Νίκος Bεζυρτζής

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους.
Αν κ γραφω σπανια,διαβαζωντας ομως καθημερηνα ολους εδω μεσα θα ηθελα να εκφρασω κ γω οσο ποιο σηντομα κ περιεκτηκα μπορω.....
Συμφωνω κατα αρχας με τους περισοτερους απο δω μεσα,αλλα εχω καποιες αποριες κ αν μπωρει καποιος ας μου τις λυση.
1 καλα τα λεμε εμεις εδω αλλα κ που τα λεμε τι γεινετε?????
2 οι συνδεσμοι γιατι κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο? ουτε μια ανακινωση ρε αδερφια :redcard: απο κανεναν?
3 Για να μην παρεξηγηθω κιολας,απο την στιγμη που ειναι επιλογη του ιβαν ο ΝΒ οκ ρε αδερφε!!! αυτος πληρωνει,
αλλα οχι κ να μας πουλανε ετσι τρελα ρε αδερφια αρδ κ κυρ νικος κ μεις μονο μπλα μπλα. 42 εφτασα κ απο μπλα μλπα χορτασα,κανα δυο ψιθυριστα λογακια σε κανα αυτακι σε στιλ τετατετ νομιζω θα ηταν αρκετα.....
4 με βαση ολα τα παραπανω κατα την γνωμη μου, ολα οσα συμβαινουν τα τελευτεα χρονια στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ συμβαινουν γιατι μας πειρανε χαμπαρει ολοι, αρδ,αλοθρησκοι,λαμογια,κ απλα σπανε πλακα, γιατι απλα δεν μας φοβουνται.
ΥΓ¨για τα περισοτερα που συμβαινουν κ μας πονανε φταιμε εμεις κ ΜΟΝΟ εμεις που τα ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλή χρονιά και σε σένα. Εμάς, σαν οπαδοί, αυτό μπορούμε να κάνουμε: Να εκθέτουμε τις απόψεις μας. Δεν μετέχουμε στην διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να εκφράζουμε τη γνώμη μας για την ομάδα που πονάμε και για την οποία ξοδευόμαστε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:
Goran ελεος με τα emoticon ρε παλικαρι.Πονανε τα ματακια μας.Ειναι και... κιτρινα παναθεμα τα.
Μαααααα...Έβαλα και πράσινα και κόκκινα...αφού...

Υ.Γ. Με τα e-moticons πονάνε τα ματάκια σας αλλά εμένα ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ που γίνονται ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ !!!!!!

Υ.Γ. 2...E-moticons χρησιμοποιώ μόνο όταν πονάνε πολύ τα μυαλά μου ρε συ Κατ...Sorry πάντως...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 01 Φεβ 2016, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

dim-cyprous-paok έγραψε:καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους.
Αν κ γραφω σπανια,διαβαζωντας ομως καθημερηνα ολους εδω μεσα θα ηθελα να εκφρασω κ γω οσο ποιο σηντομα κ περιεκτηκα μπορω.....
Συμφωνω κατα αρχας με τους περισοτερους απο δω μεσα,αλλα εχω καποιες αποριες κ αν μπωρει καποιος ας μου τις λυση.
1 καλα τα λεμε εμεις εδω αλλα κ που τα λεμε τι γεινετε?????
2 οι συνδεσμοι γιατι κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο? ουτε μια ανακινωση ρε αδερφια :redcard: απο κανεναν?
3 Για να μην παρεξηγηθω κιολας,απο την στιγμη που ειναι επιλογη του ιβαν ο ΝΒ οκ ρε αδερφε!!! αυτος πληρωνει,
αλλα οχι κ να μας πουλανε ετσι τρελα ρε αδερφια αρδ κ κυρ νικος κ μεις μονο μπλα μπλα. 42 εφτασα κ απο μπλα μλπα χορτασα,κανα δυο ψιθυριστα λογακια σε κανα αυτακι σε στιλ τετατετ νομιζω θα ηταν αρκετα.....
4 με βαση ολα τα παραπανω κατα την γνωμη μου, ολα οσα συμβαινουν τα τελευτεα χρονια στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ συμβαινουν γιατι μας πειρανε χαμπαρει ολοι, αρδ,αλοθρησκοι,λαμογια,κ απλα σπανε πλακα, γιατι απλα δεν μας φοβουνται.
ΥΓ¨για τα περισοτερα που συμβαινουν κ μας πονανε φταιμε εμεις κ ΜΟΝΟ εμεις που τα ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!
+ όσα θες! Και ακόμα περισσότερα για το ΥΣ.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

buffalobill4 έγραψε:Γι αυτο φιλε ace δεν μπηκε στη διοικηση ο συγκεκριμενος. Δε θελει να παιρνει στις πλατες του την ευθυνη των επιλογων του. Προτιμαει να πεταει στον αερα ονοματα και καταστασεις
Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: "Όποιος μπορεί πράττει. Όποιος δεν μπορεί να πράξει διδάσκει. Όποιος δεν μπορεί ούτε να διδάξει, κρίνει αυτούς που πράττουν".
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

...και που διδάσκουν...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ξεκίνησε λέει να διαβάζει τα συμβόλαια των παικτών.
Να αρχίσω να γελάω ή να κλαίω;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μήπως για να αρχίσει να μαθαίνει κ τους παίκτες που παίζουν;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Κύριε φράγκο ο καντινιερης έξω από την 4 Ναι αυτός με τα λουκάνικα λέω, ξέρει απείρως περισσότερη μπάλα από σένα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ν ανοίξει ο καιρός να παει σε κ.α.ι πως σκατα λέγονται
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τελείωσε η σύσκεψη?σε λίγο θα "διαρευσει" μέχρι και τι κάθε έπινε ο αρνεσεν περίμενετε σε 3,2,1
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Λέει ότι ξεκαθάρισαν οι ρόλοι του καθενός για να μην μπερδεύεται ο ένας με τον άλλον. ..μακάρι ...αν πάει καλά ο ΠΑΟΚ όλοι θα κερδίσουν

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτά από πριν τα κανεις αν εισαι σωστό μαγαζί
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστό και αυτό αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. ...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

MANIAKOS έγραψε:Ν ανοίξει ο καιρός να παει σε κ.α.ι πως σκατα λέγονται
:lol: :lol: :lol:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Κύριε φράγκο ο καντινιερης έξω από την 4 Ναι αυτός με τα λουκάνικα λέω, ξέρει απείρως περισσότερη μπάλα από σένα.
Μας έκαψες!

Τον βλέπω σύμβουλο του Ιβάν και υπέρτιτλο στα σάιτ: «Έκλεισε Καντινιέρι ο ΠΑΟΚ».
:lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”