Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Ειμαι απο αυτους που θεωρουν τα μιντια το μικροτερο προβλημα του ΠΑΟΚ αλλα πραγματικα συνεντευξεις οπως η σημερινη του υπερβαρου στρατιωτικου μονο στην Θεσσαλονικη,μονο στον ΠΑΟΚ.Αστειες καταστασεις που θα πρεπει να προβληματισουν πρωτα ως κοινωνια της πολης και μετα ως οπαδους μιας ομαδας.Για πιο λογο βρισκουν εδαφος τετοιες γελοιοτητες στην Θεσσαλονικη;Μονο μην ακουσω πως και για αυτο φταιει η αθηνα.
-
Asimos
ψαχνω να βρω αντίστοιχη περυσινη του δηλωση μετα τα συνεχόμενα ναυαγια του ΑΑ αλλα ματαια.
η αλήθεια ειναι πως δεν τον εχω δει φετος παρα μονο στον ημιτελικό με τον Φαρο δίπλα στον Μπανε.
η αλήθεια ειναι πως δεν τον εχω δει φετος παρα μονο στον ημιτελικό με τον Φαρο δίπλα στον Μπανε.
Εμείς τι κάνουμε για να τους σταματήσουμε ομως;;; Δεν πρέπει ο λαός να πάρει μέτρα;
Sent from my mind using boobs power
- ace79grpaok
Asimos έγραψε:ψαχνω να βρω αντίστοιχη περυσινη του δηλωση μετα τα συνεχόμενα ναυαγια του ΑΑ αλλα ματαια.
Τα κολλητάρια δεν τα πειραζουμε ,τι δεν καταλαβαίνεις?
Αυτος ο καραγκιόζης ο στρατηγός ντο δουλεια εχει σε αθλ πρωτοσέλιδα τρεις την ωρα,;
Σε ποια χώρα του Κόσμου γινεται αυτο;
Άστο διάολο με τα ψώνια που τα χρησιμοποιούν
Στο ΓραικιστανMANIAKOS έγραψε:Αυτος ο καραγκιόζης ο στρατηγός ντο δουλεια εχει σε αθλ πρωτοσέλιδα τρεις την ωρα,;
SM-G920F
Thanix έγραψε:Εμείς τι κάνουμε για να τους σταματήσουμε ομως;;; Δεν πρέπει ο λαός να πάρει μέτρα;
Καμια νόμιμη λύση δε μου ρχεται
Δε νομίζω να έπαθε ή να πάθει ποτέ κάτι η ομάδα επειδή ένα τσούρμο άσχετοι μαϊντανοί πετάνε βλακείες κ συμβουλές.
Τα κακά γίνανε όταν αυτός που αποφασίζει τους άκουγε.
Τα κακά γίνανε όταν αυτός που αποφασίζει τους άκουγε.
-
Μπαρκαρούτσος
Όσο μπορούμε, ας μην εκτροχιάζουμε τη συζήτηση..για off-topic εννοώ.
Για τη σαπίλα των ΜΜΕ και δηλώσεις μαϊντανών που υπονομεύουν τον Π.Α.Ο.Κ., κουβεντιάζουμε εδώ!
Για τη σαπίλα των ΜΜΕ και δηλώσεις μαϊντανών που υπονομεύουν τον Π.Α.Ο.Κ., κουβεντιάζουμε εδώ!
spyretto έγραψε:Ετσι, να κάνουμε και κανένα αστείο να εκτονώνεται η τεταμένη ατμόσφαιρα. Κάνα μπαν παίζει;
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ιγκορ σου ευχομαι να κανεις την πορεια του περσινου 1 γυρου(Αγγελου)στο πρωταθλημα,να παρεις το κυπελλο,να βγεις 1ος στα πλει οφ,με ολες τις αντιξοοτητες που θα συναντησεις,οχι για εμας, αλλα για ολους αυτους τους μαιντανους που εχουμε κ 3 την ωρα βγαινουν κ μιλανε+τους αρδ(αυτους κ αν εχω καιρο να τους ακουσω,χανετε την ψυχικη σας υγεια),να αρχισουν να κ@λ@τουμπιαζουν,να μην ξερουν με τι να ασχοληθουν για να βγαλουν ιντριγκες κλπ.
Αρχης γενομενης απο αυριο, σερι νικες κ προκρισεις.Μονο εσυ μαζι με τον Frank μπορειτε να δωσετε απαντησεις σε αυτους κ σε ολους τους ανυπομονους διοικητικους κ μη.
Αρχης γενομενης απο αυριο, σερι νικες κ προκρισεις.Μονο εσυ μαζι με τον Frank μπορειτε να δωσετε απαντησεις σε αυτους κ σε ολους τους ανυπομονους διοικητικους κ μη.
- Sick Bastard
Στη χώρα που ο τοπ-ΑΡΔ της ομάδας, γράφει σε άρθρο του ότι τα μαρκαρίσματα για τον αγώνα της Καλλονής δεν βγαίνουν, σύμφωνα με αυτά που έχει δει στην προπόνηση.MANIAKOS έγραψε:Αυτος ο καραγκιόζης ο στρατηγός ντο δουλεια εχει σε αθλ πρωτοσέλιδα τρεις την ωρα,;
...και οι παίχτες ρε συ theo...Οι παίχτες παίζουν μπάλα κι όταν οι "ανυπόμονοι διοικητικοί" αφήνουν τους άμεσους συνεργάτες-καθοδηγητές τους, δηλαδή τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή, "ήσυχους" σε μία λογική βάση και σχέση χρόνου-αποτελεσμάτων, τότε παίζουν ακόμα καλύτερα, αφού αυτοί με ηρεμία τους "μεταφέρουν" ευκολότερα αυτά που πρέπει να κάνουν-διορθώσουν στο παιχνίδι...theo-drama έγραψε:Ιγκορ σου ευχομαι να κανεις την πορεια του περσινου 1 γυρου(Αγγελου)στο πρωταθλημα,να παρεις το κυπελλο,να βγεις 1ος στα πλει οφ,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 05 Ιαν 2016, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sick Bastard έγραψε:Στη χώρα που ο τοπ-ΑΡΔ της ομάδας, γράφει σε άρθρο του ότι τα μαρκαρίσματα για τον αγώνα της Καλλονής δεν βγαίνουν, σύμφωνα με αυτά που έχει δει στην προπόνηση.MANIAKOS έγραψε:Αυτος ο καραγκιόζης ο στρατηγός ντο δουλεια εχει σε αθλ πρωτοσέλιδα τρεις την ωρα,;
Ηδη εχει γράψει άρθρο κριτικής πριν το ματς με αποδοςεις παικτών τι να λεμε