Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- john4serres
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Με αυτά που διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες από τους ''δικούς μας'' ΑΡΔ, ο καραφλός φαντάζει έντιμος.
Απλα οταν με τις πρώτες σου δηλώσεις δινεις βορά στα καθάρματα τι νς πεις μετα
Δεν τρέχει κάστανο...MANIAKOS έγραψε:Εδώ τελικα θα έβαζε Μπερμπάτοφ μας δουλεύουν κανονικα , προπαγανδίζουν χώρις ντροπή
Άφαντος ο πάτος ... Στον πάτο τους
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα, είναι και αμπαλοι
Θα τους περιμένω στην γωνία, όταν θα στραφούν εναντίον του νβ, γιατί θα έρθει κι αυτού η ώρα...
SM-G920F
[
Κι εγώ μόνο αυτό βλέπω σαν κάποια λύση. Τα φίδια έχουν ξεσαλώσει ανεξέλεγκτα. Μια κοινή σκληρή ανακοίνωση συνδέσμων με παράλληλη στήριξη σε ομάδα κ πλάνο θα ήταν μια καλή αρχή.
GiorgosAtha έγραψε:Όσο ο λαός και οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ κάθονται με σταυρωμένα χέρια και τρώγονται με τα ρούχα τους ακούγοντας τους αυτό θα γίνεται.
Μήπως θα έπρεπε να αρχίσουν οι "βόλτες" στους ΑΡΔ? Όλο ζητάμε από την ΠΑΕ να προστατευθεί... αλλά... εμείς δεν την προστατεύουμε. Μήπως θα έπρεπε να αρχίζαμε? ... λέω εγώ τώρα.
Και να μη τους ακούμε/βλέπουμε/διαβάζουμε δεν θα αλλάξει κάτι... και ο σοφός λαός λέει "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος".
Δεν μιλάω για "ξύλο" και "απειλή"... αλλά για "προειδοποίηση" να λουφάξουν στην θέση τους.
Και μετά... Μια ωραία ανακοίνωση στήριξης σε Frank, Tudor, τριετές πλάνο... και μια συνέτιση του κυρ-Νίκου που άρχισε -ακόμα δεν μπήκε- να γίνεται ΠΑΟΚαρχης θυμίζοντας -επικίνδυνα- εποχές φαγώματος Παντελάκη.
Τέλος μια βόλτα μιας αντιπροσωπίας στον Ιβάν -και μόνο... άντε και στον γιό του- να του κάνουν "φραγκοδίφραγκα' ως "πελάτες" τα της ανακοίνωσης και -σχεδόν- να του επιβάλλουν να αφήσει κατά μέρους τις "σπασμοδικές" ενέργειες και να πιστέψει στο πλάνο στηρίζοντας και κρίνοντας τα αποτελέσματα του στο τέλος.
Ουτοπικό???
Κι εγώ μόνο αυτό βλέπω σαν κάποια λύση. Τα φίδια έχουν ξεσαλώσει ανεξέλεγκτα. Μια κοινή σκληρή ανακοίνωση συνδέσμων με παράλληλη στήριξη σε ομάδα κ πλάνο θα ήταν μια καλή αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Δευ 04 Ιαν 2016, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι ναι, τούτοι, πάλι. ΠΑΟΚαρχες που τα κονομανε ασελγώντας στο όνομα του ΠΑΟΚ?eorptol έγραψε:Τώρα στόν αρένα παγκαλιδης και σία για όλα φταίει ο αρνεσεν και ο τουντορ
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τόσους πολλούς μυαλοπώληδες διαθέτουμε στις τάξεις μας?
Μήπως είμαστε εύκολο αγοραστικό κοινό?
Δεν φαντάζεσαι πόσους.
Έχουν δει από φωτογραφία και την Τούμπα σε λέω αφού!!!
SM-G920F
Έχουν δει από φωτογραφία και την Τούμπα σε λέω αφού!!!
SM-G920F
κλειστε τους, γειωστε τους λεμεεεε
απορω πως αντεχετε και τους ακουτε/βλεπετε/διαβαζετε
Άντε και κάποιοι εδώ μέσα ξύπνησαν και σταμάτησαν να τους ακούν.tasso85 έγραψε:κλειστε τους, γειωστε τους λεμεεεε
Οι πολλοί "προπονητές κερκίδας " πως θα έχουν άποψη στο καφενείο αύριο, αν δεν τους ακούσουν και τους πιπιλησουν το μυαλό, με τις "σοφίες " τους;
SM-G920F
Παντως καθε Δευτερα και Παρασκευη, 22:00-00:00 εχουν οι συνδεσμοι εκπομπη, αλλα βλεπω ακουτε τους αλλους και μετα βριζετε!
Καλα να παθετε!!!

Καλα να παθετε!!!
φιλε πιλοτε, το να εχει κανεις ως βαση συζητησης το βοθρο και τις σκατοψυχες αηδιες αυτων των αγραμματων, ειναι πραγματικα κατι που δεν μπορει να εξηγηθει με τις παρουσες γνωσεις της επιστημης
τους ακουγα κι εγω μια φορα κι εναν καιρο, εκεινον τον ραφτοπουλο - φολα σκουληκι και φολα αντιΠΑΟΚ - ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, πλην ομως εκανα κατι πιο απλο: ξεχασα οτι υπαρχουν, ευκολο και αποτελεσματικο
τους ακουγα κι εγω μια φορα κι εναν καιρο, εκεινον τον ραφτοπουλο - φολα σκουληκι και φολα αντιΠΑΟΚ - ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, πλην ομως εκανα κατι πιο απλο: ξεχασα οτι υπαρχουν, ευκολο και αποτελεσματικο
Συμφωνώ απεριόριστα μαζί σου, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι αυτή που περιγράφω.tasso85 έγραψε:file pilote, το να εχει κανεις ως βαση συζητησης το βοθρο και τις σκατοψυχες αηδιες αυτων των αγραμματων, ειναι κατι που δεν μπορει να εξηγηθει με τις παρουσες γνωσεις της επιστημης
Εδώ ο άλλος έγραψε ολόκληρο άρθρο, για τον Μπερμπατοφ που δεν θα έπαιζε στην Ξάνθη, και τελικά... Σήμερα μάθαμε ότι θα έπαιζε κανονικά...
Υγ διαβάζω και καταλαβαίνω ότι ήδη άρχισαν να ετοιμάζουν κλίμα, σε ενδεχόμενο κακού αποτελέσματος στην Λέσβο, και μάλιστα βρήκαν και τον λόγο!!! Αυτός θα είναι η αλλαγή συστήματος από τον Τούντορ !!!
Μιλάμε οι άνθρωποι που τον έβριζαν για το 3-5-2 ,τώρα σου λένε θα χάσεις που θα αλλάξεις σύστημα και κάνει δοκιμές επί δοκιμών...
Δεν βγαίνει άκρη.
Αν εσείς είστε ΠΑΟΚ, εγώ είμαι gay
Υγ 2 αν είχα facebook , μπορεί ήδη να είχα φτιάξει γκρουπ, Frank-Igor φύγετε να γλιτώσετε, μπλέξατε με μ@λ@κες
SM-G920F
Το οτι έχουνε μπλεξει με μ@λ@κες είναι δεδομένο όταν για 4η χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν έχουνε κανει προεργασία να ζεσταθεί ο κόσμος και να βουλώσουν τρύπες, δεν έχουνε αξιολογήσει ΤΙΠΟΤΑ από το ελληνικό πρωτάθλημα για ενδεχόμενο μεταγγραφών, όταν αφήνουν τους ΑΡΔ να αλωνίζουν και επιλεγμένα να δίνουν συνεντευξεις με στοχευμένα σχόλια, όταν ο μέσος οπαδός/φίλαθλος/πελάτης δεν έχει καταλάβει πως ο καθένας εκεί μέσα είναι για την τσέπη του και τη θέση του ώστε να αλλάξουν οι απαιτήσεις και με μια πρόχειρη σκέψη αυτό το αρρωστημένο κλίμα δεν θα διορθωθεί, εκτός αν ο θείος Βάνιας ξαναλλάξει τα αλλαγμένα πλακάκια.
Να με συμπαθάτε αλλά αν υπάρχει τερματικός σταθμός στην ειρωνεία, μόλις κάναμε άφιξη.
Τι θέλουνε; 2η θέση και κύπελλο; Πως; Οι διοικητικοί φαίνεται να είναι σκοτωμένοι μεταξύ τους, ο κόσμος γιουχάρει, ο Τούντορ μετά από 30 αγώνες και 7 μήνες ακόμη ψάχνεται και το φίλαθλο κοινό γύρισε την πλάτη του σε μεγάλο βαθμό.
Από την άλλη ο χοντρός βάλθηκε να γίνει η καλύτερη ομάδα του πλανήτη σε φτιαγμένα στατιστικά, η ζέλα να μαζεύει πονταλάκια και η κούλα να παίζει ανταρτοπόλεμο με το θηρίο του Πλατανιά.
Ε κάπου έλεος. ΕΛΕΟΣ.
Να με συμπαθάτε αλλά αν υπάρχει τερματικός σταθμός στην ειρωνεία, μόλις κάναμε άφιξη.
Τι θέλουνε; 2η θέση και κύπελλο; Πως; Οι διοικητικοί φαίνεται να είναι σκοτωμένοι μεταξύ τους, ο κόσμος γιουχάρει, ο Τούντορ μετά από 30 αγώνες και 7 μήνες ακόμη ψάχνεται και το φίλαθλο κοινό γύρισε την πλάτη του σε μεγάλο βαθμό.
Από την άλλη ο χοντρός βάλθηκε να γίνει η καλύτερη ομάδα του πλανήτη σε φτιαγμένα στατιστικά, η ζέλα να μαζεύει πονταλάκια και η κούλα να παίζει ανταρτοπόλεμο με το θηρίο του Πλατανιά.
Ε κάπου έλεος. ΕΛΕΟΣ.
μπορει να μην το επιασα σωστά, αλλά ενώ στα λοιπά συμφωνώ, εδώ νομίζω ότι είσαι λάθος...Asimos έγραψε:Το οτι έχουνε μπλεξει με μ@λ@κες είναι δεδομένο όταν για 4η χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν έχουνε κανει προεργασία να ζεσταθεί ο κόσμος και να βουλώσουν τρύπες, δεν έχουνε αξιολογήσει ΤΙΠΟΤΑ από το ελληνικό πρωτάθλημα για ενδεχόμενο μεταγγραφών
Μακράν ή ποιο παοκτσηδικη εκπομπήstelyk έγραψε:Παντως καθε Δευτερα και Παρασκευη, 22:00-00:00 εχουν οι συνδεσμοι εκπομπη, αλλα βλεπω ακουτε τους αλλους και μετα βριζετε!![]()
Καλα να παθετε!!!
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk