μέσα σε ενα και κάτι μηνα επέστρεψε!goran 64 έγραψε:1,2 για ενάμισι χρόνο ο Κόστα και υπέρ-πολλά είναι...Ούτε με 300.000 δεν τον κρατούσα...πλέον...μετά απ όσα "έδειξε" και μετά από τόσο σοβαρό "τράκο" στα 35 του...μου θυμίζει κατι ιταλικες παλιοσειρες που έπαιζαν μεχρι τα 40 ξερω γω... κατα τα αλλα, τα παιχτικά δλδ, ειναι ο καλυτερος μας αμυντικος και ανάλογα τις κινήσεις του καλοκαιριού θα πρέπει να οριστεί και μισθολογικά. δλδ αν έρθει καλύτερος με 600 ξερω γω, τοτε ναι, 400. αλλιώς πρέπει να ειναι ο πιο υψηλά αμοιβώμενος στην άμυνα βαση βιογραφικού και δυνατοτήτων...
![]()

Συμφωνώ με τον Κώστα
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσα γκολ έχουμε δεχτεί μ αυτόν στην 11άδα και πόσα όταν έλειπε;
Για τα στημένα που η λέξη "αυτοσυγκέντρωση" είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο του και μόνιμα χάνει τον αντίπαλο του και τον "φωτογραφίζει" καρφωμένος κάτω να κάνει άλμα και να μας βάζει γκολ τι να πω ρε παιδιά;
Στο γκολ που τρώμε στις γριές (μετά το λάθος του Σάμπο) πιστεύετε ότι είχε την ενδεδειγμένη αντίδραση για C.Β. της κλάσης του, όπως λέτε ; Ξαναδείτε το προσεκτικά κι αν μου πείτε ναι, τότε θα παραδεχτώ ότι βλέπουμε άλλο άθλημα...
Αφήστε την ταχύτητα δηλαδή...Πιστεύω ότι θέλει αλλά δεν μπορεί πια...Γ Ε Ρ Α Σ Ε...
Καλύτερος μας αμυντικός φέτος ο Τζαβέλας, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα...
Υ.Γ. Σε κάλυψα φίλε μου che4;
Για τα στημένα που η λέξη "αυτοσυγκέντρωση" είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο του και μόνιμα χάνει τον αντίπαλο του και τον "φωτογραφίζει" καρφωμένος κάτω να κάνει άλμα και να μας βάζει γκολ τι να πω ρε παιδιά;
Στο γκολ που τρώμε στις γριές (μετά το λάθος του Σάμπο) πιστεύετε ότι είχε την ενδεδειγμένη αντίδραση για C.Β. της κλάσης του, όπως λέτε ; Ξαναδείτε το προσεκτικά κι αν μου πείτε ναι, τότε θα παραδεχτώ ότι βλέπουμε άλλο άθλημα...
Αφήστε την ταχύτητα δηλαδή...Πιστεύω ότι θέλει αλλά δεν μπορεί πια...Γ Ε Ρ Α Σ Ε...
Καλύτερος μας αμυντικός φέτος ο Τζαβέλας, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα...

Υ.Γ. Σε κάλυψα φίλε μου che4;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 05 Ιαν 2016, 18:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Επειδη ακουγεται πολυ αυτο με τις σπουδαιες αρετες του στο μαρκαρισμα, λες και οι αργες αντιδρασεις ή οι ολιγωριες ειναι ασχετες μαυτον τον τομεα..
Θεμα μαρκαρισματος δεν ειναι το χασιμο του αραβιδη, το δεν πηδάω για κεφαλια μπροστα απτο μανια, το ολιγωρω απιστευτα με ατρομητο, το χανω/καλυπτω σε οφσαιτ τον ιντεγιε, το μου παίρνει κεφάλια ο καθε πικραμένος???
Θεμα μαρκαρισματος δεν ειναι το να πελαγοδρομεις πολλες φορες απεναντι σε αντιπαλο σε φάση αντεπιθεσης, περιμενοντας αλλον ναρθει να κανει το key interception?
Ή μηπως και καλα δινει βαθος ή οργανωνει μαεστρικα τους αλλους κουνωντας περα δωθε τα χερια του?
Για ολα αυτα, ας ειχα τον Πουγγουρα ή τον Τσελεπιδη, τουλαχιστον κατι μπορεί να εβγαινε in the long run..
Η ουσια ειναι μια..
Οι λυσεις που εχει δωσει για την εμπερια του και τα αλλεπάλληλα λαθη/ολιγωριες του, δεν ειναι ουτε για 300 χιλιάρικα..
Μην το κλωθογυρναμε και μην ψάχνουμε με το στανιο λογους να μεινει, ως homage γιαυτο π κάποτε μπορεί να ηταν..
Ποσο μαλλον οταν δε θα τιθοταν καν θεμα συζητησης αν λεγοταν μαλεζας ή ταυλαριδης..
Θεμα μαρκαρισματος δεν ειναι το χασιμο του αραβιδη, το δεν πηδάω για κεφαλια μπροστα απτο μανια, το ολιγωρω απιστευτα με ατρομητο, το χανω/καλυπτω σε οφσαιτ τον ιντεγιε, το μου παίρνει κεφάλια ο καθε πικραμένος???
Θεμα μαρκαρισματος δεν ειναι το να πελαγοδρομεις πολλες φορες απεναντι σε αντιπαλο σε φάση αντεπιθεσης, περιμενοντας αλλον ναρθει να κανει το key interception?
Ή μηπως και καλα δινει βαθος ή οργανωνει μαεστρικα τους αλλους κουνωντας περα δωθε τα χερια του?
Για ολα αυτα, ας ειχα τον Πουγγουρα ή τον Τσελεπιδη, τουλαχιστον κατι μπορεί να εβγαινε in the long run..
Η ουσια ειναι μια..
Οι λυσεις που εχει δωσει για την εμπερια του και τα αλλεπάλληλα λαθη/ολιγωριες του, δεν ειναι ουτε για 300 χιλιάρικα..
Μην το κλωθογυρναμε και μην ψάχνουμε με το στανιο λογους να μεινει, ως homage γιαυτο π κάποτε μπορεί να ηταν..
Ποσο μαλλον οταν δε θα τιθοταν καν θεμα συζητησης αν λεγοταν μαλεζας ή ταυλαριδης..
- anekfrastos
Ο Ουαρντα φαίνεται κλασικη περίπτωση Αιγύπτιου.
Με την πρώτη ματιά ενθουσιάζει, "μιλάει" στη μπάλα, τρομερός στο ένας με έναν κλπ. αλλά τελικά όλοι αυτοί είναι σούπερ για μικρές ομάδες. Μένουν όμως έτσι για πάντα, χωρίς να βελτιώνονται και από μυαλό τσουρέκι. Τον βλέπεις και τον χαίρεσαι στον Παναιτωλικό αλλά όταν έρθει στον ΠΑΟΚ που παίζει 90' απέναντι σε κλειστές άμυνες και θα πρέπει να "καλουπωθεί" στο τακτικό παιχνίδι της ομάδας, θα χάνεται.
Ο Σικαμπάλα ήταν μεγαλύτερο ταλέντο (είχε και δυνατά πόδια, ταχύτητα, εκτελέσεις κλπ) και μόνο στη Ζαμαλεκ έπαιξε πάνω από 1 χρόνο και χωρίς γεμάτες χρονιές. Σ' εμάς σε 2 χρόνια έπαιξε σε 25 ματς και τον κάναμε θεό. Ο Σάμπρι τα ίδια. 1 γεμάτη σεζόν στην Μπενφίκα ;όλη κι όλη και μετά δρόμο.
Αυτοί δυστυχώς είναι ταμάμ για ομάδες τύπου Αρη του χαβίτο και του κάλβο ή του Εργοτέλη του Κουτσιανικούλη και του Ογκουντσότο. Που είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν και τερματίζουν 5οι-6οι παίζοντας "ελκυστικό ποδόσφαιρο". Πιο πάνω παθαίνουν ίλιγγο...
Με την πρώτη ματιά ενθουσιάζει, "μιλάει" στη μπάλα, τρομερός στο ένας με έναν κλπ. αλλά τελικά όλοι αυτοί είναι σούπερ για μικρές ομάδες. Μένουν όμως έτσι για πάντα, χωρίς να βελτιώνονται και από μυαλό τσουρέκι. Τον βλέπεις και τον χαίρεσαι στον Παναιτωλικό αλλά όταν έρθει στον ΠΑΟΚ που παίζει 90' απέναντι σε κλειστές άμυνες και θα πρέπει να "καλουπωθεί" στο τακτικό παιχνίδι της ομάδας, θα χάνεται.
Ο Σικαμπάλα ήταν μεγαλύτερο ταλέντο (είχε και δυνατά πόδια, ταχύτητα, εκτελέσεις κλπ) και μόνο στη Ζαμαλεκ έπαιξε πάνω από 1 χρόνο και χωρίς γεμάτες χρονιές. Σ' εμάς σε 2 χρόνια έπαιξε σε 25 ματς και τον κάναμε θεό. Ο Σάμπρι τα ίδια. 1 γεμάτη σεζόν στην Μπενφίκα ;όλη κι όλη και μετά δρόμο.
Αυτοί δυστυχώς είναι ταμάμ για ομάδες τύπου Αρη του χαβίτο και του κάλβο ή του Εργοτέλη του Κουτσιανικούλη και του Ογκουντσότο. Που είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν και τερματίζουν 5οι-6οι παίζοντας "ελκυστικό ποδόσφαιρο". Πιο πάνω παθαίνουν ίλιγγο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Τρί 05 Ιαν 2016, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή για να καταλάβω ο Ινίγο Λόπεθ πόσο χειρότερος ήταν ρε παιδιά; Επειδή δεν τον έλεγαν Κόστα δηλαδή δεν μας έκανε εκείνος;
Δεν θα πρόλαβες τον Μαγκντί μάλλον...Πως να ξέρουμε αν είναι σαν εκείνον δηλαδή άμα δεν τον φέρουμε;anekfrastos έγραψε:Ο Ουαρντα φαίνεται κλασικη περίπτωση Αιγύπτιου.
Πολύ χειρότερος...goran 64 έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω ο Ινίγο Λόπεθ πόσο χειρότερος ήταν ρε παιδιά; Επειδή δεν τον έλεγαν Κόστα δηλαδή δεν μας έκανε εκείνος;
Όταν είχε έρθει σε εμάς, ένας φίλος μου Ισπανός δημοσιογράφος μου έστειλε κάτι χαμόγελα μέχρι την Βαρκελώνη...
SM-G920F
Ο καλύτερος και πιο σταθερός μας αμυντικός δυστυχώς είναι ο Τζαβέλας. Ακόμα και τον Μαλεζά περισσότερο εμπιστοσύνη του έχω απο τον Costa. Ξέρω ότι είναι παίχτης του 6 αλλα θα είναι στο 6 σε όλα τα παιχνίδια. Ο Costa είναι καλύτερος αμυντικός μονο στο όνομα. Αγωνιστικά είναι κίνδυνος θάνατος. Έχει δυο με τρία τσαφ σε κάθε παιχνίδι που μας έχουν στοιχίσει βαθμούς. Δεν κάνει ούτε για τον πάγκο. Ακόμα και με τα λεφτά που λείς K_geo. Είναι ανούσιο να έχεις έναν 35αρη σ αυτή τη κατάσταση στον πάγκο. Για πάγκο του χρόνου πρέπει να είναι Μαλεζάς και Πούγγουρας.
- anekfrastos
Μια χαρά τον πρόλαβα. Και μπορεί να είναι εξαίρεση..για κάποιο λόγο "μας βγήκε". Αλλά ούτε εκείνος έκανε καμια καριέρα της προκοπής και σ' εμάς (αν τον πρόλαβεςgoran 64 έγραψε:Δεν θα πρόλαβες τον Μαγκντί μάλλον...Πως να ξέρουμε αν είναι σαν εκείνον δηλαδή άμα δεν τον φέρουμε;anekfrastos έγραψε:Ο Ουαρντα φαίνεται κλασικη περίπτωση Αιγύπτιου.

Και στην τελική πρέπει να τον φέρουμε, να γίνουμε ευεργέτες ΚΑΙ του Παναιτωλικού (μετά τον Εργοτέλη και τον Αστέρα), να φάμε τη φόλα και να μετά να μάθουμε; Μια φορά πειράζει να μάθουμε χωρίς να πάθουμε; Και μετά να βρίζουμε για τον μεταγραφικό προγραμματισμό, τον Αρνεσεν κλπ... Παίζεις ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες και 1 κενή θαλάμη. Πρέπει σώνει και καλά να δοκιμάσεις, έτσι για να γουστάρεις στην απίθανη περίπτωση που κάνει "κλικ";
Αμα είναι να δώσεις κάνα 500άρικο ή και περισσότερα στους Αγρινιώτες για τον Αιγύπτιο Κουτσιανικούλη, δώσ' τα π.χ. επιπλέον στον Κάτσε για να ανανεώσει και να βάλει και μια καλή ρήτρα. Αυτός τουλάχιστον θα σου φέρει και λεφτά αν φύγει. Ο άλλος σε καμιά Κύπρο και μετά καλά να είναι το Κατάρ και η Κίνα.
Χίλιες φορές τα σερβάκια που συζητάτε εδώ μέσα. Μπάλκαν φάση, εγωισμός και αλητεία, αρρωσταίνουν με την ήττα, όχι τρόμπες αφρικανοί. Έβλεπες παίκτες, όχι σπουδαίους, όπως ο Σπάσιτς, οι Ίβιτς, ο Βούκιτς, ο Μουσλι κλπ. να τρελαίνονται, ακόμα και όταν δεν τους έβγαινε το ματς και να δίνουν ότι είχαν (κάποιοι, κάποιες φορές δεν είχαν).